זה הכי כיףלהתפנגרל על צ'ארלי וניק.
אכןהארי פוטר ומסדר הפיניקס, אני רק ב-40 ומשהו אחוז כי זה די ספר דכאון.
כן על הכל (חוץ מתוכנית הבוקר שראיתי רק את הפרק הראשון שלה.החלטתי לחזור קצת לתחזק רשימת סדרות שבשאיפות שלי בעקרון (למרות שזה עדיין לא הולך לקרות כרגע)
המגן
דדווד
תכנית הבוקר (צ'אנס נוסף בעידודה של דילן)
סטארגייט
צפיה חוזרת: דוקטור הו העונות של דר' 10 ו-11 (אולי גם 9), ברוקלין 99, אחוזת דאונטון
וכמובן שאנחנו צריכים מתישהו לחזור לצפיה המשותפת של באפי ואנג'ל
זה מה שזכור לי כרגע.
אני חושב שזה יכול להיות שם ממש מגניב לספר: "ספר מספר 3" (וזה לא ספר שלישי מסדרה)וספר מס' 3 מהספרייה.
קראתי קצת את הספר הראשון אבל לא כל כך התחברתי. אבל אני באמת שוקלת לנסות שוב, עכשיו אחרי שאהבתי את הסדרה.חשבת על לקרוא את הקומיקס?
מה זה אומר עידכון חדש, קטע מספר שעומד לצאת? חשבתי שהספר האחרון בסדרה יצא לא מזמן.אני מאוד מצפה למחר שזה הראשון לחודש וזה אומר עידכון חדש
(ניסיתי לצפות בפרק 4 של שותפים למסע אבל מסתבר שאין לי מספיק חשק לזה, יותר מידי פוליטיקה שאין לי כוח אליה כרגע.)
בדיוק נכנסתי לכאן כדי להציע לחזור בראשון אם אתם מוכנים. @טוני החתול ?וכמובן שאנחנו צריכים מתישהו לחזור לצפיה המשותפת של באפי ואנג'ל![]()
להתפנגרל על צ'ארלי וניק.
אז יאללה ראשון?ואני גם מרגיש כבר מוכן לבאפי.
הקומיקסים עצמם יוצא פרק חדש באינטרנט כל 1, 11, 21 לחודש.מה זה אומר עידכון חדש, קטע מספר שעומד לצאת? חשבתי שהספר האחרון בסדרה יצא לא מזמן.
לקחתי את העכבר של העבודה במקום העכבר של הלפטופ האישי ועכשיו אין לי עכבר ויהיה לי מאד לא נוח בסיכום. (צרות עולם ראשון +++)שרשור סיכום החודש.
בדיוק נכנסתי לכאן כדי להציע לחזור בראשון אם אתם מוכנים. @טוני החתול ?
ואני גם מרגיש כבר מוכן לבאפי.
אני לא יודעת איך אני מרגישה אבל כשאתם תמשיכו אז אני אצטרף... האמת אני ממש מבואסת שהצפיה שלנו נקטעה כי מרגיש לי שהרגשות עכשיו שהצטברו כלפי כל מיני דברים ודמויות בטח התעמעמו בגלל זה, ואולי זה לא ירגיש אותו דבר. אבל אני מקווה שבכל זאת יהיה בסדר.אז יאללה ראשון?
או בעצם עכשיו כי בתכלס אין לי מה לעשות כרגע ואני אצל ההורים כבר מעכשיו עד ראשון אז לא נראה לי שיצא לי לראות שותפים למסע. (אמנם יש להם יס אבל אין לי פה טלוויזיה פנויה ופרטיות כדי לצפות בסדרה כזאת, מעדיפה בדירה שלי)
זה נורא!לקחתי את העכבר של העבודה במקום העכבר של הלפטופ האישי ועכשיו אין לי עכבר ויהיה לי מאד לא נוח בסיכום. (צרות עולם ראשון +++)
הספר האחרון עד כה יצא לא מזמן. אבל מתוכנן לפחות עוד ספר אחד שמתפרסם באינטרנט בהדרגה כל עשר ימים יוצאים כמה עמודים (בערך 10 עמודים).מה זה אומר עידכון חדש, קטע מספר שעומד לצאת? חשבתי שהספר האחרון בסדרה יצא לא מזמן.
בדיוק נכנסתי לכאן כדי להציע לחזור בראשון אם אתם מוכנים. @טוני החתול ?
אני יכול כבר עכשיו.או בעצם עכשיו כי בתכלס אין לי מה לעשות כרגע ואני אצל ההורים כבר מעכשיו עד ראשון אז לא נראה לי שיצא לי לראות שותפים למסע. (אמנם יש להם יס אבל אין לי פה טלוויזיה פנויה ופרטיות כדי לצפות בסדרה כזאת, מעדיפה בדירה שלי)
מה זאת אומרת את לא יודעת איך את מרגישה? את זאת שהצעת עכשיו שנחזור לזה.אני לא יודעת איך אני מרגישה אבל כשאתם תמשיכו אז אני אצטרף... האמת אני ממש מבואסת שהצפיה שלנו נקטעה כי מרגיש לי שהרגשות עכשיו שהצטברו כלפי כל מיני דברים ודמויות בטח התעמעמו בגלל זה, ואולי זה לא ירגיש אותו דבר. אבל אני מקווה שבכל זאת יהיה בסדר.
* השרשור שצריך להמשיך בו הוא פה: https://www.tapuz.co.il/threads/-באפי-6-פרקים-18-20-
-אנגל-3-פרקים-20-22-
-צפיה-משותפת.15629761/
אולי לא שמת לב, אבל כתבתי "מתישהו", ושמתי את זה תחת הרשימה של "שאיפות להמשך".מה זאת אומרת את לא יודעת איך את מרגישה? את זאת שהצעת עכשיו שנחזור לזה.
בקטע שאת לא מרגישה מוכנה לחזור עדיין? אם את לא מוכנה אז נחכה.אני לא יודעת איך אני מרגישה אבל כשאתם תמשיכו אז אני אצטרף... האמת אני ממש מבואסת שהצפיה שלנו נקטעה כי מרגיש לי שהרגשות עכשיו שהצטברו כלפי כל מיני דברים ודמויות בטח התעמעמו בגלל זה, ואולי זה לא ירגיש אותו דבר. אבל אני מקווה שבכל זאת יהיה בסדר.
לפחות היינו עוצרים בסוף עונה אז זה היה כמו סתם לחכות לעונה חדשהנכון שזה יהיה מוזר לחזור אחרי קטיעה של כמעט חודשיים. אבל במצב נורמלי של צפיה בסדרה הפסקות זה דבר רגיל.
אני יכול כבר עכשיו.
מה זאת אומרת את לא יודעת איך את מרגישה? את זאת שהצעת עכשיו שנחזור לזה.
אז מה החלטנו?אולי לא שמת לב, אבל כתבתי "מתישהו", ושמתי את זה תחת הרשימה של "שאיפות להמשך".
אין לי התנגדות.![]()
סייד נוט: איזה מזעזעות היו הפאות לחיים האלה. ברגע שהוא הוריד את הזוועה הזאת ראו שהוא בעצם חתיך.
בקטע שאת לא מרגישה מוכנה לחזור עדיין? אם את לא מוכנה אז נחכה.
וזה בסדר רק קראתי קצת בשרשור ונזכרתי על מה כעסנו וכעסתי מחדש
(זה הסיבה מבחינתי שהיה לי קשה לצפות לתקופה, הייתי מאד אמוציונלית כלפי כל מה שקרה ופתאום זה הרגיש לי כ"כ חסר טעם להרגיש ככה כלפי סדרה, אבל מגיע לסדרה שאני אהיה מושקעת רגשית כמו שצריך. ואני מרגישה שהיכולת הזאת חזרה לי).
וואי אבל זה באמת מאד לא נוח.
לפחות היינו עוצרים בסוף עונה אז זה היה כמו סתם לחכות לעונה חדשה
אז מה החלטנו?
לדעתי הוא הכי חתיך כ130 שנה מאוחר יותר אחרי שהוא עבר לאמריקה ונעשה מעורב שם בפוליטיקה. המראה החנוני מעולה עליו.![]()
סייד נוט: איזה מזעזעות היו הפאות לחיים האלה. ברגע שהוא הוריד את הזוועה הזאת ראו שהוא בעצם חתיך.
טוב את יודעת, אני לא יכול לדמיין לשים משהו ברשימה של הסופש שאני רק מתכנן עליו לעתיד רחוק כלשהו. זה פשוט לא אני.אולי לא שמת לב, אבל כתבתי "מתישהו", ושמתי את זה תחת הרשימה של "שאיפות להמשך".
נראה לי הדבר הכי הגיוני הוא לעשות ניסוי כלים.אז מה החלטנו?
התשובה הנכונה היא גם וגםלדעתי הוא הכי חתיך כ130 שנה מאוחר יותר אחרי שהוא עבר לאמריקה ונעשה מעורב שם בפוליטיקה. המראה החנוני מעולה עליו.
את תחזרי להיות מקום ראשון ברשימה שלי.תכנית הבוקר (צ'אנס נוסף בעידודה של דילן)
יאאא אני שמחה בשבילך!!אני הולכת לראות את אהבת חיי בהופעה
אני יודעת שאמרתי לפני שיש לי כרטיס להופעה אז זה אולי לא מפתיע. אבל מאז שקניתי את הכרטיס בערך כל מה שהיה יכול להשתבש השתבש. ועד לפני שעתיים זה ירד מהפרק לחלוטין, אפילו לא היה לי כוח לנסות למכור את הכרטיסים ולקבל עליהם החזר. פשוט לא היה אכפת לי.
אבל אז החלטתי שלעזאזל עם החלטות פיננסיות חכמות. קניתי כרטיס טיסה ומלון בסכום מטורף שלגמרי לא בתקציב שלי ולא חשבתי על זה פעמיים. לעזאזל עם הכל, אני צריכה קצת אושר בחיים.
את תחזרי להיות מקום ראשון ברשימה שלי.
אני אחזיר את הרשימה רק כדי לשים אותך במקום הראשון.
בלי מתחרים. רק את. לונה מלכת הפורום והפסטה עם הקינמון.
אני הולכת לראות את אהבת חיי בהופעה
אני יודעת שאמרתי לפני שיש לי כרטיס להופעה אז זה אולי לא מפתיע. אבל מאז שקניתי את הכרטיס בערך כל מה שהיה יכול להשתבש השתבש. ועד לפני שעתיים זה ירד מהפרק לחלוטין, אפילו לא היה לי כוח לנסות למכור את הכרטיסים ולקבל עליהם החזר. פשוט לא היה אכפת לי.
אבל אז החלטתי שלעזאזל עם החלטות פיננסיות חכמות. קניתי כרטיס טיסה ומלון בסכום מטורף שלגמרי לא בתקציב שלי ולא חשבתי על זה פעמיים. לעזאזל עם הכל, אני צריכה קצת אושר בחיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.