Weekend’s Watch לסופש של 30/11-02/12/2023 🐴

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוקטור הו
For all mankind
Fellow Travelers

אני צריך לבחור סדרה נוספת שכבר יש לה עונה שלמה שיצאה.
The Sinner למשל שמחכה ממזמן.
או משהו שיוצא השבוע כמו The Artful Dodger

ולהתקדם בספר Dark Heir

Lhuna3

Well-known member
סדרות
דוקטור הו ספיישל 2023 מספר 2.
(ניסיתי לצפות בפרק 4 של שותפים למסע אבל מסתבר שאין לי מספיק חשק לזה, יותר מידי פוליטיקה שאין לי כוח אליה כרגע.)

ספרים
הארי פוטר ומסדר הפיניקס, אני רק ב-40 ומשהו אחוז כי זה די ספר דכאון.

אינטרנט
שרשור סיכום החודש.

החלטתי לחזור קצת לתחזק רשימת סדרות שבשאיפות שלי בעקרון (למרות שזה עדיין לא הולך לקרות כרגע)
המגן
דדווד
תכנית הבוקר (צ'אנס נוסף בעידודה של דילן)
סטארגייט
צפיה חוזרת: דוקטור הו העונות של דר' 10 ו-11 (אולי גם 9), ברוקלין 99, אחוזת דאונטון
וכמובן שאנחנו צריכים מתישהו לחזור לצפיה המשותפת של באפי ואנג'ל |לב|
זה מה שזכור לי כרגע.

Reutk

Active member
אחרי 3 ימים בלי משחקים סוף סוף הספרס חוזרים ל2 משחקים בסוף שבוע.
פרק 5 של שותפים למסע.
לסיים את sweet sorrow.
להתפנגרל על צ'ארלי וניק.
tumblr_b46b782f346ceb47b1e31e5a1ccb1687_544c4149_540.gif

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להתפנגרל על צ'ארלי וניק.
זה הכי כיף
*חשבת על לקרוא את הקומיקס? כי אני מאוד מצפה למחר שזה הראשון לחודש וזה אומר עידכון חדש.
1701371481483.png

הארי פוטר ומסדר הפיניקס, אני רק ב-40 ומשהו אחוז כי זה די ספר דכאון.
אכן
החלטתי לחזור קצת לתחזק רשימת סדרות שבשאיפות שלי בעקרון (למרות שזה עדיין לא הולך לקרות כרגע)
המגן
דדווד
תכנית הבוקר (צ'אנס נוסף בעידודה של דילן)
סטארגייט
צפיה חוזרת: דוקטור הו העונות של דר' 10 ו-11 (אולי גם 9), ברוקלין 99, אחוזת דאונטון
זה מה שזכור לי כרגע.
כן על הכל (חוץ מתוכנית הבוקר שראיתי רק את הפרק הראשון שלה.
אני עדיין מחזיק אצבעות שדיסני+ יביאו לנו עונות עבר של דוקטור הו (ואז גם נגרום למישהי אחרת לראות)
לא ידעתי שסטארגייט מעניין אותך אבל אני מאוד בעד. אם כי זה חתיכת פרנצ'ייז (3 סדרות עם 17 עונות בסה"כ). וכמובן כדאי להתחיל עם הסרט.
ואני גם מרגיש כבר מוכן לבאפי.
וספר מס' 3 מהספרייה.
אני חושב שזה יכול להיות שם ממש מגניב לספר: "ספר מספר 3" (וזה לא ספר שלישי מסדרה)

Reutk

Active member
חשבת על לקרוא את הקומיקס?
קראתי קצת את הספר הראשון אבל לא כל כך התחברתי. אבל אני באמת שוקלת לנסות שוב, עכשיו אחרי שאהבתי את הסדרה.
אני מאוד מצפה למחר שזה הראשון לחודש וזה אומר עידכון חדש
מה זה אומר עידכון חדש, קטע מספר שעומד לצאת? חשבתי שהספר האחרון בסדרה יצא לא מזמן.
התמונה חמודה :-]

didalf

Well-known member
(ניסיתי לצפות בפרק 4 של שותפים למסע אבל מסתבר שאין לי מספיק חשק לזה, יותר מידי פוליטיקה שאין לי כוח אליה כרגע.)

בדיוק נכנסתי לכאן כדי להציע לחזור בראשון אם אתם מוכנים. @טוני החתול ?

להתפנגרל על צ'ארלי וניק.
|מאוהב|

אז יאללה ראשון?
או בעצם עכשיו כי בתכלס אין לי מה לעשות כרגע ואני אצל ההורים כבר מעכשיו עד ראשון אז לא נראה לי שיצא לי לראות שותפים למסע. (אמנם יש להם יס אבל אין לי פה טלוויזיה פנויה ופרטיות כדי לצפות בסדרה כזאת, מעדיפה בדירה שלי)

מה זה אומר עידכון חדש, קטע מספר שעומד לצאת? חשבתי שהספר האחרון בסדרה יצא לא מזמן.
הקומיקסים עצמם יוצא פרק חדש באינטרנט כל 1, 11, 21 לחודש.

שרשור סיכום החודש.
לקחתי את העכבר של העבודה במקום העכבר של הלפטופ האישי ועכשיו אין לי עכבר ויהיה לי מאד לא נוח בסיכום. (צרות עולם ראשון +++)

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
:-D

אז יאללה ראשון?
או בעצם עכשיו כי בתכלס אין לי מה לעשות כרגע ואני אצל ההורים כבר מעכשיו עד ראשון אז לא נראה לי שיצא לי לראות שותפים למסע. (אמנם יש להם יס אבל אין לי פה טלוויזיה פנויה ופרטיות כדי לצפות בסדרה כזאת, מעדיפה בדירה שלי)
אני לא יודעת איך אני מרגישה אבל כשאתם תמשיכו אז אני אצטרף... האמת אני ממש מבואסת שהצפיה שלנו נקטעה כי מרגיש לי שהרגשות עכשיו שהצטברו כלפי כל מיני דברים ודמויות בטח התעמעמו בגלל זה, ואולי זה לא ירגיש אותו דבר. אבל אני מקווה שבכל זאת יהיה בסדר.
* השרשור שצריך להמשיך בו הוא פה: https://www.tapuz.co.il/threads/☃️-באפי-6-פרקים-18-20-☃️-אנגל-3-פרקים-20-22-☃️-צפיה-משותפת.15629761/

לקחתי את העכבר של העבודה במקום העכבר של הלפטופ האישי ועכשיו אין לי עכבר ויהיה לי מאד לא נוח בסיכום. (צרות עולם ראשון +++)
זה נורא!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הספר האחרון עד כה יצא לא מזמן. אבל מתוכנן לפחות עוד ספר אחד שמתפרסם באינטרנט בהדרגה כל עשר ימים יוצאים כמה עמודים (בערך 10 עמודים).
כל הקומיקס מההתחלה פורסם באינטרנט לפני שהוא הודפס.

אני יכול כבר עכשיו.
אני לא יודעת איך אני מרגישה אבל כשאתם תמשיכו אז אני אצטרף... האמת אני ממש מבואסת שהצפיה שלנו נקטעה כי מרגיש לי שהרגשות עכשיו שהצטברו כלפי כל מיני דברים ודמויות בטח התעמעמו בגלל זה, ואולי זה לא ירגיש אותו דבר. אבל אני מקווה שבכל זאת יהיה בסדר.
* השרשור שצריך להמשיך בו הוא פה: https://www.tapuz.co.il/threads/☃️-באפי-6-פרקים-18-20-☃️-אנגל-3-פרקים-20-22-☃️-צפיה-משותפת.15629761/
מה זאת אומרת את לא יודעת איך את מרגישה? את זאת שהצעת עכשיו שנחזור לזה.

נכון שזה יהיה מוזר לחזור אחרי קטיעה של כמעט חודשיים. אבל במצב נורמלי של צפיה בסדרה הפסקות זה דבר רגיל.

אני ארומם את השרשור האחרון ממעמקי האבדון

didalf

Well-known member

סייד נוט: איזה מזעזעות היו הפאות לחיים האלה. ברגע שהוא הוריד את הזוועה הזאת ראו שהוא בעצם חתיך.

בקטע שאת לא מרגישה מוכנה לחזור עדיין? אם את לא מוכנה אז נחכה.
וזה בסדר רק קראתי קצת בשרשור ונזכרתי על מה כעסנו וכעסתי מחדש:-D
(זה הסיבה מבחינתי שהיה לי קשה לצפות לתקופה, הייתי מאד אמוציונלית כלפי כל מה שקרה ופתאום זה הרגיש לי כ"כ חסר טעם להרגיש ככה כלפי סדרה, אבל מגיע לסדרה שאני אהיה מושקעת רגשית כמו שצריך. ואני מרגישה שהיכולת הזאת חזרה לי).

:-D:-D
וואי אבל זה באמת מאד לא נוח.
נכון שזה יהיה מוזר לחזור אחרי קטיעה של כמעט חודשיים. אבל במצב נורמלי של צפיה בסדרה הפסקות זה דבר רגיל.
לפחות היינו עוצרים בסוף עונה אז זה היה כמו סתם לחכות לעונה חדשה:-D

אני יכול כבר עכשיו.
מה זאת אומרת את לא יודעת איך את מרגישה? את זאת שהצעת עכשיו שנחזור לזה.
אולי לא שמת לב, אבל כתבתי "מתישהו", ושמתי את זה תחת הרשימה של "שאיפות להמשך".
אז מה החלטנו?

Lhuna3

Well-known member

סייד נוט: איזה מזעזעות היו הפאות לחיים האלה. ברגע שהוא הוריד את הזוועה הזאת ראו שהוא בעצם חתיך.

בקטע שאת לא מרגישה מוכנה לחזור עדיין? אם את לא מוכנה אז נחכה.
וזה בסדר רק קראתי קצת בשרשור ונזכרתי על מה כעסנו וכעסתי מחדש:-D
(זה הסיבה מבחינתי שהיה לי קשה לצפות לתקופה, הייתי מאד אמוציונלית כלפי כל מה שקרה ופתאום זה הרגיש לי כ"כ חסר טעם להרגיש ככה כלפי סדרה, אבל מגיע לסדרה שאני אהיה מושקעת רגשית כמו שצריך. ואני מרגישה שהיכולת הזאת חזרה לי).

:-D:-D
וואי אבל זה באמת מאד לא נוח.

לפחות היינו עוצרים בסוף עונה אז זה היה כמו סתם לחכות לעונה חדשה:-D

אז מה החלטנו?
אין לי התנגדות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

לדעתי הוא הכי חתיך כ130 שנה מאוחר יותר אחרי שהוא עבר לאמריקה ונעשה מעורב שם בפוליטיקה. המראה החנוני מעולה עליו.

אולי לא שמת לב, אבל כתבתי "מתישהו", ושמתי את זה תחת הרשימה של "שאיפות להמשך".
טוב את יודעת, אני לא יכול לדמיין לשים משהו ברשימה של הסופש שאני רק מתכנן עליו לעתיד רחוק כלשהו. זה פשוט לא אני. :rolleyes:

אז מה החלטנו?
נראה לי הדבר הכי הגיוני הוא לעשות ניסוי כלים.
עדי עוד לא ראתה את 6X18. אני חושב שאני ראיתי אבל אני לא זוכר כלום.
אז נראה אותו ונראה איך ירגיש לנו לדבר עליו.
מקסימום נחליט לחכות עוד.

LeR@nch

Well-known member
איש משפחה, ספיישל דוקטור הו, אתגר הדיונון, המתים המהלכים: דריל דיקסון (נשארו לי 2 פרקים), המירוץ למיליון, אבא בהפרעה (3 פרקים), ברוכים הבאים לרקסהם.
נתקעתי לגמרי עם באפי ואנג׳ל אז מקווה לחזור אליהן בקרוב.
מתישהו גם לופן (חלק 3), פארגו (עונה 5), רצח בקצה העולם, מאחורי היצירות של לוקי 2, צרות טובות 5, כלבי השמורה 3, סיפורי אימה אמריקאים 3.

LeAnnDylan

Well-known member
אני הולכת לראות את אהבת חיי בהופעה|לב|
אני יודעת שאמרתי לפני שיש לי כרטיס להופעה אז זה אולי לא מפתיע. אבל מאז שקניתי את הכרטיס בערך כל מה שהיה יכול להשתבש השתבש. ועד לפני שעתיים זה ירד מהפרק לחלוטין, אפילו לא היה לי כוח לנסות למכור את הכרטיסים ולקבל עליהם החזר. פשוט לא היה אכפת לי.
אבל אז החלטתי שלעזאזל עם החלטות פיננסיות חכמות. קניתי כרטיס טיסה ומלון בסכום מטורף שלגמרי לא בתקציב שלי ולא חשבתי על זה פעמיים. לעזאזל עם הכל, אני צריכה קצת אושר בחיים.

keren or5

Well-known member
אני יודעת שאמרתי לפני שיש לי כרטיס להופעה אז זה אולי לא מפתיע. אבל מאז שקניתי את הכרטיס בערך כל מה שהיה יכול להשתבש השתבש. ועד לפני שעתיים זה ירד מהפרק לחלוטין, אפילו לא היה לי כוח לנסות למכור את הכרטיסים ולקבל עליהם החזר. פשוט לא היה אכפת לי.
אבל אז החלטתי שלעזאזל עם החלטות פיננסיות חכמות. קניתי כרטיס טיסה ומלון בסכום מטורף שלגמרי לא בתקציב שלי ולא חשבתי על זה פעמיים. לעזאזל עם הכל, אני צריכה קצת אושר בחיים.
יאאא אני שמחה בשבילך!! |לב| |לב| זה כרטיס להופעה של ליאן ריימס?

Lhuna3

Well-known member
את תחזרי להיות מקום ראשון ברשימה שלי.
אני אחזיר את הרשימה רק כדי לשים אותך במקום הראשון.
בלי מתחרים. רק את. לונה מלכת הפורום והפסטה עם הקינמון.
:-D:-D:-D
יש!
|כן| מצוין, ותהני!! מתי ההופעה?

למעלה