נכון.ניק מה קרה?
חיכתה לחצות ודקה ופרסמת את כל מה של חמישי
כי ביחד זה יהיה מוזרסרט: חתולים בצמרת.
סדרה: באפי 1x08-1x09 (כנראה שלא ביחד).
CRITICAL ROLE כי...הגיע הסופ"שמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הסיינט-פטריקי הזה?
איזה קטע בדיוק השבוע רציתי לשאול אם מישהו משחק בסימסsims 4-כי צריך להשתעשע
מה זאת אומרת דברים שצריך?ספר-דברים שצריך כי מצאתי את זה איפהשהו
חחחח, שני הפרקים ברצף?כי ביחד זה יהיה מוזר
ראיתי מה כתבת בדיון ואלה פרקים שאני רוצה להגיב עליהם כי הם מענייניםיורשים - המשך עונה 2. צפיה חוזרת שלי לקראת עליית עונה 4.
יש עוד ספרים בסדרת ספרים הזו? הספר עמד בציפיות שלך?Children of Ruin - ספר ההמשך של Children of Time, קרובה לסיום.
שכחתי להוסיף שחוץ מבאפי הזמן הקרוב יהיה נטול סדרות, אני כנראה אראה סרטים, זמן טוב להשלים דברים שלא יצא לי לראות (נניח גאווה ודעה קדומה, קלולס ועוד).סרט: חתולים בצמרת.
סדרה: באפי 1x08-1x09 (כנראה שלא ביחד).
סימס זאת...בעיה שלי כי אניאיזה קטע בדיוק השבוע רציתי לשאול אם מישהו משחק בסימס
אני לא משחקת בשנים האחרונות אבל גדלתי עם המשחק הזה ואני זוכרת שעוד היה לי סימס 1.
יש לך משחק שמור או שאתה מתחיל עכשיו?
ספר של סטיבן קינג שהתחלתי לקרוא אתמול!מה זאת אומרת דברים שצריך?
התכוונתי בעת ובעונה אחתחחחח, שני הפרקים ברצף?
באמת...מה קרה לרמיקוב?-סרט ב 11!ומה קרה לרמיקוב??![]()
מה הגרסה האהובה עלייך של סימס?סימס זאת...בעיה שלי כי אני
א: קניתי סימס 1-4 כולל כל ההרחבות...כמעט,
ואני קונה כל הרחבה מראש!
ויש לי איזה 5 בתים שאני ממש אוהב, כולל אחד שבו אב במשפחה בן אלמוות(הוא הציל את strangerville)
וכל השאר מתים סביבו...טראגי אבל נכון, בית עם איזה 3 חתולים ו 2 כלבים, ועוד שאני לא ממש זוכר...אבל,כן יש חייזרים!
וכמעט בכל בית יש חללית !
התכוונתי בעת ובעונה אחת
TBH- אני אוהב את 3 ו 4...ל 3 היו דברים שאהבתי של 4 אין כמו יין(נקטר,נו) וקונג פו, למרות ש ל4 יש ארכיאולוגיה(אפשרל למצוא מקדש עתיק ולהכיר שם שלד ולהיות חבר שלו) ומקצועות נהדרים ואפשר לגור במקומות נהדרים כמו אנגליה ולגדל ירקות ע-נ-ק-י-י-ם(וגם תרנגולות ופרות ולאמות ואפשר לגדל תרנגולות זהב!) ולזכות בתחריות על זה או ללכת לתחרויות אוכל או לכנסי גיקים או לבקר בכוכב אחר(זה קצת מוגבל,אבל סבבה)כל מיני חגים מאגניבים... ויש גם כל מיני מקומות נסתריםמה הגרסה האהובה עלייך של סימס?
![]()
ממש הגזמת. עכשיו קורונה?מפה לשם, השבוע חליתי פעם ראשונה בקורונה![]()
תהיי בריאה!מפה לשם, השבוע חליתי פעם ראשונה בקורונהאחרי שעשיתי תוכניות קריאה מפורטות לכל החודש.
יש לי NCIS לוס אנג'לס מלפני שבועיים? וFBI MW וFBI IN מאתמול ומאיירס וקולבר.
ובוקטיוב.
וספר אם המוח שלי יפסיק להרגיש כמו מרק.
תרגישי טובמפה לשם, השבוע חליתי פעם ראשונה בקורונה![]()
את מי שזה מעניין, אז סימס 4 משחק הבסיס (ללא הרחבות) זמין עכשיו בחינם באתר של EAאני אוהב את 3 ו 4...ל 3 היו דברים שאהבתי של 4 אין כמו יין(נקטר,נו) וקונג פו, למרות ש ל4 יש ארכיאולוגיה
החלמה מהירה!מפה לשם, השבוע חליתי פעם ראשונה בקורונהאחרי שעשיתי תוכניות קריאה מפורטות לכל החודש.
מגניב! תודהאת מי שזה מעניין, אז סימס 4 משחק הבסיס (ללא הרחבות) זמין עכשיו בחינם באתר של EA
איךךךך אבלל גם זה יותר ישן ממך!!מועדון דיסני של הפורום: חתולים בצמרת (צפיה ראשונה)
מצד אחד יאיי! מצד שני למה את לא רוצה לראות סדרות?שכחתי להוסיף שחוץ מבאפי הזמן הקרוב יהיה נטול סדרות, אני כנראה אראה סרטים, זמן טוב להשלים דברים שלא יצא לי לראות (נניח גאווה ודעה קדומה, קלולס ועוד).
חחחח מה קורונה עכשיו זה כבר לא באופנהמפה לשם, השבוע חליתי פעם ראשונה בקורונה![]()
תהיי בריאה!
תרגישי טוב![]()
החלמה מהירה!
תודה!סתם תרגישי טוב![]()
אני יודעת, אני כבר שבוע מרגישה כמו לוזרית(ובהתחלה גם חשבתי שעובדים עלי, שאמרו לי שאני חיובית).חחחח מה קורונה עכשיו זה כבר לא באופנה![]()
שכחתי שזה קיים.צל ועצם עונה חדשה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.