Weekend’s Watch לסופש של 27-29/10/2022 🎃

snirf

Active member
הערב להמשיך עם "לא מתוכנן"2

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|סיפורה של שפחה5
|טי-וי|MERLI עונה 2 סיימתי:cry: לא רוויתי ממנה למה אין המשך :cry: @טוני החתול מחכה שתצפה
|טי-וי|התייר סיימתי
|טי-וי|מי שמע על חווה ונאווה- סיימתי
|טי-וי|המפקדת2
|טי-וי|לא מתוכנן 2
|נטפליקס|קדושת המשפחה

Lhuna3

Well-known member
יש כל מיני דברים שאני כבר כמה זמן רוצה ובגלל שאני חולה בימים האחרונים אז לא התחשק לי כלום כמעט.
עכשיו יש שיפור אז נראה מה אצליח בכל זאת להשלים.

בעקרון ראיתי פרק 1 של damages ועוד אין לי דיעה אבל מתכוונת לנסות עוד קצת.

אני רוצה גם להשלים את הספיישל של דוקטור הו, למרות שעונה או שתיים אחרונות כבר לא צפיתי, ולא יודעת אם אצפה גם בקרובה.

ראיתי גם המלצות על "התעשיה" אז מתישהו אנסה.
וגם על סדרת מד''ב שמסקרנת אותי - the peripheral או משהו כזה. ושתיהן זמינות לי בלי דודים.

אבל יותר מהכל בא לי כרגע סרט דיסני מנחם כזה אז אני מחכה להכרזת מועדון דיסני.

dilia snake

Well-known member
חוק וסדר'ס, עולמות חדשים ומוזרים(מפרק 5), אמריקן ג'יגולו(פרק אחרון, בטח ידחה בכלל לתחילת השבוע), רופא ללא גבולות, וקולבר.

יוטיוב.

וספר.

It's Always Sunny

Well-known member
יש כל מיני דברים שאני כבר כמה זמן רוצה ובגלל שאני חולה בימים האחרונים אז לא התחשק לי כלום כמעט.
עכשיו יש שיפור אז נראה מה אצליח בכל זאת להשלים.
:-/:-/ החלמה מהירה 🙏 מה יש לך?

אני רוצה גם להשלים את הספיישל של דוקטור הו, למרות שעונה או שתיים אחרונות כבר לא צפיתי, ולא יודעת אם אצפה גם בקרובה.
כנ"ל. את הולכת להגיב אחרי שתראי את הספיישל?

אבל יותר מהכל בא לי כרגע סרט דיסני מנחם כזה אז אני מחכה להכרזת מועדון דיסני.
:-)::-): כשאת חולה את אוהבת לצפות בדברים כמו דיסני?
אני מניחה שכולם מעדיפים לצפות בדברים שלא דורשים ריכוז כשחולים.

Lhuna3

Well-known member
:-/:-/ החלמה מהירה 🙏 מה יש לך?
תודה! |חיבוק| לא יודעת בוודאות, כנראה לא קורונה כי אבי גם נדבק ועשה pcr שיצא שלילי ואני עשיתי בדיקה ביתית שכנ''ל.
ולשפעת אנחנו מחוסנים אז פחות סביר אבל אפשרי.
אבל הכי סביר שאיזה וירוס של צינון, למרות שחטפתי אותו די חזק.

כנ"ל. את הולכת להגיב אחרי שתראי את הספיישל?
מאמינה שכן.
:-)::-): כשאת חולה את אוהבת לצפות בדברים כמו דיסני?
אני מניחה שכולם מעדיפים לצפות בדברים שלא דורשים ריכוז כשחולים.
כן, עדיף משהו קליל וגם נעים כזה ושיודעים שיהיה סוף טוב (אין דבר כזה סרט דיסני בלי סוף טוב, נכון?)

It's Always Sunny

Well-known member
תודה! |חיבוק| לא יודעת בוודאות, כנראה לא קורונה כי אבי גם נדבק ועשה pcr שיצא שלילי ואני עשיתי בדיקה ביתית שכנ''ל.
ולשפעת אנחנו מחוסנים אז פחות סביר אבל אפשרי.
אבל הכי סביר שאיזה וירוס של צינון, למרות שחטפתי אותו די חזק.
רק בריאות והחלמה מהירה :-):

כן, עדיף משהו קליל וגם נעים כזה ושיודעים שיהיה סוף טוב (אין דבר כזה סרט דיסני בלי סוף טוב, נכון?)
יש לך סרט מסוים שהיית רוצה לראות?
או שלא אכפת לך כל עוד זה דיסני עם סוף טוב?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
Dead End: Paranormal Park
- להמשיך עם עונה 2
Young Royals - להתחיל צפיה חוזרת בעונה 1
The Bastard Son & The Devil Himself - אולי

דיסני+:
Star Wars: Tales of the Jedi
- סדרה חדשה, כבר התחלתי לצפות
Star Wars: Rebels - להמשיך צפיה
Andor - פרק שבועי
המנדלוריאן - להמשיך מפרק 2
הסיוט שלפני חג המולד - מועדון דיסני
במבי - מועדון דיסני
Welcome to Wrexham - פרק שבועי

אמזון:
Star Trek: Lower Decks
- פרק סיום עונה
The Peripheral - אולי אתחיל
The Devil’s Hour - אולי לבדוק

אפל:
See
- עונה שלישית

יו-טיוב

סטינג
*
SNL

דודים:
סיפורה של שפחה
- פרק שבועי (כבר ראיתי)
Inside Man - מיני סדרה בריטית
Star Trek: Prodigy - חוזרת עם המשך עונה 1

ממשיך קריאה של A Complicated Love Story Set in Space בו אני כבר ב44%

וגם לכתוב בפורום וכזה.

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו;
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק
Keep Breathing - סדרה חדשה
Echoes - אולי לנסות
Inside the Mind of a Cat - אולי
The Gray Man - סרט שנראה לי טוב
Lost Ollie - אולי
Fakes - אולי
The Watcher - אולי
Merli - אני רוצה להתחיל
Mo - אולי

דיסני+:
אובי וואן קנובי - אולי להתחיל
!Baymax - אולי לבדוק
Single Drunk Female - סדרה חדשה;
Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)
Mike - (כשיגיע לדיסני+)
Wedding Season - עונה ראשונה שלמה יצאה
כלבי השמורה - התחילה עונה 2

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה
A League of Their Own - אולי אם אני אשמע דברים טובים
Outer Range - אולי לנסות

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה
Bad Sisters - אולי לנסות
Loot - נראה כמו סדרה מצחיקה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Somebody Somewhere - פרק שבועי; Landscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)
SkyMed - סדרה חדשה שכל הפרקים שלה נחתו השבוע. ראיתי את הפרק הראשון ואולי אמשיך
All Creatures Great and Small - מתחילה עונה 3
Sprung - משהו חדש שנראה לי טוב
The Resort - אולי להתחיל
משפחת קונור - פרק שבועי
Ghosts (האמריקאית) - פרק שבועי
שלדון הצעיר - פרק שבועי
צ'אקי - מתחילה עונה 2

It's Always Sunny

Well-known member
Star Wars: Rebels - להמשיך צפיה
זה אומר שסיימת את הצפייה?

Star Trek: Lower Decks - פרק סיום עונה
אם אני זוכרת נכון, אמרת שמסע בין כוכבים: הדור הבא הייתה הסדרה הראשונה שצפית בה בפריינצ'ז הזה. אני גם חושבת שאמרת שזו סדרה שאתה צפית בה כשהיית צעיר (אני מקווה שאני לא משבשת את מה שאמרת חחח); במה צפית קודם: סטאר טראק או סטאר וורס?

It's Always Sunny

Well-known member
אז ככה:
סרט- הסיוט שלפני חג המולד, אני צריכה להגיד ל @טוני החתול תודה כי זה נותן לי הזדמנות לצפות בסרט הזה עם אחי שלי (שלמעשה לא הכרתי את הסרט הזה לפני שהוא דיבר עליו).
סדרה- אני מתכננת לראות סדרה בשם Witchblade, זה אמור להיות מבוסס על קומיקס ונראה יחסית מבטיח. מה גם שיש רק שתי עונות (לא מאוד ארוכות) אז זו לא התחייבות מאוד ארוכה.

LeR@nch

Well-known member
Yes - הטובות לקרב, איש משפחה, אטלנטה, משפחת סימפסון, שלדון הצעיר, הישרדות, פורעי חוק (2.01 ואילך), הריזורט (1.06-1.08), מוקד 911, סטרדיי נייט לייב.

נטפליקס - מניפסט (1.07 ואילך).

הורדות - סטארגירל, המירוץ למיליון, הווינצ׳סטרים.

דיסני+ - תיקים באפלה (4.04 ואילך), הקרדשיאנס, ברוכים הבאים לרקסהם.

כשיהיה זמן - Devs, תחת נס השמיים, מינקס, בוגדים, ראשון בזירה, חקירה במצולות, אנג׳לה בלאק, אירמה ופ, קנדי מונטגומרי: מוות בטקסס, עלייתה ונפילתה של אליזבת׳ הולמס, ראמי (עונה 3).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה אומר שסיימת את הצפייה?
כן.
כשאני מסמן קו כזה דרך משהו זה אומר שאני סיימתי לצפות בו.
כשאני פשוט מחליט לוותר על משהו אז אני פשוט מוריד אותו.
אם אני זוכרת נכון, אמרת שמסע בין כוכבים: הדור הבא הייתה הסדרה הראשונה שצפית בה בפריינצ'ז הזה. אני גם חושבת שאמרת שזו סדרה שאתה צפית בה כשהיית צעיר (אני מקווה שאני לא משבשת את מה שאמרת חחח); במה צפית קודם: סטאר טראק או סטאר וורס?
אני לא בטוח. לדעתי את שניהם ראיתי לראשונה לפני גיל עשר, אז אני לא זוכר מה קודם.
אבל אלו דברים מאוד שונים. מלחמת כוכבים אז הייתה רק 3 סרטים, לעומת זאת מסע בין כוכבים הייתה כבר אז שתי סדרות עם הרבה פרקים (+כמה סרטים).
חוץ מזה שלמרות הדימיון בשם הם בכלל מז'אנרים שונים - מסע בין כוכבים זה מדע בדיוני, בעוד מלחמת כוכבים זה פנטזיה (אפילו שהיא מתרחשת בחלל).
סרט- הסיוט שלפני חג המולד, אני צריכה להגיד ל @טוני החתול תודה כי זה נותן לי הזדמנות לצפות בסרט הזה עם אחי שלי (שלמעשה לא הכרתי את הסרט הזה לפני שהוא דיבר עליו).
אני שמח שאני עוזר לקשרים בין אחים. :-P:
סדרה- אני מתכננת לראות סדרה בשם Witchblade, זה אמור להיות מבוסס על קומיקס ונראה יחסית מבטיח. מה גם שיש רק שתי עונות (לא מאוד ארוכות) אז זו לא התחייבות מאוד ארוכה.
וואו, איך הגעת לסדרה הזאת דווקא?
פשוט מפתיע כי היא גם ישנה וגם קצרת ימים וגם לא נראה לי שהיה עליה באז גם כשהיא הייתה חדשה.
לא שאני מנסה לשכנע אותך לא לראות.
היא אחת מהסדרות האחרונות שעוד יצא לי לראות רק בטלוויזיה ולכן ראיתי אותה באופן לא מסודר כל כך. כלומר התחלתי רק כמה פרקים אחרי ההתחלה והיו חסרים לי עוד כל מיני פרקים, ואחר כך השלמתי לפחות חלק מהם.
חוץ מזה זכורה לי כסדרה מאוד משונה, ואני מתכוון לזה במובן החיובי. כלומר היא לא הרגישה כמו כל דבר אחר. הסיפור שלה היה מוזר והטוויסטים הזויים.
אוף, עכשיו קצת בא לי לראות אותה שוב גם.
|טי-וי|MERLI עונה 2 סיימתי:cry: לא רוויתי ממנה למה אין המשך :cry: @טוני החתול מחכה שתצפה
אני אגיע לזה. (אבל לא בשבועיים הקרובים)
|נטפליקס|קדושת המשפחה
איך זה?
כל מה שאני יודע על זה, זה הטיזר המאוד מסתורי שיצא,
והעובדה שהתמונה של זה בנטפליקס היא של שני בחורים מתנשקים.

snirf

Active member
איך זה?
כל מה שאני יודע על זה, זה הטיזר המאוד מסתורי שיצא,
והעובדה שהתמונה של זה בנטפליקס היא של שני בחורים מתנשקים.

כן יש שם קו עלילה גאה.
בינתיים הסדרה מוזרה- אווירה והכול...ראיתי 3/8 בינתיים, עוד לא גיבשתי דעה סופית.
אם אתה אוהב סדרות הזויות/מוזרות... :p

It's Always Sunny

Well-known member
אני לא בטוח. לדעתי את שניהם ראיתי לראשונה לפני גיל עשר, אז אני לא זוכר מה קודם.
אבל אלו דברים מאוד שונים. מלחמת כוכבים אז הייתה רק 3 סרטים, לעומת זאת מסע בין כוכבים הייתה כבר אז שתי סדרות עם הרבה פרקים (+כמה סרטים).
חוץ מזה שלמרות הדימיון בשם הם בכלל מז'אנרים שונים - מסע בין כוכבים זה מדע בדיוני, בעוד מלחמת כוכבים זה פנטזיה (אפילו שהיא מתרחשת בחלל).
נכון, אתה צודק לחלוטין. ההשוואה באה אצלי כי ראיתי שאתה צופה גם בסדרה של סטאר וורס וגם בסדרה של סטאר טראק.
אחת הסיבות ששאלתי היא כי אני לא ראיתי את סטאר וורס עד לפני כמה שנים, אז עניין אותי לדעת אם זו רק אני או גם אחרים. פשוט ראיתי יוטיוברים מארה"ב שראו סטאר וורס כילדים ואני מרגישה (לפחות בסביבה שלי) שבארץ זה פחות גדול מארה"ב.

אני שמח שאני עוזר לקשרים בין אחים. :-P:
חחח, אני אראה את הסרט בערב אז כנראה שגם אימא שלי תצטרף. היא אוהבת לראות סרטים ותמיד רואה כשיש לה זמן פנוי אז נראה לי שהיא תשמח שנשב איתה לראות סרט. אני רק מקווה שהיא תזרום עם הסרט הזה |תפילה|

וואו, איך הגעת לסדרה הזאת דווקא? [Witchblade]
פשוט מפתיע כי היא גם ישנה וגם קצרת ימים וגם לא נראה לי שהיה עליה באז גם כשהיא הייתה חדשה.
לא שאני מנסה לשכנע אותך לא לראות.
נכנסתי לעמוד ויקיפדיה של TNT (הרשת ששידרה את הסדרה הזו) והסתכלתי על מה יכול לעניין אותי. בהתחלה לא התייחסתי לסדרה הזו ממש אבל אז קראתי תקציר שלה וזה נשמע לי מעניין.

היא אחת מהסדרות האחרונות שעוד יצא לי לראות רק בטלוויזיה ולכן ראיתי אותה באופן לא מסודר כל כך. כלומר התחלתי רק כמה פרקים אחרי ההתחלה והיו חסרים לי עוד כל מיני פרקים, ואחר כך השלמתי לפחות חלק מהם.
אתה זוכר איפה היא שודרה? (אין לה עמוד ויקיפדיה בעברית)

חוץ מזה זכורה לי כסדרה מאוד משונה, ואני מתכוון לזה במובן החיובי. כלומר היא לא הרגישה כמו כל דבר אחר. הסיפור שלה היה מוזר והטוויסטים הזויים.
אוף, עכשיו קצת בא לי לראות אותה שוב גם.
זה טוב או רע?
אם זה טוב- יאיי :) אני אתחיל לראות מחר, אז אם בא לך אני יכולה לרשום מה דעתי עליה.
אם זה רע- תתעלם מהתגובה שלי 😅

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה זוכר איפה היא שודרה? (אין לה עמוד ויקיפדיה בעברית)
[witchblade]
יש לי תחושה שהיא שודרה בערוץ AXN
אבל אני ממש לא בטוח
זה טוב או רע?
אם זה טוב- יאיי :) אני אתחיל לראות מחר, אז אם בא לך אני יכולה לרשום מה דעתי עליה.
אם זה רע- תתעלם מהתגובה שלי 😅
בעקרון זה טוב.
וכן, אני אשמח שתכתבי מה את חושבת עליה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן יש שם קו עלילה גאה.
בינתיים הסדרה מוזרה- אווירה והכול...ראיתי 3/8 בינתיים, עוד לא גיבשתי דעה סופית.
אם אתה אוהב סדרות הזויות/מוזרות... :p
אני דווקא די אוהב סדרות הזויות/מוזרות
אבל פחות אוהב סדרות שהן לא באנגלית.
אז אני אחכה עם זה עד אחרי שאני אראה את עונה 2 של Young Royals ואת Merli
וגם לשמוע מה תחשוב על זה כשתסיים.

למעלה