Lhuna3
Well-known member
יש לי תור לחיסון מחר. אם זה יתפוס אותי כמו השני אז אני כנראה אמות לי בשקט במיטה כל הסופ"ש.
באמת אני כבר דואגת למילי שנעלמהאני מבינה שמתת?
יש לי תור לחיסון מחר. אם זה יתפוס אותי כמו השני אז אני כנראה אמות לי בשקט במיטה כל הסופ"ש.
באמת אני כבר דואגת למילי שנעלמהאני מבינה שמתת?
זה בסדר, זה גדול גם עליעלי זה גדול עכשיו לצערי, נסי אולי לפרסם בקבוצות בפייסבוק של חתולים?
כן, עברתי וקראתי הכלתחפשי בפייסבוק יש עשרות קבוצות של חתולים ואולי באתרים של עמותות כמו תל"ל יש מדריכים למה עושים עם גורי חתולים(ואולי אם תפני אליהם הם יעזרו לך למצוא להם בתים, בזמן שרק תשמשי להם בתור אומנה)
כןאני מבינה שמתת?
תודהבאמת אני כבר דואגת למילי שנעלמה![]()
לפי איך שהפיד שלי בפייסבוק נראה חזרנו בזמן 15 שנה או משהושתבינו שלא הבנתי למה הווטאספ שלי מוצף פתאום בממים של זביידי כי אין לי מושג מה קורה בעולם החיצוני. עד כדי כך אני עסוקה
שתבינו שלא הבנתי למה הווטאספ שלי מוצף פתאום בממים של זביידי כי אין לי מושג מה קורה בעולם החיצוני. עד כדי כך אני עסוקה
אוקי עכשיו אני מרגישה בורהלפי איך שהפיד שלי בפייסבוק נראה חזרנו בזמן 15 שנה או משהו![]()
זכריא זביידי, הייתה אתמול לפנות בוקר בריחה של שישיה טרוריסטים מהכלא, באמצעות מנהרה והוא אחד מהם(והכי ידוע) אז עכשיו הכול מלא בממים של נמלטים.אוקי עכשיו אני מרגישה בורה
מה זה זביידי?
שתבינו שלא הבנתי למה הווטאספ שלי מוצף פתאום בממים של זביידי כי אין לי מושג מה קורה בעולם החיצוני. עד כדי כך אני עסוקה
הווטסאפ המשפחתי שלי פתאום היה מלא בדיבורים שלא הבנתי אז הלכתי לאבא שלי שהסבירזכריא זביידי, הייתה אתמול לפנות בוקר בריחה של שישיה טרוריסטים מהכלא, באמצעות מנהרה והוא אחד מהם(והכי ידוע) אז עכשיו הכול מלא בממים של נמלטים.
![]()
מצוד אחר שישה אסירים ביטחוניים שברחו מכלא גלבוע באמצעות מנהרה
דרמה באחד מבתי הכלא המאובטחים ביותר בישראל: לפנות בוקר גילו בשב"ס על היעלמותם של האסירים - בהם המחבל זכריא זביידי - כמה שעות לאחר שהצליחו לברוח דרך פיר שנחפר בכלא. המשטרה, צה"ל ושב"כ סורקים את האזור, ונבדק חשד שהספיקו לחצות לג'נין. מאות לוחמי ימ"מ הוזעקוwww.ynet.co.il
זה מה שקורה שאתה עוד משלים כתבות מ-2006 או משהואבל גם הראה לי כתבה בהארץ בטלפון שלו. קראתי כמה שורות ואמרתי לו שלא מספיק אכפת לי כדי להמשיך לקרוא
גם לא היה לי מושג מי זה זביידי הזה
חחח נכון?אבל גם הראה לי כתבה בהארץ בטלפון שלו. קראתי כמה שורות ואמרתי לו שלא מספיק אכפת לי כדי להמשיך לקרוא
אימא שלי בלחץ שהם יעשו פיגוע בארץ וכול הזמן עוקבת אחרי חדשות, אבל אבא שלי אחי ואני דיי רגועים יחסית וחושבים שהם כבר ברשות. חוץ מזה שכול בדיחות הכלא כבר מוצו אחרי חצי יום וכמה השוואות למייקל סקופילד כבר אפשר לעשות?ההורים שלי ממש נסערים מזה כבר יומיים וחוץ מכמה בדיחות חומות של תקווה/אוז לא ממש אכפת לי מהנושא.
אבל כנראה הבעיה בנו![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.