מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף השבוע העיתוני הזה?
זה הדבר הזה newsies שיש בדיסני+?
אני עדיין לא התחלתי את העונה הזאת ואני קצת מפחד להתחיל לאור זה שהרבה אנשים אומרים שזה רעממלכת החיות6 - הפרק השבועי
ראיתי גם.שישו ושמחו- פרק אחרון
יש לך את התחושת ריקנות הנוראית הזאת שיש כשמסיימים ספר ארוך? (או שזה רק לי?)להמשיך אתdeath's endסיימתי.
אוף עם האפל הזה.אני כן רוצה לנסות את סוסים איטיים אבל אפל טיוי עושים לי בעיות אז נראה.
אני עדיין לא התחלתי את העונה הזאת ואני קצת מפחד להתחיל לאור זה שהרבה אנשים אומרים שזה רע
ראיתי גם.
וראיתי ששרון כתבה על זה בשרשור דיוני הסדרות. תכתוב שם אחר כך מה דעתך.
התמונה היא מהמחזמר מ2017 (המחזמר היה ב2012-2014 בברודווי אבל צילמו אותו ב2017)זה הדבר הזה newsies שיש בדיסני+?
רגע, אני עכשיו רואה שיש בשם הזה שם גם סרט מ1992 וגם מחזמר ברודווי מ2017.
זה אותה עלילה? מה עדיף?
כן. לא רציתי שהוא יגמר.יש לך את התחושת ריקנות הנוראית הזאת שיש כשמסיימים ספר ארוך? (או שזה רק לי?)
תודה, אני אבדוק את ילדות הנייר גם.אוף עם האפל הזה.
אגב, החודש סוף סוף יכלתי להוריד את האפליקציה של אפל טיוי לטלוויזיה החכמה שלי. עד עכשיו לא היה לי זמין והבנתי שהם עשו שינוי כלשהו. אם כי זה עשה לי בעיות לפעמים בשימוש דרך האפליקציה ואז נאלצתי לצפות דרך המחשב.
בכל מקרה תתעקשי עם זה עד שזה יסתדר.
ואני לא בטוח אם סוסים איטיים באמת יהיה לטעמך. אומנם זה לא חקירת רצח, אלא מותחן ריגול, אבל ריגול זה עדיין סוג של חקירה.
לעומת זאת בFor All Mankind אין שום חקירות.
אבל חוץ מזה תנסי את Paper Girls של אמזון. אומנם אני לא יכול להבטיח שזה טוב, אבל זה מבוסס על קומיקס שאני אוהב. ואפילו עדיאמרה שאולי היא תראה
רגע אחדשיש בדיסני+?
רגע, אני עכשיו רואה שיש בשם הזה שם גם סרט מ1992 וגם מחזמר ברודווי
לשם שינוי יש קצת תכניות:
Girls5ever - בשעה טובה יס סיימו לשדר את הפרקים בערוץ הלינארי. אז ראיתי 2 פרקים בינתיים ובשניהם בנקודות מסוימות יש תקלה פתאום וצריך לקפוץ כמה שניות קדימהמה זה השטות הזאתתתת לא מספיק אתם מתקמצנים על לשים לי אותה בVOD גם ההקלטה פגומה???
רבלדה הדור הבא - כ"כ טיפשי וכ"כ כיף![]()
החוצפה שזה הגיע עם דיסני פלוס אחרי שטרחתי והורדתי וצפיתי עם כתוביות באנגלית!!!
ההפסד כולו שלך.רק רציחות בבניין- ניסיתי 5 פרקים ואל תשנאו אותי, אבל זה גם תעלומת רצח ולמרות שזה קצת הומוריסטי וה"בלשים" חמודים, לא הצלחתי להתחבר מספיק.
(ועוד דברים מהרשימה הארוכה הקודמת שאני כבר לא ממשיכה לכתוב, אבל עדיין יכולים לקרות)
אובייסלי זה ששרים בו!!!זה הדבר הזה newsies שיש בדיסני+?
רגע, אני עכשיו רואה שיש בשם הזה שם גם סרט מ1992 וגם מחזמר ברודווי מ2017.
זה אותה עלילה? מה עדיף?
אהההההההההה בוא. עדי אמרה "אווווווווווולי אבל כנראה שלא". אין לי אמזון זה מצריך דודים, אני צריכה לשמוע דברים ממש טובים עליה כדי לטרוח.אבל חוץ מזה תנסי את Paper Girls של אמזון. אומנם אני לא יכול להבטיח שזה טוב, אבל זה מבוסס על קומיקס שאני אוהב. ואפילו עדיאמרה שאולי היא תראה
גם הסרט הוא עם שירים.אובייסלי זה ששרים בו!!
אהגם הסרט הוא עם שירים.
השירים במחזמר הם מהסרט
השירים נכתבו על ידי אלן מנקו
ובסרט מככב לא אחר מאשר כריסטיאן בייל
טוב זה ככה בכל הפרקים בא לי לרצוח את הסטינג המטומטמים האלההההההההההההההההההההההההההGirls5ever - בשעה טובה יס סיימו לשדר את הפרקים בערוץ הלינארי. אז ראיתי 2 פרקים בינתיים ובשניהם בנקודות מסוימות יש תקלה פתאום וצריך לקפוץ כמה שניות קדימהמה זה השטות הזאתתתת לא מספיק אתם מתקמצנים על לשים לי אותה בVOD גם ההקלטה פגומה???
![]()
יש שם די הרבה סדרות.כי אתמול התחברתי אל דיסני אבל כמובן שלא טרחתי לבדוק איזה סרטים יש שם
בכלל זה שגע אותי שהם שמים סרטים וסדרות באותו קטגוריה
ובקושי יש שם סדרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.