Weekend's Watch לסופש של ה24-26/12 🎅

מילי08

Well-known member
כי אני רואה את זה עכשיו, ראיתי את זה בעבר שזה שודר ולפני כמה חודשים ראיתי רק קטעים ספציפיים ועכשיו אני רואה הכל מהתחלה (אני בפרק שלוש), ומתחשק לי לדסקס עליה וגם מעניין אותי מה תחשבי על קווי עלילה של דמות מסוימת כי הדעה שלי לגביהם השתנתה לחלוטין עכשיו (יש קו העלילה שאני בעבר ממש ממש אהבתי ועכשיו אני לא סובלת, וקו העלילה אחר שהפך עכשיו להכי אהוב עלי למרות שבקושי זכרתי אותו מהעבר ואפשר להגיד שהייתי כמעט אדישה לו אז. ואני לא היחידה שזה קרה לה בצפייה חוזרת).
אני לא מתכננת לצפות כי גם בזמן אמת היא קצת עייפה אותי, למרות שעקבתי באדיקות. אבל אני אשמח אם תכתבי. אולי זה יזכיר לי דברים
אוף איזה פרק מושלם|מאוהב| ועכשיו אני עצובה.
תדעי לך שהלכתי לחפש בפורום מה כתבת כדי לקבל תזכורת (מצאתי בעמוד 11). כתבת יפה. אני לא זוכרת מה אני הרגשתי כשראיתי, אבל בטח קצת דומה. למרות שאני ראיתי אותה אז בבינג' וכנראה זה התיש אותי כי בשלב הזה כבר התעייפתי מכל האירועים
הפעם לא נפלתי לפח של להבטיח שאני אקרא בסופש הזה ובסוף לא לקרוא - לא רק שכבר קראתי היום אלא סוף סוף סיימתי את הספר שלי.
|כלהכבוד|
אוף גם 2 זה יותר מידי:-D נשבעת שאני צ'ידי|פנים|
:-D :-D

didalf

Well-known member
תדעי לך שהלכתי לחפש בפורום מה כתבת כדי לקבל תזכורת (מצאתי בעמוד 11). כתבת יפה. אני לא זוכרת מה אני הרגשתי כשראיתי, אבל בטח קצת דומה. למרות שאני ראיתי אותה אז בבינג' וכנראה זה התיש אותי כי בשלב הזה כבר התעייפתי מכל האירועים
כתבתי בהיסטריה ואני עומדת מאחוריה:-D
גם הפעם הייתי בלחץ אפילו שידעתי מה קורה:-D לא אותה רמת לחץ אבל עדיין.
ואת שוב מחזירה אותי לטענה שבינג' הורס את הכיף:-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם הפעם הייתי בלחץ אפילו שידעתי מה קורה:-D לא אותה רמת לחץ אבל עדיין.
ואת שוב מחזירה אותי לטענה שבינג' הורס את הכיף:-P:
כשאת קוראת ספר מהר מידי זה כמו בינג' לדעתי.
אז אני בוחר בcemetery boys אבל אני מגביל אותך ל10% ביום

didalf

Well-known member
כשאת קוראת ספר מהר מידי זה כמו בינג' לדעתי.
הא מעניין|תוהה| לא מרגיש לי ככה האמת.
קריאה מהירה עדיין שונה ממרתון, לא? כי הצפיה במרתון פסיבית בעוד קריאה מרתונית היא אקטיבית.
אולי בגלל זה? אבל אז קריאה מהירה אמורה להיות מעייפת יותר מבינג' של צפיה לא?

אולי כי פשוט קצב הקריאה שלי מהיר ולעומת זאת בסדרה אין לי השפעה על הקצב של האירועים. נגיד פרק שאני קוראת ברבע שעה ולניק לוקח שעה שלמה בטלוויזיה יקח לשנינו את אותה השעה?

אז אני בוחר בcemetery boys אבל אני מגביל אותך ל10% ביום
טוב אולי כי רציתי ספר להיום ובמקום זה נמנמתי מול אנדגיים שהיה ביס והתעוררתי מידי פעם לקטעים האהובים עלי:-D
(לא שזה סרט משעמם כן?? סרט מושלם. אבל ראיתי אותו מספיק פעמים והייתי מנומנמת)

nerdkey treky

Active member
אולי בגלל זה? אבל אז קריאה מהירה אמורה להיות מעייפת יותר מבינג' של צפיה לא?
קריאת מרתון בהחלט יכולה להיות מעייפת, אבל אולי מספקת יותר כי את מרגישה שעשית משהו. בעוד צפית מרתון את פחות פעילה (אבל סיימת משהו שרצית לעשות). שאלות מעניינות, חבל שלא עושים סקר על צפיית\קריאת מרתון בנוגע לסיפוק אישי

Lhuna3

Well-known member
מבחינתי קריאה בספר חייבת להיות "מרתון". אם אין לי חשק להמשיך לקרוא את הספר בכל רגע פנוי שיש לי, זה אומר שהספר משעמם אותי ולא שווה את זמני בכלל.
גם בסדרה ברוב המקרים האמת אני מרגישה די דומה, רק ששם לא תמיד הפרק הבא כבר זמין.
יש גם מקרים של סדרות "כבדות" או שדורשות ממני תשומת לב גבוהה ואז אני עשויה לדחות את הצפיה למרות שאני מאוד רוצה לראות.

nerdkey treky

Active member
אני אוהב לחכות עם ספרים, לדגום כמה פרקים מדי יום ולאו דווקא לקרוא הכל.

Lhuna3

Well-known member
אחרי 2 נסיונות כושלים לקרוא 2 ספרים חדשים, החלטתי לנסות את "הדיילת" עם קיילי קווקו.

didalf

Well-known member
קריאת מרתון בהחלט יכולה להיות מעייפת, אבל אולי מספקת יותר כי את מרגישה שעשית משהו. בעוד צפית מרתון את פחות פעילה (אבל סיימת משהו שרצית לעשות).
הממ יכול להיות?|תוהה|

שאלות מעניינות, חבל שלא עושים סקר על צפיית\קריאת מרתון בנוגע לסיפוק אישי
לא בטוחה שהבנתי מה השאלה אבל תנסח אותה ואני אוסיף לשאלון החודשי (מתישהו כשאני אעשה)

מבחינתי קריאה בספר חייבת להיות "מרתון". אם אין לי חשק להמשיך לקרוא את הספר בכל רגע פנוי שיש לי, זה אומר שהספר משעמם אותי ולא שווה את זמני בכלל.
כן גם אצלי זה ככה עם ספרים. אבל עם סדרות דווקא בכלל לא.

nerdkey treky

Active member
אחרי 2 נסיונות כושלים לקרוא 2 ספרים חדשים, החלטתי לנסות את "הדיילת" עם קיילי קווקו.
ו....? שמעתי שאישרו אותה לעונה שניה אבל מעט מדברים עליה. כנראה HBO MAX רק רוצים להרחיב את הסדרות הראשונות שלהם ולא לבטל כבר אחרי עונה 1, זו בכלל הייתה אמורה להיות עונה 1.
לא בטוחה שהבנתי מה השאלה אבל תנסח אותה ואני אוסיף לשאלון החודשי (מתישהו כשאני אעשה)
האם לבצע צפיה רציפה (מרתון) בסדרת טלוויזיה מעוררת סיפוק עצמי?
האם לבצע קריאה רציפה (מרתון) בספר (טלוויזיה... סתם) מעוררת סיפוק עצמי?
איזה מהפעולות הנ"ל מעייף יותר פיזית? האם קריאה רציפה מעוררת יותר סיפוק מצפיה?

אין כאן אף אחת שלמדה סטטיסטיקה ויודעת לנסח את השאלות האלה יותר טוב ממני? למדתי, אבל זה היה לפני כמה שנים טובות

Lhuna3

Well-known member
ו....? שמעתי שאישרו אותה לעונה שניה אבל מעט מדברים עליה. כנראה HBO MAX רק רוצים להרחיב את הסדרות הראשונות שלהם ולא לבטל כבר אחרי עונה 1, זו בכלל הייתה אמורה להיות עונה 1.
שני פרקים ראשונים מעולים לדעתי. ("הדיילת")
אבל אני קצת נזהרת מלהתלהב מוקדם מידי, כי יש לי תחושה שהסיפור הולך לכיוונים קצת בנאליים.
אבל קיילי קווקו ממש מעולה ומרתקת שם.
אעדכן בהמשך.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שני פרקים ראשונים מעולים לדעתי. ("הדיילת")
אבל אני קצת נזהרת מלהתלהב מוקדם מידי, כי יש לי תחושה שהסיפור הולך לכיוונים קצת בנאליים.
אעדכן בהמשך.
אני גם מתכנן לבדוק את זה.

מילי08

Well-known member
:-D
החלטתי לנסות את "הדיילת" עם קיילי קווקו
השחקנית עצמה מעצבנת אותי.
במפץ הגדול בפרקים הספורים שראיתי, היא היתה גרועה.
היא מתעלה על עצמה כאן?

Lhuna3

Well-known member
היא מתעלה על עצמה כאן?
תראי, אני לא חשבתי שהיא היתה גרועה במפץ הגדול. בעיני היא שחקנית קומית טובה שם, אבל גם מעולם לא התרשמתי במיוחד, כי זה לא תפקיד מרשים במיוחד, נגיד ככה.
אני כן חושבת שבתפקיד הזה היא מאוד מרשימה, כמו שכתבתי היא מעולה ומרתקת אותי למסך. היא מחזיקה על כתפיה את הסדרה בתפקיד ראשי אינטנסיבי (לא רוצה להגיד יותר מידי מחשש ספוילרים). אגיד גם שמביקורות שקראתי על "הדיילת" לפני שהתחלתי לצפות בה, הבנתי שגם אחרים מאוד אהבו אותה פה.
אבל כיוון שמצאת אותה מעצבנת שם, ואני לא, אז אני לא יכולה להיות בטוחה שלא תמצאי אותה מעצבנת גם כאן :p יתכן שמשהו בשחקנית עצמה לא בא לך טוב.
בעיני זה תפקיד שראוי לפחות למועמדות כלשהי בפרסי סוף השנה, ואני לא אופתע אם היא תקבל מועמדות כזאת.

Aranel Nenharma

Well-known member
היא מתעלה על עצמה כאן?
גם אני חושבת שהיא משחקת גרוע במפץ
אף פעם לא הבנתי מה אנשים החזיקו ממנה.

מה שכן סקרנו אותי וכנראה אצפה בדיילת, יש מצב תפקיד דרמה הוא בשבילה

nerdkey treky

Active member
תראי, אני לא חשבתי שהיא היתה גרועה במפץ הגדול. בעיני היא שחקנית קומית טובה שם, אבל גם מעולם לא התרשמתי במיוחד, כי זה לא תפקיד מרשים במיוחד, נגיד ככה.
אני כן חושבת שבתפקיד הזה היא מאוד מרשימה, כמו שכתבתי היא מעולה ומרתקת אותי למסך. היא מחזיקה על כתפיה את הסדרה בתפקיד ראשי אינטנסיבי (לא רוצה להגיד יותר מידי מחשש ספוילרים). אגיד גם שמביקורות שקראתי על "הדיילת" לפני שהתחלתי לצפות בה, הבנתי שגם אחרים מאוד אהבו אותה פה.
אבל כיוון שמצאת אותה מעצבנת שם, ואני לא, אז אני לא יכולה להיות בטוחה שלא תמצאי אותה מעצבנת גם כאן :p יתכן שמשהו בשחקנית עצמה לא בא לך טוב.
בעיני זה תפקיד שראוי לפחות למועמדות כלשהי בפרסי סוף השנה, ואני לא אופתע אם היא תקבל מועמדות כזאת.
אוהו, אילו מחמאות. מסקרן מה שאת אומרת. כמה הסדרה וולגרית? ראיתי יותר מדי ישבנים טלוויזיונים אתמול (כן, רק אתמול) ואין לי כוח לעוד אלימות מילולית ופיזית ואני לא יודע מה.
מה שכן סקרנו אותי וכנראה אצפה בדיילת, יש מצב תפקיד דרמה הוא בשבילה
יכול להיות שדרמה זה באמת מתאים לה, אם כי היא הצליחה מאוד בקומדיות (גם לפני המפץ הגדול).

Lhuna3

Well-known member
אוהו, אילו מחמאות. מסקרן מה שאת אומרת. כמה הסדרה וולגרית? ראיתי יותר מדי ישבנים טלוויזיונים אתמול (כן, רק אתמול) ואין לי כוח לעוד אלימות מילולית ופיזית ואני לא יודע מה.
מבחינת אלימות, יש שם דברים... לא נעימים לצפיה. לא הרבה, אבל יש.
מבחינת סקס אין משהו בוטה לדעתי, אבל כן יש פה ושם איזה ישבן נאה :-D אבל מעט.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
למה יש רק וויקנד ווץ׳ ולא וויקדיי ווץ׳? הרי זה לא שכולנו פה עובדים חיוניים ולא בהסגר בבית ורואים טלוויזיה על היום במילא|שפם|
סתם, אני יודעת שחלקכם expendable ולגמרי היו שולחים אתכם לכדור הארץ אם היינו צריכים להפחית מהאוכלוסיה כדי לשמור חמצן

למעלה