מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הלימודי הזה?
אמור לצאת החודש/חודש הבא בעברית!!ולהמשיך עם Crescent Cityשאני כבר באמצע ספר 2.
אוו יופי!!אמור לצאת החודש/חודש הבא בעברית!!
כבר מודן/כתר תרגמו![]()
יאא איזה כיף לךדייזי ג’ונס והסיקס (התחלתי היום ומקווה לסיים עד שבוע הבא).
נראה לי זה יקרה יחסית מהר(כי עיר חרמש הראשון יצא במאי וביוני/יולי כבר יצא אקוטר 5 ועכשיו יוצא עיר חרמש 2)אוו יופי!!
מקווה שגם את השלישי יתגרמו בזמן סביר ולא ישכחו אותו כמו טוג.
מעניין כמה שנים יקח להם לתרגם את אקוטר הבא שיצא באוקטובר, הבנתי שרק לא מזמן תרגמו את החמישי![]()
אוקי אבל אקוטר 5 יצא ב2021 ורק השנה תרגמו אותו!וביוני/יולי כבר יצא אקוטר 5 ו
נראה לי רק עכשיו שרה ג'יי מאס נהייתה ממש פופלרית פה אז הם נזכרו לתרגם.אוקי אבל אקוטר 5 יצא ב2021 ורק השנה תרגמו אותו!
מקווה שמעכשי הם יעמדו בקצב.
טובנו מוטב מאוחר מאשר אף פעםנראה לי רק עכשיו שרה ג'יי מאס נהייתה ממש פופלרית פה אז הם נזכרו לתרגם.
עדיין יש עבודות... בוז!התחלתי לראות את סיינפלד בשעה טובהראיתי אתמול שני פרקים, אז אני מניחה שהמטרה לסוף השבוע היא לסיים את העונה הראשונה (שיש בה רק חמישה פרקים).
חוץ מזה, כמובן להתקדם בעבודות (יש משהו אחר לעשות?) ולהמשיך לכתוב לעצמי נקודות שמעניינות אותי לגבי סיינפלד, על מנת שאוכל לפרסם בהמשך (אולי ייצא מזה משהו?) באופן כללי זה משהו שאני מקווה שאתמיד בו.
בהחלט. היית חושב שכתבתי מספיק עבודות בשלב הזה, אבל מסתבר שלא.עדיין יש עבודות... בוז!
התלבטתי אם פשוט לפרסם את הדברים הגנריים/רנדומליים שאני חושבת אחרי שאסיים לצפות בעונה הראשונה ומשם נראה. אני כן יכולה להגיד שהעונה הראשונה מרגישה... איך אתאר אותה- בסדר כזה? אני לא שונאת אותה אבל לא מרגישה שמדובר פה על אנשים נוראיים כמו ששמעתי לאורך השנים.וכן לגבי לרשום נקודות לגבי סיינפלד, אבל עם שינוי משמעותי - במקום לרשום אותן לעצמך תרשמי אותן ישר כאן ואז נוכל להגיב. זה גם יעודד אותך לכתוב ולצפות. (או לפחות אני מקווה)
זה מתפתח עם הזמן.שהעונה הראשונה מרגישה... איך אתאר אותה- בסדר כזה? אני לא שונאת אותה אבל לא מרגישה שמדובר פה על אנשים נוראיים כמו ששמעתי לאורך השנים.
זה מה שאמרו על הנאציזםזה מתפתח עם הזמן.
הנחתי שאתה מתכוון ל"אהבה בימי כולרה"אהבה בימי חולי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.