didalf
Well-known member
כן, אמרתי את זה לא?את רואה את הפרקים שוב עכשיו?
אם הייתי רק צריכה להגיב מהזיכרון לא הייתי מתקשה עם הקצב של אור
חוצמזה בצפיה הבנתי שהזיכרון שלי לא כזה טוב כמו שחשבתי
כן, אמרתי את זה לא?את רואה את הפרקים שוב עכשיו?
ההיסטוריה של העולם על פי מל ברוקס!מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הישראלי הזה?
רציתי לצפות, בהמשך היום אעשה זאת.ההיסטוריה של העולם על פי מל ברוקס!
CRITICAL ROLE
והמון world of warcraft
יש לי פינה חמה לקאסלרציתי לצפות, בהמשך היום אעשה זאת.
פשוט "נתפסתי" לאיזו סדרה ששמה - קאס[ט]ל. בינתיים היא עוד לא ממצה את עצמה ואני כבר עמוק בעונה 2 מתוך 8 עונותיה.
בין היתר בשל אמו של קאסל, השחקנית שמוצאת חן בעינייי עוד מימי פאלקון קרסט, סליביה סוליבאן, שבקאסל מגלמת תפקיד שאהוב על האמריקאים "כוכבת שירדה מגדולתה" כמו ב- שיט'ס קריק, מוירה, או בסרט הנפלא , שדרות סאנסט עם גלוריה סוונסון. מפאלקון קראסט נדלקתי על לורנזו לאמאס החתיך העולמי, בעיקר אזכרהו מ- Renegade.
רק כשראיתי אותה. הפנים שיגעו אותי. ידעתי שאני מכיר. אהבתי את המשחק המשוחרר לגמרי, את האירוניה והציניות. אז גיגלתי כמו כולנו.יש לי פינה חמה לקאסלבעיקר בזכות ניית'ן פיליון. יצא לך לראות אותו לפני קאסל?
ורק תיקון קטנטן, לשחקנית של מרת'ה קוראים סוזן סאליבן. ידעת שהיא מופיעה בקאסל?
פרק הרביעי הוא פרק חזקThe Last Thing He Told Me - פרק שבועי
באיזה פרק אתה?אני באמצע עונה 3, פשוט הפסקתי לכתוב כי ראיתי שאני כותב בעיקר לעצמי![]()
5, הגעתי לשלב שהמשקיע קיבל פיק בירכיים לאחר שלוגן התמוטט עקב מכת השמש בהליכה במעלה הגבעה בחזרה לבית המשקיע, למרות שכבר הצליחו לשכנעו, האחים לא קונים את הסיפור של קנדל שזה נעשה בתום לב ושהוא לא תיכנן את זהבאיזה פרק אתה?
אולי אני אעבור על הפרק הזה ואגיב לך.
tbh-אני זוכר אותו מפיירפלי, בתור קפטן פטיש ומעוד סדרותיש לי פינה חמה לקאסלבעיקר בזכות ניית'ן פיליון. יצא לך לראות אותו לפני קאסל?
ורק תיקון קטנטן, לשחקנית של מרת'ה קוראים סוזן סאליבן. ידעת שהיא מופיעה בקאסל?
כי כרגע אין לי משהו אחר לראותאז למה את עושה לו ריווץ'?
אני זוכר שהייתי ממש מרוצה מסיום העונה הראשונה של Onceכי כרגע אין לי משהו אחר לראות
בכל אופן כתבתי את זה לפני שהתחלתי לראות
בגדול לא היה לי כוח לדמויות של רג'ינה, שלגי, צ'ארמינג, ועוץ לי גוץ לי( למרות שבצפייה הראשונה כן חבבתי אותו) והתלבטתי אם להעביר את הקטעים שלהם
וגם ביאס אותי שלוקח זמן עד שניל והוק מצטרפים לסדרה
בכל מקרה בגלל שכאמור לא היה לי משהו אחר לראות אז התחלתי לראות
ואחרי שאני אלחץ על שלח אני מתכוונת להתחיל לראות את עונה 2
כן העונה הראשונה הייתה נהדרתאני זוכר שהייתי ממש מרוצה מסיום העונה הראשונה של Once
הייתי בטוח שהולכים לגרור הרבה זמן את זה שכל הדמויות לא יודעות שהן בעצם מעולם האגדות. אז ממש הופתעתי לטובה שבבת אחת הסירו את זה.
זה גם גרם לכך שעונה 2 הייתה במידה רבה סוג שונה של סדרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.