Weekend’s Watch לסופש של 16-18/11/2023 📸

LeAnnDyIan

Well-known member
הייתה לי תחושה שכבר דיברנו על זה פעם, אז חיפשתי את הדמות והיא אכן נראתה מוכרת |4U|
משום מה, הייתי בטוחה שהיא קשורה לתוכנית הבוקר אבל מסתבר שלא 8-*
חח הלוואי והיא הייתה דמות אורחת בתוכנית הבוקר😍
:-(
אז את הולכת בשביל החברה?
אני הולכת בשבילי. אני פשוט קצת חוששת אבל זה לא כאילו שזה משהו שבימים כתיקונם לא הייתי רוצה ללכת אליו. וזה שאני לא נהנית לצפות בסיהוקס מפסידים לא מונע ממני לצפות בתאונת רכבת הזאת מידי שבוע😅

Reutk

Active member
איך הקבוצה שלך העונה? אני מזה לא עוקבת אחרי נבא, אז לא בטוחה אבל הם עדין לא הגיעו לשלב הפלייאוף, נכון? יש לספורס סיכוי?
בהתחשב בזה שאין קבוצה כזאת ספורס בנ.ב.א הסיכוי שלהם להיכנס לפלייאוף הוא אפס :-D. בקשר לספרס אנחנו רק בחודש הראשון של העונה אז מוקדם לדעת.

כמעט התחלתי לעקוב אחרי הNFL העונה כי ארון רוג'רס חתם בג'טס ומשומה חשבתי שיהיה מעניין לעקוב (ג'ולס כמובן צחקה עלי). ואז במשחק הראשון הוא נפצע והחלטתי שאני יותר מידי נחסית בשביל המשחק הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
בהתחשב בזה שאין קבוצה כזאת ספורס בנ.ב.א הסיכוי שלהם להיכנס לפלייאוף הוא אפס :-D. בקשר לספרס אנחנו רק בחודש הראשון של העונה אז מוקדם לדעת.
חחח עצם זה שזכרתי איזה קבוצה את אוהדת זה כבר דבר טוב עם האלצהיימר המתקדם שלי. לא הייתי בטוחה איך לאיית את זה בעברית ובואי נודה בזה, סביר להניח שאני גם לא אזכור בפעם הבאה. אבל אני אשתדל כי אני שונאת שמאייתים לא נכון שמות של דברים שאני אוהבת.
בכל מקרה אני שמחה לשמוע שעדין יש להם סיכוי:-D
כמעט התחלתי לעקוב אחרי הNFL העונה כי ארון רוג'רס חתם בג'טס ומשומה חשבתי שיהיה מעניין לעקוב (ג'ולס כמובן צחקה עלי). ואז במשחק הראשון הוא נפצע והחלטתי שאני יותר מידי נחסית בשביל המשחק הזה.
וואי לעקוב אחרי ה-NFL בשביל ארון רוג'רס הליצן הזה זו בערך הסיבה הכי גרועה שיש. אבל אם אהבה שלך לקבוצה מסוימת או שחקן מסוים מביאה נאחס אז את יכולה בבקשה לאהוד את הניינרס או הראמס או ספציפית יותר את כריסטיאן מקאפרי או ארון דונלד?:-D (עונת הפנטזי שלי תודה לך מאוד:-D)

Reutk

Active member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תעדכן אם אהבת?
מאוד אהבתי את המארוולס (אם כי אני מאוד מבין למה הוא לא מצליח במיוחד)
מתי התחלת את הספר?
לפני איזה שבועיים אולי
שותפים למסע - פרק 1, ואם יראה טוב אז גם פרק 2. (@טוני החתול, @didalf ? זה מהז'אנר שלכם, לא? חשבתי שאם זה יהיה טוב אז נעשה שרשור ואולי עוד יצפו)
הסדרה Fellow Travelers הגיעה ליס, אז זה.
יאפ חיכיתי לזה. נראה כמה יהיה לנו לדבר עליה.
יופי. אני כבר ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים (כשהם יצאו בארה"ב) אז מעניין אותי לשמוע מה אתן חושבות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא, נראה לי שאני אחכה שיגיע לדיסני.
אתה לא יכול להגיד בכללי למה כן אהבת ולמה אתה מבין למה לא אהבו?
כי היו דברים מסויימים שאני אהבתי ושאני יכול להבין למה רבים אחרים לא יאהבו.
ואכן, זה לא אומר לך כלום, כי אם אני אפרט לגבי הדברים אז אני אספלייר.

למעלה