Weekend's Watch לסופש של 11-13/07/2024 🇫🇷🥖

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני הולך לישון כי, יש חום ושיעול ולא כיף לי...אז לקחת תרופות ולישון
ואנימה כי ...אני צריך את המנה היומית שלי
תרגיש טוב
לא באמת לומדים בדואלינגו. אני לומדת כבר שנתיים פורטוגזית ולא יודעת פורטוגזית:-D
אבל אני גם לא באמת מתאמצת אני עושה שיעור רק כדי שלא יתקוף אותי הינשוף.
אבל תעשה ספרדית זאת שפה ממש קלה.
אני חושב ללמוד גרמנית.
יש כמה סדרות ממש טובות בגרמנית שנראה לי יהיה כיף לראות כשאני חלקית יודע את השפה וזה גם יעזור לי ללמוד.
גם אחות שלי יודעת גרמנית אז זה טוב.
גם יש לי אזרחות גרמנית אז יש בזה הגיון.

didalf

Well-known member
תרגיש טוב

אני חושב ללמוד גרמנית.
יש כמה סדרות ממש טובות בגרמנית שנראה לי יהיה כיף לראות כשאני חלקית יודע את השפה וזה גם יעזור לי ללמוד.
גם אחות שלי יודעת גרמנית אז זה טוב.
שפה מגעילה וקשה.
אחותי עושה גרמנית בדואלינגו.

גם יש לי אזרחות גרמנית אז יש בזה הגיון.
וואלה?
יש לי דרכון, אנחנו בתהליך של לעשות אזרחות.

Reutk

Active member
אם זה היה תלוי בי כל הכותרות בחודשים האחרונים היו לפי איפה טיילור מופיעה
אבל אם רצית זה כן היה יכול להיות תלוי בך. כל מה שהיית צריכה לעשות זה לפתוח את השרשור לפני ניק.

ויום העצמאות של ארגנטינה היה ב9.7
יפה. לא ידעתי את זה.

תעשי דואלינג
לא באמת לומדים בדואלינגו.
:unsure:

את כזאת Gen Z
לא. אני קטנה ממך בחודשים בערך.

אם יתרגמו את Carry On אז אולי אני אקנה כדי לתמוך (ליתר ביטחון אני בודק ועכשיו גיליתי שכן תרגמו אז אולי אני צריך לעשות את זה)
תירגמו גם את wayward son, זאת הסיבה שנזכרתי בו והתחלתי לקרוא אותו עכשיו, פשוט כי קפצה לי פרסומת של אתר עברית עם הספר.
{למרות שבעבר עשיתי את זה כשתרגמו את Simon Vs לעברית ועכשיו אני מתחרט על כך שעשיתי את זה כי הסופרת מתפארת כל הזמן בזה שהיא אנטי-ציונית}
איזה מבאס זה.

כמובן, הוא הדבר הכי כיפי בעולם. לאן הגעת כבר בספר?
אני בעמ' 264 עכשיו. בפרק 46 שפולנופי ושפרד נמצאים לבד בחדר במלון בלאס וגאס, כי באז הלך למקום שלאמב הערפד אמר לו בתקווה להשיג מידע לגבי איפה אגתה יכולה להיות, וסיימון הלך כי יש לו קוצים בתחת, ואי אפשר באמת לצפות ממנו להישאר סגור בחדר ליותר מ5 דקות שהכל הדברים המסוכנים מחכים לו שם בחוץ

didalf

Well-known member
אבל אם רצית זה כן היה יכול להיות תלוי בך. כל מה שהיית צריכה לעשות זה לפתוח את השרשור לפני ניק.
זה חוקי??? רק לניק מותר לפתוח לא?:-D

יפה. לא ידעתי את זה.
עכשיו את יודעת.

תירגמו גם את wayward son, זאת הסיבה שנזכרתי בו והתחלתי לקרוא אותו עכשיו, פשוט כי קפצה לי פרסומת של אתר עברית עם הספר.
איך תרגמו את השם?

וסיימון הלך כי יש לו קוצים בתחת, ואי אפשר באמת לצפות ממנו להישאר סגור בחדר ליותר מ5 דקות שהכל הדברים המסוכנים מחכים לו שם בחוץ
:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חילול קודש
לא. אני קטנה ממך בחודשים בערך.
אני יודע שאת לא באמת gen Z, זה סתם משהו שאני אוהב להגיד לאנשים

אני בעמ' 264 עכשיו. בפרק 46 שפולנופי ושפרד נמצאים לבד בחדר במלון בלאס וגאס, כי באז הלך למקום שלאמב הערפד אמר לו בתקווה להשיג מידע לגבי איפה אגתה יכולה להיות, וסיימון הלך כי יש לו קוצים בתחת, ואי אפשר באמת לצפות ממנו להישאר סגור בחדר ליותר מ5 דקות שהכל הדברים המסוכנים מחכים לו שם בחוץ
כן, סיימון לחלוטין לא יכול לשבת לרגע בשקט. שזה מוזר לומר לאור זה שהספר מתחיל בכך שהוא ליטרלי כבר כמה חודשים בעיקר שוכב על הספה. אבל ארה"ב העירה אותו חזק. או ליתר דיוק זה שיש סכנות מסביב.

מה את חושבת על שפרד?

חשבתי לפנק אותך בתמונה מיריד הרנסנס. אני מאוד אהבתי את כל הסצנה שם. בין היתר זה שסיימון מאושר מכך שהוא יכול להיות עם הכנפיים בחוץ וכולם פשוט חושבים שזה תחפושת.
1720898183129.png

Reutk

Active member
כן, סיימון לחלוטין לא יכול לשבת לרגע בשקט. שזה מוזר לומר לאור זה שהספר מתחיל בכך שהוא ליטרלי כבר כמה חודשים בעיקר שוכב על הספה. אבל ארה"ב העירה אותו חזק. או ליתר דיוק זה שיש סכנות מסביב.
כן התחלה של הספר הייתה קצת מפתיעה אבל אפשר היה להבין שזה בגלל שהוא וויתר על הקסם שלו ואיבד את הזהות שלו ונכנס לדיכאון , למרות שעדיין קשה לי להבין את הריחוק שלו מבאז. בקשר להתעוררות שלו בארה"ב זה היה מצחיק לקרוא את נקודת מבט שלו על הנופים לעומת זאת של באז, באז גם ממש סובל מכל רגע שם חוץ מהידיעה שהטיול הזה עושה טוב לסיימון.
מה את חושבת על שפרד?
אני מאוד אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי עם התלהבות שלו לגלות על הקוסמים ועולם הקסמים גם שאגתה ובאז די קרים אליו הוא לא מוותר. אני קצת חוששת שבסוף הוא יתגלה כמישהו רע, אני מקווה שלא, כי הוא ופלונופי יהיו ממש חמודים ביחד.
חשבתי לפנק אותך בתמונה מיריד הרנסנס. אני מאוד אהבתי את כל הסצנה שם. בין היתר זה שסיימון מאושר מכך שהוא יכול להיות עם הכנפיים בחוץ וכולם פשוט חושבים שזה תחפושת.
יאיי תודה |מאוהב|.
אני גם מאוד אהבתי את הסצנה הזאת.

didalf

Well-known member
בקשר להתעוררות שלו בארה"ב זה היה מצחיק לקרוא את נקודת מבט שלו על הנופים לעומת זאת של באז, באז גם ממש סובל מכל רגע שם חוץ מהידיעה שהטיול הזה עושה טוב לסיימון.
וואי אני מתה על הקטעים האלה שסיימון מאושר ובאז ממורמר הם קורעים:-D
זכור לי משהו כזה
באז: "שוב השיר הזה? כמה אפשר?"
סיימון: "שוב השיר הזה!! איך אני אוהב אותו":-D
אבל באז סופג הכל בשביל לראות את הסיימון שלו מאושר קצת|מאוהב|;-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן התחלה של הספר הייתה קצת מפתיעה אבל אפשר היה להבין שזה בגלל שהוא וויתר על הקסם שלו ואיבד את הזהות שלו ונכנס לדיכאון , למרות שעדיין קשה לי להבין את הריחוק שלו מבאז. בקשר להתעוררות שלו בארה"ב זה היה מצחיק לקרוא את נקודת מבט שלו על הנופים לעומת זאת של באז, באז גם ממש סובל מכל רגע שם חוץ מהידיעה שהטיול הזה עושה טוב לסיימון.

אני מאוד אוהבת אותו, הוא מצחיק אותי עם התלהבות שלו לגלות על הקוסמים ועולם הקסמים גם שאגתה ובאז די קרים אליו הוא לא מוותר. אני קצת חוששת שבסוף הוא יתגלה כמישהו רע, אני מקווה שלא, כי הוא ופלונופי יהיו ממש חמודים ביחד.

יאיי תודה |מאוהב|.
אני גם מאוד אהבתי את הסצנה הזאת.

וואי אני מתה על הקטעים האלה שסיימון מאושר ובאז ממורמר הם קורעים:-D
זכור לי משהו כזה
באז: "שוב השיר הזה? כמה אפשר?"
סיימון: "שוב השיר הזה!! איך אני אוהב אותו":-D
אבל באז סופג הכל בשביל לראות את הסיימון שלו מאושר קצת|מאוהב|;-(
אני לא מאמין שאתן גורמות לי לרצות לקרוא את הספר הזה שוב.
אחרי שכבר קראתי אותו פעמיים.

למעלה