תרנגול רב עצמה
Active member
צודקת לגמרי. אם טיסה של 14 שעות, אז רק קאנט וביקורת התבונה הטהורה. מרגיע את הגוף, מסעיר את המוח. ומספיק עבה שלא ייגמר אחרי 20 דקות.
בדיוק מה שאני אמרתי והכריזו עלי כאויבתנראה לי 10-11...מי שאמר שהיא משתפרת מהעונה ה3-אני לא מרגיש את השינוי
עדיין לא מספיק מצחיקה. רק האמא עושה את הסדרה.
את וסנירף באמת אויבים של המדינה.בדיוק מה שאני אמרתי והכריזו עלי כאויבת
נאלצת להסכים עם ניק.את וסנירף באמת אויבים של המדינה.
אני מצטער אני לא קובע את החוקים, אני רק...
רגע,
בעצם אני כן קובע את החוקים.
וטוב שכך![]()
אם אני זוכרת נכון (ואני בדרך כלל לא), זה היה הרגע שבו אני הכרזתי עליך כרובוט.בדיוק מה שאני אמרתי והכריזו עלי כאויבת
את וסנירף באמת אויבים של המדינה.
נאלצת להסכים עם ניק.
אתם תמשיכו להתנשא על רובוטים ואני וסנירף בינתיים נמשיך להיות צודקיםזה היה הרגע שבו אני הכרזתי עליך כרובוט.
אתם תמשיכו להתנשא על רובוטים ואני וסנירף בינתיים נמשיך להיות צודקים![]()
הכי מעצבן ביי פאר זה רונלד. אבל גם אותי הפקידת קבלה לא הרשימה בכלל. דיווויד- התרגלתי אליו חלקית.הדמויות הכי מעצבנות לטעמי זה דייוויד והפקידת קבלה של המוטל
תשאלי את עדיאתם תמשיכו להתנשא על רובוטים ואני וסנירף בינתיים נמשיך להיות צודקים![]()
באופן כללי ברור שיש סדרות קומיות טובות ממנה.נכון! היא אוברייטד וכלל לא ברור לי איך קיבלה אמי
אני בטוח שיש סדרות קומיות יותר מוצלחות ממנה
גם לדעתי רולנד (לא רונלד) הוא הכי מעצבן. ודי מההתחלה.הכי מעצבן ביי פאר זה רונלד. אבל גם אותי הפקידת קבלה לא הרשימה בכלל. דיווויד- התרגלתי אליו חלקית.
אבל אלכסיס היא באמת אחת הדמויות המתוקות בעולם.
הדמויות הכי מעצבנות לטעמי זה דייוויד והפקידת קבלה של המוטל
אתם תמשיכו להתנשא על רובוטים ואני וסנירף בינתיים נמשיך להיות צודקים![]()
נכון! היא אוברייטד וכלל לא ברור לי איך קיבלה אמי
אני בטוח שיש סדרות קומיות יותר מוצלחות ממנה
אבל גם אותי הפקידת קבלה לא הרשימה בכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.