שלי עדיין בסימן יוון ואייה הנהדרים, המרגיעים.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצרפתי הזה?
מרקיע שחקים: התחלתי לראות את הסדרה, סדרה קצרה בת 7 פרקים. מה דעתכם עליהמישהו צפה
![]()
Jury Duty ראית בסוף?אולי לנסות עוד משהו (סילו?)
ספר: "עמק הסוסים" - אני ב-50 ומשהו אחוז בערך [ספוילר] איילה וג'ונדלאר עוד לא נפגשו! נו כבר....!!! (לא לרמוז לי)
4 סדרות במקביל...באפי ואנג'ל
האפטרפרטי
הקיץ שנהייתי יפה
מתחיל להיות לי קשה שוב![]()
זה המון בשבילי! ומדובר בכמה פרקים לכל אחת.4 סדרות במקביל...
זה כלום
נראה לי שאני אצפה.כלבי השמורה?
יאיייי המאה שובהמאה- התחלתי עם אחים שלי, אנחנו בפרק 3 וזה מאוד קשה לי לשבת איתם ולשמוע את המחשבות שלהם על הפרקים בזמן שאני יודעת מה הולך לקרות![]()
לא.Jury Duty ראית בסוף?
ניסיתי ממש קצת ולא נתפס.כלבי השמורה?
חחחח
ספרי מה קרה כבר
בעיקר קשה לי לדבר איתם על דברים מסוימים כי אני מפחדת שאני אספיילר להם בטעות, במיוחד כשהם כל כך בטוחים בדבר מסוים שהם לחלוטין טועים בויאיייי המאה שוב
אבל זה גם כיף נכון? לחשוב חעחע אין לכם מושג![]()
חחח עכשיו אני סקרנית: במה הם בטוחים?בעיקר קשה לי לדבר איתם על דברים מסוימים כי אני מפחדת שאני אספיילר להם בטעות, במיוחד כשהם כל כך בטוחים בדבר מסוים שהם לחלוטין טועים בו![]()
חחחח אני גם רוצה לדעת.בעיקר קשה לי לדבר איתם על דברים מסוימים כי אני מפחדת שאני אספיילר להם בטעות, במיוחד כשהם כל כך בטוחים בדבר מסוים שהם לחלוטין טועים בו![]()
חחח עכשיו אני סקרנית: במה הם בטוחים?
חחחח אני גם רוצה לדעת.
בכלל את מוזמנת לספר את כל המחשבות שלהם כתמימים בצפיה ראשונה שאת יודעת "וואה וואה מה מחכה לכם אתם לא בכיוון אפילו" זה תמיד מצחיק![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.