Weekend's Watch לסופש של 01-03/10/2026 🌴

dilly snake

Well-known member
קדמת עדן, חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית.

דברים ביוטיוב שהצטברו לי החופש.

עיר חרמש 2(אני ב69% אני מקווה שאני אצליח להתקדם לפחות בתחילת שבוע הבא)

didalf

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמח הזה?
לאדעת לגבי השמח...

סקראבס החידוש עונה 2 שני פרקים ראשונים כבר ראיתי
קדמת עדן הבטחתי לניק לנסות
וזהו סיימתי את קרסנט סיטי ועכשיו אין לי כלום בחיים;-( לפחות עד אקוטר החדש בסוף החודש ווהו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קדמת עדן הבטחתי לניק לנסות
אז יאללה
חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית.
אז מספיק שיש כוונה פלילית.
כלומר גם אם תיכננת לבצע שוד בנק אבל אז תפסו אותך לפני ביצוע השוד זה מספיק בשביל הסדרה?
לפחות עד אקוטר החדש בסוף החודש ווהו
חשבתי בהתחלה שכתבת אוקטובר לא נכון
לאדעת לגבי השמח...
שמחת תורה
כמובן שאפשר גם לקרוא לזה 40320

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמשיך עם East of Eden בנטפליקס,
עם Primal בHBO Max
ועם Nathan for you בעזרת דודים

פרקים שבועיים של:
טד לאסו (ראיתי כבר)
Lanterns
(ראיתי כבר)
President Curtis (פרק סיום העונה)(ראיתי כבר)
SNL UK (ראיתי כבר)
SNL (פרק ראשון לעונה)(ראיתי כבר)

אולי להתחיל משהו מהסדרות החדשות: A Tale of Two Cities, American Hostage, Golden Axe, Monster: The Lizzie Borden Story
ו/או העונה השניה של Stranger Things: Tales from '85
ואולי עוד איזה סרט כלשהו

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Les Misérables
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown, The Terror: Devil in Silver, The Ninth Jedi

ספר The Court of the Dead (הספר האחרון כרגע מכל הספרים שקשורים לעולם של פרסי ג'קסון) אני ב68%

dilly snake

Well-known member
כלומר גם אם תיכננת לבצע שוד בנק אבל אז תפסו אותך לפני ביצוע השוד זה מספיק בשביל הסדרה?
לא יא גאון, זו כאילו יחידת עילית במשטרה שחוקרת רציחות(וזה קשור לספינאוף של חוק וסדר שמתמקד יותר בחלק המשטרתי והרבה פחות בחלק של הבית משפט).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא יא גאון, זו כאילו יחידת עילית במשטרה שחוקרת רציחות(וזה קשור לספינאוף של חוק וסדר שמתמקד יותר בחלק המשטרתי והרבה פחות בחלק של הבית משפט).
חחחחחחחח
אני אוהב את הפירוש שלי יותר
אני יודעת, בדיוק לזה התכוונתי. היא כבר לא שמחה ככ.
היו גם כמה שמחות תורה שהתרחשו בזמן השואה וזה לא גרם לשינוי השם

למעלה