יש כל מיני דברים שאני כבר כמה זמן רוצה ובגלל שאני חולה בימים האחרונים אז לא התחשק לי כלום כמעט.
עכשיו יש שיפור אז נראה מה אצליח בכל זאת להשלים.
כנ"ל. את הולכת להגיב אחרי שתראי את הספיישל?אני רוצה גם להשלים את הספיישל של דוקטור הו, למרות שעונה או שתיים אחרונות כבר לא צפיתי, ולא יודעת אם אצפה גם בקרובה.
אבל יותר מהכל בא לי כרגע סרט דיסני מנחם כזה אז אני מחכה להכרזת מועדון דיסני.
תודה!החלמה מהירה
מה יש לך?
מאמינה שכן.כנ"ל. את הולכת להגיב אחרי שתראי את הספיישל?
כן, עדיף משהו קליל וגם נעים כזה ושיודעים שיהיה סוף טוב (אין דבר כזה סרט דיסני בלי סוף טוב, נכון?)כשאת חולה את אוהבת לצפות בדברים כמו דיסני?
אני מניחה שכולם מעדיפים לצפות בדברים שלא דורשים ריכוז כשחולים.
רק בריאות והחלמה מהירהתודה!לא יודעת בוודאות, כנראה לא קורונה כי אבי גם נדבק ועשה pcr שיצא שלילי ואני עשיתי בדיקה ביתית שכנ''ל.
ולשפעת אנחנו מחוסנים אז פחות סביר אבל אפשרי.
אבל הכי סביר שאיזה וירוס של צינון, למרות שחטפתי אותו די חזק.
יש לך סרט מסוים שהיית רוצה לראות?כן, עדיף משהו קליל וגם נעים כזה ושיודעים שיהיה סוף טוב (אין דבר כזה סרט דיסני בלי סוף טוב, נכון?)
אין לי העדפה, שיבחרו בשבילייש לך סרט מסוים שהיית רוצה לראות?
או שלא אכפת לך כל עוד זה דיסני עם סוף טוב?
זה אומר שסיימת את הצפייה?Star Wars: Rebels- להמשיך צפיה
אם אני זוכרת נכון, אמרת שמסע בין כוכבים: הדור הבא הייתה הסדרה הראשונה שצפית בה בפריינצ'ז הזה. אני גם חושבת שאמרת שזו סדרה שאתה צפית בה כשהיית צעיר (אני מקווה שאני לא משבשת את מה שאמרת חחח); במה צפית קודם: סטאר טראק או סטאר וורס?Star Trek: Lower Decks - פרק סיום עונה
כן.זה אומר שסיימת את הצפייה?
אני לא בטוח. לדעתי את שניהם ראיתי לראשונה לפני גיל עשר, אז אני לא זוכר מה קודם.אם אני זוכרת נכון, אמרת שמסע בין כוכבים: הדור הבא הייתה הסדרה הראשונה שצפית בה בפריינצ'ז הזה. אני גם חושבת שאמרת שזו סדרה שאתה צפית בה כשהיית צעיר (אני מקווה שאני לא משבשת את מה שאמרת חחח); במה צפית קודם: סטאר טראק או סטאר וורס?
אני שמח שאני עוזר לקשרים בין אחים.סרט- הסיוט שלפני חג המולד, אני צריכה להגיד ל @טוני החתול תודה כי זה נותן לי הזדמנות לצפות בסרט הזה עם אחי שלי (שלמעשה לא הכרתי את הסרט הזה לפני שהוא דיבר עליו).
וואו, איך הגעת לסדרה הזאת דווקא?סדרה- אני מתכננת לראות סדרה בשם Witchblade, זה אמור להיות מבוסס על קומיקס ונראה יחסית מבטיח. מה גם שיש רק שתי עונות (לא מאוד ארוכות) אז זו לא התחייבות מאוד ארוכה.
אני אגיע לזה. (אבל לא בשבועיים הקרובים)MERLI עונה 2 סיימתי
לא רוויתי ממנה למה אין המשך
@טוני החתול מחכה שתצפה
איך זה?קדושת המשפחה
איך זה?
כל מה שאני יודע על זה, זה הטיזר המאוד מסתורי שיצא,
והעובדה שהתמונה של זה בנטפליקס היא של שני בחורים מתנשקים.
נכון, אתה צודק לחלוטין. ההשוואה באה אצלי כי ראיתי שאתה צופה גם בסדרה של סטאר וורס וגם בסדרה של סטאר טראק.אני לא בטוח. לדעתי את שניהם ראיתי לראשונה לפני גיל עשר, אז אני לא זוכר מה קודם.
אבל אלו דברים מאוד שונים. מלחמת כוכבים אז הייתה רק 3 סרטים, לעומת זאת מסע בין כוכבים הייתה כבר אז שתי סדרות עם הרבה פרקים (+כמה סרטים).
חוץ מזה שלמרות הדימיון בשם הם בכלל מז'אנרים שונים - מסע בין כוכבים זה מדע בדיוני, בעוד מלחמת כוכבים זה פנטזיה (אפילו שהיא מתרחשת בחלל).
סרט- הסיוט שלפני חג המולד, אני צריכה להגיד ל @טוני החתול תודה כי זה נותן לי הזדמנות לצפות בסרט הזה עם אחי שלי (שלמעשה לא הכרתי את הסרט הזה לפני שהוא דיבר עליו).
חחח, אני אראה את הסרט בערב אז כנראה שגם אימא שלי תצטרף. היא אוהבת לראות סרטים ותמיד רואה כשיש לה זמן פנוי אז נראה לי שהיא תשמח שנשב איתה לראות סרט. אני רק מקווה שהיא תזרום עם הסרט הזהאני שמח שאני עוזר לקשרים בין אחים.![]()
נכנסתי לעמוד ויקיפדיה של TNT (הרשת ששידרה את הסדרה הזו) והסתכלתי על מה יכול לעניין אותי. בהתחלה לא התייחסתי לסדרה הזו ממש אבל אז קראתי תקציר שלה וזה נשמע לי מעניין.וואו, איך הגעת לסדרה הזאת דווקא? [Witchblade]
פשוט מפתיע כי היא גם ישנה וגם קצרת ימים וגם לא נראה לי שהיה עליה באז גם כשהיא הייתה חדשה.
לא שאני מנסה לשכנע אותך לא לראות.
אתה זוכר איפה היא שודרה? (אין לה עמוד ויקיפדיה בעברית)היא אחת מהסדרות האחרונות שעוד יצא לי לראות רק בטלוויזיה ולכן ראיתי אותה באופן לא מסודר כל כך. כלומר התחלתי רק כמה פרקים אחרי ההתחלה והיו חסרים לי עוד כל מיני פרקים, ואחר כך השלמתי לפחות חלק מהם.
זה טוב או רע?חוץ מזה זכורה לי כסדרה מאוד משונה, ואני מתכוון לזה במובן החיובי. כלומר היא לא הרגישה כמו כל דבר אחר. הסיפור שלה היה מוזר והטוויסטים הזויים.
אוף, עכשיו קצת בא לי לראות אותה שוב גם.
[witchblade]אתה זוכר איפה היא שודרה? (אין לה עמוד ויקיפדיה בעברית)
בעקרון זה טוב.זה טוב או רע?
אם זה טוב- יאייאני אתחיל לראות מחר, אז אם בא לך אני יכולה לרשום מה דעתי עליה.
אם זה רע- תתעלם מהתגובה שלי![]()
ראיתי עכשיו של-Witchblade יש סרט שיצא לפני הסדרה, יצא לך לראות אותו? אתה יודע אם צריך לראות אותו בשביל העלילה?בעקרון זה טוב.
וכן, אני אשמח שתכתבי מה את חושבת עליה
אני דווקא די אוהב סדרות הזויות/מוזרותכן יש שם קו עלילה גאה.
בינתיים הסדרה מוזרה- אווירה והכול...ראיתי 3/8 בינתיים, עוד לא גיבשתי דעה סופית.
אם אתה אוהב סדרות הזויות/מוזרות...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.