הערב אני בטקס סיום בחוץ של שכבה יב' ואני מלא התרגשות, בכל זאת, אחרי טקס זומואי משעמם.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע מלא האהבה הזה?
בכלל ראית את הפרק של שבוע שעבר? לא ראיתי שכתבת עליו משהו.מית'יק קווסט
יאיי שמחה לשמוע.ולהמשיך את ברוקלין 99 (ראיתי כבר 6 פרקים והאמת שזה די כיף ואפילו מצחיק מידי פעם).
זה די מעצבן אותי כשאני מתלהב מפרק ואנשים מחרבנים עליו או אפילו פשוט מזלזלים בו מאוד.בכלל ראית את הפרק [של מית'יק קווסט] של שבוע שעבר? לא ראיתי שכתבת עליו משהו.
כנל, גם אותי זה מעצבן ולכן אני משתדלת פשוט לסתום (לא תמיד מצליחה אבל משתדלת).זה די מעצבן אותי כשאני מתלהב מפרק ואנשים מחרבנים עליו או אפילו פשוט מזלזלים בו מאוד.
אני לפעמים עושה את זה גם
אבל לפעמים, כמו במקרה הזה, אני פשוט סותם את הפה.
מצטרפת.אז באסה לשמוע אבל תודה לך אני מניחה.
אוי תרגישי טובסיימתי בשעה טובה עם זהות בדויה. אז מכאן ממשיכה ללוציפר ורמת אביב גימל.
למרות שלאחרונה אני סובלת ממיגרנות נוראיות ויש לי הפוגה רק בין לבין שהאדוויל פועל, אז לא יוצא לי לראות הרבה טלוויזיה פשוט כי כואב מידי.
נשמע חרא. אני מקווה שתרגישי טוב בקרוב.סיימתי בשעה טובה עם זהות בדויה. אז מכאן ממשיכה ללוציפר ורמת אביב גימל.
למרות שלאחרונה אני סובלת ממיגרנות נוראיות ויש לי הפוגה רק בין לבין שהאדוויל פועל, אז לא יוצא לי לראות הרבה טלוויזיה פשוט כי כואב מידי.
זה בעיקרון מאוד נכון לדעתי.זה משהו שלמדתי בגיל מאד צעיר מהארנבון החבר של במבי: "אם אין לך משהו טוב לומר מוטב שלא תאמר כלום"
אני חושבת שזה כל מה שמשנה.יש מקום לומר את זה כי זה מוביל לדיון.
וואו אני טעיתי באופן מוחלט לגבייך, כלומר למרות שידעתי שלא התלהבת כמו רובנו מהסדרה, אני הייתי בטוחה לחלוטין(!) שאת פרק 6 אתה כן תאהב, וזה גורם לי להבין שיש לי רושם שגוי מאוד לגבי הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בסדרות. שזה מדהים אחרי שקראתי כל כך הרבה דברים שכתבת על כל כך הרבה סדרות.זה די מעצבן אותי כשאני מתלהב מפרק ואנשים מחרבנים עליו או אפילו פשוט מזלזלים בו מאוד.
אני לפעמים עושה את זה גם
אבל לפעמים, כמו במקרה הזה, אני פשוט סותם את הפה.
ותכלס אם הייתי צופה בזה לבדי אז סיכוי די גדול שפשוט הייתי מפסיק לראות.
המסקנה המדהימה היא, שללא מגע בינאישי, כמו שצריך, אין ביכולתה של תקשורת מבוססת דפוס ושפה, נעדרת סובייקט חי מולך, ללמדך הרבה על הסובייקט.מקווה שתרגישי טוב יותר!
וואו אני טעיתי באופן מוחלט לגבייך, כלומר למרות שידעתי שלא התלהבת כמו רובנו מהסדרה, אני הייתי בטוחה לחלוטין(!) שאת פרק 6 אתה כן תאהב, וזה גורם לי להבין שיש לי רושם שגוי מאוד לגבי הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בסדרות. שזה מדהים אחרי שקראתי כל כך הרבה דברים שכתבת על כל כך הרבה סדרות.
מסקנה מצערת: לעולם על תסמוך על המלצות שלי![]()
אני חושב שדעות וטעמים זה ספקטרום רחבוואו אני טעיתי באופן מוחלט לגבייך, כלומר למרות שידעתי שלא התלהבת כמו רובנו מהסדרה, אני הייתי בטוחה לחלוטין(!) שאת פרק 6 אתה כן תאהב, וזה גורם לי להבין שיש לי רושם שגוי מאוד לגבי הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בסדרות. שזה מדהים אחרי שקראתי כל כך הרבה דברים שכתבת על כל כך הרבה סדרות.
מסקנה מצערת: לעולם על תסמוך על המלצות שלי![]()
כן, יש לא מעט דברים ששנינו אוהבים (פעם ספרתי והגעתי לבערך 10-11 סדרות משותפות לנו). מה שהתכוונתי יותר זה המלצות ספציפיות, כלומר אני הרבה פעמים משתדלת להמליץ לפי מה שאני חושבת שאנשים ספציפיים יאהבו לפי מה שאני (חושבת שאני) יודעת על הטעם שלהם.יש ויהיו דברים ששנינו נאהב (או לא נאהב) ויהיו דברים שלחלוטין לא נסכים עליהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.