הזמנתי לי כמה סדרות חדשות, לאחר שנפרדתי מ: סברינה, האקדמיה שלי לגיבורים, עין קווירית. עברתי לצפייה חלקית ב: לוציפר, מרוץ הדראג של רופול.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האמבולנסי הזה?
אני גם בעונה השלישית של שיט'ס קריק, פרק 8. ואתה?במהלך השבוע- הספק רב:
*מאסטרשף
*החיים עצמם5
*בני-אור
*שיטס-קריק3
*התמימים-נטפליקס
*גמביט המלכה
*אזהרת מסע
*לואיס מיגל-הסדרה
Like Reply Only הוספת תגובה
Report
אני גם בעונה השלישית של שיט'ס קריק, פרק 8. ואתה?
האמא פחות מצחיקה בשיט'ס. רולנד הוא משהו וגם הבת שלהם, אלכסיס.רק האמא עושה את הסדרה.
האמא פחות מצחיקה בשיט'ס. רולנד הוא משהו וגם הבת שלהם, אלכסיס.
הם לאאאאאאאאאאאאה - מית'יק קווסט. אם הם משחררים הכל יחד אז יש לי בינג' לסופ"ש.
בקטנה כזה..ולקרוא, הכוונה היא לעשות הכול כדי לסיים את הנוכחי שאני קוראת ואז לפחות יישארו לי הספרים מהקיץ שעבר, שניים מהספרים שקניתי לפני פסח ועוד הארבעה שקניתי שבוע שעבר.
בקטנה כזה..
אני אמנם לקחתי מהספריה את חומריו האפלים אבל עדיין לא פתחתי אותו...
קראתי, לא עשה לי את זה. צפיתי, נהניתי מהעונה הראשונה. השניה כבר הרגה אותי משעמום.
יש לי את כול הטרילוגיה בבית, קניתי אותה בגיל 18 קראתי פעם אחת או פעמיים ומאז זה על המדף.בקטנה כזה..
אני אמנם לקחתי מהספריה את חומריו האפלים אבל עדיין לא פתחתי אותו...
(קאוחה"ח)
light reading מה שנקרא. ספרי טיסהבסוף סיימתי את הספר ההוא אתמול(בסה"כ נשארו לי משהו כמו 70 עמודים, למרות שזה הרגיש הרבה יותר) ועברתי לספר של רון בן ישי שקניתי לפני איזה שבועיים והוא זורם לי יופי(הגיע הזמן אחרי רצף של ספרים מחורבנים).
לא יודעת...אם הייתי קוראת אותם בזמן טיסה הייתי פותחת את הדלת של המטוס וזורקת למרות שקניתי אותם והכולlight reading מה שנקרא. ספרי טיסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.