רק עכשיו קלטתי, לא התחלת את הכתר בכלל???פרקים של הכתר
ראיתי את הפרק הראשון, אבל הטראומה מנעה ממני לכתוב. אני אנסה עכשיו.רק עכשיו קלטתי, לא התחלת את הכתר בכלל???
עד כמה קצר?לא יודעת
יש לכם הצעות למשהו קצר?
מובן לחלוטין.ראיתי את הפרק הראשון, אבל הטראומה מנעה ממני לכתוב. אני אנסה עכשיו.
לאט לאט, אבל אל תדאג יש גם פרקים טובים (לא הרבה אבל יש).גם התחלתי את הפרק השני הבוקר (ואני עושה כרגע הפסקה)
עונה אחת? מקסימום שתי עונות.עד כמה קצר?
fellow travelersעונה אחת? מקסימום שתי עונות.
בעדיפות למשהו שעכשיו רואים/ראו בצפייה משותפת בפורום כי בא לי לקרוא מה כולם חושבים.
רעיון טוב!! כנראה שאתחיל מחר אם יהיה לי זמן. אם לא, אז יש לי מה לראות בשבוע הבא.fellow travelers
חס וחלילה פרשתימה קרה לכל הסדרות השבועיות שלך? פרשת או שסיימת את הפרק השבועי של כולן?
יאיירעיון טוב!! כנראה שאתחיל מחר אם יהיה לי זמן. אם לא, אז יש לי מה לראות בשבוע הבא.
לאן הגעת בשובר שורות?חס וחלילה פרשתיצפיתי בכל מה שרציתי השבוע ונשארתי בלי כלום לסופ"ש.
סיימתי את 2X3.לאן הגעת בשובר שורות?
כי בקרוב אני אתחיל ללמוד ואז לא יהיה לי זמן ממש. אם הייתי עושה את ההחלטה של לצפות בכמה סדרות לפני שנה (כשהייתי בבית כל הזמן) הייתי צופה בשתיים שלוש סדרות ורואה פרק כל יום. אבל זה בעיקר בגלל ענייני זמןולמה את לא מרשה לעצמך נגיד 2 פרקים בשבוע אם את מסיימת הכל מהר?
חכם אז להרגיל את עצמך מראש לקצב איטי.כי בקרוב אני אתחיל ללמוד ואז לא יהיה לי זמן ממש. אם הייתי עושה את ההחלטה של לצפות בכמה סדרות לפני שנה (כשהייתי בבית כל הזמן) הייתי צופה בשתיים שלוש סדרות ורואה פרק כל יום. אבל זה בעיקר בגלל ענייני זמן![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.