במה את צופה ביוטיוב?יוטיוב.
יש משהו ספציפי שאת מחפשת או שתראי בספרייה מה נראה לך טוב?וספרים(אני הולכת מחר שוב לספרייה) בינתיים אני קוראת כבר את השני מתוך ארבע שקניתי החודש ולא את אלו שמחכים לי כבר משבוע הספר או מהיום הולדת.
בסרטונים על ספרים(מה שנקרא בוקטיוב)במה את צופה ביוטיוב?
כרגיל מה שימצא חן בעיני באותו רגע, סביר להניח שבעיקר פרוזה קלילה ולא משהו עמוק מידי.יש משהו ספציפי שאת מחפשת או שתראי בספרייה מה נראה לך טוב?
ביקורות? המלצות? ניתוחים?בסרטונים על ספרים(מה שנקרא בוקטיוב)![]()
![]()
![]()
.
אם את רואה משהו שאת אוהבת בספרייה ורוצה לקרוא עכשיו, זה יקבל תעדוף על פני ספרים אחרים?כרגיל מה שימצא חן בעיני באותו רגע, סביר להניח שבעיקר פרוזה קלילה ולא משהו עמוק מידי.
כן על הכול.ביקורות? המלצות? ניתוחים?
הגישה שלי היא קודם ספרים מהספרייה ואז מהבית. עכשיו אני קוראת ספר שקניתי ברגע שאסיים אעבור לספרים החדשים מהספרייה(ולפי החוקים הנוקשים, לא עוזבים ספר באמצע אלא אם מדובר במשהו יוצא דופן כמו סנדרסון חדש).אם את רואה משהו שאת אוהבת בספרייה ורוצה לקרוא עכשיו, זה יקבל תעדוף על פני ספרים אחרים?
אהבת?מופע שנות ה-90 - ראיתי פרק 1 ואני אולי אראה עוד כמה, נראה אם יתחשק.
הרופא הטוב 6 - הפרק של השבועחזרו! אבל כבר הספקתי לראות את הפרק (בניגוד לכמה מנהלי פורומים בלי להזכיר שמות).
מה קרה לפוקר?משחקים:
בעיקר רמיקיוב.
ראיתי בנתיים רק שני פריקם ראשונים.קרתגו - סיימתי
מאוד בא לי. בעיקר בגלל קירנן שיפקה, אבל גם קצת בגלל תומאס דקר.לשחות עם כרישים- בינג'. מישהו צפה? מיני-סדרה 6 פרקים, כל פרק 20-25 דק'.
האחרונים מבינינוהסדרה האפוקליפסית החדשה שראיתי פרק 1 שלה ויש פרק 2, שכחתי את שמה.
כמה מנהלי פורום עוד לא חזרו לדודים למרות שהם יכולים כי המחשב שלהם סודר.הרופא הטוב 6 - הפרק של השבועחזרו! אבל כבר הספקתי לראות את הפרק (בניגוד לכמה מנהלי פורומים בלי להזכיר שמות).
אויכמה מנהלי פורום עוד לא חזרו לדודים למרות שהם יכולים כי המחשב שלהם סודר.
אבל לא היה להם אנרגיה השבוע בנתיים כי הם לא הרגישו טוב אז הם ראו דברים שקל יותר לראות בלי מאמץ.
יש סיכוי שזה יהיה רק מחר.
[מופע שנות ה-90] חיבבתי, אבל לא אגיד שנפלתי מהפרק ה-1. (ואני מאוד מאוד אהבתי את הסדרה המקורית, חושבת שצפיתי בה לפחות פעמיים אם לא יותר).אהבת?
כן![]()
![]()
נהנית מהפרק?
כבר לא שיחקתי בו יותר משבוע!מה קרה לפוקר?![]()
זאבים?(אין לי ממש ברירה בגלל כל מיני זאבים השבוע, אבל בעיקרון)
נכון, תודה.האחרונים מבינינו
מי שלא מרגיש טוב, צריך רופא טוב! וזה ליטרלי מה שיש בסדרה הרופא הטוב.כמה מנהלי פורום עוד לא חזרו לדודים למרות שהם יכולים כי המחשב שלהם סודר.
אבל לא היה להם אנרגיה השבוע בנתיים כי הם לא הרגישו טוב אז הם ראו דברים שקל יותר לראות בלי מאמץ.
את חושבת שתתני עוד צ'אנס אם יתחשק לך לצפות בה?[מופע שנות ה-90] חיבבתי, אבל לא אגיד שנפלתי מהפרק ה-1. (ואני מאוד מאוד אהבתי את הסדרה המקורית, חושבת שצפיתי בה לפחות פעמיים אם לא יותר).
יופיכבר לא שיחקתי בו יותר משבוע![פוקר]
מי שלא מרגיש טוב, צריך רופא טוב! וזה ליטרלי מה שיש בסדרה הרופא הטוב.
בגלל זה פתחת את הדיונים היום מוקדם?אבל לא היה להם אנרגיה השבוע בנתיים כי הם לא הרגישו טוב אז הם ראו דברים שקל יותר לראות בלי מאמץ.
עדיין הרבה רמיקיוב... יש לי עוד כמה אבל רוב הזמן כשבא לי לשחק, אז זה זה.יופיאני מניחה שזה דבר טוב. מה את עושה במקום פוקר? רמיקוב?
משחקת גם בדברים אחרים?
זה נכוןמי שלא מרגיש טוב, צריך רופא טוב! וזה ליטרלי מה שיש בסדרה הרופא הטוב.
תמסור להם את זה.
וגם שירגישו טוב!
אבל זה לא אני, זה כל מיני מנהלי פורום אחריםאויאיך אתה מרגיש עכשיו?
זה דווקא עשיתי לדעתי גם שבוע שעברבגלל זה פתחת את הדיונים היום מוקדם?![]()
אז כן, יש לי כנראה משהו שנקרא דורבן ברגל.
או יותר נכון לומר שקיבלתי דורבן ברגל לפני חודש
שזה היה כאבים בעקב הרגל כשאני נעמד אחרי שינה או ישיבה ארוכה,
בהצלחה עם כל המשימות! אמרו לך כמה זמן לעשות פיזיותרפיה ולהשתמש בספריי וברפידות?אבל אני די התעלמתי מזה כי זה לא כאב כשהייתי בעבודה או רוב היום בכללי.
אבל אז זה החמיר ועכשיו זה כן כואב לי בעבודה וכן כואב לי בשאר היום וזה גם מקרין או משהו כזה לשאר הרגל
אז עכשיו אני נוסע לבית מרקחת כדי לקנות ספריי אנטי דלקתי (לא ידעתי שזה דבר)
וגם רפידות לעקב (כן ידעתי שזה דבר)
ואני גם צריך לבדוק לגבי תרגילי פיזיותרפיה מותאמים לזה
וגם להשיג מדרסים חדשים
ואין לי כוח לכל השטויות האלו,
מקווה שיחלים מהראבל כנראה זה לא כל כך משהו שעובר מעצמו, אלא משהו שמחמיר מעצמו אם לא עושים משהו
והעבודה שלי היא לרוב על הרגליים אז זה יחמיר
שמתי לב לזה בשבוע שעבר אבל הייתי חייבת לוודאזה דווקא עשיתי לדעתי גם שבוע שעבר
אני משתדל לעשות את זה שחמישי בבוקר כי אחרת אתם צריכים לחכות עד שיתפנה לי זמן אחר הצהריים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.