Weekend’s Watch לסופש של 14-16/04/2022 🍷

didalf

Well-known member
שניכם כמעט קיבלתם לייק אבל רק על חצי הודעה וחצי אחר מקבל תגובה אחרת ועכשיו אני צריכה להגיב:

נכון.
אבל לפני שאת צופה בהם, אני ממליצה לקחת לעצמך זמן ולהקשיב לכל המוזיקה שאת אוהבת היום.
כי אחרי שתצפי בהם יש סכנה שלא תרצי לשמוע שוב שום מוזיקה אחרת למשך איזה חצי שנה בערך מינימום.
זה מה שקרה לי לפחות.
:-D
לא שמעתי על זה עד עכשיו, אבל אוקיי שמתי להקליט.
|כן|
עכשיו באמת אין דרך קלה לתרגם את זה, אבל אפילו "בגבהים" היה טוב יותר ממה שבחרו.
|כן|
בכל מקרה זה אחד הדברים שאני מחכה איתו שדיסני+ יגיע לארץ
:-[
אגב לאדעת למה החלטת שזה יהיה בדיסני פלוס. למעשה יס כבר הורידו את כל התכנים של דיסני אז סביר יותר שזה לא יהיה בדיסני+.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב לאדעת למה החלטת שזה יהיה בדיסני פלוס. למעשה יס כבר הורידו את כל התכנים של דיסני אז סביר יותר שזה לא יהיה בדיסני+.
היה לי בראש שזה יצא בדיסני+. כנראה בגלל שהמילטון יצא שם.
אבל זה באמת יצא ב HBO Max

LeAnnDylan

Well-known member
קייל XY - סדרה מ2006 שראיתי בזמנו ומשום מה התחלתי השבוע לצפות בה שוב
וואו ממש אהבתי את התוכנית הזאת בזמנו למרות שהעונה האחרונה קצת התדרדרה אבל הרעיון שלה היה חמוד והעונה הראשונה בעיני ממש מצוינת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו ממש אהבתי את התוכנית הזאת בזמנו למרות שהעונה האחרונה קצת התדרדרה אבל הרעיון שלה היה חמוד והעונה הראשונה בעיני ממש מצוינת. [הסדרה קייל XY]
אני מסכים.
העונה הראשונה מקסימה עם זה שקייל לומד על העולם ומתחבר עם המשפחה שמאמצת אותו. הקשר שנוצר בינו ובינם הוא מאוד יפה.
גם לי זכור שהעונה האחרונה הייתה פחות טובה, אבל הדבר המעצבן ממש זה שאני זוכר שהסדרה נגמרת בלי סיום הולם. כלומר בנו משהו בעונה 3 שאז אין לו המשך.
וזאת הסיבה שאני כנראה לא אמשיך את הצפיה החוזרת עד לעונה 3. אני כבר עכשיו מתלבט אם להמשיך עם עונה 2 (ראיתי בנתיים רק את שני הפרקים הראשונים שלה)

LeAnnDylan

Well-known member
אני מסכים.
העונה הראשונה מקסימה עם זה שקייל לומד על העולם ומתחבר עם המשפחה שמאמצת אותו. הקשר שנוצר בינו ובינם הוא מאוד יפה.
גם לי זכור שהעונה האחרונה הייתה פחות טובה, אבל הדבר המעצבן ממש זה שאני זוכר שהסדרה נגמרת בלי סיום הולם. כלומר בנו משהו בעונה 3 שאז אין לו המשך.
וזאת הסיבה שאני כנראה לא אמשיך את הצפיה החוזרת עד לעונה 3. אני כבר עכשיו מתלבט אם להמשיך עם עונה 2 (ראיתי בנתיים רק את שני הפרקים הראשונים שלה)
אני לא בדיוק זוכרת מה היה בעונה 3 או איך היא הסתיימה, אבל אני כן זוכרת שאהבתי את עונה 2. אפילו שג'סי קצת מעצבנת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא בדיוק זוכרת מה היה בעונה 3 או איך היא הסתיימה, אבל אני כן זוכרת שאהבתי את עונה 2. אפילו שג'סי קצת מעצבנת.
כן, ג'סי הייתה די מעצבנת.
מעניין שהשחקנית הזאת דווקא היא בין אלו שהצליחו יחסית בקריירה מאוחר יותר.

snirf

Active member
למה אין לך ברשימה את אליטה? דחוף להוסיף !
"בלעתי" את העונה ה-5 תוך כמה ימים...היא כזאת גילטי פלז'ר
ואתה תהנה ממנה כי כל עונה נהיית יותר גאה :ROFLMAO:
נגיד העונה הקו העלילה המרכזי היה גאה- וגם היה המעניין ביותר העונה:p
בקיצור...חייב למצוא לזה זמן

גם את!! @didalf
אתם תהנו ממנה :cool:
נטפליקס:
Merli
- אולי להתחיל מתישהו
הממלכה האחרונה - כל העונות
Anatomy of a Scandal - אולי לנסות

didalf

Well-known member

גם את!! @didalf
1. אני שונאת מבטא ספרדי של ספרד
2. תמיד נראתה לי סדרה מעצבנת
3. ראיתי קו עלילה גיי אחד ביוטיוב ולא התרשמתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואיכשהו היא מצליחה לעצבן בכל תפקיד שלה.
אני ראיתי אותה (ג'יימי אלכסנדר) מאז רק בתפקיד סיף בסרטי ת'ור (ופעמיים בסוכני שילד) ואהבתי אותה שם.
מאוד חבל לי שהיא לא הייתה בת'ור 3 ואני מקווה שהיא כן תהיה בת'ור 4.

גם את!! @didalf
אני ראיתי את העונה הראשונה של אליטה, ונהניתי מדברים מסויימים אבל היא יותר עיצבנה אותי מאשר שנהניתי בסופו של דבר.
נגיד ככה אולי הייתי ממשיך אם עונה 1 לא הייתה נגמרת איך שהיא נגמרה.
אהבתי את הסיפור של אנדר ועומאר בעונה 1, אבל זה היה מעט מידי.
דווקא אהבתי שגם נראה שפולו הוא ביסקסואלי ואהבתי את זה שהוא נהנה מהשלישיה עם כריסטיאן (אני בודק בדף ויקיפדיה כדי להזכר בשמות),
אבל בסוף עונה 1 מתברר שהוא זה שרצח את מרינה, אז לא ממש ציפיתי להמשך הסיפור איתו.

באופן כללי לא אהבתי את כל עלילת הרצח וגם לא את כל מאבק המעמדות.
ובעיקר לא את האובר ביצ'יות של הרבה מהדמויות שם. זאת גם הסיבה שהפסקתי בשלב מסוים לצפות בGossip Girl.

מאז אני בערך עוקב אחרי מה שקורה שם דרך הטריילרים וגם גיפים מעניינים שאני רואה בטאמבלר.
אז נראה שכריסטיאן די נעלם מהר ופולו בכלל מת אחרי שגילו שהוא הרוצח.
ואנדר ועומאר פשוט ממשיכים.
אבל לא היה שום דבר שנראה במיוחד מפתה בעונות 2 ו3, אלא בעיקר עוד הרבה דמויות חדשות שהם יותר ביצ'יות.
אז כן היה מפתה לחזור כשראיתי שמאנו ריוס יופיע בעונה 4 ונראה לוהט במיוחד. אבל לא מספיק כדי לסבול את כל העלילות מסביב, במיוחד אם אני לא אכיר את רוב הדמויות (ולראות את העונות הקודמות לא הרגיש מפתה).
וזה אפילו לא העובדה שזה סבוני יחסית, זה מרגיש יותר כמו הסיבה שפרשתי מ"13 סיבות" (למרות שגם שם רק נוספו הומואים כל עונה). הדרמות תיכון האלו המאוד רציניות עם מקרי רצח ודברים כאלו מתישות אותי.

snirf

Active member
אז כן היה מפתה לחזור כשראיתי שמאנו ריוס יופיע בעונה 4 ונראה לוהט במיוחד. אבל לא מספיק כדי לסבול את כל העלילות מסביב, במיוחד אם אני לא אכיר את רוב הדמויות (ולראות את העונות הקודמות לא הרגיש מפתה).
מנו ריוס מפיל את כולם בעונה 5 :p :ROFLMAO: וגם הוסיפו שחקן ברזילאי שווה שהוא מעוניין בו

למעלה