Weekend's Watch לסופש של 04-06/12/2025 🍫

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
פלוריבוס - פרק 6
A Man on the Inside - עונה 2 להמשיך (הספקתי רק פרק 1 בינתיים)

* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי.

ספר:
סיימתי את סיפור מצחיק (Funny Story) מאת אמילי הנרי (חמוד), והתחלתי את The Vanished Birds מאת Simon Jimenez (המלצה של הצ'אט, החלטתי לתת לו צ'אנס).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Star Wars: Visions - (עונה 3) - לסיים
English Teacher - עונה 2 - להמשיך
Death by Lightning - סדרה חדשה בנטפליקס
Last Samurai Standing - עוד סדרה חדשה של נטפליקס שאין לי באמת זמן לראות (אבל הפעם ביפנית)

פרקים שבועיים של:
Heated Rivalry
יקומות (פרקים ראשונים)
החמאם (פרקים ראשונים בכאן)
Pluribus
St. Denis Medical
- פרקים ראשונים לעונה 2
זהו זה (כבר ראיתי)
Brilliant Minds (כבר ראיתי)
Doc (אני בפיגור של כמה פרקים)
מסע בין כוכבים: הדור הבא
- עונה 4
SNL
Film Club
- כל העונה
Georgie & Mandy’s First Marriage (אני בפיגור של כמה פרקים)
DMV (אני בפיגור של כמה פרקים)

כנראה מחר בקולנוע את Wicked 2

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, Bonus Track אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2

בנוסף אמשיך להקשיב לHadestown ולראות סרטוני יו-טיוב שקשורים למחזמר.
וגם פודקסטים - בעיקר על העונה החדשה של stranger things
ואני צריך לבחור ספר חדש להתחיל

LeR@nch

Well-known member
פלוריבוס, הישרדות, המירוץ למיליון, רוחות רפאים, ג׳ורג׳י ומנדי, אלזבת׳, המורה לאנגלית (2 פרקים אחרונים לסדרה), הכל הוגן, משפחת סימפסון, החמאם.

למעלה