Weekend's Watch לסופש של 03-05/09/2026 🧑‍🏫

didalf

Well-known member
אותו דבר בדיוק כמו שבוע שעבר

עדיין להמשיך עם אאוטר בנקס. כי הם עדיין מעצבנים אותי אז עדיין אין לי סבלנות לראות יותר מפרק ליום ואפילו פחות. נשארו עד 3.
ולהמשיך עם Crescent City|מאוהב| שאני כבר באמצע ספר 2.

didalf

Well-known member
אמור לצאת החודש/חודש הבא בעברית!!

כבר מודן/כתר תרגמו:love:
אוו יופי!!
מקווה שגם את השלישי יתגרמו בזמן סביר ולא ישכחו אותו כמו טוג.
מעניין כמה שנים יקח להם לתרגם את אקוטר הבא שיצא באוקטובר, הבנתי שרק לא מזמן תרגמו את החמישי|בוקס|

LeR@nch

Well-known member
טד לאסו, פילדלפיה זורחת, הלביאות: מבצעים מיוחדים, קולין מהנהלת חשבונות, סטיוארט נכשל בהצלת היקום, לנטרנים, ערב עם שי שטרן, דייזי ג’ונס והסיקס (התחלתי היום ומקווה לסיים עד שבוע הבא).

dilly snake

Well-known member
אוו יופי!!
מקווה שגם את השלישי יתגרמו בזמן סביר ולא ישכחו אותו כמו טוג.
מעניין כמה שנים יקח להם לתרגם את אקוטר הבא שיצא באוקטובר, הבנתי שרק לא מזמן תרגמו את החמישי|בוקס|
נראה לי זה יקרה יחסית מהר(כי עיר חרמש הראשון יצא במאי וביוני/יולי כבר יצא אקוטר 5 ועכשיו יוצא עיר חרמש 2)

כס זכוכית יצא בהוצאה אחרת ולא יודעת למה לא מעבירים את הזכויות למודן שיוציאו מחדש את הסדרה ויתרגמו מה את שנשאר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרקים שבועיים של:
Conan O'Brien Must Go
Stuart Fails to Save the Universe
Star Trek: Strange New Worlds
Lanterns
(ראיתי כבר)
טד לאסו (ראיתי כבר)
הפשוטע (ראיתי כבר)
President Curtis (ראיתי כבר)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Les Misérables
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown, The Terror: Devil in Silver, The Ninth Jedi

ספר The Sun and the Star שהוא המשך לסיפורי פרסי ג'קסון ואני כבר ב81%

Lhuna3

Well-known member
יש לי כבר 3 פרקים של הפשוטע להשלים.

ספר: House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City (אני ב-48%).

LeAnnDylan

Well-known member
📺
Ted Lasso - פרק שבועי.
Silo - פרק אחרון לעונה🥺
Lucky - פרק 1X03.
The Four Seasons - פרק 2X03.
Heroes - פרק 3X21.
The White Queen - פרק 1X08.
Dark Matter - פרק 2X01.

🎬
Doctor Sleep - להמשיך.
Peaky Blinders: The Immortal Man
Despite the Falling Snow

🏀
אין השבוע פוטבול וגם אין השבוע WNBA, אבל כן יש וורלד קאפ, אז אפשר לצפות בקייטלין קלארק|לב|
USA vs. China
USA
vs. Italy
USA
vs. Czech Republic
האחרון ביום שני אז לא בדיוק תוכנית לסופ"ש, אבל יום שני זה חג שקר כלשהו של האמריקאים אז זה כן נחשב סופ"ש ארוך שלנו.

It's Always Sunny

Well-known member
התחלתי לראות את סיינפלד בשעה טובה :-D ראיתי אתמול שני פרקים, אז אני מניחה שהמטרה לסוף השבוע היא לסיים את העונה הראשונה (שיש בה רק חמישה פרקים).
חוץ מזה, כמובן להתקדם בעבודות (יש משהו אחר לעשות? |שפם|) ולהמשיך לכתוב לעצמי נקודות שמעניינות אותי לגבי סיינפלד, על מנת שאוכל לפרסם בהמשך (אולי ייצא מזה משהו?) באופן כללי זה משהו שאני מקווה שאתמיד בו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לראות את סיינפלד בשעה טובה :-D ראיתי אתמול שני פרקים, אז אני מניחה שהמטרה לסוף השבוע היא לסיים את העונה הראשונה (שיש בה רק חמישה פרקים).
חוץ מזה, כמובן להתקדם בעבודות (יש משהו אחר לעשות? |שפם|) ולהמשיך לכתוב לעצמי נקודות שמעניינות אותי לגבי סיינפלד, על מנת שאוכל לפרסם בהמשך (אולי ייצא מזה משהו?) באופן כללי זה משהו שאני מקווה שאתמיד בו.
עדיין יש עבודות... בוז!
וכן לגבי לרשום נקודות לגבי סיינפלד, אבל עם שינוי משמעותי - במקום לרשום אותן לעצמך תרשמי אותן ישר כאן ואז נוכל להגיב. זה גם יעודד אותך לכתוב ולצפות. (או לפחות אני מקווה)

It's Always Sunny

Well-known member
עדיין יש עבודות... בוז!
בהחלט. היית חושב שכתבתי מספיק עבודות בשלב הזה, אבל מסתבר שלא.

וכן לגבי לרשום נקודות לגבי סיינפלד, אבל עם שינוי משמעותי - במקום לרשום אותן לעצמך תרשמי אותן ישר כאן ואז נוכל להגיב. זה גם יעודד אותך לכתוב ולצפות. (או לפחות אני מקווה)
התלבטתי אם פשוט לפרסם את הדברים הגנריים/רנדומליים שאני חושבת אחרי שאסיים לצפות בעונה הראשונה ומשם נראה. אני כן יכולה להגיד שהעונה הראשונה מרגישה... איך אתאר אותה- בסדר כזה? אני לא שונאת אותה אבל לא מרגישה שמדובר פה על אנשים נוראיים כמו ששמעתי לאורך השנים.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים - הגמר
|טי-וי|מאסטרשף
|טי-וי|הפשוטע
|טי-וי|4 חתונות
|נטפליקס|100 שנים של בדידות2 -
פרק הסיום
|טי-וי|כריס מירו- סיימתי
|נטפליקס|כל האמת על השקרים שלי- בינג'
|נטפליקס|אהבה בימי חולי