הערב- 2 פרקים אחרונים של "בואו לאכול איתי", קופה ראשית וכנראה להשלים גם חתונה ממבט ראשון
בסופ"ש כמה בינג'ים-
איזשהו סרט גייז בYES, כנראה משהו חדש שעלה- "האיש עם התשובות"
בינג' של "יפה למות"-איטלקית
בינג' של "בנות לנצח" (GIRLS5EVA)
במהלך השבוע צפיתי ב-
הכוכב הבא
ממלכת החיות5- הפרק השבועי
בואו לאכול איתי5- פרקי השבוע
שבאבניקים-הפרק השבועי
מעילה
בעלת החלומות- פרקי השבוע
הלוטוס הלבן- סיימתי
אנשים, אנחנו כבר 9 חודשים בתוך הניסוי של פייזר, הגיע הזמן ללמוד: חיסון קובעים לתחילת/אמצע השבוע, ואז יש תירוץ לקחת יום מחלה מהעבודה במקום להרוס לעצמכם את הסופ"ש!יש לי תור לחיסון מחר. אם זה יתפוס אותי כמו השני אז אני כנראה אמות לי בשקט במיטה כל הסופ"ש.
חח לאדעת למה התיאור שלך הצחיק אותיאיזשהו סרט גייז בYES, כנראה משהו חדש שעלה- "האיש עם התשובות"
אנשים, אנחנו כבר 9 חודשים בתוך הניסוי של פייזר, הגיע הזמן ללמוד: חיסון קובעים לתחילת/אמצע השבוע, ואז יש תירוץ לקחת יום מחלה מהעבודה במקום להרוס לעצמכם את הסופ"ש!
זה התקציר:ברוקלין 99
להמשיך עם העוקץ: החזרה.
הסדרה הזאת עם הלהקת בנות עם אנג'ליקה עולה השבוע? כי אם כן אז אולי גם את זה.
וזהו נראה לי כרגיל לחפש סרט ולא למצוא.
חח לאדעת למה התיאור שלך הצחיק אותימה זה אבל? זה רומנטי או מדכא?
![]()
חשבתי על האפשרות הזאת אבל מי שתיפגע מזה זו בחורה שעובדת איתי והכל יפול עליה ולא נעים לי..אנשים, אנחנו כבר 9 חודשים בתוך הניסוי של פייזר, הגיע הזמן ללמוד: חיסון קובעים לתחילת/אמצע השבוע, ואז יש תירוץ לקחת יום מחלה מהעבודה במקום להרוס לעצמכם את הסופ"ש!
כל הכבוד לךחשבתי על האפשרות הזאת אבל מי שתיפגע מזה זו בחורה שעובדת איתי והכל יפול עליה ולא נעים לי..
בינתיים גם השתנו התוכניות שלי. אתמול בערב מצאתי גורי חתולים נטושים ליד הבית ונאלצתי לקחת אותם. חצי ערב הלך על הדילמה מה לעשות ואחר כך איך לעשות ואז למצוא להם מקום ואוכל, ככה שבקושי ראיתי טלוויזיה ואפילו לא הצלחתי ללכת לישון מוקדם. אגב, אני עדיין לא יודעת מה לעשות איתם. לא טיפלתי בגורים עד עכשיו וגם הוטרינר לא היה מועיל במיוחד. אז אם מישהו יודע מה לעשות או מעוניין בגורים פצפונים אבל מממממששששש מתוקים- מוזמן לדבר איתי.
תחפשי בפייסבוק יש עשרות קבוצות של חתולים ואולי באתרים של עמותות כמו תל"ל יש מדריכים למה עושים עם גורי חתולים(ואולי אם תפני אליהם הם יעזרו לך למצוא להם בתים, בזמן שרק תשמשי להם בתור אומנה)חשבתי על האפשרות הזאת אבל מי שתיפגע מזה זו בחורה שעובדת איתי והכל יפול עליה ולא נעים לי..
בינתיים גם השתנו התוכניות שלי. אתמול בערב מצאתי גורי חתולים נטושים ליד הבית ונאלצתי לקחת אותם. חצי ערב הלך על הדילמה מה לעשות ואחר כך איך לעשות ואז למצוא להם מקום ואוכל, ככה שבקושי ראיתי טלוויזיה ואפילו לא הצלחתי ללכת לישון מוקדם. אגב, אני עדיין לא יודעת מה לעשות איתם. לא טיפלתי בגורים עד עכשיו וגם הוטרינר לא היה מועיל במיוחד. אז אם מישהו יודע מה לעשות או מעוניין בגורים פצפונים אבל מממממששששש מתוקים- מוזמן לדבר איתי.
הממ נשמע נחמד. אבל זה באנגלית? אין לי כוח לשפה זרה שוב.זה התקציר:
דרמת מסע רומנטית. ספורטאי לשעבר שחש שחייו תקועים במקום פוגש סטודנט בדרכו מאיטליה לגרמניה, השניים מחליטים לנסוע יחד, ותוך כדי משחק 20 שאלות על רקע הנופים הציוריים, מתקרבים ולומדים להכיר זה את זה. עם ואסיליס מגוליוטיס, אנטון ווייל. יוון/קפריסין, 2020.
סרט נחמד בסה"כהממ נשמע נחמד. אבל זה באנגלית? אין לי כוח לשפה זרה שוב.
למה? זה ב VOD. אני רואה עכשיו.בסוף לא צפיתי ב"בנות לנצח" (בגלל יס)
כן ראיתי גם, נחמד באמת.סרט נחמד בסה"כ
רובו באנגלית, יש גם יוונית ואיטלקית קצת
למה? זה ב VOD. אני רואה עכשיו.
אני מבינה שמתת?יש לי תור לחיסון מחר. אם זה יתפוס אותי כמו השני אז אני כנראה אמות לי בשקט במיטה כל הסופ"ש.
מה איזה מוזרהורידו לאמא שלי בהפתעה לבסיס של הVOD שלא כלל את הסדרה הזאת משום מה
בכל מקרה טוב שאפשר לסמוך על האתר-המוכר שכבר העלו אותה...אראה מתישהו בקרוב
היא נראית לי סיטקומית כזאת , לא ? כך שיש מצב שלא אוהב...אבל אנסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.