מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הניז'רי הזה?
אולימפיאדה
משהו מעניין קורה שם?קצת אולימפיאדה.
אני בעד סדרה משבוע הסדרהספר משבוע הספר.
לא הבנתי, זה השם של הספר? כי לפי האורך אני חשבתי שזה כל הספר.התחלתי ספר בשם Susan, You're the Chosen One: Welcome to Midlife Magic: Book One.
שזה ספר ראשון מסדרה שנראיית לי נחמדה.
בדיוק הרגע זכינו במדליית כסף בג'ודו (ענבר לניר) ולפני איזה שעה במדליית ארד בג'ודו (פיטר פלצ'יק).משהו מעניין קורה שם?
חחחח כן.לא הבנתי, זה השם של הספר? כי לפי האורך אני חשבתי שזה כל הספר.
ראה את עצמך צעוק!ויש גם איזה דבר שאני צריך לעשות שבאופן מדהים עדיין לא צעקתם עלי לגביו
כל פעם מחדש אני חושבת שזה לא מעניין אותי ובסוף כל מה שצפיתי בו השבוע זה התעמלות באולימפיאדהקצת אולימפיאדה.
סימון ביילסמשהו מעניין קורה שם?
יפה אז אתה יודע יש לך עוד קצת זמן חסד.ויש גם איזה דבר שאני צריך לעשות שבאופן מדהים עדיין לא צעקתם עלי לגביו
זאת מילה?ראה את עצמך צעוק!
עכשיו כן!זאת מילה?![]()
ויש גם איזה דבר שאני צריך לעשות שבאופן מדהים עדיין לא צעקתם עלי לגביו
טוב אתה מתחיל להגזיםיפה אז אתה יודע יש לך עוד קצת זמן חסד.
קודם כל התעמלות(גברים+נשים) זה הדבר הכי מותח שראיתי עד השנה בטלוויזיה.משהו מעניין קורה שם?
לך! לפינה! אתה!בעונש! עד! שתעלה! שרשור! אוגוסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ויש גם איזה דבר שאני צריך לעשות שבאופן מדהים עדיין לא צעקתם עלי לגביו
הרבה גיפים טובים.אליטה8- בינג', סיימתי
חחח אני מתפלא איך לא צפית בסדרה, עם כל סצינות העירום/סקס/גייז שיש שם לאורך העונותהרבה גיפים טובים.
אני צריך גרסה של הסדרה שהיא רק הזוגות הגברים.
ראיתי את העונה הראשונה ולא אהבתי את הסיפור הראשי ואת רוב הדמויות.חחח אני מתפלא איך לא צפית בסדרה, עם כל סצינות העירום/סקס/גייז שיש שם לאורך העונות
אולי תמצא ביוטוב רק את הסיפורים הספציפיים, בטוח מישהו תיקצר
מה חשבת עליו?צפיתי בכוכב הקופים: הממלכה החדשה שעכשיו בדיסני![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.