Weekend’s Watch לסופש של 22-24/12/2022 🕎

dilia snake

Well-known member
ג'ק ריאן(פרקים 2-8) ואממ זהו?

יוטיוב.

וספר(עריכה: הספר הגיע!!! ואיחרתי בגללו לעבודה |פנים| והבוס שלי עכשיו כזה "רק תעשי טובה ותנסי להתנהג למשך ארבע שעות בהתאם לאישה בגילך").

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
נאדה

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|סמיילי |מאוהב|
|טי-וי|קרתגו
|טי-וי|הזמר במסיכה
|טי-וי|בוגד- סיימתי

Lhuna3

Well-known member
סרטים:
מועדון דיסני של הפורום: פרוזן - צפיתי בו כבר בעבר ואני אוהבת, עוד לא יודעת אם אצפה שוב עכשיו או שאגיב בלי.

סדרות:
מסע אגדי 3 - הפרק של השבוע
הפריפראל - לנסות
הרופא הטוב 6 - הפרק של השבוע (בפגרה :mad: )
ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
הסדרה של הארי ומייגן - עדיין אולי אנסה.
הזמר במסכה - התפתיתי לפרק הראשון וזה הספיק לי. חבל שיוצרי התוכנית לא מבינים שהם הורסים את הכיף העיקרי שלה כאשר הם מבטלים במכוון כל אפשרות לנסות לנחש באמת.
קרתגו - ניסיתי קצת ועוד לא החלטתי.
הסדרה שהמצאתי בחלום שלי - לא זמינה :-(

ספר:
סיימתי את "לפני שראיתי אותך" החמוד, וצריכה למצוא חדש. כמו כן הקינדל נפל לי למקום מאחורי ומתחת מגרה שאני לא מצליחה להוציא אז בעיה.

משחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2, ותשחץ (האפליקציה הישראלית, ממליצה, בעיקר את ה"תרחץ" היומי).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וספר(עריכה: הספר הגיע!!!
מזל טוב ותהני
ואיחרתי בגללו לעבודה |פנים| והבוס שלי עכשיו כזה "רק תעשי טובה ותנסי להתנהג למשך ארבע שעות בהתאם לאישה בגילך").
זה נשמע מאוד מעליב, אבל תלוי אולי בטון ובסוג קשר שיש לך איתו - כלומר בעצם האם זה בהתבדחות או ממש תלונה
נראה לי שהתכוונת: סמיילי :)

אני אתמול סיימתי "מרלי העז לדעת" והיום כבר סיימתי את סמיילי
כתוצאה מכך שאני בבית לא מרגיש טוב עם זמן פנוי
אם כי אני לא בטוח אם הייתי יכול לעצור את עצמי מלראות בבינג' בכל מקרה
זה היה מעולה

מועדון דיסני של הפורום: פרוזן - צפיתי בו כבר בעבר ואני אוהבת, עוד לא יודעת אם אצפה שוב עכשיו או שאגיב בלי.
עם סרטי דיסני טובים זה שראית פעם לא אמור לשנות.
אבל, אם את לא רואה אז את יכולה להשלים משהו קודם שלא ראית... למשל צעצוע של סיפור
ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
לא ברור לי למה כל כך בוער לך לראות דווקא את הסדרה הזאת.
חבל
כמו כן הקינדל נפל לי למקום מאחורי ומתחת מגרה שאני לא מצליחה להוציא אז בעיה.
אוי לא.
אבל איכשהו תצטרכי לפתור את זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
Inside Man
- מיני סדרה בריטית
Inside Job - עונה 2
Merlí: Sapere Aude -להמשיך (כבר בעונה 2)
Smiley - סדרה ספרדית חדשה, להתחיל אחרי שאני אסיים את הקודמת

דיסני+:
הרקולס
- מועדון דיסני
פרוזן - מועדון דיסני
Welcome to Wrexham - פרק שבועי
Willow - פרק שבועי

אמזון:
The English
- לנסות
Three Pines - לבדוק

אפל:
Mythic Quest
- פרק שבועי
Slow Horses - מתחילה עונה 2

יו-טיוב
זהו זה
- פרק שבועי

סטינג*
אווניו 5 - לראות עונה 2
חומריו האפלים - פרקים שבועיים

דודים:
Star Trek: Prodigy
- פרק שבועי
SAS: Rogue Heroes - לבדוק

להמשיך עם ספר חדש The rules and regulations for mediating myths & magic (אני כבר ב66%)

וגם לכתוב בפורום וכזה.

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו;
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק
Keep Breathing - סדרה חדשה
Echoes - אולי לנסות
Inside the Mind of a Cat - אולי
The Gray Man - סרט שנראה לי טוב
Lost Ollie - אולי
Fakes - אולי
The Watcher - אולי
Merli - אני רוצה להתחיל
Mo - אולי
The Bastard Son & The Devil Himself - אולי

דיסני+:
!Baymax - אולי לבדוק
Single Drunk Female - סדרה חדשה;
Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)
Mike - (כשיגיע לדיסני+)
Wedding Season - עונה ראשונה שלמה יצאה
כלבי השמורה - התחילה עונה 2

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה
A League of Their Own - אולי אם אני אשמע דברים טובים
Outer Range - אולי לנסות
The Devil’s Hour - אולי לבדוק

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה
Bad Sisters - אולי לנסות
Loot - נראה כמו סדרה מצחיקה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Somebody Somewhere - פרק שבועי; Landscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)
SkyMed - סדרה חדשה שכל הפרקים שלה נחתו השבוע. ראיתי את הפרק הראשון ואולי אמשיך
All Creatures Great and Small - מתחילה עונה 3
Sprung - משהו חדש שנראה לי טוב
The Resort - אולי להתחיל
משפחת קונור - פרק שבועי
Ghosts (האמריקאית) - פרק שבועי
שלדון הצעיר - פרק שבועי
צ'אקי - מתחילה עונה 2

It's Always Sunny

Well-known member
סרט: לשבור את הקרח (שאף פעם לא ראיתי אבל כמובן שמעתי עליו הרבה אז אני מקווה שיעמוד בציפיות שלי).
סדרות: אז ככה- אני עושה קפיצה בין סדרות (בעיקר קצרות) כדי שלא ישעמם לי וכרגע מה שאני רואה זה:
בומטאון- סיימתי היום את העונה הראשונה ונהניתי, נראה אם אני אמשיך את העונה השנייה בסופ"ש (יש בה רק 6 פרקים :-/)
דד לייק מי- סיימתי את העונה אתמול, אני אמשיך אותה כבר בשבוע הבא.
האף- דרדמי של שואוטיים, סיימתי את העונה הראשונה לפני כמה ימים. את העונה השנייה (והאחרונה) אראה בהמשך, אני בעיקר חוששת כי הבנתי שהעונה השנייה פחות טובה אבל נחיה ונראה.
וידוייה הסודיים (הסדרה עם בילי פייפר)- גיליטי פלאז'ר לחלוטין, קצרה, קלילה, אני בחצי שלה (סיימתי עונה 2 מתוך 4).
אי אפשר בלי טד- נראה לי שזו הסדרה שאני אראה מחר וכמובן שאתבאס כי יש לה (כמובן) שתי עונות קצרות.
פרינג'- 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
מוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור) ומסתבר שסופטיפיי חושב שיש לי טעם עגמומי, חחח. אני לא בטוחה אם זו מחמאה או עלבון.
ספר: אין לי ממש משהו שאני רוצה לקרוא אבל בעיקר תהיתי אם אתם מעדיפים לקרוא בקינדל או לא.

מעבר לזה, חזרתי לאובססיה שלי למסך המפוצל (האתר שהיו בו סיכומי פרקים של באפי) ואני יושבת וקוראת בו כתבות, סתם לכיף. זו דרך טובה לגלות במה אנשים צפו לפני 20 שנים (וזה מאוד מטריד אותי ש-2002 נחשבת כבר לפני 20 שנים ;-#)

didalf

Well-known member
הזמר במסכה - התפתיתי לפרק הראשון וזה הספיק לי. חבל שיוצרי התוכנית לא מבינים שהם הורסים את הכיף העיקרי שלה כאשר הם מבטלים במכוון כל אפשרות לנסות לנחש באמת.
די מיציתי את זה ולמזלי ביום שזה התחיל לא הייתי בבית להתפתות לראות בכל זאת אז פרשתי גם.

:-D:-D
חבל:-D
תתחילי לכתוב אותה, קדימה.

ספר:
סיימתי את "לפני שראיתי אותך" החמוד, וצריכה למצוא חדש.
אהמ|למטה|
חשבתי כבר באמת לנסות

משחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2, ותשחץ (האפליקציה הישראלית, ממליצה, בעיקר את ה"תרחץ" היומי).
אוי לונה|פנים|
תרגיש טוב|חיבוק|

didalf

Well-known member
מוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור)
חחח זה בסדר אני רק השנה התחלתי להשתמש באפל מיוזיק וגם זה כי קיבלתי חצי שנה חינם. עד אז הייתי שומעת ביוטיוב כמו פשוטת עם. (בעצם עדיין כשאני במחשב אני שומעת ביוטיוב)
ומסתבר שסופטיפיי חושב שיש לי טעם עגמומי, חחח. אני לא בטוחה אם זו מחמאה או עלבון.
:-D:-D ככה הוא אמר?
ספר: אין לי ממש משהו שאני רוצה לקרוא אבל בעיקר תהיתי אם אתם מעדיפים לקרוא בקינדל או לא.
אני כן. ויותר גרוע אפילו אין לי קינדל יש לי אפליקציה של קינדל בטלפון, אז אני קוראת בטלפון.
אבל זה נוח כי הספר תמיד עליי בלי משקל ואני לא צריכה ללכת לחנות ורוב הדברים שאני קוראת בכלל אין בחנויות ארץ.
(וזה מאוד מטריד אותי ש-2002 נחשבת כבר לפני 20 שנים ;-#)
וואי כ"כ;-(

It's Always Sunny

Well-known member
חחח זה בסדר אני רק השנה התחלתי להשתמש באפל מיוזיק וגם זה כי קיבלתי חצי שנה חינם. עד אז הייתי שומעת ביוטיוב כמו פשוטת עם. (בעצם עדיין כשאני במחשב אני שומעת ביוטיוב)
חחחחחחח
גם אני הייתי נשארת עם יוטיוב אם לא היו מציעים לי להצטרף לספוטיפיי :-D
את משתמשת גם באפל מיוזיק וגם בספוטיפיי?

:-D:-D ככה הוא אמר?
עשה לי מיקס מיוחד של מוזיקה עגמומית. מצד שני אולי הוא לא איבד תקווה כי יש גם מיקס שמח :-D

אני כן. ויותר גרוע אפילו אין לי קינדל יש לי אפליקציה של קינדל בטלפון, אז אני קוראת בטלפון.
אבל זה נוח כי הספר תמיד עליי בלי משקל ואני לא צריכה ללכת לחנות ורוב הדברים שאני קוראת בכלל אין בחנויות ארץ.
תודה על התשובה :-): מה סוג הספרים שאת אוהבת לקרוא?

It's Always Sunny

Well-known member
וספר(עריכה: הספר הגיע!!! ואיחרתי בגללו לעבודה |פנים| והבוס שלי עכשיו כזה "רק תעשי טובה ותנסי להתנהג למשך ארבע שעות בהתאם לאישה בגילך").
יאיי :-): תתחדשי :-):

:-/:-/:-/:-/

משחקים:
יש לך משחק מועדף? את משחקת אותם תוך כדי צפייה בטלוויזיה?

didalf

Well-known member
את משתמשת גם באפל מיוזיק וגם בספוטיפיי?
רק אפל מיוזיק, אין לי ספוטיפיי.

עשה לי מיקס מיוחד של מוזיקה עגמומית. מצד שני אולי הוא לא איבד תקווה כי יש גם מיקס שמח :-D
טוב בשנה הבאה תגלי לנו מה יצא בסיכום שנה ספוטיפיי שלך.

תודה על התשובה :-): מה סוג הספרים שאת אוהבת לקרוא?
ספרים רומנטיים על גייז|מובך|:-D את רובם ניק מביא לי.

dilia snake

Well-known member
זה נשמע מאוד מעליב, אבל תלוי אולי בטון ובסוג קשר שיש לך איתו - כלומר בעצם האם זה בהתבדחות או ממש תלונה
האיש הזה החליט שהוא אבא שלי בערך חודשיים אחרי שהתחלתי לעבוד אצלו, אז לא לקחתי קשה(הוא גם הגיב ממש בסדר שהודעתי לו שאני אאחר בגלל ספר כל אחד אחר היה אומר לי שזה לא תירוץ).
איי :-): תתחדשי :-):
תודה!|4U|

Lhuna3

Well-known member
מזל טוב! איזה כיף זה כשמגיע ספר!!
אוי תרגיש טוב!
עם סרטי דיסני טובים זה שראית פעם לא אמור לשנות.
אבל, אם את לא רואה אז את יכולה להשלים משהו קודם שלא ראית... למשל צעצוע של סיפור
אני חושבת שאני אצפה שוב בפרוזן. (זה לא בדיוק שלא ראיתי, כן ניסיתי את צעצוע... אני לא זוכרת כמה ראיתי אבל זה לא היה כל כך מעט).
לא ברור לי למה כל כך בוער לך לראות דווקא את הסדרה הזאת.
[ER]
זה לא שכל כך בוער לי, אם היה כל כך בוער לי אז הייתי כבר הולכת לדודים.
אבל אני תמיד מחפשת לי בינג' ארוך וכיפי וזה נראה לי מתאים כי:
- פא**נג 15 עונות!!
- נחשב לחור בהשכלה כי היתה אחת הפופולריות ביותר.
- נחשבת מהטובות בז'אנר שלה לפי מה שידוע לי.
- "הרופא הטוב" עשתה לי חשק לעוד סדרת בית חולים (כמובן אני יודעת שזו סדרה שונה מאוד).
אוי לא.
אבל איכשהו תצטרכי לפתור את זה
אני בעקרון יכולה להזיז את הארונית הזאת (זה בעצם המזנון של הטלויזיה), אבל אני לא בטוחה שבא לי לראות את כל האבק והחרקים המתים שאולי אני אמצא מאחוריו ;-# ואז אני גם אאלץ לנקות שם.
האף- דרדמי
מה זה? איך השם במקור?
וידוייה הסודיים (הסדרה עם בילי פייפר)- גיליטי פלאז'ר לחלוטין, קצרה, קלילה, אני בחצי שלה (סיימתי עונה 2 מתוך 4).
ראיתי מה כתבת על הפרק שיש עם מאט סמית' (ידעתי על זה אבל לא ראיתי) ואני שוקלת עכשיו לצפות רק בפרק הזה. האם יהיה לי קשה להבין מה קורה לדעתך בלי הרקע של הפרקים לפני זה?
מוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור) ומסתבר שסופטיפיי חושב שיש לי טעם עגמומי, חחח. אני לא בטוחה אם זו מחמאה או עלבון.
:-D אני חושבת שאת יכולה לקרוא לזה "טעם איכותי" 😁
אני עד היום לא התחברתי לספוטיפיי, כלומר יש לי חשבון אבל לא בתשלום ואת מה שהוא נותן בלי תשלום - אני לא אוהבת.
וכיוון שאני כבר משלמת ליוטיוב פרימיום ולא בא לי לבטל, אני קצת מתמרמרת על הרעיון לשלם על 2 אפליקציות מוזיקה (למרות שעל שירותי סטרימינג אני משלמת על כל מה שאפשר...) בזמן האחרון אני גם רציתי כן לתת לה יותר צ'אנס (כי מרגישה FOMO שרק לי אין...) אבל עוד לא עשיתי את הצעד.
אוהבת גם וגם.
מעבר לזה, חזרתי לאובססיה שלי למסך המפוצל (האתר שהיו בו סיכומי פרקים של באפי) ואני יושבת וקוראת בו כתבות, סתם לכיף. זו דרך טובה לגלות במה אנשים צפו לפני 20 שנים (וזה מאוד מטריד אותי ש-2002 נחשבת כבר לפני 20 שנים ;-#)
זה באמת מטריד :-D
וזה נחמד, אני רק מקווה שאת לא קוראת ספוילרים לסדרות טובות שעוד לא ראית.
תתחילי לכתוב אותה, קדימה.
אבל כמו שאמרנו יש לי כישרון לזה רק בתת מודע, שאליו אין לי גישה כשאני ערה.
כן, אולי שירו של אכילס באמת (אבל בשביל זה אני צריכה לחלץ את אדון קינדל קודם)
|פנים| אוי זה מזעזע לשמוע. תקני קינדל כמו בנאדם |שפם|
:-D יפה מצידו!
יש לך משחק מועדף? את משחקת אותם תוך כדי צפייה בטלוויזיה?
מבין ארבעתם לא, אוהבת את כולם. אני אף פעם לא משחקת תוך כדי צפיה בסדרות שאני אוהבת, אבל כן כשצופה בדברים ברקע כמו שהיה עם משחקי מונדיאל נניח.
ספרים רומנטיים על גייז|מובך|:-D
:-D:-D כמובן!

didalf

Well-known member
אבל כמו שאמרנו יש לי כישרון לזה רק בתת מודע, שאליו אין לי גישה כשאני ערה.
תתאמצי!
או תתחילי לכתוב מתוך שינה.
כן, אולי שירו של אכילס באמת (אבל בשביל זה אני צריכה לחלץ את אדון קינדל קודם)
חחחחחח אז לכי תוציאי אותי ותתמודדי עם האבק!!!

|פנים| אוי זה מזעזע לשמוע. תקני קינדל כמו בנאדם |שפם|
אבל נוח לי ככה. זה תמיד עליי.

אוקי אבל חלקם ממש טובים!
וחלקם סתם חמודים.
ולפעמים גם נופלים על פחות טובים אבל זה נכון לכל ז'אנר.

It's Always Sunny

Well-known member
[ER]
- נחשב לחור בהשכלה כי היתה אחת הפופולריות ביותר.
- נחשבת מהטובות בז'אנר שלה לפי מה שידוע לי.
חחח, אלה הסיבות שלי בדיוק למה כדאי לי לראות ER מתישהו בעתיד.

אני בעקרון יכולה להזיז את הארונית הזאת (זה בעצם המזנון של הטלויזיה), אבל אני לא בטוחה שבא לי לראות את כל האבק והחרקים המתים שאולי אני אמצא מאחוריו ;-# ואז אני גם אאלץ לנקות שם.
מובן לחלוטין.

מה זה? איך השם במקור?
Huff, סדרה של שואוטיים, מספרת את הסיפור של האף, פסיכולוג והמשפחה שלו. זו דרמה משפחתית וממה שראיתי עד עכשיו אני אוהבת.

ראיתי מה כתבת על הפרק שיש עם מאט סמית' (ידעתי על זה אבל לא ראיתי) ואני שוקלת עכשיו לצפות רק בפרק הזה. האם יהיה לי קשה להבין מה קורה לדעתך בלי הרקע של הפרקים לפני זה?
לא נראה לי. אבל קחי בחשבון שהוא מופיע בחצי פרק נראה לי (זה פרק של 20 דקות) והפרק לא סובב סביבו. זה נחמד אם את אוהבת את דוקטור הו.

:-D אני חושבת שאת יכולה לקרוא לזה "טעם איכותי" 😁
אני עד היום לא התחברתי לספוטיפיי, כלומר יש לי חשבון אבל לא בתשלום ואת מה שהוא נותן בלי תשלום - אני לא אוהבת.
וכיוון שאני כבר משלמת ליוטיוב פרימיום ולא בא לי לבטל, אני קצת מתמרמרת על הרעיון לשלם על 2 אפליקציות מוזיקה (למרות שעל שירותי סטרימינג אני משלמת על כל מה שאפשר...) בזמן האחרון אני גם רציתי כן לתת לה יותר צ'אנס (כי מרגישה FOMO שרק לי אין...) אבל עוד לא עשיתי את הצעד.
אז זהו שאם לא היו מציעים לי להצטרף, גם אני לא הייתי חושבת על להצטרף בכלל :-D
יוטיוב פרימיום משתלם?

זה באמת מטריד :-D
וזה נחמד, אני רק מקווה שאת לא קוראת ספוילרים לסדרות טובות שעוד לא ראית.
:-D משתדלת שלא לקרוא ספוילרים, מה שמעניין אותי בעיקר זה לראות במה אנשים צפו פעם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סרט: לשבור את הקרח (שאף פעם לא ראיתי אבל כמובן שמעתי עליו הרבה אז אני מקווה שיעמוד בציפיות שלי).
עדיין בשוק שלא ראית אף פעם בעבר
דד לייק מי- סיימתי את העונה אתמול, אני אמשיך אותה כבר בשבוע הבא.
לא בדיוק קשור אבל ראית "פליז לייק מי"?
מוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור)
אף פעם לא ניסיתי
לרוב מספיק לי למוע מוזיקה שאני בוחר מיו-טיוב. ובכל מקרה אני לא מקשיב למוזיקה מהטלפון שלי.
אבל כמה כסף זה עולה?
אני כבר כמה שנים קורא כמעט רק בקינדל.
במשך שנים בעבר התחלתי לקרוא ספרים להטבים באנגלית שהזמנתי באמזון או שמצאתי באגף האנגלית של חנויות ספרים.
ואז קניתי קינדל והקל מאוד על המצב
(חוץ מהבעיה שאני קונה הרבה ספרים שאני אחר כך לא מגיע ללקרוא)
אולי תמצאי שם צעצוע זנוח
(היית מבינה למה זה עצוב אם היית רואה צעצוע של סיפור)

למעלה