Weekend's Watch לסופש של ה25-27/03 🍰

Lion_Heart

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע העוגתי הזה?
🍰
עוגת גבינה
עוגת קראנץ' שוקולד
CRITICAL ROLE
הבז וחייל החורף(יש פרק השבוע,נכון?)
GUYS GROCERY GAMES
בינג' ל GRIMM
ואם אני אמצע אז את THE TEN COMMANDMENTS עם צארלטון הסטון ויול ברינר
להכין ואכול קניידלך ומצבריי
ולישון
ולשחק מבוכים ודרקונים\WORLD OF WARCRAFT
ולהתכונן ל. . ."עולמות"!!!

snirf

Active member
עוגה זה חמץ!o_O והיית צריך להכניס גם את ה28...שכן יש סופ"ש ארוך השבוע יחד עם החג:p

אז...לאור הסופ"ש הארוך יש הרבה תכנוני בינג' להספיק:

|טי-וי|POWER עונה 5 (אחרי שסופ"ש הקודם עשיתי בינג' של עונה 4 שהייתה מוצלחת)

|נטפליקס|מי הרג את שרה- סדרה דוברת ספרדית חדשה שעלתה

|טי-וי|השנים

|טי-וי|15 שנה- סרט ישראלי

|טי-וי|נאפס- שני פרקי השבוע

במהלך השבוע צפיתי ב:
|טי-וי|מאסטרשף
|טי-וי|החיים עצמם4
|טי-וי|למה מי מת- סיימתי (מומלצת!)
|נטפליקס|התאמה מושלמת
|נטפליקס|מי הרג את שרה- 2 הפרקים הראשונים

חג שמח!

dilia snake

Well-known member
רק לייט נייט, הסופ"ש הארוך הזה הולך להיות סיוט. מזל שבשבת צריך לבשל ובערב נלך לחגוג חג עם אנשים אחרים |חבול| .

ולקרוא(הבדיחות עליי בסיכום החודשי כבר כותבות את עצמן והחודש לא נגמר, בקצב הזה אני באמת אתחיל סוף סוף לקרוא את הספרים שקניתי לפניי חודשים. בכול מקרה אני עדיין גם עם פרוזה וגם עם עיון)

LeR@nch

Well-known member
חמישי - החיים עצמם, מוקד 911, מוקד 911: טקסס.

שישי - משפחת קרדשיאן.

שבת - שחור-כזה, בוגרת-כזה.

הורדות - חסרי בושה, סופרמן ולויס, משפחת סימפסון, שיקגו PD (משבוע שעבר), שיקגו MED (משבוע שעבר), שיקגו FIRE (משבוע שעבר), הזמר במסכה, הפלקון וחייל החורף.

נטפליקס - הפלאש, ריברדייל, הצלחתי! מנה כפולה.

לאט אבל בטוח - משלחת חיפוש (2.09 ואילך).

רוב הסיכויים שבמהלך חוה"מ פסח - הורים בקושי, צרות טובות (עונה 3), מים שקטים, מבצע ורסיטי בלוז, אלים אמריקנים (עונה 3).

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בתוכנית:
Resident Alien
הרופא הטוב
הפלאש
אמא אמריקאית
משפחת קונור
The Great North
הפאלקון וחייל החורף
סופרסטור
(פרקי סיום סדרה)
Nailed It!
Invincible
- שלוש פרקים ראשונים
אם יהיה זמן אז אתחיל את הסדרה החדשה של נטפליקס - The Irregulars (החבורה מרחוב בייקר)
זהו זה כבר ראיתי

כל זה בשילוב של לכתוב כאן, לקרוא בספר שלי, לשחק עם האחיינית שלי (שממש עכשיו מתחילה ללכת).
וגם יש איזו ארוחה ביום שבת בערב שבה בטח נקרא עמודים נבחרים מספר כלשהו שלכולנו יש, אבל בהוצאות אחרות ככה שחלק מהטריק זה למצוא איפה בספר שלך מה שהאדם האחר בדיוק קורא.

ולהתכונן ל. . ."עולמות"!!!
וואלה, בכלל שכחתי שעושים כנס וירטואלי. ועכשיו נכנסתי לתוכנייה ויש שם לא מעט דברים שנראים שווים.
חלק שיכולים לעניין כאן כמה אנשים (למשל הרצאה בנושא Good Omens)
רק זה אומר שאני צריך להרשם
עוגה זה חמץ!o_O והיית צריך להכניס גם את ה28...שכן יש סופ"ש ארוך השבוע יחד עם החג:p
אני זוכר שבבוקר זה היה נראה לי מאוד הגיוני לשים עוגה בכותרת, אבל אני כבר לא בטוח למה. אולי בגלל שזכרתי שיש Nailed It בסופש הזה.
אבל תכלס אפילו לשומרים יש עוגת מצות (שאחותי מכינה כל שנה ולמרות שזה מכיל הרבה שוקולד אני לא מוכן לגעת בזה)

וכן, תכלס הייתי צריך לעשות Holiday Watch, אבל לא חשבתי על זה

ו- Country Comfort
בגלל מה שאני כתבתי על הסדרה?

Lion_Heart

Well-known member
וואלה, בכלל שכחתי שעושים כנס וירטואלי. ועכשיו נכנסתי לתוכנייה ויש שם לא מעט דברים שנראים שווים.
חלק שיכולים לעניין כאן כמה אנשים (למשל הרצאה בנושא Good Omens)
רק זה אומר שאני צריך להרשם
שמח שהזכרתי לך על זה, תהנה !
אם זה היה כנס פיזי היינו יכולים להיפגש...ושאני אומר להיפגש, זה יותר בקטע של לחלוף ולא לזהות אחד את השני...
לשנה הבאה באייקון הפיזי!

didalf

Well-known member
חופששששששששששששששששששששש|מאוהב|
בתוכנית כמובן באקי|מאוהב| (וסאם)
כנראה ברוקלין 99
ליל הסדר.
ולאדעת.

לצפות בקניידלעך שלי מתבשלים
|מאוהב|
אבל לפחות לשם שינוי אני לא מקנאה בך כי גם לי יהיו קניידלך בחג.

אבל תכלס אפילו לשומרים יש עוגת מצות (שאחותי מכינה כל שנה ולמרות שזה מכיל הרבה שוקולד אני לא מוכן לגעת בזה)
דווקא זה טעים עוגת מצות.

LeAnnDylan

Well-known member
בגלל מה שאני כתבתי על הסדרה?
מה כתבת על הסדרה?
הייתי אומרת שלא ראיתי שמישהו כתב על הסדרה פה, אבל גם לא קראתי שרשורים פה אז ייתכן וישנן הודעות כאלה.
אני לא יודעת אם כתבת משהו טוב או רע. אני מקווה שטוב, כי למרות שזה לא נראה לי סדרה שבהכרח אנשים פה יעופו עליה, היא ממש חמודה.
אני חיכיתי לה יותר משנה שתצא, כי הייתה אמורה לצאת לפני שנה אבל לא הספיקו לסיים לצלם אותה בגלל הקורונה.
אני אוהבת את קת׳רין מקפי (שזו סיבה מספיקה טובה לכשעצמה) אבל גם אדי סיבריאן חתיך (בעיקר כי הוא בעלה של ליאן. בלעדיה הוא פחות חתיך:-P:)
אבל הכי בעיקר- כי ידעתי שליאן הולכת להופיע בפרק אחד ולשיר|מאוהב|

didalf

Well-known member
מה כתבת על הסדרה?
הייתי אומרת שלא ראיתי שמישהו כתב על הסדרה פה, אבל גם לא קראתי שרשורים פה אז ייתכן וישנן הודעות כאלה.
אני לא יודעת אם כתבת משהו טוב או רע. אני מקווה שטוב, כי למרות שזה לא נראה לי סדרה שבהכרח אנשים פה יעופו עליה, היא ממש חמודה.
אני חיכיתי לה יותר משנה שתצא, כי הייתה אמורה לצאת לפני שנה אבל לא הספיקו לסיים לצלם אותה בגלל הקורונה.
אני אוהבת את קת׳רין מקפי (שזו סיבה מספיקה טובה לכשעצמה) אבל גם אדי סיבריאן חתיך (בעיקר כי הוא בעלה של ליאן. בלעדיה הוא פחות חתיך:-P:)
יו וולקאם

הצחיק אותי שהוא חשב שהוא גילה לך את זה:-D

Lhuna3

Well-known member
פאלקונים בחורף.
אם יהיה פרק של החיים עצמם.
ולהמשיך את הפלאש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה כתבת על הסדרה?
אני תייגתי אותך כי ידעתי שתרצי לראות את הסדרה בגלל הסיבות האלו
הצחיק אותי שהוא חשב שהוא גילה לך את זה:-D
כן, זה מאוד תמים מצידי.
זה כמו מישהו שיספר לי שיצא סרט חדש עם טום הולנד. כאילו אני לא ידעתי עליו כבר שנים.
דווקא זה טעים עוגת מצות.
גועל נפש.
ורק להבהיר שרוב האוכל שאתם מדברים עליו (קניידלך למשל) אני לא אוכל, אבל אני לא מתלונן עליו.
אבל עוגת מצות זו תועבה.
האם מישהו חשב שאולי הסיבה שבני ישראל נדדו 40 שנה במדבר היה עונש מאלוהים על כך שהם יצרו את הדבר הזה שנקרא מצה?
ולהמשיך את הפלאש.
אני רוצה שתכתבי על הפרקים. גם ממש מעניין אותי להזכר מה קרה בעונה הראשונה ואיך זה נראה בעיניך.
אם זה היה כנס פיזי היינו יכולים להיפגש...ושאני אומר להיפגש, זה יותר בקטע של לחלוף ולא לזהות אחד את השני...
כן, אני הכי אוהב לחלוף ליד אנשים בלי לזהות אותם :)
לא כדאי לך לראות מותק בול באמצע.

Lhuna3

Well-known member
ברור שאתה תחשוב ככה (כי עוגת מצות, בהנחה שאנחנו מדברים על זאת עם שוקולד ויין, זה הדבר הכי טעים שנברא אי פעם).
אני רוצה שתכתבי על הפרקים. גם ממש מעניין אותי להזכר מה קרה בעונה הראשונה ואיך זה נראה בעיניך.
אני אשתדל. מקווה שיהיה מספיק מעניין לי בשביל לכתוב.
(אבל אני עדיין אשמח אם מישהו ישיב לי על השאלה: מתי בפלאש (באיזה עונה או אם זה בראשונה אז מתי בערך) מתחילים אירועי קרוסאובר משמעותיים עם הסדרות האחרות שאני לא רואה. כאלו שאני צריכה לקרוא/להשלים ידע בשביל להבין אותם.)

didalf

Well-known member
ברור שאתה תחשוב ככה (כי עוגת מצות, בהנחה שאנחנו מדברים על זאת עם שוקולד ויין, זה הדבר הכי טעים שנברא אי פעם).
לא הייתי אומרת אי פעם אבל בהחלט טעים באופן מפתיע בשביל משהו שעשוי ממצות

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לך מזל שאני רוצה לדבר על הפלאש אחרת הייתי חוסם אותך על דיבורים כאלו.
אני אשתדל. מקווה שיהיה מספיק מעניין לי בשביל לכתוב.
(אבל אני עדיין אשמח אם מישהו ישיב לי על השאלה: מתי בפלאש (באיזה עונה או אם זה בראשונה אז מתי בערך) מתחילים אירועי קרוסאובר משמעותיים עם הסדרות האחרות שאני לא רואה. כאלו שאני צריכה לקרוא/להשלים ידע בשביל להבין אותם.)
את יכולה גם לכתוב סתם משפט סתמי כמו "הפלאש היה צריך להלחם בנבל שיורה תנינים מהידיים שלו. סיסקו מוזר. אני לא בטוחה מה אני חושבת על אייריס"

ובסדר בסדר אני אסביר קצת על קרוסאוברים של הפלאש. למזלי יש מידע מרוכז על זה באינטרנט.
בפרק 1X04 יש קשר אל החץ. אבל תוכלי להבין מה קורה.
בפרק 1X08 יש קשר גדול יותר את החץ, אבל עדיין תוכלי לחלוטין להבין מה קורה.
אז העלילה ממשיכה בפרק 3X08 של החץ. נראה לי שאת יכולה גם לדלג על הפרק הזה בלי להפסיד מידע קריטי. אבל עדיין שווה לראות.
*זה בעצם מתחיל את עניין הקרוסאוברים שתמיד מתרחשים בפרק 8 של העונה.
יש עוד כמה פרקים לקראת סוף העונה הראשונה שבהם יש הופעות אורח של דמויות מהחץ.
בעונה 2 יש אותו דבר כמו בעונה 1. פרק 2X08 של החץ ממשיך בפרק 4X08 של החץ. גם כאן עוד אפשר להחליט לדלג על הפרק של החץ אם לא מעניין אותך.
אחרי פרק 2X18 של הפלאש אפשר גם לראות את פרק 1X18 של סופרגירל. זה לא חובה אבל זה כיף.

...אני יכול להמשיך לפרט על כל עונה אבל זה מיותר בשלב הזה.

למעלה