Weekend's Watch לסופש של ה22-24/04 🐘

Lhuna3

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חשבתי שאתה צוחק כי זה מטומטם שאפשר לעשות דבר כזה בכלל, אבל מסתבר שבאמת אפשר ושזה בדיוק מה שעשיתי.
אני גאון (האמת שאני יודע כי בימים שעוד היה לי משהו בסגנון זה היה לפעמים קורה לי)
כן, נו יא מצחיקים...
ועוד גאון מצחיק
נחמד למדי
העיקר ששנים קיוויתי שתראי סדרה של ג'וס ווידון, ועכשיו שאת עושה את זה הוא מגעיל

didalf

Well-known member
העיקר ששנים קיוויתי שתראי סדרה של ג'וס ווידון, ועכשיו שאת עושה את זה הוא מגעיל
אני חייבת להודות שמזה לא אכפת לי מג'וס ווידון, הוא לא משפיע בשום צורה על הבחירה או אי הבחירה שלי לראות את הסדרה.
ראיתי שמדובר בכוחות על + לונדון הויקטוראנית + תגובות די טובות + היה לי משעמם וזה היה בVOD אז ניסיתי.

LeAnnDyIan

Well-known member
יש לי כל מיני פרקים של דרו ואיידול שאני צריכה להשלים.
אולי קצת שיימלס.
ואולי איזה סרט, כי לאחרונה נוח לי יותר לראות סרטים בלי התחייבות ליותר מלילה אחד. בדיוק כמו כל דבר אחר בחיים שלי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חייבת להודות שמזה לא אכפת לי מג'וס ווידון, הוא לא משפיע בשום צורה על הבחירה או אי הבחירה שלי לראות את הסדרה.
ראיתי שמדובר בכוחות על + לונדון הויקטוראנית + תגובות די טובות + היה לי משעמם וזה היה בVOD אז ניסיתי.
טוב, אין סיבה שהוא יעניין אותך אם עוד לא ראית סדרה שלו.
אפילו שאת כן ראית שני סרטים שלו, אבל זה פחות מייצג את העבודה שלו.

בכל מקרה אנחנו יודעים שאת ראית שאני, לונה ומילי מדברים על הסדרה ורצית להיות חלק מהשיחה.
ובעצם הן בכלל לא רואות אותה. הן בכלל לא קיימות. אני יצרתי את המשתמשים של שתיהן ואני כותב כבר שנים הודעות בשם שתיהן כדי לגרום לך לראות סדרות מסויימות.
(מיקי היא אמיתית, אז אני לא גרמתי לך לראות שיימלס)

אני ראיתי איזו סדרה גרועה "באפי" הייתה.
כמו שידעתי מראש שאתה בדרך אליי עם טנק ובניתי מקלט.
נניח בצד את זה שבאפי היא סדרה מדהימה וזה פשוט עובדה של היקום...

זה שמישהו יוצר סדרה גרועה לא הופך אותו למגעיל.
יש כל מיני סדרות שאני חושב שהן נוראיות, אבל אני לא חושב שהיוצרים שלהם מגעילים.
אפילו אם הם יוצרי טלוויזיה גרועים שכל סדרה שלהם היא זבל, זה לא הופך אותם למגעילים.

בעיקרון אין לי כמובן בעיה עם הגזמות של שנאה כלפי מישהו שיצר סדרה ששמישהו כאן שונא,
אבל אין מה להשוות את זה עם סיבה אמיתית לחשוב שמישהו מגעיל כמו הדברים שהתגלו לגבי ווידון.

נניח בצד את זה שבאפי היא סדרה מדהימה וזה פשוט עובדה של היקום...

אפילו אם הם יוצרי טלוויזיה גרועים שכל סדרה שלהם היא זבל, זה לא הופך אותם למגעילים.

בעיקרון אין לי כמובן בעיה עם הגזמות של שנאה כלפי מישהו שיצר סדרה ששמישהו כאן שונא,
אבל אין מה להשוות את זה עם סיבה אמיתית לחשוב שמישהו מגעיל כמו הדברים שהתגלו לגבי ווידון.
האישיות לפעמים מתבטאת ביצירה.
אם הייתי זוכרת את "באפי", אולי היו לי דוגמאות.

וידון חלאה, המעריצים שחיכו לדיווחים מהשחקניות גם הם חלק מהבעיה, והמעריצים/סוגדים שעדיין נשארו לו הם חלאות.

didalf

Well-known member
ובעצם הן בכלל לא רואות אותה. הן בכלל לא קיימות. אני יצרתי את המשתמשים של שתיהן ואני כותב כבר שנים הודעות בשם שתיהן כדי לגרום לך לראות סדרות מסויימות.
אה כן? לא עובד לך משהו בינתיים.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקי זה נכון. רק דילן הייתה יכולה להמציא את דילן
Dylan? never heard of him

Lion_Heart

Well-known member
וואו,
אני עכשיו קולט שזה שהמדפים שלי מלאים בספרים שקניתי ולא קראתי זה מקבילה לזה שהפח שלי מלא כסף.
גם לי יש מדפים מלאי ספרים...אני צריך לזרוק כמה חבילות קומיקס |פנים| , אבל חוץ מזה קראתי דיי הרבה מהם,אז מצבי טוב

רובם הגדול קשור לd&d(שאני חייב לקרוא לפחות פעם ביום) או שרלוק הולמס או ...

מילי08

Well-known member
לכבוד יום הפיל הבינלאומי. (אני פיספסתי אותו ב12 לאוגוסט ואני דוחה את זה מאז)
עדיף מאוחר מאשר אף פעם וכו'.
אבל אני מזכירה לך כבר מעכשיו את יום המגבת בעוד חודש בדיוק.
פעם מצאתי אתר שמציין את כל הימים שיוחדו למשהו, אבל אני לא זוכרת איפה זה היה ואין לי כוח לחפש..
גם לאתר כמו פייסבוק יש לפעמים פאשלות. אבל הגודל של החברה הוא בערך פי מיליון ולכן יכולים לתקן את זה פי מיליון יותר מהר (יחד עם זה, זה גם משפיע על פי מיליון יותר אנשים)
זה לא "פאשלות לפעמים". זה מצב נתון של תקלות קטנות שחוזרות על עצמן. אני לא מתכנתת ולא מבינה בזה, אז העובדים בתחום מוזמנים לתקן אותי, אבל נראה לי שהרבה מהתקלות האלה לא אמורות לקרות. אם פעם ב.. יש איזו תקלה גורפת, זה דבר אחד. אבל כשיש כל כך הרבה דברים שלא עובדים כמו שצריך, ושוב- מדובר על תקלות קטנות יחסית (לעיני הלא מקצועיות), זה נראה לי לא סביר.
וואו, אני עכשיו קולט שזה שהמדפים שלי מלאים בספרים שקניתי ולא קראתי זה מקבילה לזה שהפח שלי מלא כסף.
:-D
ואולי איזה סרט, כי לאחרונה נוח לי יותר לראות סרטים בלי התחייבות ליותר מלילה אחד. בדיוק כמו כל דבר אחר בחיים שלי.
וואן נייט סטנד לרווקות מזדקנות..? :-D
אני ראיתי איזו סדרה גרועה "באפי" הייתה.
:-( אני כל כך לא מסכימה. אבל עם טעם וריח... (כי הטעם וריח שלי יותר טובים :-P:)
ולפעמים אני גם מגיב לעצמי
|כן|
וידון חלאה, המעריצים שחיכו לדיווחים מהשחקניות גם הם חלק מהבעיה, והמעריצים/סוגדים שעדיין נשארו לו הם חלאות.
אני לא חושבת שמישהו חיכה באמת (אבל אני לא מסתובבת מספיק בפורומים של מעריצים כדי לדעת). הגילוי שהוא דוש בריון ובןזונה תפס אותי לא מוכנה לחלוטין ונראה לי שגם את רוב המעריצים.

אני לא חושבת שמישהו חיכה באמת (אבל אני לא מסתובבת מספיק בפורומים של מעריצים כדי לדעת). הגילוי שהוא דוש בריון ובןזונה תפס אותי לא מוכנה לחלוטין ונראה לי שגם את רוב המעריצים.
המעריצים הנורמלים הבינו מי הוא אחרי שאשתו סיפרה שהוא זבל.
הבעייתיים התעלמו ממנה ובגללם הוא המשיך לעבוד.
הסוגדים עדיין לצדו, אני קוראת תגובות מחרידות שלהם בטוויטר.

מילי08

Well-known member
המעריצים הנורמלים הבינו מי הוא אחרי שאשתו סיפרה שהוא זבל.
הבעייתיים התעלמו ממנה ובגללם הוא המשיך לעבוד.
הסוגדים עדיין לצדו, אני קוראת תגובות מחרידות שלהם בטוויטר.
אה, אוקיי. אני באמת לא משוטטת מספיק ברחבי הרשת. רק כשיצאו ההאשמות לאחרונה הבנתי שגם אשתו כבר דיברה על זה.
לגבי הסוגדים - מטריד אותי כל פעם מחדש לגלות כמה אנשים איומים מסתובבים בינינו. אני משתדלת להימנע מלקרוא תגובות לכתבות של אתרים שונים (אבל לא מצליחה לצערי) כי כל פעם אני מזדעזעת שיש אנשים שממש תומכים בחלאות אדם. בגלל זה גם פחות ופחות נכנסת לפייסבוק.

אה, אוקיי. אני באמת לא משוטטת מספיק ברחבי הרשת. רק כשיצאו ההאשמות לאחרונה הבנתי שגם אשתו כבר דיברה על זה.
לגבי הסוגדים - מטריד אותי כל פעם מחדש לגלות כמה אנשים איומים מסתובבים בינינו. אני משתדלת להימנע מלקרוא תגובות לכתבות של אתרים שונים (אבל לא מצליחה לצערי) כי כל פעם אני מזדעזעת שיש אנשים שממש תומכים בחלאות אדם. בגלל זה גם פחות ופחות נכנסת לפייסבוק.
אני מנסה להתכחש לקיומם והם תמיד מגיחים מאישזהו חור.

לדוגמה "לוחם הצדק" הזה שטוען שהמתלונן האמיץ הראשון שיקר:

ומשיטוט קצר בציוצים שלו:

סוגדי וידון מכחישים/מצדיקים את המעשים שלו ומאשימים את כל העולם חוץ מהאליל שלהם.

נערך לאחרונה ב:
למעלה