Lhuna3
Well-known member
חשבתי שאתה צוחק כי זה מטומטם שאפשר לעשות דבר כזה בכלל, אבל מסתבר שבאמת אפשר ושזה בדיוק מה שעשיתי.אולי בטעות כיוונת להקלטה של השידור החוזר?
כן, נו יא מצחיקים...(ואת כן יודעת שכאן11 זה לא ערוץ של יס, נכון?)
חשבתי שאתה צוחק כי זה מטומטם שאפשר לעשות דבר כזה בכלל, אבל מסתבר שבאמת אפשר ושזה בדיוק מה שעשיתי.אולי בטעות כיוונת להקלטה של השידור החוזר?
כן, נו יא מצחיקים...(ואת כן יודעת שכאן11 זה לא ערוץ של יס, נכון?)
אני גאון (האמת שאני יודע כי בימים שעוד היה לי משהו בסגנון זה היה לפעמים קורה לי)חשבתי שאתה צוחק כי זה מטומטם שאפשר לעשות דבר כזה בכלל, אבל מסתבר שבאמת אפשר ושזה בדיוק מה שעשיתי.
ועוד גאון מצחיקכן, נו יא מצחיקים...
העיקר ששנים קיוויתי שתראי סדרה של ג'וס ווידון, ועכשיו שאת עושה את זה הוא מגעילנחמד למדי
הוא תמיד היה מגעיל, העולם רק הבין את זה באיחור.העיקר ששנים קיוויתי שתראי סדרה של ג'וס ווידון, ועכשיו שאת עושה את זה הוא מגעיל
אני חייבת להודות שמזה לא אכפת לי מג'וס ווידון, הוא לא משפיע בשום צורה על הבחירה או אי הבחירה שלי לראות את הסדרה.העיקר ששנים קיוויתי שתראי סדרה של ג'וס ווידון, ועכשיו שאת עושה את זה הוא מגעיל
השאלה היא איך את ידעת לפני כולם?הוא תמיד היה מגעיל, העולם רק הבין את זה באיחור.
אני ראיתי איזו סדרה גרועה "באפי" הייתה.השאלה היא איך את ידעת לפני כולם?
טוב, אין סיבה שהוא יעניין אותך אם עוד לא ראית סדרה שלו.אני חייבת להודות שמזה לא אכפת לי מג'וס ווידון, הוא לא משפיע בשום צורה על הבחירה או אי הבחירה שלי לראות את הסדרה.
ראיתי שמדובר בכוחות על + לונדון הויקטוראנית + תגובות די טובות + היה לי משעמם וזה היה בVOD אז ניסיתי.
נניח בצד את זה שבאפי היא סדרה מדהימה וזה פשוט עובדה של היקום...אני ראיתי איזו סדרה גרועה "באפי" הייתה.
כמו שידעתי מראש שאתה בדרך אליי עם טנק ובניתי מקלט.
האישיות לפעמים מתבטאת ביצירה.נניח בצד את זה שבאפי היא סדרה מדהימה וזה פשוט עובדה של היקום...
זה שמישהו יוצר סדרה גרועה לא הופך אותו למגעיל.
יש כל מיני סדרות שאני חושב שהן נוראיות, אבל אני לא חושב שהיוצרים שלהם מגעילים.
אפילו אם הם יוצרי טלוויזיה גרועים שכל סדרה שלהם היא זבל, זה לא הופך אותם למגעילים.
בעיקרון אין לי כמובן בעיה עם הגזמות של שנאה כלפי מישהו שיצר סדרה ששמישהו כאן שונא,
אבל אין מה להשוות את זה עם סיבה אמיתית לחשוב שמישהו מגעיל כמו הדברים שהתגלו לגבי ווידון.
אה כן? לא עובד לך משהו בינתיים.ובעצם הן בכלל לא רואות אותה. הן בכלל לא קיימות. אני יצרתי את המשתמשים של שתיהן ואני כותב כבר שנים הודעות בשם שתיהן כדי לגרום לך לראות סדרות מסויימות.
הצלחתי לגרום לך לראות ה100, וייתכן שעוד כמה דברים, אז אני מתקדם בצעדים קטנים.אה כן? לא עובד לך משהו בינתיים.
דילן גרמה לי לראות ה100 ואני יודעת שלא המצאת את דילן.הצלחתי לגרום לך לראות ה100, וייתכן שעוד כמה דברים, אז אני מתקדם בצעדים קטנים.
אוקי זה נכון. רק דילן הייתה יכולה להמציא את דילןדילן גרמה לי לראות ה100 ואני יודעת שלא המצאת את דילן.
Dylan? never heard of himאוקי זה נכון. רק דילן הייתה יכולה להמציא את דילן
וואו,
גם לי יש מדפים מלאי ספרים...אני צריך לזרוק כמה חבילות קומיקסאני עכשיו קולט שזה שהמדפים שלי מלאים בספרים שקניתי ולא קראתי זה מקבילה לזה שהפח שלי מלא כסף., אבל חוץ מזה קראתי דיי הרבה מהם,אז מצבי טוב
רובם הגדול קשור לd&d(שאני חייב לקרוא לפחות פעם ביום) או שרלוק הולמס או ...
עדיף מאוחר מאשר אף פעם וכו'.לכבוד יום הפיל הבינלאומי. (אני פיספסתי אותו ב12 לאוגוסט ואני דוחה את זה מאז)
זה לא "פאשלות לפעמים". זה מצב נתון של תקלות קטנות שחוזרות על עצמן. אני לא מתכנתת ולא מבינה בזה, אז העובדים בתחום מוזמנים לתקן אותי, אבל נראה לי שהרבה מהתקלות האלה לא אמורות לקרות. אם פעם ב.. יש איזו תקלה גורפת, זה דבר אחד. אבל כשיש כל כך הרבה דברים שלא עובדים כמו שצריך, ושוב- מדובר על תקלות קטנות יחסית (לעיני הלא מקצועיות), זה נראה לי לא סביר.גם לאתר כמו פייסבוק יש לפעמים פאשלות. אבל הגודל של החברה הוא בערך פי מיליון ולכן יכולים לתקן את זה פי מיליון יותר מהר (יחד עם זה, זה גם משפיע על פי מיליון יותר אנשים)
וואו, אני עכשיו קולט שזה שהמדפים שלי מלאים בספרים שקניתי ולא קראתי זה מקבילה לזה שהפח שלי מלא כסף.
וואן נייט סטנד לרווקות מזדקנות..?ואולי איזה סרט, כי לאחרונה נוח לי יותר לראות סרטים בלי התחייבות ליותר מלילה אחד. בדיוק כמו כל דבר אחר בחיים שלי.
אני ראיתי איזו סדרה גרועה "באפי" הייתה.
ולפעמים אני גם מגיב לעצמיובעצם הן בכלל לא רואות אותה. הן בכלל לא קיימות. אני יצרתי את המשתמשים של שתיהן ואני כותב כבר שנים הודעות בשם שתיהן כדי לגרום לך לראות סדרות מסויימות.
זה שמישהו יוצר סדרה גרועה לא הופך אותו למגעיל.
יש כל מיני סדרות שאני חושב שהן נוראיות, אבל אני לא חושב שהיוצרים שלהם מגעילים.
אפילו אם הם יוצרי טלוויזיה גרועים שכל סדרה שלהם היא זבל, זה לא הופך אותם למגעילים.
אני לא חושבת שמישהו חיכה באמת (אבל אני לא מסתובבת מספיק בפורומים של מעריצים כדי לדעת). הגילוי שהוא דוש בריון ובןזונה תפס אותי לא מוכנה לחלוטין ונראה לי שגם את רוב המעריצים.וידון חלאה, המעריצים שחיכו לדיווחים מהשחקניות גם הם חלק מהבעיה, והמעריצים/סוגדים שעדיין נשארו לו הם חלאות.
המעריצים הנורמלים הבינו מי הוא אחרי שאשתו סיפרה שהוא זבל.אני לא חושבת שמישהו חיכה באמת (אבל אני לא מסתובבת מספיק בפורומים של מעריצים כדי לדעת). הגילוי שהוא דוש בריון ובןזונה תפס אותי לא מוכנה לחלוטין ונראה לי שגם את רוב המעריצים.
אה, אוקיי. אני באמת לא משוטטת מספיק ברחבי הרשת. רק כשיצאו ההאשמות לאחרונה הבנתי שגם אשתו כבר דיברה על זה.המעריצים הנורמלים הבינו מי הוא אחרי שאשתו סיפרה שהוא זבל.
הבעייתיים התעלמו ממנה ובגללם הוא המשיך לעבוד.
הסוגדים עדיין לצדו, אני קוראת תגובות מחרידות שלהם בטוויטר.
אני מנסה להתכחש לקיומם והם תמיד מגיחים מאישזהו חור.אה, אוקיי. אני באמת לא משוטטת מספיק ברחבי הרשת. רק כשיצאו ההאשמות לאחרונה הבנתי שגם אשתו כבר דיברה על זה.
לגבי הסוגדים - מטריד אותי כל פעם מחדש לגלות כמה אנשים איומים מסתובבים בינינו. אני משתדלת להימנע מלקרוא תגובות לכתבות של אתרים שונים (אבל לא מצליחה לצערי) כי כל פעם אני מזדעזעת שיש אנשים שממש תומכים בחלאות אדם. בגלל זה גם פחות ופחות נכנסת לפייסבוק.
ויקיפדיה?פעם מצאתי אתר שמציין את כל הימים שיוחדו למשהו, אבל אני לא זוכרת איפה זה היה ואין לי כוח לחפש..
ושוב מגיב לעצמיולפעמים אני גם מגיב לעצמי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.