באמת?? אני רואה די מעט סדרות בעמוד הראשי, אתה בטוח שיש דברים שמוצאים רק בחיפוש? זה ממש דפוק אם כן, כי מאיפה לנו לדעת מה לחפש?
את נכנסת לחלק של סדרות? כי שם אין כל כך מעט סדרות.
בכל מקרה זה מוזר אבל כמובן שהם לא מציגים הכל. גם בנטפליקס הם לא מציגים אף פעם הכל אלא נבחרים מקטגוריות מסויימות.
בכל מקרה הנה מה שאני רואה בדף של הסדרות:
קומדיות: הבחורה החדשה, דולפייס, דייב, היי סקול מיוזיקל, מיקסט-איש, טרנר והוץ', ביימקס, החיים ובת', בחורה רווקה ושיכורה, רק רציחות בבניין, איך פגשתי את אמא, משפחה מודרנית, אטלנטה, בטי המכוערת, כלבי שמורה, grown-ish, מלקולם באמצע, האורוויל, מה עושים בצללים, אחד מיסיסיפי, לגדל את הופ, לפי ג'ים, בלאק-איש, שנות הפלא, רבל, פילידלפיה זורחת, הפרמיס, איך פגשתי את אבא, you're the wordt, ביג שוט, אל תבטח בכלבה בדירה 23.
דרמות: Under the banner of heaven, ביג סקיי, דופסיק, פאם וטומי, בני האנרכיה, האנטומיה של גריי, פיסטול, קאסל, קהל שבוי, 911, המתמחה, The dropout, האמריקאים, סקנדל, 24, קוונטיקו, The hot zone, our kind of people, criminal minds, מלכות, הצ'י, גברת אמריקה, Mayans, פלגשות, Once upon a time, גוף ההוכחה, אנג'ל, עקרות בית נואשות, דיפ סטייט, הפיינדר, the gloaming, הקילינג, שקר לי.
הרפתקאות: וונדהויז'ן, אובי וואן קנובי, מיס מארוול, הספר של בובה פט, הפאלקון וחייל החורף, המנדלוריאן, סוכני שילד, מון נייט, runaways, once in wonderland, הוקאיי, ספיידרמן (מצויר), אינהיומנס, שומרי הגלקסיה (מצויר), הסוכנת קרטר, לוקי, מלחמת הכוכבים: מורדים (מצויר), just beyond, דוגי האוזר, אף אחד לא נשאר מאחור.
מדע בדיוני: טרה נובה, דבס, פלאשפורוורד, זהות בדויה, הנגיף, תיקים באפלה, אבודים, תחיה, פורט סיילם, legion, The Gifted.
אנימציה למבוגרים: סולאר אופוסיטס, אבא אמריקאי, הסימפסונים, איש משפחה, פיוצ'רמה, הבורגרים של בוב, מודוק, הצפון הגדול, bless the hearts, מלך הגבעה.
אימה: אימה אמריקאית, הלסטרום, סיפורי אימה אמריקאית.
ואז יש עוד דוקומנטרי וריאליטי וסדרות דיסני