אני אנסה?עדיאם את רוצה שנראה איתך כישור הזמן בפרק השבועי תצטרכי לעשות שרשור מפתה והרבה FOMO.
לאלא את לא מבינה אנחנו צריכים את עזרתך לעשות לנו FOMO כדי לדרבן אותנו לצפות!אני אנסה?
אני גם יכולה לשבת לבד בחושך לראות לבד ולדבר עם עצמי ולעשות לעצמי ספוילרים לספרים.
לא צריכה טובות.
תקראו את זה במגנינה של טומי ואוסקרבאפי ואנג'ל זה כל מה שלונה מרשה
באפי ואנג'ל זאת הסדרה היחידה
באפי ואנג'ל מה עוד יש בעולם?
באפי ואנג'ל כי אין עוד מלבדם
מי אלו ?תקראו את זה במגנינה של טומי ואוסקר![]()
אהלאלא את לא מבינה אנחנו צריכים את עזרתך לעשות לנו FOMO כדי לדרבן אותנו לצפות!
אני יותר נהנית כשיש דיון שבועי על הפרק השבועי עם כמה אנשים. במיוחד בסדרה הזאת שהיו לנו דיונים מעניינים.
באפי ואנג'ל זה כל מה שלונה מרשה
באפי ואנג'ל זאת הסדרה היחידה
באפי ואנג'ל מה עוד יש בעולם?
באפי ואנג'ל כי אין עוד מלבדם
עדיאני מרגישה שאני קרובה לוותר על רציחות בבניין גם כן עד לאחר המרתון הזה כי כבר הצטברו איזה 4 פרקים
עדיאם את רוצה שנראה איתך כישור הזמן בפרק השבועי תצטרכי לעשות שרשור מפתה והרבה FOMO.
רגע, מה לגבי קימי שמידט?היום כנראה להתחיל את הריאליטי הבריטי "נישקתי בחור"
במהלך השבוע צפיתי ב-
רוקדים עם כוכבים
חתונה ממבט ראשון
לאהוב אותי2 - סיימתי
סיפור מושלם -סיימתי
בואו לאכול איתי
מינקס2 - ממשיכה להיות טובה גם העונה
שמיים אדומים- סיימתי
איזה ספר?ביקשתי שיקנו לי ליום הולדת ספר שמדבר על טלוויזיה, ספר ששמתי עליו עין לפני כמה חודשים אבל לא הייתי קונה אותו בעצמי,
אני החלטתי שאני צריך לצפות שוב בעונה הראשונה. אחרת יהיו לי יותר מידי שאלות אליך.תכננתי בכל מקרה לעשות שוב שרשור מרוכז כמו בעונה הקודמת לכתוב עם ובלי התייחסות לספרים על כל פרק.
רגע, מה לגבי קימי שמידט?
הסיפור מאחורי השיר כלל רק ממלכה אחת(מנת'הרן? מנטהרן? לא זוכרת כבר איך מאייתים בעברית).אני החלטתי שאני צריך לצפות שוב בעונה הראשונה. אחרת יהיו לי יותר מידי שאלות אליך.
ואני רוצה הפעם לנסות לא לשאול אותך יותר מידי שאלות שהתשובות להן יותר מידי מבלבלות.
(אני: "מה זה השיר הזה שהם שרו?" עדי: *פוצחת בהסבר על מלחמה מלפני אלפי שנים בין שלוש ממלכות שכבר לא קיימות*)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.