Weekend’s Watch לסופש של 28-30/07/2022 📰

LeAnnDylan

Well-known member
אני יכולה לעשות תוכניות ולעשות רשימת ניק אבל אני כנראה לא אזכה לראות כלום.
אבל אני אשתדל לפחות לסיים את הפרק של פרינג' שהתחלתי.

רציתי לכתוב שאני אראה את הספיישל של ה-CMA FEST כי משום מה זכרתי שזה משודר הסופ"ש אבל מסתבר שלא. זו ישודר באיזה יום רנדומלי באמצע שבוע הבא אז אני צריכה לזכור להקליט את זה כדי לראות את קרלי אהובתי|לב|

Lhuna3

Well-known member
Uncoupled - נשמע חמוד. כאילו ניל פטריק האריס גיי מה יכול להיות רע? מקווה שיתנו לו לפצוח בשיר מידי פעם:-D
או! |מאוהב| ת'נקיו, עכשיו אני יודעת מה לראות.
הלוואי שזה טוב!!!
איזה? העונה נגמרה לא?

Girls5ever - בשעה טובה יס סיימו לשדר את הפרקים בערוץ הלינארי. אז ראיתי 2 פרקים בינתיים ובשניהם בנקודות מסוימות יש תקלה פתאום וצריך לקפוץ כמה שניות קדימה:-[ מה זה השטות הזאתתתת לא מספיק אתם מתקמצנים על לשים לי אותה בVOD גם ההקלטה פגומה???:-[
ברצינות??? איזה הזוי!
אולי תכתבי להם בפייסבוק שיעלו מחדש? מעניין אם זה גם אצלי ככה.

יש שם די הרבה סדרות.
השיטה שדברים מחולקים שם היא לא הכי ברורה בהתחלה,
יש קטגרויות שיש בהם סרטי וסדרות יחד
אבל יש גם קטגוריה של רק סדרות וקטגוריה של רק סרטים
ויש די הרבה סדרות כשאת מחפשת בקטגוריות של סדרות.
יש בעיה לדעתי שלא הכל אפשר למצוא סתם בשיטוט, צריך גם לחפש דברים
באמת?? אני רואה די מעט סדרות בעמוד הראשי, אתה בטוח שיש דברים שמוצאים רק בחיפוש? זה ממש דפוק אם כן, כי מאיפה לנו לדעת מה לחפש?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת?? אני רואה די מעט סדרות בעמוד הראשי, אתה בטוח שיש דברים שמוצאים רק בחיפוש? זה ממש דפוק אם כן, כי מאיפה לנו לדעת מה לחפש?
את נכנסת לחלק של סדרות? כי שם אין כל כך מעט סדרות.
בכל מקרה זה מוזר אבל כמובן שהם לא מציגים הכל. גם בנטפליקס הם לא מציגים אף פעם הכל אלא נבחרים מקטגוריות מסויימות.

בכל מקרה הנה מה שאני רואה בדף של הסדרות:
קומדיות: הבחורה החדשה, דולפייס, דייב, היי סקול מיוזיקל, מיקסט-איש, טרנר והוץ', ביימקס, החיים ובת', בחורה רווקה ושיכורה, רק רציחות בבניין, איך פגשתי את אמא, משפחה מודרנית, אטלנטה, בטי המכוערת, כלבי שמורה, grown-ish, מלקולם באמצע, האורוויל, מה עושים בצללים, אחד מיסיסיפי, לגדל את הופ, לפי ג'ים, בלאק-איש, שנות הפלא, רבל, פילידלפיה זורחת, הפרמיס, איך פגשתי את אבא, you're the wordt, ביג שוט, אל תבטח בכלבה בדירה 23.
דרמות: Under the banner of heaven, ביג סקיי, דופסיק, פאם וטומי, בני האנרכיה, האנטומיה של גריי, פיסטול, קאסל, קהל שבוי, 911, המתמחה, The dropout, האמריקאים, סקנדל, 24, קוונטיקו, The hot zone, our kind of people, criminal minds, מלכות, הצ'י, גברת אמריקה, Mayans, פלגשות, Once upon a time, גוף ההוכחה, אנג'ל, עקרות בית נואשות, דיפ סטייט, הפיינדר, the gloaming, הקילינג, שקר לי.
הרפתקאות: וונדהויז'ן, אובי וואן קנובי, מיס מארוול, הספר של בובה פט, הפאלקון וחייל החורף, המנדלוריאן, סוכני שילד, מון נייט, runaways, once in wonderland, הוקאיי, ספיידרמן (מצויר), אינהיומנס, שומרי הגלקסיה (מצויר), הסוכנת קרטר, לוקי, מלחמת הכוכבים: מורדים (מצויר), just beyond, דוגי האוזר, אף אחד לא נשאר מאחור.
מדע בדיוני: טרה נובה, דבס, פלאשפורוורד, זהות בדויה, הנגיף, תיקים באפלה, אבודים, תחיה, פורט סיילם, legion, The Gifted.
אנימציה למבוגרים: סולאר אופוסיטס, אבא אמריקאי, הסימפסונים, איש משפחה, פיוצ'רמה, הבורגרים של בוב, מודוק, הצפון הגדול, bless the hearts, מלך הגבעה.
אימה: אימה אמריקאית, הלסטרום, סיפורי אימה אמריקאית.
ואז יש עוד דוקומנטרי וריאליטי וסדרות דיסני

lemon lyman

Well-known member
בכל מקרה זה מוזר אבל כמובן שהם לא מציגים הכל.
לא העתקתי את כל הודעה שלך
אבל אני ראיתי שיש את כל התכנים אלו שרשמת (כיאלו טכנית רק אלו של דרמה והרפתקאות כי רק הז'אנרים אלו מעניינים אותי )
אז אין שם משהו שאני רוצה לראות חוץ מה שכבר הזכרתי אז בשבילי זה קצת אבל כנראה זה לא קצת
למרות שביס נראה לי שיש יותר

ולא הבנתי יש עוד תכנים (נגיד סדרות דרמה) שלא מופיעים ברשימה ?
אגב מעניין איך יודעים מתי הם מעלים תוכן חדש(אני מתכוונת חדש אצלם לא לתוכן מהשנה הנוכחית ) ומתי תכנים יורדים
איזה? העונה נגמרה לא?
שראיתי הכוכב הבא היה בצד את הפרומו של הפרק
אז זה מפגש של הזוגות מהעונות השונות (אני מניחה שלא כולם יהיו )
אבל הראו שניצן מנו ומעיין של העונה הקודמת יהיו אז אני אצפה בזה
אגב מעיין של העונה הקודמת אני מרגישה מהקצת שראיתי מבן ומעיין שהם יותר מזכירים לי את עומרי ומעיין של העונה הקודמת ולא את איתמר וקארין שאצלם זה היה יותר הבדלים של גישות /אורח חיים
ואצל בן עומרי שניהם לא היו סגורים על אם רוצים את זוגיות הזאת או לא
בעיקר היה חשוב להם לא לצאת לא טוב .רק שמעיין של העונה הקודמת שמה לב לזה ושל העונה לא

didalf

Well-known member
אחלה עונה של GIRLS5EVA פרק 3 קורע (עם צילומים של קליפ)
הייתי יודעתתת אם הפרקים לא היו נתקעים לייייייייייייייייי:-[
רבלדה- לא מאמין שאת מעדיפה לראות את זה מאשר את אליטה, שהיא הרבה יותר אטרקטיבית/מעניינת :confused:
אבל באליטה אין שירים של RBD|מאוהב| (וכן יש מבטא ספרדי ותעלומת רצח, דברים שאני לא סובלת)
ברצינות??? איזה הזוי!
אולי תכתבי להם בפייסבוק שיעלו מחדש? מעניין אם זה גם אצלי ככה.
חשבתי אבל מה הם יעזרו לי?|שפם|

כן. וגם החיפוש מעפן.

בכל מקרה הנה מה שאני רואה בדף של הסדרות:
קומדיות: הבחורה החדשה, דולפייס, דייב, היי סקול מיוזיקל, מיקסט-איש, טרנר והוץ', ביימקס, החיים ובת', בחורה רווקה ושיכורה, רק רציחות בבניין, איך פגשתי את אמא, משפחה מודרנית, אטלנטה, בטי המכוערת, כלבי שמורה, grown-ish, מלקולם באמצע, האורוויל, מה עושים בצללים, אחד מיסיסיפי, לגדל את הופ, לפי ג'ים, בלאק-איש, שנות הפלא, רבל, פילידלפיה זורחת, הפרמיס, איך פגשתי את אבא, you're the wordt, ביג שוט, אל תבטח בכלבה בדירה 23.
דרמות: Under the banner of heaven, ביג סקיי, דופסיק, פאם וטומי, בני האנרכיה, האנטומיה של גריי, פיסטול, קאסל, קהל שבוי, 911, המתמחה, The dropout, האמריקאים, סקנדל, 24, קוונטיקו, The hot zone, our kind of people, criminal minds, מלכות, הצ'י, גברת אמריקה, Mayans, פלגשות, Once upon a time, גוף ההוכחה, אנג'ל, עקרות בית נואשות, דיפ סטייט, הפיינדר, the gloaming, הקילינג, שקר לי.
הרפתקאות: וונדהויז'ן, אובי וואן קנובי, מיס מארוול, הספר של בובה פט, הפאלקון וחייל החורף, המנדלוריאן, סוכני שילד, מון נייט, runaways, once in wonderland, הוקאיי, ספיידרמן (מצויר), אינהיומנס, שומרי הגלקסיה (מצויר), הסוכנת קרטר, לוקי, מלחמת הכוכבים: מורדים (מצויר), just beyond, דוגי האוזר, אף אחד לא נשאר מאחור.
מדע בדיוני: טרה נובה, דבס, פלאשפורוורד, זהות בדויה, הנגיף, תיקים באפלה, אבודים, תחיה, פורט סיילם, legion, The Gifted.
אנימציה למבוגרים: סולאר אופוסיטס, אבא אמריקאי, הסימפסונים, איש משפחה, פיוצ'רמה, הבורגרים של בוב, מודוק, הצפון הגדול, bless the hearts, מלך הגבעה.
אימה: אימה אמריקאית, הלסטרום, סיפורי אימה אמריקאית.
ואז יש עוד דוקומנטרי וריאליטי וסדרות דיסני
לא מאמינה שהקלדת את כל זה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ולא הבנתי יש עוד תכנים (נגיד סדרות דרמה) שלא מופיעים ברשימה ?
אגב מעניין איך יודעים מתי הם מעלים תוכן חדש(אני מתכוונת חדש אצלם לא לתוכן מהשנה הנוכחית ) ומתי תכנים יורדים
אוקי עכשיו חשבתי על כך שאפשר לראות יותר תכנים אם נכנסים לעמוד של סטאר.
שם מצאתי גם את צווארון לבן, Glee, נקמה, מרפאה פרטית, באהבה ויקטור, קוגרטאון, שמי ארל, האיש האחרון בעולם, אמא אמריקאית, טיראן, פריזון ברייק, הומלנד, A teacher ועוד (אין לי כוח להקליד כל המ שאני רואה שוב פעם)

דרך אחרת למצוא תכנים שאולי תאהבי זה להכנס לדף של סדרה שאת מעוניינת בה ושם להסתכל על המומלצים (באנגלית קוראים לזה More Like This אני אל יודע איך קוראים לזה בעברית).
כך למשל עכשיו נכנסתי לדף של אמא אמריקאית (שזאת קומדיה שאהבתי) ובמומלצים גיליתי שיש להם את הסדרה ילד פוגש עולם.

*אגב בדקתי בשבילך אם יש להם את שפץ ביתך ואין להם.
אבל אם כותבים Jonathan Taylor Thomas בחיפוש אז מגלים שלושה סרטים שהוא שיחק בהם (אחד מהם זה מלך האריות ששכחתי שהוא דיבב שם את סימבה הקטן)

לא מאמינה שהקלדת את כל זה:-D
אני חושב שאת מכירה אותי כאן מספיק זמן בשביל לדעת שזה לחלוטין מסוג הדברים המטורפים שאני אעשה.
אני פיצלתי את המסך שלי ככה שהדף של תפוז יהיה פתוח לצד הדף של דיסני כדי שאני אוכל להסתכל ולהקליד בו זמנית.

Lhuna3

Well-known member
אז זה מפגש של הזוגות מהעונות השונות (אני מניחה שלא כולם יהיו )
אבל הראו שניצן מנו ומעיין של העונה הקודמת יהיו אז אני אצפה בזה
אגב מעיין של העונה הקודמת אני מרגישה מהקצת שראיתי מבן ומעיין שהם יותר מזכירים לי את עומרי ומעיין של העונה הקודמת ולא את איתמר וקארין שאצלם זה היה יותר הבדלים של גישות /אורח חיים
ואצל בן עומרי שניהם לא היו סגורים על אם רוצים את זוגיות הזאת או לא
בעיקר היה חשוב להם לא לצאת לא טוב .רק שמעיין של העונה הקודמת שמה לב לזה ושל העונה לא
זה נכון, זה יותר דומה.
הסיבה שלי הזכירו את איתמר וקארין זה הקרינג' שהיה לי מהצפיה בהם, והרצון שהיא תבין שהיא צריכה לשים לזה סוף.
עריכה: אני צופה עכשיו במפגש הזה, וחבל דווקא איתמר וקארין לא הגיעו אף אחד מהם.
עריכה 2: וואו מנור כל כך יותר יפה עכשיו מאיך שהיתה בעונה שלה.
את נכנסת לחלק של סדרות? כי שם אין כל כך מעט סדרות.
כן אני נכנסת לקטגוריה של הסדרות, ולמרות שהרשימה שהקלדת נראיית ארוכה להקלדה :-D זה עדיין ממש מעט בעיני.
צודק שגם בנטפליקס לא הכל מוצג.
מה שכן אתה יכול "לדפדף" בדף הראשי של נטפליקס להמון המון קטגוריות ולראות שם המון סדרות ככה, ובדיסני+ אני יכולה לעבור על כל העמוד הראשי בצ'יק, יש ממש מעט קטגוריות, גם אם המספר בכל אחת מהן דומה לנטפליקס.

רק בבקשה אל תרגיש עכשיו צורך ללכת להקליד את כל הסדרות מנטפליקס כדי לוודא את זה, כי אני ארגיש אשמה... :-D

(אגב בקטגוריית האימה שכתבת אני רואה יותר מאלו שכתבת, לא בדקתי את כל השאר בדקדקנות אבל נגיד הקטגוריה הראשונה נראיית לי זהה למה שאצלי.)

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
אני יכולה לעשות תוכניות ולעשות רשימת ניק אבל אני כנראה לא אזכה לראות כלום.
אבל אני אשתדל לפחות לסיים את הפרק של פרינג' שהתחלתי.
אז תדעו לכם שלא רק שסיימתי את הפרק הזה, גם ראיתי עוד 3 אחריו.
וגם ראיתי את הפרק האחרון של תוכנית הבוקר שמשכתי כמה שיכולתי כדי לא להתבאס שאין לי יותר. אבל הרגשתי שאני צריכה קצת ריס בחיי.
ואם כבר ריס, ראיתי שאפל הוציאו סדרה חדשה שחברת ההפקות של ריס הפיקה שנקראת Surface ואומנם ריס לא משחקת שם אבל זה מספיק טוב כדי שארצה לבדוק את זה.
בינתיים שודרו רק 3 פרקים אבל סו פאר זה מספיק מענין כדי שארצה להמשיך.
אז היה לי הספק הרבה יותר גדול משציפיתי ואני גאה בעצמי וזהו.

למעלה