מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הכריסמסי הזה?
העיקר את חנוכה שכחת, גוילסוף שבוע הכריסמסי הזה?
או שאולי תנסי סדרה ישנה, שולחן לחמישה?בטעות תיפול עלי שוב הרוח לנסות סדרה חדשה.
חחח למה דווקא זה?או שאולי תנסי סדרה ישנה, שולחן לחמישה?![]()
העיקר את חנוכה שכחת, גוי![]()
סיימתי את שבריריות אתמול כבר, ונשאר לי פרק אחרון לעונה 4 של ה100 בלבדאז התוכנית היא לראות אותו ואז להיות עצובה.
דה. וגם להפך כמובן. ברור שהם מאוהביםרק עכשיו שמתי לב שאזירפאל בעצם מאוהב בקרולי וזה גורם לי להיות יותר מאוהבת בהם. הוא שולח אליו ממש מבטים מצועפים![]()
הווווודה. וגם להפך כמובן. ברור שהם מאוהביםגם אמזון יודעים את זה, זה קאנון:
יש כ"כ הרבה שלהם שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. פשוט בזה נתקלתי לא מזמן והצחיק אותי כי אמזון עצמם עשו את זה לא מעריצים אפילו.אני פחות חזקה בלחפש פאנפיקים וסרטוני מעריצים. תביאו לי אתם...
כי אני רואה את זה עכשיו, ראיתי את זה בעבר שזה שודר ולפני כמה חודשים ראיתי רק קטעים ספציפיים ועכשיו אני רואה הכל מהתחלה (אני בפרק שלוש), ומתחשק לי לדסקס עליה וגם מעניין אותי מה תחשבי על קווי עלילה של דמות מסוימת כי הדעה שלי לגביהם השתנתה לחלוטין עכשיו (יש קו העלילה שאני בעבר ממש ממש אהבתי ועכשיו אני לא סובלת, וקו העלילה אחר שהפך עכשיו להכי אהוב עלי למרות שבקושי זכרתי אותו מהעבר ואפשר להגיד שהייתי כמעט אדישה לו אז. ואני לא היחידה שזה קרה לה בצפייה חוזרת).חחח למה דווקא זה?
חח סורי אבל לא נראה ליכי אני רואה את זה עכשיו, ראיתי את זה בעבר שזה שודר ולפני כמה חודשים ראיתי רק קטעים ספציפיים ועכשיו אני רואה הכל מהתחלה (אני בפרק שלוש), ומתחשק לי לדסקס עליה וגם מעניין אותי מה תחשבי על קווי עלילה של דמות מסוימת כי הדעה שלי לגביהם השתנתה לחלוטין עכשיו (יש קו העלילה שאני בעבר ממש ממש אהבתי ועכשיו אני לא סובלת, וקו העלילה אחר שהפך עכשיו להכי אהוב עלי למרות שבקושי זכרתי אותו מהעבר ואפשר להגיד שהייתי כמעט אדישה לו אז. ואני לא היחידה שזה קרה לה בצפייה חוזרת).
זה מה שחשבתי שתגידי.סורי אבל לא נראה ליישן מידי, ארוך מידי
זה דווקא לא נכון. יש את זה בvod של יס.ולא נראה לי זמין איפשהו נוח
גם זה דווקא לא נכון. אפרת לא מרשה ליאבל את יכולה לספר לי לאיזה קווי עלילה את מתכוונת
אם היא לא כותבת פה אין לה זכות וטוגם זה דווקא לא נכון. אפרת לא מרשה לי.
אוף איזה פרק מושלםונשאר לי פרק אחרון לעונה 4 של ה100 בלבדאז התוכנית היא לראות אותו ואז להיות עצובה.
תזמון נהדר.@טוני החתול יש לך ספר להביא לי?
אוף גם 2 זה יותר מידיאבל אני יודע שאת לא אוהבת כשאני נותן הרבה אופציות אז אני אתן לך שתיים:
טהרן התחילה מצוין, אך ככל שהתקדמה, מצאתי את עצמי פחות מתעניין בה. מקווה שגרסה אמריקאית תצא יותר טובטהרן, שדי בתכנית שלי לסיים אותה והיא מצויינת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.