באיזה פרק את באנטומיה?טד לאסו
ואולי להשלים פרקים של האנטומיה כי לא נראה לי שיש לי משהו אחר לראות![]()
אממ, אני לא זוכרת איזה מספר זה אבל הפרק שלינק ניתח את השחקן פוטבול של הסיהוקס והוא מת. שאגב מאוד התלהבתי לראות שכולם- לפחות בסדרה- אוהדים של הסיהוקסבאיזה פרק את באנטומיה?
האמת היא שנהניתי מהפרק האחרון ששודר ואני ממש מחכה לפרק שישודר היום.
בדקתי עכשיו ואת בפרק 8, היום ישודר פרק 12.אממ, אני לא זוכרת איזה מספר זה אבל הפרק שלינק ניתח את השחקן פוטבול של הסיהוקס והוא מת. שאגב מאוד התלהבתי לראות שכולם- לפחות בסדרה- אוהדים של הסיהוקס![]()
איבדתי קצת סבלנות וחשק לצפייה ביותר מדי סדרות (שלא לדבר על סרטים). אז רציתי לעבור פה על רשימה של דברים שחשבתי לראות ולעשות לעצמי תיעדוף.
תכלס שני אלו הדברים החשוביםסרט דיסני (הפעם זוטרופוליס)- מאוד תלוי במצב הרוח שלי.
סרטים אחרים שתהיתי אם שווה לראות (קלולס, גאווה ודעה קדומה, ילדות רעות, מארוול וכו')- מעדיפה לשמור למועד אחר כדי שאוכל ליהנות מהם, לא רוצה להרוס לעצמי את החוויה הראשונה (או השנייה במקרה של מארוול) של הסרטים האלה עם החוסר סבלנות שלי.
סדרות:
- באפי- לא אנטוש אותה בחיים.
- יורשים- זה פרק פר שבוע, אז אני מניחה שאסתדר.
גילטי פלז'ר זה בהחלט משהו לא לוותר עליו!- האנטומיה של גריי- פרק פר שבוע וזה הגילטי פלז'ר שלי, אז לא יכולה לוותר עליה.
בשבילי היא היתה קצת "יותר מידי"... אבל ניק ויעל מאוד מתלהבים, אז אולי שווה לך לנסות.- הצהובות- מתלבטת, נראה.
- המאה, הרופא הטוב, ברוקלין 99 והנותרים- לא חושבת שזה יקרה בזמן הקרוב, אבל מאוד רוצה להגיע אליהן בעתיד.
טרזן פחות עניין אותך?סרטים:
מועדון דיסני של הפורום: זוטרופוליס (צפיה שניה, אבל לא זוכרת הרבה, רק שזה סרט חמוד) (על טרזן ויתרתי בסוף.)
עוד פעם?סדרות:
הרופא הטוב- פרק השבוע- שוב יצאו לחופש![]()
באפי קוטלת הערפדים - פרק 1X12, והבטחתי לכם חידון על העונה, אז עכשיו אני אשכרה צריכה... להכין אותו(לונה של העבר הזאת מעצבנת, תמיד היא מבטיחה בשמי דברים ואז משאירה לי לקיים!)
מתי התחלת?ספר:
Children of Memory - סופסוף אני בספר השלישי בטרילוגיה!
מחליף את הרמיקוב?משחקים:
Parchis4A וואי וואי התמכרות קשה![]()
מה אני מאוכזבת לונה, חשבתי שכבר הכנת אותו!באפי קוטלת הערפדים - פרק 1X12, והבטחתי לכם חידון על העונה, אז עכשיו אני אשכרה צריכה... להכין אותו(לונה של העבר הזאת מעצבנת, תמיד היא מבטיחה בשמי דברים ואז משאירה לי לקיים!)
מה חשבת על זה?מלאך משחית- 2 הפרקים ששודרו
ראית בעבר?סרט דיסני (הפעם זוטרופוליס)- מאוד תלוי במצב הרוח שלי.
הכי חשוב- באפי- לא אנטוש אותה בחיים.
אני רוצה לקרוא את הספר על המשבר הגדול של ישראל ב2023. בעיקר כדי שאני אוכל לדלג לסוף.ספר(עדיין קונלי, יש לי 60 עמודים בערך ואז אולי כן לבנון הראשונה ואז ספרים מהספרייה כי הייתי השבוע).
אני מכיר את זה טוב. ניק של העבר לא מעט סיבך אותי.באפי קוטלת הערפדים - פרק 1X12, והבטחתי לכם חידון על העונה, אז עכשיו אני אשכרה צריכה... להכין אותו(לונה של העבר הזאת מעצבנת, תמיד היא מבטיחה בשמי דברים ואז משאירה לי לקיים!)
כן.מה אני מאוכזבת לונה, חשבתי שכבר הכנת אותו!
לא יצא לי, אתה ראית את זוטרופוליס?ראית בעבר?
אני רוצה לקרוא את הספר על המשבר הגדול של ישראל ב2023. בעיקר כדי שאני אוכל לדלג לסוף.
ואתה תמשיך לסבך את ניק של העתידאני מכיר את זה טוב. ניק של העבר לא מעט סיבך אותי.
סרט-Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves-אני כל כך נרגש!!!!
זה משחק, נכון?והמון world of warcraft
בדיוק ראיתי בטלוויזיה את הפרומו לפרק הזה ובא לי קצת להקיאבדקתי עכשיו ואת בפרק 8, היום ישודר פרק 12
אני לא, אני רוצה לחוות את זה כמו שצריך, נקייה, בלי ספוילרים וכל מיני דעות קדומות.אני רוצה לקרוא את הספר על המשבר הגדול של ישראל ב2023. בעיקר כדי שאני אוכל לדלג לסוף.
פרק 12?בדיוק ראיתי בטלוויזיה את הפרומו לפרק הזה ובא לי קצת להקיא![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.