עם לאלי וקנדה נכון?סוף האהבה- סדרה ארגנטינאית באמזון, הרבה אזכורים והתייחסות ליהודים
![]()
לא היה השבוע.ארץ נהדרת - פרק שבועי
ייאי! (אני לא בבית עכשיו אבל כשאגיע אחפש גם)סטייג'ד עונה 3(מישהו מצא? הדוד הבריטי שלי עוד לא התעורר)
עם לאלי וקנדה נכון?
זה טוב? כי הטריילר לא היה נראה משהו.
חשבתי שזה רק מחרסטייג'ד עונה 3(מישהו מצא? הדוד הבריטי שלי עוד לא התעורר)
אני צריך לראות את הסרט כברלהמשיך בספר My Policeman
ומשום מה התחלתי עכשיו את הסרט ג'ו בל בנטפליקס שהוא גם סרט להטבי. אבל אני חצי דרך ואני לא ממש ממליץ (אם כי הוא כן מסחטת דמעות)אולי עוד סרט?
אוקי. האמת שאני יכול להשלים את זה של שבוע שעבר שלא ראיתי.לא היה השבוע.
אני מצפה לדיון מעניין התאהבות בכובש שלךפוקהונטס![]()
נופ, היום. (אבל אולי עד שיגיע לדודים יהיה כבר מחרחשבתי שזה רק מחר
אני צריך לראות את הסרט כבר
מה זה?ומשום מה התחלתי עכשיו את הסרט ג'ו בל בנטפליקס שהוא גם סרט להטבי. אבל אני חצי דרך ואני לא ממש ממליץ (אם כי הוא כן מסחטת דמעות)
יאוו איזה לא כיפים אתם אוף. למה אתם לא יכולים פשוט להנות מהשירים?אני מצפה לדיון מעניין התאהבות בכובש שלך![]()
גם אצלי עדיין אין!נופ, היום. (אבל אולי עד שיגיע לדודים יהיה כבר מחר)
קפצתי בדיוק כדי לבקש את זה גםאם למישהו יש דודים שיש להם כבר עונה 3 של staged, שיזרוק לי בפרטי את פרטי הקשר שלהם בבקשה תודה סליחה
קפצתי בדיוק כדי לבקש את זה גם
![]()
אוף אין לנו עדיין staged![]()
או שהוא ממש נידח שהפירטים לא מכירים אותו כדי לשדוד?יכול להיות שהשירות britbox הזה ממש חזק במניעת התוכן שלו מהדודים?
מה הקשר ליהדות שם באמת? בטריילר לא נראה שום קשר.זה חביב, פרקים קצרים...כמו סדרת חברות פרועות שכזאת...
מה שאהבתי זה שממש מדובר שם על יהודים, מסבירים ונוגעים בנושאי יהדות - חגים, פסח, שבת, שעון שבת, הלכות למיניהן כמו נידה, מקווה... זה מגניב לראות את זה בהקשר של סדרה דוברת ספרדית.
זה מעין UNORTHODOX הגרסא הפרועה
מה שפחות אהבתי- שזה נורא לסבי![]()
תמרה (לאלי) היא יהודיה שבאה ממשפחה אורתודוקסית (אחת האחיות שלה זאת קנדה)...תמרה בעצמה "חזרה בשאלה" וכבר לא קרובה ליהדות...אבל יש אירועים משפחתיים וכו' ש"מחזירים" אותה לשורשים שלה , כולל היכרות עם בחורה יהודיה (טרנס)מה הקשר ליהדות שם באמת? בטריילר לא נראה שום קשר.
ויש קהילה יהודית חזקה מאד בארגנטינה.
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.