Weekend's Watch לסופש של ה10-12/06 ❤️

מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע מלא האהבה הזה?

❤️

הערב אני בטקס סיום בחוץ של שכבה יב' ואני מלא התרגשות, בכל זאת, אחרי טקס זומואי משעמם.
במה הולך לצפות?
המשך סדרת איסט-סיידרס, שם הנשיקות מזויפות וחסרות תשוקה לגמרי. אולי אמשיך לצפות בסרט 'המלך קוברה', שהפסקתי באמצע - גם בגלל שני השחקנים המבוגרים הידועים, האחד ג'יימס פרנקו חי מהקהילה ההומואית בציניות רבה, השני, כריסטיאן סלייטר, שמשתתף בכל סדרה שיציעו לו, מאז היותו כוכב קטין ב"שם הורד".
מה עוד?
ממש לא יודע. יש לי שני ספרים נפלאים מפתים מאוד: האחד של פלא אוהד האזרחי על יעקב פרנק והשני תרגום סיפורים קצרים של המינגוויי.

dilia snake

Well-known member
לוציפר עונה 2, לייט נייט(כרגע אני עוקבת רק אחרי סת' מאיירס וסטיבן קולבר).

השלמות מיוטיוב.

ולקרוא(כולל דברים מהארץ, המצב שלי כ"כ גרוע שאפילו בזה אני לא מצליחה לעמוד בקצב)

snirf

Active member
הערב להשלים פרק 2 של "היורשת" מאתמול (זה מצחיק ופארודי :-D), לסיים את "לשחק באש" ופרק 9 של "סיפורה של שפחה4"

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הכוכב הבא
|טי-וי|החנות שיש בה הכל- ראיתי פרק 1 ופרשתי. לא התחברתי למיוזיקל
|טי-וי|בני אור-הפרק השבועי
|טי-וי|אזהרת מסע-פרק אחרון (ברוך שפטרנו)
|טי-וי|סיפורה של שפחה4- הדבקתי את הפער
|טי-וי|היורשת
|טי-וי|מלכת היופי של ירושלים- פרקי השבוע
|נטפליקס|לשחק באש

נערך לאחרונה ב:
סיפורה של שפחה - הפרק השבועי
ארץ נהדרת - תוכנית סיום העונה

ובעיקר - אריזה, אריזה, אריזה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תוכניות לתוכניות:
סיפורה של שפחה
אגדות המחר
הפלאש
סופרמן ולואיס
מית'יק קווסט
ארץ נהדרת
ערוץ אפס

לסיים עונה של Hacks
להמשיך Sweet Tooth

ותכלס בקושי להספיק משהו מכל זה כי אני אני כנראה אהיה שקוע בLove, Victor שכל פרקי עונה 2 שלה יוצאים בבת אחת ואני באמת לא בטוח שיש מצב שבו אני אסיים לראות פרק אחד ולא אמשיך לבא אחריו.
וגם ספר ודברים כאלו

Lhuna3

Well-known member
הפרק של מסע אגדי.
ולהמשיך את ברוקלין 99 (ראיתי כבר 6 פרקים והאמת שזה די כיף ואפילו מצחיק מידי פעם. אני מאוד אוהבת את הפוקר פייס של הולט).

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
לאב ויקטור יאיייייייי|מאוהב| וואי בבקשה אבל שמה שהיה בפרומו ההוא זה לא כל מה שיהיה.
וגם מית'יק קווסט
ברוקלין 99
ארץ נהדרת
כי אתם כותבים שיש (חשבתי שזה אתמול ולא היה)
לראות אם יס הביאו משהו מעניין לויאודי לחודש הגאווה.

ואני אגיד לכם מה לא - אין דה הייטס כי אני מחכה לקולנוע כמו ילדה טובה ולא אוריד למרות שאני מתהההההההההה לראות את זה!!!

ולהמשיך את ברוקלין 99 (ראיתי כבר 6 פרקים והאמת שזה די כיף ואפילו מצחיק מידי פעם).
יאיי שמחה לשמוע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בכלל ראית את הפרק [של מית'יק קווסט] של שבוע שעבר? לא ראיתי שכתבת עליו משהו.
זה די מעצבן אותי כשאני מתלהב מפרק ואנשים מחרבנים עליו או אפילו פשוט מזלזלים בו מאוד.
אני לפעמים עושה את זה גם
אבל לפעמים, כמו במקרה הזה, אני פשוט סותם את הפה.
ותכלס אם הייתי צופה בזה לבדי אז סיכוי די גדול שפשוט הייתי מפסיק לראות.

didalf

Well-known member
זה די מעצבן אותי כשאני מתלהב מפרק ואנשים מחרבנים עליו או אפילו פשוט מזלזלים בו מאוד.
אני לפעמים עושה את זה גם
כנל, גם אותי זה מעצבן ולכן אני משתדלת פשוט לסתום (לא תמיד מצליחה אבל משתדלת).
הכי מעצבן אותי אלה שממש נהנים לחרבן לאנשים על דברים שהם אוהבים.
זה משהו שלמדתי בגיל מאד צעיר מהארנבון החבר של במבי: "אם אין לך משהו טוב לומר מוטב שלא תאמר כלום"

אז באסה לשמוע אבל תודה לך אני מניחה.

LeAnnDyIan

Well-known member
סיימתי בשעה טובה עם זהות בדויה. אז מכאן ממשיכה ללוציפר ורמת אביב גימל.
למרות שלאחרונה אני סובלת ממיגרנות נוראיות ויש לי הפוגה רק בין לבין שהאדוויל פועל, אז לא יוצא לי לראות הרבה טלוויזיה פשוט כי כואב מידי.

didalf

Well-known member
למרות שלאחרונה אני סובלת ממיגרנות נוראיות ויש לי הפוגה רק בין לבין שהאדוויל פועל, אז לא יוצא לי לראות הרבה טלוויזיה פשוט כי כואב מידי.
אוי תרגישי טוב|חיבוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נשמע חרא. אני מקווה שתרגישי טוב בקרוב.
*אני מתלבט אם זה במקום להכניס בדיחה על זה שבטח כאבי הראש נגרמו בגלל שזהות בדויה היא סדרה דפוקה ועכשיו שסיימת אותה בטח תתחילי להרגיש טוב. (כנראה החלטתי שזה כן מקום לבדיחה הזאת)
זה משהו שלמדתי בגיל מאד צעיר מהארנבון החבר של במבי: "אם אין לך משהו טוב לומר מוטב שלא תאמר כלום"
זה בעיקרון מאוד נכון לדעתי.
אם כי כמו כל דבר בעולם זה מורכב. לפעמים כנות דורשת שתגיד משהו. לפעמים יש סיבה מוצדקת אחרת להגיד משהו לא טוב. לפעמים זה פשוט בריא להיות פתוח לגבי מה שאתה חושב ולא לצנזר את עצמך.
*קצת מזכיר לי את הקטע של צ'ידי (מהמקום הטוב) עם החבר שלו שקנה מגפיים מכוערות.

ספציפית לגבי כאן בפורום טלוויזיה:
יש גם מקום חשוב לומר על דברים שאתה לא אוהב. אם למשל אני צופה בסדרה ולדעתי איזה דמות היא גרועה או איזה פרק היה גרוע, יש מקום לומר את זה כי זה מוביל לדיון.
אבל אני כן חושב שאם אתה במצב שאתה כבר רק לא אוהב ולא אכפת לך מזה אז אין ממש טעם להוריד לאחרים.

Lhuna3

Well-known member
|נחמה| מקווה שתרגישי טוב יותר!
אני לפעמים עושה את זה גם
ותכלס אם הייתי צופה בזה לבדי אז סיכוי די גדול שפשוט הייתי מפסיק לראות.
וואו אני טעיתי באופן מוחלט לגבייך, כלומר למרות שידעתי שלא התלהבת כמו רובנו מהסדרה, אני הייתי בטוחה לחלוטין(!) שאת פרק 6 אתה כן תאהב, וזה גורם לי להבין שיש לי רושם שגוי מאוד לגבי הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בסדרות. שזה מדהים אחרי שקראתי כל כך הרבה דברים שכתבת על כל כך הרבה סדרות.
מסקנה מצערת: לעולם על תסמוך על המלצות שלי :p

|נחמה| מקווה שתרגישי טוב יותר!

וואו אני טעיתי באופן מוחלט לגבייך, כלומר למרות שידעתי שלא התלהבת כמו רובנו מהסדרה, אני הייתי בטוחה לחלוטין(!) שאת פרק 6 אתה כן תאהב, וזה גורם לי להבין שיש לי רושם שגוי מאוד לגבי הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בסדרות. שזה מדהים אחרי שקראתי כל כך הרבה דברים שכתבת על כל כך הרבה סדרות.
המסקנה המדהימה היא, שללא מגע בינאישי, כמו שצריך, אין ביכולתה של תקשורת מבוססת דפוס ושפה, נעדרת סובייקט חי מולך, ללמדך הרבה על הסובייקט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושב שדעות וטעמים זה ספקטרום רחב
יש ויהיו דברים ששנינו נאהב (או לא נאהב) ויהיו דברים שלחלוטין לא נסכים עליהם.
ספציפית לגבי הפרק הזה
בעיקרון זה באמת לחלוטין סוג הפרקים שאני אוהב.
אני אוהב פרקייפ שיוצאים דופן באמצע סדרה. אני מאוד אוהבי פרקי פלאשבק.
אני אפילו במיוחד מתעניין בסופרים.
וכל זה האמת שגורם לי לתהות למה לא אהבתי שום דבר לגבי הפרק הזה.
מי יודע אולי זה קשור חלקית למצב הרוח שלי בזמן שבו צפיתי (האמת שהיה לי שבוע מוזר שבוע שעבר שבמהלכו בשלב מסויים לקחתי יותר מידי כדורי שינה* ואז הסתבר שעשיתי דברים שאני אחר כך לא זכרתי לחלוטין)
*לא יותר מידי בקטע מפחיד, פשוט בקטע שאני בטוח ארדם.
זה כמעט גורם לי לשקול לראות אותו שוב.
*ואוקי בשלב הזה של הכתיבה פתחתי את הפרק וקפצתי בין כמה קטעים.
האמת שזה פשוט היה מדכא
ואז קצת יותר מדכא
ואז אפילו יותר מדכא
ואז גם מדכא

מבהירים לנו מההתחלה שהוא לא סופר מוכשר.
מנסים לעזור לו וזה לא עוזר
הוא מתעקש עוד וזה לא עוזר
בסוף הוא נותן את הספר שלו לאסימוב שבערך משכתב אותו לחלוטין והוא מוציא אותו.
הקטע הוא שתמיד ידענו שCW הוא דמות של לוזר כזה, אבל גם ידענו שהוא בשלב מסוים הצליח בתור סופר. אבל הפרק הזה פשוט הבהיר שזאת לא הייתה באמת הצלחה שלו.
כביכול הייתה נקודה של זכות לטובתו בכך שהוא הבין שיש מקום להשתמש במשחקי מחשב כמדיה סיפורית. אבל זה לא שהוא היה חלוץ בעניין. הוא לא עשה עם זה כלום במשך עשרות שנים (היו משחקי מחשב עם סיפור כבר בשנות ה80 עד כמה שידוע לי).

אז כאילו... מה היה לאהוב בסיפור הזה שלו?

אגב, לא ממש קשור לחיבה או חוסר חיבה לפרק אבל אני קראתי שולשה מספרי המוסד של אסימוב. רעיונות מגניבים, אבל לא הרגיש לי ככתיבה טובה כל כך.

Lhuna3

Well-known member
יש ויהיו דברים ששנינו נאהב (או לא נאהב) ויהיו דברים שלחלוטין לא נסכים עליהם.
כן, יש לא מעט דברים ששנינו אוהבים (פעם ספרתי והגעתי לבערך 10-11 סדרות משותפות לנו). מה שהתכוונתי יותר זה המלצות ספציפיות, כלומר אני הרבה פעמים משתדלת להמליץ לפי מה שאני חושבת שאנשים ספציפיים יאהבו לפי מה שאני (חושבת שאני) יודעת על הטעם שלהם.
אז אם אני כותבת לך שאתה בטוח תאהב משהו, כנראה שאין לי בסיס טוב לבטחון כזה בכלל.

ואני אקרא את מה שכתבת על הפרק - אחרי שאצפה בפרק של היום, מתוך חשש שזה יבאס לי אותו קצת. אבל תודה שכתבת כי יש בי כן סקרנות מה יכול היה לגרום לך לשנוא אותו עד כדי כך שתשקול לפרוש לגמרי מהסדרה, אפילו שזה רק פרק ספיישל שאתה יודע שאינו מייצג את האופי של שאר הפרקים שלה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה