הצלחת בסוף למצוא סדרה לבינג'?למה הוא סטודנטיאלי?
מתכוונת לצפות בפרק של מסע אגדי ובסרט של מועדון דיסני.
אולי גם לנסות להשלים את פנטזיה.
אולי להשלים את הפרק של ארץ נהדרת מאתמול.
אולי לקרוא את הספר שהתחלתי.
לשחק רמיקיוב ופוקר![]()
לא, בינתיים אין לי משהו שזמין לי בלי התעסקות.הצלחת בסוף למצוא סדרה לבינג'?
רק בתקופה האחרונה, בעקבות זה שאמא שלי משחקת בזה עם חברה שלה, אז נזכרתי שאהבתי את זה פעם והורדתי את האפליקציה.את תמיד משחקת ברמי או שזה משהו של התקופה האחרונה?
חחח כמובן אונליין באפליקציה וכמובן לא על כסף אמיתי.והאמת שהופעתי קצת מהפוקר, זה אונליין או במציאות?
מומלץ?בשבילי אתם מתים (עונה 3)
מאוד! סדרה מצוינת.מומלץ?
בהחלט עונה משמעותית יותר טובה מהקודמת לדעתיסיפורה של שפחה5- סיימתי, הייתה אחלה עונה
כי היום זה יום הסטודנטים הבין-לאומילמה הוא סטודנטיאלי?
אולי גם אני. של שבוע שעבר היה די מרדים, ולכן לא ראיתי את החדש אתמולאולי להשלים את הפרק של ארץ נהדרת מאתמול.
ככה זה מתחיל.למרות שפעמיים כן יצא לי לשחק פוקר במציאות, כשעשינו ערבי פוקר של הצוות בעבודה. זה דווקא היה כיף, אבל כמובן ששיחקנו על סכומים קטנים בלבד, נדמה לי שכל אחד שם 40 שקל.
למה הפסקת?אולי לחזור לעולמות חדשים ומוזרים.
כי לא היה לי זמן והיו דברים אחרים שרציתי לראות יותר. פשוט איך שהוא הגעתי להכול חוץ מזה(אבל השבוע הסדרות של NBC יוצאות לפגרת סתיו ויחזרו רק בינואר אז יהיה לי עודף של זמן או ככה אני מקרת לעצמי).למה הפסקת?(עולמות חדשים ומוזרים)
חחח עוד חודש נגלה שלונה התמכרה ומשכנה את תפוזחחח כמובן אונליין באפליקציה וכמובן לא על כסף אמיתי.
אני לא מהמרת אמיתית בחיים, אני פחדנית.
למרות שפעמיים כן יצא לי לשחק פוקר במציאות, כשעשינו ערבי פוקר של הצוות בעבודה. זה דווקא היה כיף, אבל כמובן ששיחקנו על סכומים קטנים בלבד, נדמה לי שכל אחד שם 40 שקל.
בדיוק! גם ככה איבדנו יותר מידי אנשים.אני מזהיר אותך שאני לא מוכן שתתדרדרי להתמכרות הימורים (כי זה נשמע כמו משהו שלוקח זמן רב מהיום ואנחנו רוצים אותך כאן)
חחח לאפליקציה התמכרתי כבר עכשיו, זה לא קשה להתמכרחחח עוד חודש נגלה שלונה התמכרה ומשכנה את תפוז![]()
בהתחלה זה באמת מרגיש קצת מסובך כי יש גם את הקטע של הערכים של ה"ידיים" וגם את הקטע של סבבי ההימורים ואיך הם עובדים. אבל זה בעצם לא מסובך באמת.בחיים לא הבנתי את החוקים של פוקר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.