מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע העוגתי הזה?

עוגת גבינהמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע העוגתי הזה?
![]()
לכמה זמן את נותנת לקניידלך להתבשל? , שואל בשביל חברלצפות בקניידלעך שלי מתבשלים
ו- Country Comfort
אני נותנת 10 דק'-רבע שעה, לא יותר.לכמה זמן את נותנת לקניידלך להתבשל? , שואל בשביל חבר
וואלה, בכלל שכחתי שעושים כנס וירטואלי. ועכשיו נכנסתי לתוכנייה ויש שם לא מעט דברים שנראים שווים.ולהתכונן ל. . ."עולמות"!!!
אני זוכר שבבוקר זה היה נראה לי מאוד הגיוני לשים עוגה בכותרת, אבל אני כבר לא בטוח למה. אולי בגלל שזכרתי שיש Nailed It בסופש הזה.עוגה זה חמץ!והיית צריך להכניס גם את ה28...שכן יש סופ"ש ארוך השבוע יחד עם החג
![]()
בגלל מה שאני כתבתי על הסדרה?ו- Country Comfort
לא אם היא כשרה לפסחעוגה זה חמץ!והיית צריך להכניס גם את ה28...שכן יש סופ"ש ארוך השבוע יחד עם החג
שמח שהזכרתי לך על זה, תהנה !וואלה, בכלל שכחתי שעושים כנס וירטואלי. ועכשיו נכנסתי לתוכנייה ויש שם לא מעט דברים שנראים שווים.
חלק שיכולים לעניין כאן כמה אנשים (למשל הרצאה בנושא Good Omens)
רק זה אומר שאני צריך להרשם
לצפות בקניידלעך שלי מתבשלים
דווקא זה טעים עוגת מצות.אבל תכלס אפילו לשומרים יש עוגת מצות (שאחותי מכינה כל שנה ולמרות שזה מכיל הרבה שוקולד אני לא מוכן לגעת בזה)
מה כתבת על הסדרה?בגלל מה שאני כתבתי על הסדרה?
יו וולקאםמה כתבת על הסדרה?
הייתי אומרת שלא ראיתי שמישהו כתב על הסדרה פה, אבל גם לא קראתי שרשורים פה אז ייתכן וישנן הודעות כאלה.
אני לא יודעת אם כתבת משהו טוב או רע. אני מקווה שטוב, כי למרות שזה לא נראה לי סדרה שבהכרח אנשים פה יעופו עליה, היא ממש חמודה.
אני חיכיתי לה יותר משנה שתצא, כי הייתה אמורה לצאת לפני שנה אבל לא הספיקו לסיים לצלם אותה בגלל הקורונה.
אני אוהבת את קת׳רין מקפי (שזו סיבה מספיקה טובה לכשעצמה) אבל גם אדי סיבריאן חתיך (בעיקר כי הוא בעלה של ליאן. בלעדיה הוא פחות חתיך)
אבל הכי בעיקר- כי ידעתי שליאן הולכת להופיע בפרק אחד ולשיר![]()
אני תייגתי אותך כי ידעתי שתרצי לראות את הסדרה בגלל הסיבות האלומה כתבת על הסדרה?
הייתי אומרת שלא ראיתי שמישהו כתב על הסדרה פה, אבל גם לא קראתי שרשורים פה אז ייתכן וישנן הודעות כאלה.
אני לא יודעת אם כתבת משהו טוב או רע. אני מקווה שטוב, כי למרות שזה לא נראה לי סדרה שבהכרח אנשים פה יעופו עליה, היא ממש חמודה.
אני חיכיתי לה יותר משנה שתצא, כי הייתה אמורה לצאת לפני שנה אבל לא הספיקו לסיים לצלם אותה בגלל הקורונה.
אני אוהבת את קת׳רין מקפי (שזו סיבה מספיקה טובה לכשעצמה) אבל גם אדי סיבריאן חתיך (בעיקר כי הוא בעלה של ליאן. בלעדיה הוא פחות חתיך)
אבל הכי בעיקר- כי ידעתי שליאן הולכת להופיע בפרק אחד ולשיר![]()
כן, זה מאוד תמים מצידי.הצחיק אותי שהוא חשב שהוא גילה לך את זה![]()
גועל נפש.דווקא זה טעים עוגת מצות.
אני רוצה שתכתבי על הפרקים. גם ממש מעניין אותי להזכר מה קרה בעונה הראשונה ואיך זה נראה בעיניך.ולהמשיך את הפלאש.
כן, אני הכי אוהב לחלוף ליד אנשים בלי לזהות אותםאם זה היה כנס פיזי היינו יכולים להיפגש...ושאני אומר להיפגש, זה יותר בקטע של לחלוף ולא לזהות אחד את השני...
לא כדאי לך לראות מותק בול באמצע.ולאדעת.
ברור שאתה תחשוב ככה (כי עוגת מצות, בהנחה שאנחנו מדברים על זאת עם שוקולד ויין, זה הדבר הכי טעים שנברא אי פעם).גועל נפש.
אני אשתדל. מקווה שיהיה מספיק מעניין לי בשביל לכתוב.אני רוצה שתכתבי על הפרקים. גם ממש מעניין אותי להזכר מה קרה בעונה הראשונה ואיך זה נראה בעיניך.
לא הייתי אומרת אי פעם אבל בהחלט טעים באופן מפתיע בשביל משהו שעשוי ממצותברור שאתה תחשוב ככה (כי עוגת מצות, בהנחה שאנחנו מדברים על זאת עם שוקולד ויין, זה הדבר הכי טעים שנברא אי פעם).
יש לך מזל שאני רוצה לדבר על הפלאש אחרת הייתי חוסם אותך על דיבורים כאלו.ברור שאתה תחשוב ככה (כי עוגת מצות, בהנחה שאנחנו מדברים על זאת עם שוקולד ויין, זה הדבר הכי טעים שנברא אי פעם).
את יכולה גם לכתוב סתם משפט סתמי כמו "הפלאש היה צריך להלחם בנבל שיורה תנינים מהידיים שלו. סיסקו מוזר. אני לא בטוחה מה אני חושבת על אייריס"אני אשתדל. מקווה שיהיה מספיק מעניין לי בשביל לכתוב.
(אבל אני עדיין אשמח אם מישהו ישיב לי על השאלה: מתי בפלאש (באיזה עונה או אם זה בראשונה אז מתי בערך) מתחילים אירועי קרוסאובר משמעותיים עם הסדרות האחרות שאני לא רואה. כאלו שאני צריכה לקרוא/להשלים ידע בשביל להבין אותם.)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.