WeekEnd.

Miss Menta

New member
WeekEnd. ../images/Emo124.gif../images/Emo205.gif

שיר קוויני של השבוע: שיר לא קוויני של השבוע: אלבום קוויני: אלבום לא קוויני: דבר טוב שקרה לך השבוע: דבר רע שקרה לך השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: תמונת השבוע:

Miss Menta

New member
סוףשבוע. :) ../images/Emo205.gif

שיר קוויני של השבוע: Now I'm here. שיר לא קוויני של השבוע: Tears in heaven - Eric clepton. אלבום קוויני: Jazz. אלבום לא קוויני: - דבר טוב שקרה לך השבוע: הממממ, עיר. דבר רע שקרה לך השבוע: פולי מת
בן אדם שעשה לכם את השבוע: דן. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יומולדת לאחי. בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: פאול. תמונת השבוע:

:]

שיר קוויני של השבוע: Don't Stop Me Now שיר לא קוויני של השבוע: Asilos Magdalena של המארס וולטה אלבום קוויני: לא היה השבוע אלבום לא קוויני: Morrison Hotel של הדלתות תמונת השבוע: מפה.

שבת שלום!

שיר קוויני של השבוע: Somebody to Love שיר לא קוויני של השבוע: The Honeydrippers - Sea Of Love אלבום קוויני: The Game אלבום לא קוויני: 13, אלבום אוסף של הדלתות דבר טוב שקרה לך השבוע: אני מתרגשת לספר, שאתמול היתה הפעם הראשונה שהאזנתי לפטיפון (אני רק מצטערת שזה לא קרה לפני). וואו, זו היתה חתיכת חוויה. דבר רע שקרה לך השבוע: מכירים את הסצנות בסרטים שמראים בת עשרה רוקדת כמו טיפשה בבית ריק לצלילי מוזיקה חזקה? אז שהפריעו לי לעשות את זה, בחיי שזה כייף. בן אדם שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי, שהביא אותי לבית השכור של סבתא שלו בו היה הפטיפון ומספר עצום של תקליטים. כפי שאתם רואים החוויה הזאת השפיעה עלי עמוקות
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טוב, נדבר על משהו אחר.. לסיים את העבודה בצילום (ומתמטיקה, ואנגלית והשאר..) למרות השביתה הארוכה הזאת בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: את הפורום, מה דעתכם על פגישה? כבר שנים שלא היתה. תמונת השבוע:

BQL

New member
../images/Emo55.gif

שיר קוויני של השבוע: Under Preasure שיר לא קוויני של השבוע: Brown Eyed Girl-Jim Morrison, לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ-מאיר אריאל. אלבום קוויני:- אלבום לא קוויני:- דבר טוב שקרה לך השבוע:נולד לבן דוד שלי בן, דבר שגרר נסיעה משפחתית דרומה למרכז לברית, ואני גררתי את כולם לים בחזור.היו פקקים בואדי ערה (מזל גדול), דבר שאילץ אותנו לחתוך לכביש החוף (הרבה יותר יפה) ולאחר ניג'וסים בלתי פוסקים מצידי, גם לחוף הבונים, שבשעות אחה"צ בתקופה הזו של השנה, זה ללא ספק דבר טוב (אם לא הרבה יותר מזה). חוץ מזה, שתי ציפורים במכה אחת :) דבר רע שקרה לך השבוע: מסתבר שלאחר שהצלחת סוף סוף להשיג משהו שהיה לך חשוב במשך הרבה זמן, אנשים קרובים עלולים לחשוף את הצדדים המגעילים ביותר שלהם בצורה שמעולם לא חשבת שקיימת אצלם. בן אדם שעשה לכם את השבוע: משפחה... דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום ראשון הגדול! ואולי גם איזה גשם לא יזיק, וחורף כמו שצריך ולא רק יום כן שבועייןם לא. בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: אני צריכה לחשוב על זה...אולי רוברט פרוסט או מישהו בסגנון, יש לי כמה שאלות חשובות אליו... תמונת השבוע:

שבוע טוב:))

שיר קוויני של השבוע: The March Of The Black Queen מאז שיש לי את הדיסק Queen || אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה..
שיר לא קוויני של השבוע: בלוז כנעני- אהוד בנאי.
אלבום קוויני: Queen ||
אלבום לא קוויני: אוטובוס עייף נוסע לאט- אהוד בנאי.
דבר טוב שקרה לך השבוע: מבחן במתמטיקה.
דבר רע שקרה לך השבוע: עזבו :)
בן אדם שעשה לכם את השבוע: גיסתי :]
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבת ארגון !!!!!!!!!!!!!! סופסוף. אגב..יש נציגות קווינית לשיר מורל שלנו [לוקחים שיר ומשנים לו את המילים]. הבנו שאי אפשר לכתוב מילים בלי להזכיר את הלהקה-ששיר-כל-החיים-מדברת-עליה :]
בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: גיסתי.
תמונת השבוע: על המחשב של ההורים ואי אפשר להעביר פה תמונות XD

Great Pretender

New member
השבוע שלי.../images/Emo88.gif

שיר קוויני של השבוע: TMOTBQ
שיר לא קוויני של השבוע: Coma - GnR
אלבום קוויני: Queen II
אלבום לא קוויני: -
דבר טוב שקרה לך השבוע: -
דבר רע שקרה לך השבוע: -
בן אדם שעשה לכם את השבוע: -
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים את סדרת הרשומות + שישיית המפגשים (רומח הדרקון)
בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: -
תמונת השבוע:

למעלה