Weekend's Watch לסופש של ה02-04/09 🌏

מילי08

Well-known member
עלי זה גדול עכשיו לצערי, נסי אולי לפרסם בקבוצות בפייסבוק של חתולים?
זה בסדר, זה גדול גם עלי :-D
אני אחכה שיגדלו עוד קצת ויהיו פחות מכוערים ואז אפרסם תמונות
תחפשי בפייסבוק יש עשרות קבוצות של חתולים ואולי באתרים של עמותות כמו תל"ל יש מדריכים למה עושים עם גורי חתולים(ואולי אם תפני אליהם הם יעזרו לך למצוא להם בתים, בזמן שרק תשמשי להם בתור אומנה)
כן, עברתי וקראתי הכל :-D. הבעיה היא שיש כל כך הרבה גורים עזובים ומסכנים ונראה לי שזה יהיה ממש קשה. גם התייעצתי עם מישהו מהפורום חתולים. אחד מהם נראה לי קצת חולה אבל היה שבת ועכשיו חג וממש לא בא לי ללכת למרפאת חירום כי הם ממש ממש יקרים וגם אין לי איפה לקנות עוד אוכל מתאים עכשיו. וחול. יואו, כמה חול הולך לי בימים האחרונים |פנים|
אני מבינה שמתת?
כן |שפם| אוף. אבל לא יכולתי להיות חולה כמו שצריך בגלל הטיפול בגורים וגררתי את זה עד יום ראשון בלילה
באמת אני כבר דואגת למילי שנעלמה :-(
תודה |מאוהב|
שתבינו שלא הבנתי למה הווטאספ שלי מוצף פתאום בממים של זביידי כי אין לי מושג מה קורה בעולם החיצוני :-D. עד כדי כך אני עסוקה

dilia snake

Well-known member
שתבינו שלא הבנתי למה הווטאספ שלי מוצף פתאום בממים של זביידי כי אין לי מושג מה קורה בעולם החיצוני :-D. עד כדי כך אני עסוקה
לפי איך שהפיד שלי בפייסבוק נראה חזרנו בזמן 15 שנה או משהו |פנים|:-D:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
לפי איך שהפיד שלי בפייסבוק נראה חזרנו בזמן 15 שנה או משהו |פנים|:-D:-D
אוקי עכשיו אני מרגישה בורה
מה זה זביידי?

dilia snake

Well-known member
אוקי עכשיו אני מרגישה בורה
מה זה זביידי?
זכריא זביידי, הייתה אתמול לפנות בוקר בריחה של שישיה טרוריסטים מהכלא, באמצעות מנהרה והוא אחד מהם(והכי ידוע) אז עכשיו הכול מלא בממים של נמלטים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זכריא זביידי, הייתה אתמול לפנות בוקר בריחה של שישיה טרוריסטים מהכלא, באמצעות מנהרה והוא אחד מהם(והכי ידוע) אז עכשיו הכול מלא בממים של נמלטים.

הווטסאפ המשפחתי שלי פתאום היה מלא בדיבורים שלא הבנתי אז הלכתי לאבא שלי שהסביר
ואז אמרתי לו "אז עשו חומות של תקווה" ולמזלי הוא הבין
אבל גם הראה לי כתבה בהארץ בטלפון שלו. קראתי כמה שורות ואמרתי לו שלא מספיק אכפת לי כדי להמשיך לקרוא
גם לא היה לי מושג מי זה זביידי הזה

dilia snake

Well-known member
אבל גם הראה לי כתבה בהארץ בטלפון שלו. קראתי כמה שורות ואמרתי לו שלא מספיק אכפת לי כדי להמשיך לקרוא
גם לא היה לי מושג מי זה זביידי הזה
זה מה שקורה שאתה עוד משלים כתבות מ-2006 או משהו :-P::-P::-P::-P: (למרות שאין לי מושג מתי זביידי התפרסם)

didalf

Well-known member
חחח נכון?
ההורים שלי ממש נסערים מזה כבר יומיים וחוץ מכמה בדיחות חומות של תקווה/אוז לא ממש אכפת לי מהנושא.
אבל כנראה הבעיה בנו|תוהה|

dilia snake

Well-known member
ההורים שלי ממש נסערים מזה כבר יומיים וחוץ מכמה בדיחות חומות של תקווה/אוז לא ממש אכפת לי מהנושא.
אבל כנראה הבעיה בנו|תוהה|
אימא שלי בלחץ שהם יעשו פיגוע בארץ וכול הזמן עוקבת אחרי חדשות, אבל אבא שלי אחי ואני דיי רגועים יחסית וחושבים שהם כבר ברשות. חוץ מזה שכול בדיחות הכלא כבר מוצו אחרי חצי יום וכמה השוואות למייקל סקופילד כבר אפשר לעשות?

למעלה