"לאהוב אותי" (ראיתי שיס העלו כבר את כל הפרקים )
בסבירות גבוהה:
החיים עצמם - עונה אחרונה - הפרק של שבוע שעבר (שבסוף אפילו לא ראיתי) + של השבוע.
דווקא רציתי לראות אבל יס החצופים העלו רק ביס המלא ולא בסטינג"לאהוב אותי" (ראיתי שיס העלו כבר את כל הפרקים )
אם אתה רוצה, עשיתי ספויילרים אליהם, כדקלמן:הורדות - להרוג את איב (שני פרקים אחרונים לסדרה)
בשרשור אוף דיברתם שוב הרבה על אנקאנטו אז אולי אני אראה אותו סוף סוף (ומתישהו צריכה גם את המילטון)מה בתוכנית? אין לי מושג. מסתבר שאני ממש לא טובה בתכנון תוכניות. יש סרטים שבא לי לראות אבל אני לא זוכרת מה![]()
[החיים עצמם] ראיתי את 2 הפרקים סופסוף, והם באמת מצוינים.אהה אז בגלל זה לא התייחסת למה שכתבתי לך בשרשור הקודם על הפרק...
גם השבוע מצפה לך פרק מעולה (שוב וכפי שכתבתי- כי זה סובב סביב קייטובי , שזו העלילה היחידה שחזקה העונה)
את בהחלט צריכה לראות את אנקנטובשרשור אוף דיברתם שוב הרבה על אנקאנטו אז אולי אני אראה אותו סוף סוף (ומתישהו צריכה גם את המילטון)
נכון.את בהחלט צריכה לראות את אנקנטו
אבל רגע...
את בהחלט צריכה לראות את המילטון
לא שמעתי על זה עד עכשיו, אבל אוקיי שמתי להקליט.ואחרי שתסיימו לחרוש על הפסקולים של המילטון ואנקנטו לכו תראו In The Heights שבדיוק היום משודר ביס1 ועלה וVOD. (תחת השם העברי המטופש "שכונה על הגובה").
ואחרי שתסיימו לחרוש על הפסקולים של המילטון ואנקנטו לכו תראו In The Heights שבדיוק היום משודר ביס1 ועלה וVOD. (תחת השם העברי המטופש "שכונה על הגובה").
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.