Weekend’s Watch לסופש של 27-29/04/2023 ✡️

נדירליאל

Well-known member
ההיסטוריה של העולם על פי מל ברוקס!
CRITICAL ROLE
והמון world of warcraft
רציתי לצפות, בהמשך היום אעשה זאת.
פשוט "נתפסתי" לאיזו סדרה ששמה - קאס[ט]ל. בינתיים היא עוד לא ממצה את עצמה ואני כבר עמוק בעונה 2 מתוך 8 עונותיה.
בין היתר בשל אמו של קאסל, השחקנית שמוצאת חן בעינייי עוד מימי פאלקון קרסט, סליביה סוליבאן, שבקאסל מגלמת תפקיד שאהוב על האמריקאים "כוכבת שירדה מגדולתה" כמו ב- שיט'ס קריק, מוירה, או בסרט הנפלא , שדרות סאנסט עם גלוריה סוונסון. מפאלקון קראסט נדלקתי על לורנזו לאמאס החתיך העולמי, בעיקר אזכרהו מ- Renegade.

It's Always Sunny

Well-known member
רציתי לצפות, בהמשך היום אעשה זאת.
פשוט "נתפסתי" לאיזו סדרה ששמה - קאס[ט]ל. בינתיים היא עוד לא ממצה את עצמה ואני כבר עמוק בעונה 2 מתוך 8 עונותיה.
בין היתר בשל אמו של קאסל, השחקנית שמוצאת חן בעינייי עוד מימי פאלקון קרסט, סליביה סוליבאן, שבקאסל מגלמת תפקיד שאהוב על האמריקאים "כוכבת שירדה מגדולתה" כמו ב- שיט'ס קריק, מוירה, או בסרט הנפלא , שדרות סאנסט עם גלוריה סוונסון. מפאלקון קראסט נדלקתי על לורנזו לאמאס החתיך העולמי, בעיקר אזכרהו מ- Renegade.
יש לי פינה חמה לקאסל :-): בעיקר בזכות ניית'ן פיליון. יצא לך לראות אותו לפני קאסל?
ורק תיקון קטנטן, לשחקנית של מרת'ה קוראים סוזן סאליבן. ידעת שהיא מופיעה בקאסל?

נדירליאל

Well-known member
יש לי פינה חמה לקאסל :-): בעיקר בזכות ניית'ן פיליון. יצא לך לראות אותו לפני קאסל?
רק כשראיתי אותה. הפנים שיגעו אותי. ידעתי שאני מכיר. אהבתי את המשחק המשוחרר לגמרי, את האירוניה והציניות. אז גיגלתי כמו כולנו.
מששאלת על סדרות אחרות, נזכרתי שצפיתי ב"טירון" בכמה פרקים - לא חיברתי את פניו כיום לפניו בעונה הראשונה.
לא אוהב את 'טירון' - המוסרנות מוגזמת, יותר חוק וסדר, יותר מNCIS על שלל המטרופולינים בהם היא פועלת.
תודה על תיקון שם השחקנית :cool:

דיברגנט חדש

Well-known member
באיזה פרק אתה?
אולי אני אעבור על הפרק הזה ואגיב לך.
5, הגעתי לשלב שהמשקיע קיבל פיק בירכיים לאחר שלוגן התמוטט עקב מכת השמש בהליכה במעלה הגבעה בחזרה לבית המשקיע, למרות שכבר הצליחו לשכנעו, האחים לא קונים את הסיפור של קנדל שזה נעשה בתום לב ושהוא לא תיכנן את זה :unsure:

Lion_Heart

Well-known member
tbh-אני זוכר אותו מפיירפלי, בתור קפטן פטיש ומעוד סדרות

lemon lyman

Well-known member
אז למה את עושה לו ריווץ'?
כי כרגע אין לי משהו אחר לראות
בכל אופן כתבתי את זה לפני שהתחלתי לראות
בגדול לא היה לי כוח לדמויות של רג'ינה, שלגי, צ'ארמינג, ועוץ לי גוץ לי( למרות שבצפייה הראשונה כן חבבתי אותו) והתלבטתי אם להעביר את הקטעים שלהם
וגם ביאס אותי שלוקח זמן עד שניל והוק מצטרפים לסדרה
בכל מקרה בגלל שכאמור לא היה לי משהו אחר לראות אז התחלתי לראות
ואחרי שאני אלחץ על שלח אני מתכוונת להתחיל לראות את עונה 2

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי כרגע אין לי משהו אחר לראות
בכל אופן כתבתי את זה לפני שהתחלתי לראות
בגדול לא היה לי כוח לדמויות של רג'ינה, שלגי, צ'ארמינג, ועוץ לי גוץ לי( למרות שבצפייה הראשונה כן חבבתי אותו) והתלבטתי אם להעביר את הקטעים שלהם
וגם ביאס אותי שלוקח זמן עד שניל והוק מצטרפים לסדרה
בכל מקרה בגלל שכאמור לא היה לי משהו אחר לראות אז התחלתי לראות
ואחרי שאני אלחץ על שלח אני מתכוונת להתחיל לראות את עונה 2
אני זוכר שהייתי ממש מרוצה מסיום העונה הראשונה של Once
הייתי בטוח שהולכים לגרור הרבה זמן את זה שכל הדמויות לא יודעות שהן בעצם מעולם האגדות. אז ממש הופתעתי לטובה שבבת אחת הסירו את זה.
זה גם גרם לכך שעונה 2 הייתה במידה רבה סוג שונה של סדרה.

lemon lyman

Well-known member
אני זוכר שהייתי ממש מרוצה מסיום העונה הראשונה של Once
הייתי בטוח שהולכים לגרור הרבה זמן את זה שכל הדמויות לא יודעות שהן בעצם מעולם האגדות. אז ממש הופתעתי לטובה שבבת אחת הסירו את זה.
זה גם גרם לכך שעונה 2 הייתה במידה רבה סוג שונה של סדרה.
כן העונה הראשונה הייתה נהדרת
בינתיים עונה 2 לא משהו
אגב נכון לעכשיו אנחנו יודעים כל דמות מי הייתה באגדות חוץ מויל שאם אני לא טועה הוא פרנקנשטיין
אגב אני ממש חסרת מושג|מובך| בכל מיני קטעים של אגדות נגיד לא היה לי מושג מי זאת אורורה למרות שזאת לא אשמתי ששם השני שלה יותר נפוץ :-D

למעלה