איזה שאלון ?שאלון פורום (להשיב)
למה התחלת לראות את הסדרה הזו? יש שם שחקן/נית שאת אוהבת?ראית את not dead yet והיה חביב
למה דיכאון?פרק אחרון של אליס הארט
ואז להיות בדיכאון עד ה-13 בספטמבר.
בעצם היום שכנעתי אנשים בעבודה לחגוג לי יומולדת בכ״ב באלול אז אהיה בדיכאון רק עד ה-8 בספטמבר![]()
שאלון ספטמבראיזה שאלון ?![]()
חחחח גם רעות חשבהלמה התחלת לראות את הסדרה הזו? יש שם שחקן/נית שאת אוהבת?
אה כןשאלון ספטמבר![]()
את עושה?שאלון ספטמבר![]()
חחח מה למה החלטת מראש?אני לא מתכוונת לענות עליו
פוטבול?ואז להיות בדיכאון עד ה-13 בספטמבר.
רוב הזמן אין לי כוחחחח מה למה החלטת מראש?![]()
את רואה פעם פרק מסיפורה ופעם פרק מהכתר ?שלי:
להמשיך עם הכתר וסיפורה של שפחה, אני ב-1X08 בשתיהן.
לא.את עושה?
כן, ואחי ואני גם מתקדמים מדי פעם במאה.את רואה פעם פרק מסיפורה ופעם פרק מהכתר ?
וואי, לרגע נלחצתי כי חשבתי שאת מדלגת על השאלון החודש ואז קלטתי שהתכוונת שאת לא אחראית על השאלון
יופי אז מעכשיו אני אחליט שזה אישי ואעשה לך גילט טריפ שתעניפשוט שאני לא מודיעה מראש אז לא נעים לי מי שעושה כי אני מרגישה שאולי הוא מרגיש שזה אישי
לאן הגעתם?כן, ואחי ואני גם מתקדמים מדי פעם במאה.
כן (שמדובר בצפייה ראשונה שלי )כן, ואחי ואני גם מתקדמים מדי פעם במאה.
אני זוכרת שאמרת שאת מעדיפה לעשות צפייה בסדרה אחת לאורך זמן מאשר לראות כמה סדרות במקביל, בגלל זה את שואלת?
יופי אז מעכשיו אני אחליט שזה אישי ואעשה לך גילט טריפ שתעני![]()
[המאה] סיימנו את 3x13, ממש מחכה לראות את שלושת הפרקים האחרונים, כי כל פעם שאני צופה בפרק מהעונה הזו אני נזכרת כמה היא טובה.לאן הגעתם?
המון פעמים ניק עושה את השאלון ואז אלו חודשים שממש אין חשש לוותר על השאלוןרוב הזמן אין לי כוח
פשוט שאני לא מודיעה מראש אז לא נעים לי מי שעושה כי אני מרגישה שאולי הוא מרגיש שזה אישי
ווואי כן החצי הראשון מתסכל אבל החצי השני מושלם[המאה] סיימנו את 3x13, ממש מחכה לראות את שלושת הפרקים האחרונים, כי כל פעם שאני צופה בפרק מהעונה הזו אני נזכרת כמה היא טובה.
חחחחח נכון? כנל. זאת סדרה כזאת אכזרית וקשה והכל והיא איכשהו כ"כ משמחת לי את הלבבכלל, יש פעמים שאין לי חשק לצפות בסדרה ואז אני צופה בפרק וזה כמובן מעלה לי את מצב הרוח (מצחיק בהתחשב שהסדרה הזו כל כך מדכאת) ואני נזכרת שזו סדרה ממש מעולה.
ואם נניח מדובר על צפייה שנייה? זה משנה?כן (שמדובר בצפייה ראשונה שלי )
נגיד אני גם לא מבינה איך לפעמים לא מתחשק לעדי ויעל להתקדם רק עם באפי או רק עם אנג'ל בהתאם למה שקורה שם (אני אומרת בכללי לא שאני קראתי משהו שגרם לי לחשוב על זה אלא יודעת שזה מה שאני הייתי מרגישה )
מדהים שלמרות שכבר צפיתי בה היא עדיין מותחת עבוריווואי כן החצי הראשון מתסכל אבל החצי השני מושלם
חחחחח נכון? כנל. זאת סדרה כזאת אכזרית וקשה והכל והיא איכשהו כ"כ משמחת לי את הלב![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.