מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמח הזה?
לאדעת לגבי השמח...מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השמח הזה?
קדמת עדן,
אז יאללהקדמת עדן הבטחתי לניק לנסות
אז מספיק שיש כוונה פלילית.חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית.
חשבתי בהתחלה שכתבת אוקטובר לא נכוןלפחות עד אקוטר החדש בסוף החודש ווהו
שמחת תורהלאדעת לגבי השמח...
תיכףאז יאללה
חשבתי בהתחלה שכתבת אוקטובר לא נכון
אני יודעת, בדיוק לזה התכוונתי. היא כבר לא שמחה ככ.שמחת תורה
לא יא גאון, זו כאילו יחידת עילית במשטרה שחוקרת רציחות(וזה קשור לספינאוף של חוק וסדר שמתמקד יותר בחלק המשטרתי והרבה פחות בחלק של הבית משפט).כלומר גם אם תיכננת לבצע שוד בנק אבל אז תפסו אותך לפני ביצוע השוד זה מספיק בשביל הסדרה?
חחחחחחחחלא יא גאון, זו כאילו יחידת עילית במשטרה שחוקרת רציחות(וזה קשור לספינאוף של חוק וסדר שמתמקד יותר בחלק המשטרתי והרבה פחות בחלק של הבית משפט).
היו גם כמה שמחות תורה שהתרחשו בזמן השואה וזה לא גרם לשינוי השםאני יודעת, בדיוק לזה התכוונתי. היא כבר לא שמחה ככ.
אז מספיק שיש כוונה פלילית.
כלומר גם אם תיכננת לבצע שוד בנק אבל אז תפסו אותך לפני ביצוע השוד זה מספיק בשביל הסדרה?
לא בא לך לנסות את קדמת עדן איתנו?נראה לי שכלום כזה?
אני מעדיפה סדרות ארוכות יותר, אלא אם אני שומעת עליהן ביקורות מדהימות. גם מרגיש לי קצת כבד מהמעט שקראתי על זה. אבל אולי אם זה יראה שאתם מאוד מתלהבים אני אצפה גם.לא בא לך לנסות את קדמת עדן איתנו?
לפי הכותרות של הביקורות זה נראה כאילו ממש מתלהבים מהסדרה, אבל אני מפחדת להיכנס לביקורות עצמן בגלל ספוילרים.אני מעדיפה סדרות ארוכות יותר, אלא אם אני שומעת עליהן ביקורות מדהימות. גם מרגיש לי קצת כבד מהמעט שקראתי על זה. אבל אולי אם זה יראה שאתם מאוד מתלהבים אני אצפה גם.
אני לא אשקר, זה בהחלט כבד.אני מעדיפה סדרות ארוכות יותר, אלא אם אני שומעת עליהן ביקורות מדהימות. גם מרגיש לי קצת כבד מהמעט שקראתי על זה. אבל אולי אם זה יראה שאתם מאוד מתלהבים אני אצפה גם.
בדקתי עכשיו ויש כותרות מסקרנות, אבל באמת כולם עושים ביקורת ישר לכל הסדרה. אפילו ראיתי כותרת שישר מתייחסת לסצנת הסיום.לפי הכותרות של הביקורות זה נראה כאילו ממש מתלהבים מהסדרה, אבל אני מפחדת להיכנס לביקורות עצמן בגלל ספוילרים.
אני גם בעיקר כי זאת סדרה כבדה עם פרקים ארוכים ולא היה לי סבלנות בחיים לראות את זה בבינג'אבל אני שמח שאנחנו עושים את זה בקצב איטי וכל פרק יושב איתי במשך יום.
אבל אני שמח שאנחנו עושים את זה בקצב איטי וכל פרק יושב איתי במשך יום.
דווקא היה לי מאוד קשה לא לעבור ישר לפרק 3, אבל התחייבנו לפרק ביום אז אני ממש מכריחה את עצמי לעצור.אני גם בעיקר כי זאת סדרה כבדה עם פרקים ארוכים ולא היה לי סבלנות בחיים לראות את זה בבינג'
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.