למה את ממשיכה אותו אם הוא נוראי? זה בקטע של התחלתי אז חובה עלי לסיים?שיקגו FIRE(כי את שתי האחרות כבר ראיתי), שתי החוק וסדר, צל ועצם ולייט נייט.
ולקרוא, אני עם ספר אחד כול השבוע והוא נוראי אז כול השבוע אני בקטע של מזוכיזם ובכול זה בקושי יש לי זמן לקרוא (וכן, אין לי זמן לקרוא ואני קוראת בזמן שיש לי ספר גרוע) אני חושבת שאני אפילו לא אמסור אותו אלא אשאיר אותו ליד המחזור או משהו.
דיי כן, כי קניתי אותו והוא ישב לי על המדף מנובמבר. בד"כ אם אני קונה אני נוטה לסיים בכול מחיר שאני לא אגיש כאילו סתם זרקתי כסף לפח.למה את ממשיכה אותו אם הוא נוראי? זה בקטע של התחלתי אז חובה עלי לסיים?
כי זה לא אתר שמכבד את עצמו זה למהאררררררררררררררררררררררר. מנסה כבר כמה דקות להגיב בשרשור אוף, ומקבלת את זה.
למה לעזאזל? איך אתר שמכבד את עצמו מצליח לא לתפקד ככה?!?!
צפה בקובץ המצורף 21572
לכבוד יום הפיל הבינלאומי. (אני פיספסתי אותו ב12 לאוגוסט ואני דוחה את זה מאז)למה הוא פילי?
מי אמר שהוא מכבד את עצמו? (שיט, יעל גנבה לי את הבדיחה)אררררררררררררררררררררררר. מנסה כבר כמה דקות להגיב בשרשור אוף, ומקבלת את זה.
למה לעזאזל? איך אתר שמכבד את עצמו מצליח לא לתפקד ככה?!?!
וואו, אני עכשיו קולט שזה שהמדפים שלי מלאים בספרים שקניתי ולא קראתי זה מקבילה לזה שהפח שלי מלא כסף.דיי כן, כי קניתי אותו והוא ישב לי על המדף מנובמבר. בד"כ אם אני קונה אני נוטה לסיים בכול מחיר שאני לא אגיש כאילו סתם זרקתי כסף לפח.
גם לי יש המון כאלה. אבל אני לא מחשיבה את זה בתור כסף שנזרק לפח.וואו, אני עכשיו קולט שזה שהמדפים שלי מלאים בספרים שקניתי ולא קראתי זה מקבילה לזה שהפח שלי מלא כסף.
ביס זה בשלישי ושישי. אולי ליוטיוב הם מעלים יום לפני?המפקדת (הבנתי שזה בשני וחמישי)
מה יס? זה בערוץ 11 את יכולה לכוון הקלטה.ביס זה בשלישי ושישי. אולי ליוטיוב הם מעלים יום לפני?
נו, בדיוק זה מה שעשיתי, כיוונתי "הקלט כסדרה", וזה מראה לי שזה ביום שלישי ושישי.מה יס? זה בערוץ 11 את יכולה לכוון הקלטה.
אף פעם לא צריך לבקש רשות@טוני החתול מה עמדת ההנהלה ביחס לטקסט ארוך על ONE PUNCH MAN - הסדרה הזו מעוררת בי את כל כפתורי המלל התרבותי שאני אוהב לכתוב.
יש אפשרות?
מה חשבת?היה לי משעמם אתמול והטלוויזיה הייתה פנויה אז ראיתי The Nevers אז את הפרק השני.
כל עוד אני לא היחיד שאת משקרת לו.לשקר לעצמי ולניק שאני אתחיל ספר.
אולי בטעות כיוונת להקלטה של השידור החוזר?נו, בדיוק זה מה שעשיתי, כיוונתי "הקלט כסדרה", וזה מראה לי שזה ביום שלישי ושישי.
מוזר מאד, בכל מקום כתוב שני וחמישינו, בדיוק זה מה שעשיתי, כיוונתי "הקלט כסדרה", וזה מראה לי שזה ביום שלישי ושישי.
נחמד למדימה חשבת?
נכון וזה אומר שאני בהחלט אקרא אותו יום אחד. זה לא הפעם הראשונה שאני משועממת למוות->מחפשת ספר->עד שאני מוצאת גם מוצאת תעסוקה אחרת ואז כמה סופשים לא מספיק משועממת להביא את עצמי להתחיל ספר->בסוף מגיע סופ"ש מספיק משעמם ואני מתחילה.כל עוד אני לא היחיד שאת משקרת לו.
*קחי בחשבון שאת כבר שילמת עליו וזה לא כמו הספרים של לונה שאפשר לקרוא אותם גם אחרי אפוקליפסה, כי זה עותק דיגיטלי על הטלפון שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.