ניינטיזי בגלל מופע שנות ה-90?מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הניינטיזי הזה?
שבב של אהבה - נראה לי שאמשיך.
"שבב של אהבה" נשמע כמו סיפור אהבתם האסורה של שני אנשי IT שעובדים בחברות מתחרות...סרטים:
מועדון דיסני של הפורום: מוצאים את נמו (דווקא כן צפיתי בו פעם)
סדרות:
שבב של אהבה - נראה לי שאמשיך.
מופע שנות ה-90 - אני כמובן רוצה לנסות את זה.
הפריפראל- לנסותשמעתי שזה מבוסס על ספר ושהספר מומלץ, אז יש מצב שאעדיף לקרוא אותו מאשר לצפות בסדרה.
הרופא הטוב 6 - הפרק של השבוע(עדיין בפגרה מעצבנת יותר ויותר ויותר!)
ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
שוקלת אם לנסות הלוטוס הלבן 2 (למרות עונה 1).ניסיתי, לא שרדתי יותר מרבע שעה לפני שהתחלתי לשנוא את כל הדמויות.
ואני אחפש אם יש לי את הבית ספר אבוט הזה או איך שזה נקרא זמין איפשהו בשביל אולי לנסות לראות על מה המהומה.ניסיתי וזה דווקא חמוד כזה, ראיתי כמה פרקים, אבל לא מושך אותי במיוחד להמשיך.
ספר:
Children of Time - עדיין מתקדמת לאט, אבל עדיין אוהבת וממשיכה.
משחקים:
בעיקר רמיקיוב, השאר עדיין אבל הרבה פחות.
לא, אבל כמובן שכן יש משמעות ל"שבב"."שבב של אהבה" נשמע כמו סיפור אהבתם האסור של שני אנשי IT שעובדים בחברות מתחרות...
חצי קומית אבל לא משהו כזה קורע מצחוק. נחמדה.איך זה? היא ברשימה שלי, עוד לא הגעתי אליה...
קומית/משוגעת?
רגע...מדובר בעצם באהבתם האסורה של מדען\מהנדס והרובוט\ית שהוא המציא?לא, אבל כמובן שכן יש משמעות ל"שבב".
לא, אבל...רגע...מדובר בעצם באהבתם האסורה של מדען\מהנדס והרובוט\ית שהוא המציא?
אני מעדיף את הרעיונות שלי...אבל תהנילא, אבל...
משהו לא לגמרי רחוק מזה:
מדען/מהנדס ואישתו (האנושית הרגילה) שהוא השתיל לה במוח שבב שמאפשר לו לדעת כל מה שהיא חשה (רואה/שומעת וכו') ומרגישה.
מה קרה לפוקר?בעיקר רמיקיוב, השאר עדיין אבל הרבה פחות.
חחח הייתי צופה בזה!"שבב של אהבה" נשמע כמו סיפור אהבתם האסורה של שני אנשי IT שעובדים בחברות מתחרות...
שמעתי את השם הזה הרבה.להמשיך את הספר They Both Die at the End (אני כבר ב31%)
הפסיד לרמיקיוב בתחרות המשחק הכי ממכר!מה קרה לפוקר?![]()
טובנו עכשיו אני מאמינה לך שלא התמכרת להימורים, אחרת לא היית מכורה יותר לרמיקוב מאשר לפוקר. (אלא אם אפשר להמר גם על רמיקוב?הפסיד לרמיקיוב בתחרות המשחק הכי ממכר!כנראה משחרר פחות דופמין או משהו...
לא יודעתטובנו עכשיו אני מאמינה לך שלא התמכרת להימורים, אחרת לא היית מכורה יותר לרמיקוב מאשר לפוקר. (אלא אם אפשר להמר גם על רמיקוב?)
אבל באמת כאילו איך זה לא נמאס לך? לי ולאחותי הייתה תקופה בסגר שהיינו מכורות לרמי (עם קלפים) שיחקנו שעות אבל מתישהו מיצינו את זה.
טוב האמת אני מכורה לביג׳ולד בליץ כבר איזה עשור.לא יודעתמתישהו זה ימאס לי, אבל יש משחקים שאני מתמכרת אליהם להרבה זמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.