מזל טוב ותהניוספר(עריכה: הספר הגיע!!!
זה נשמע מאוד מעליב, אבל תלוי אולי בטון ובסוג קשר שיש לך איתו - כלומר בעצם האם זה בהתבדחות או ממש תלונהואיחרתי בגללו לעבודהוהבוס שלי עכשיו כזה "רק תעשי טובה ותנסי להתנהג למשך ארבע שעות בהתאם לאישה בגילך").
נראה לי שהתכוונת: סמייליסמיילי
![]()
עם סרטי דיסני טובים זה שראית פעם לא אמור לשנות.מועדון דיסני של הפורום: פרוזן - צפיתי בו כבר בעבר ואני אוהבת, עוד לא יודעת אם אצפה שוב עכשיו או שאגיב בלי.
לא ברור לי למה כל כך בוער לך לראות דווקא את הסדרה הזאת.ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
חבלהסדרה שהמצאתי בחלום שלי- לא זמינה![]()
אוי לא.כמו כן הקינדל נפל לי למקום מאחורי ומתחת מגרה שאני לא מצליחה להוציא אז בעיה.
אויכתוצאה מכך שאני בבית לא מרגיש טוב עם זמן פנוי
אבל, אם את לא רואה אז את יכולה להשלים משהו קודם שלא ראית... למשל צעצוע של סיפור
די מיציתי את זה ולמזלי ביום שזה התחיל לא הייתי בבית להתפתות לראות בכל זאת אז פרשתי גם.הזמר במסכה- התפתיתי לפרק הראשון וזה הספיק לי. חבל שיוצרי התוכנית לא מבינים שהם הורסים את הכיף העיקרי שלה כאשר הם מבטלים במכוון כל אפשרות לנסות לנחש באמת.
הסדרה שהמצאתי בחלום שלי- לא זמינה![]()
אהמספר:
סיימתי את "לפני שראיתי אותך" החמוד, וצריכה למצוא חדש.
חשבתי כבר באמת לנסות
אוי לונהמשחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2, ותשחץ (האפליקציה הישראלית, ממליצה, בעיקר את ה"תרחץ" היומי).
תרגיש טובכתוצאה מכך שאני בבית לא מרגיש טוב עם זמן פנוי
חחח זה בסדר אני רק השנה התחלתי להשתמש באפל מיוזיק וגם זה כי קיבלתי חצי שנה חינם. עד אז הייתי שומעת ביוטיוב כמו פשוטת עם. (בעצם עדיין כשאני במחשב אני שומעת ביוטיוב)מוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור)
ומסתבר שסופטיפיי חושב שיש לי טעם עגמומי, חחח. אני לא בטוחה אם זו מחמאה או עלבון.
אני כן. ויותר גרוע אפילו אין לי קינדל יש לי אפליקציה של קינדל בטלפון, אז אני קוראת בטלפון.ספר: אין לי ממש משהו שאני רוצה לקרוא אבל בעיקר תהיתי אם אתם מעדיפים לקרוא בקינדל או לא.
וואי כ"כ(וזה מאוד מטריד אותי ש-2002 נחשבת כבר לפני 20 שנים)
חחחחחחחחחח זה בסדר אני רק השנה התחלתי להשתמש באפל מיוזיק וגם זה כי קיבלתי חצי שנה חינם. עד אז הייתי שומעת ביוטיוב כמו פשוטת עם. (בעצם עדיין כשאני במחשב אני שומעת ביוטיוב)
עשה לי מיקס מיוחד של מוזיקה עגמומית. מצד שני אולי הוא לא איבד תקווה כי יש גם מיקס שמחככה הוא אמר?
תודה על התשובהאני כן. ויותר גרוע אפילו אין לי קינדל יש לי אפליקציה של קינדל בטלפון, אז אני קוראת בטלפון.
אבל זה נוח כי הספר תמיד עליי בלי משקל ואני לא צריכה ללכת לחנות ורוב הדברים שאני קוראת בכלל אין בחנויות ארץ.
יאייוספר(עריכה: הספר הגיע!!! ואיחרתי בגללו לעבודהוהבוס שלי עכשיו כזה "רק תעשי טובה ותנסי להתנהג למשך ארבע שעות בהתאם לאישה בגילך").
הסדרה שהמצאתי בחלום שלי- לא זמינה![]()
יש לך משחק מועדף? את משחקת אותם תוך כדי צפייה בטלוויזיה?משחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2, ותשחץ (האפליקציה הישראלית, ממליצה, בעיקר את ה"תרחץ" היומי).
רק אפל מיוזיק, אין לי ספוטיפיי.את משתמשת גם באפל מיוזיק וגם בספוטיפיי?
טוב בשנה הבאה תגלי לנו מה יצא בסיכום שנה ספוטיפיי שלך.עשה לי מיקס מיוחד של מוזיקה עגמומית. מצד שני אולי הוא לא איבד תקווה כי יש גם מיקס שמח![]()
ספרים רומנטיים על גייזתודה על התשובהמה סוג הספרים שאת אוהבת לקרוא?
האיש הזה החליט שהוא אבא שלי בערך חודשיים אחרי שהתחלתי לעבוד אצלו, אז לא לקחתי קשה(הוא גם הגיב ממש בסדר שהודעתי לו שאני אאחר בגלל ספר כל אחד אחר היה אומר לי שזה לא תירוץ).זה נשמע מאוד מעליב, אבל תלוי אולי בטון ובסוג קשר שיש לך איתו - כלומר בעצם האם זה בהתבדחות או ממש תלונה
תודה!אייתתחדשי
![]()
מזל טוב! איזה כיף זה כשמגיע ספר!!וספר(עריכה: הספר הגיע!!! ואיחרתי בגללו לעבודהוהבוס שלי עכשיו כזה "רק תעשי טובה ותנסי להתנהג למשך ארבע שעות בהתאם לאישה בגילך").
אוי תרגיש טוב!כתוצאה מכך שאני בבית לא מרגיש טוב עם זמן פנוי
אני חושבת שאני אצפה שוב בפרוזן. (זה לא בדיוק שלא ראיתי, כן ניסיתי את צעצוע... אני לא זוכרת כמה ראיתי אבל זה לא היה כל כך מעט).עם סרטי דיסני טובים זה שראית פעם לא אמור לשנות.
אבל, אם את לא רואה אז את יכולה להשלים משהו קודם שלא ראית... למשל צעצוע של סיפור
[ER]לא ברור לי למה כל כך בוער לך לראות דווקא את הסדרה הזאת.
אני בעקרון יכולה להזיז את הארונית הזאת (זה בעצם המזנון של הטלויזיה), אבל אני לא בטוחה שבא לי לראות את כל האבק והחרקים המתים שאולי אני אמצא מאחוריואוי לא.
אבל איכשהו תצטרכי לפתור את זה
מה זה? איך השם במקור?האף- דרדמי
ראיתי מה כתבת על הפרק שיש עם מאט סמית' (ידעתי על זה אבל לא ראיתי) ואני שוקלת עכשיו לצפות רק בפרק הזה. האם יהיה לי קשה להבין מה קורה לדעתך בלי הרקע של הפרקים לפני זה?וידוייה הסודיים (הסדרה עם בילי פייפר)- גיליטי פלאז'ר לחלוטין, קצרה, קלילה, אני בחצי שלה (סיימתי עונה 2 מתוך 4).
מוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור) ומסתבר שסופטיפיי חושב שיש לי טעם עגמומי, חחח. אני לא בטוחה אם זו מחמאה או עלבון.
אוהבת גם וגם.ספר: אין לי ממש משהו שאני רוצה לקרוא אבל בעיקר תהיתי אם אתם מעדיפים לקרוא בקינדל או לא.
זה באמת מטרידמעבר לזה, חזרתי לאובססיה שלי למסך המפוצל (האתר שהיו בו סיכומי פרקים של באפי) ואני יושבת וקוראת בו כתבות, סתם לכיף. זו דרך טובה לגלות במה אנשים צפו לפני 20 שנים (וזה מאוד מטריד אותי ש-2002 נחשבת כבר לפני 20 שנים)
אבל כמו שאמרנו יש לי כישרון לזה רק בתת מודע, שאליו אין לי גישה כשאני ערה.תתחילי לכתוב אותה, קדימה.
כן, אולי שירו של אכילס באמת (אבל בשביל זה אני צריכה לחלץ את אדון קינדל קודם)
אני כן. ויותר גרוע אפילו אין לי קינדל יש לי אפליקציה של קינדל בטלפון, אז אני קוראת בטלפון.
עשה לי מיקס מיוחד של מוזיקה עגמומית. מצד שני אולי הוא לא איבד תקווה כי יש גם מיקס שמח![]()
מבין ארבעתם לא, אוהבת את כולם. אני אף פעם לא משחקת תוך כדי צפיה בסדרות שאני אוהבת, אבל כן כשצופה בדברים ברקע כמו שהיה עם משחקי מונדיאל נניח.יש לך משחק מועדף? את משחקת אותם תוך כדי צפייה בטלוויזיה?
ספרים רומנטיים על גייז![]()
תתאמצי!אבל כמו שאמרנו יש לי כישרון לזה רק בתת מודע, שאליו אין לי גישה כשאני ערה.
חחחחחח אז לכי תוציאי אותי ותתמודדי עם האבק!!!כן, אולי שירו של אכילס באמת (אבל בשביל זה אני צריכה לחלץ את אדון קינדל קודם)
אבל נוח לי ככה. זה תמיד עליי.אוי זה מזעזע לשמוע. תקני קינדל כמו בנאדם
![]()
אוקי אבל חלקם ממש טובים!כמובן!
חחח, אלה הסיבות שלי בדיוק למה כדאי לי לראות ER מתישהו בעתיד.[ER]
- נחשב לחור בהשכלה כי היתה אחת הפופולריות ביותר.
- נחשבת מהטובות בז'אנר שלה לפי מה שידוע לי.
מובן לחלוטין.אני בעקרון יכולה להזיז את הארונית הזאת (זה בעצם המזנון של הטלויזיה), אבל אני לא בטוחה שבא לי לראות את כל האבק והחרקים המתים שאולי אני אמצא מאחוריוואז אני גם אאלץ לנקות שם.
Huff, סדרה של שואוטיים, מספרת את הסיפור של האף, פסיכולוג והמשפחה שלו. זו דרמה משפחתית וממה שראיתי עד עכשיו אני אוהבת.מה זה? איך השם במקור?
לא נראה לי. אבל קחי בחשבון שהוא מופיע בחצי פרק נראה לי (זה פרק של 20 דקות) והפרק לא סובב סביבו. זה נחמד אם את אוהבת את דוקטור הו.ראיתי מה כתבת על הפרק שיש עם מאט סמית' (ידעתי על זה אבל לא ראיתי) ואני שוקלת עכשיו לצפות רק בפרק הזה. האם יהיה לי קשה להבין מה קורה לדעתך בלי הרקע של הפרקים לפני זה?
אז זהו שאם לא היו מציעים לי להצטרף, גם אני לא הייתי חושבת על להצטרף בכללאני חושבת שאת יכולה לקרוא לזה "טעם איכותי"
אני עד היום לא התחברתי לספוטיפיי, כלומר יש לי חשבון אבל לא בתשלום ואת מה שהוא נותן בלי תשלום - אני לא אוהבת.
וכיוון שאני כבר משלמת ליוטיוב פרימיום ולא בא לי לבטל, אני קצת מתמרמרת על הרעיון לשלם על 2 אפליקציות מוזיקה (למרות שעל שירותי סטרימינג אני משלמת על כל מה שאפשר...) בזמן האחרון אני גם רציתי כן לתת לה יותר צ'אנס (כי מרגישה FOMO שרק לי אין...) אבל עוד לא עשיתי את הצעד.
זה באמת מטריד
וזה נחמד, אני רק מקווה שאת לא קוראת ספוילרים לסדרות טובות שעוד לא ראית.
מי הציע לך להצטרף?אז זהו שאם לא היו מציעים לי להצטרף, גם אני לא הייתי חושבת על להצטרף בכלל![]()
אח שלימי הציע לך להצטרף?
עדיין בשוק שלא ראית אף פעם בעברסרט: לשבור את הקרח (שאף פעם לא ראיתי אבל כמובן שמעתי עליו הרבה אז אני מקווה שיעמוד בציפיות שלי).
לא בדיוק קשור אבל ראית "פליז לייק מי"?דד לייק מי- סיימתי את העונה אתמול, אני אמשיך אותה כבר בשבוע הבא.
אף פעם לא ניסיתימוזיקה: גיליתי את ספוטיפיי (באיחור)
אני כבר כמה שנים קורא כמעט רק בקינדל.ספר: אין לי ממש משהו שאני רוצה לקרוא אבל בעיקר תהיתי אם אתם מעדיפים לקרוא בקינדל או לא.
אולי תמצאי שם צעצוע זנוחאני בעקרון יכולה להזיז את הארונית הזאת (זה בעצם המזנון של הטלויזיה), אבל אני לא בטוחה שבא לי לראות את כל האבק והחרקים המתים שאולי אני אמצא מאחוריוואז אני גם אאלץ לנקות שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.