Weekend’s Watch לסופש של 09-11/11/2023

LeR@nch

Well-known member
פרקי השבוע של משפחת סימפסון, איש משפחה, לוקי, הישרדות, המירוץ למיליון, העלאה (4 פרקים אחרונים של עונה 3).
להתקדם עם המתים המהלכים: דריל דיקסון, ברוכים הבאים לרקסהם, באפי ואנג׳ל.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
The Morning Show מההתחלה. זהו נראה לי. לא בא לי לראות שום דבר אחר.

נדירליאל

Well-known member
הפעם צפיתי ואמשיך במהלך השבת לצפות ככל הנראה בסדרה שהמליץ עליה מבקר הטלוויזיה של גלריה, הארץ, ניב הדס, Abbot Elementary School. סדרת בית ספר יסודי. בשם העברי: ביה"ס יסודי - אבוט. מצחיקה אש
לפני זה הוא המליץ על סרט בשם "Lady Queez" וצפיתי, צחקתי למרות היותו הכי צפוי שאפשר, ולו רק בגלל המשחק המעולה של שתי השחקניות הראשיות.
סיימתי את דורV - דילגתי על קטעים בפרק 6, סתם "מריחה", צפיתי ב- 7 ואז עברתי ל- 8, שכמובן הכין את הקרקע לעונה 2, שהתבשרנו שאושרה. רמת האלימות, המופרעות והמשחק הממשיך עם עיוות המציאות תואם במלואו את "הבנים", והומלנדר ממשיך בדרכו הנלוזה והשערורייתית לשלוט במדיה. אבל, הרעה נרצחת, המופרע הופך לגיבור-על, הרומנטיקה תימשך, והגיבורה בחייים.
ברור שלא הפקרתי את עיתוני סופ"ש, אבל כידוע אני קורא רק את מדורי הסחת הדעת, וסוף סוף הרכלנית של מעריב הפסיקה להביא סיפורים קורעי לב. חזרני אל מי לבש מה ומתי.
ספר חדש שמצאתי בדוכן ברחוב - מיכה גודמן - סודותיו של מורה נבוכים הוא הקריאה הרצופה שלי עכשיו.

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
אתמול בערב - התחלתי עונה 2 של "המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים", סדרה איטלקית ממש חמודה על אסטרולוגיה בנטפליקס |נטפליקס| (y)

מעבר לכך, במהלך השבוע צפיתי ב-
|נטפליקס|המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים- סדרה איטלקית
|טי-וי|מבוסס על ערימת שקרים- מיני סדרה בריטית, מתחילה מוזר אבל שווה צפייה, עם סוף גאוני!
|נטפליקס|ברית של שתיקה -סיימתי
|טי-וי|אור קטן-סיימתי, סדרה על תקופת השואה בדיסני שהיו לי ציפיות ממנה...הייתה חביבה בסה"כ, צפיתי שתהיה יותר מרגשת ומזעזעת.
|טי-וי|משמר הגבול- הפרק השבועי. מצויינת! ממש שמח שהיא תעלה בהמשך גם בנטפליקס, מגיעה לה חשיפה רחבה יותר מהוט.
|טי-וי|האוהבים-סיימתי, מיני סדרה בריטית חמודה

נדירליאל

Well-known member
אתמול בערב - התחלתי עונה 2 של "המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים", סדרה איטלקית ממש חמודה על אסטרולוגיה בנטפליקס |נטפליקס| (y)

|טי-וי|מבוסס על ערימת שקרים- מיני סדרה בריטית, מתחילה מוזר אבל שווה צפייה, עם סוף גאוני!
|טי-וי|אור קטן-סיימתי, סדרה על תקופת השואה בדיסני שהיו לי ציפיות ממנה...הייתה חביבה בסה"כ, צפיתי שתהיה יותר מרגשת ומזעזעת.
|טי-וי|משמר הגבול- הפרק השבועי. מצויינת! ממש שמח שהיא תעלה בהמשך גם בנטפליקס, מגיעה לה חשיפה רחבה יותר מהוט.
המדריך האסטרולוגי - נשמע לי מעניין. אציץ בה. תודה

נדירליאל

Well-known member

המדריך האסטרולוגי - נשמע לי מעניין. אציץ בה. תודה
גילטי פלז'ר קלילה ונחמדה
אכן
וגם צפוייה, אבל עד עתה - סטרייטית לגמרי?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שמעתי עליה ושקלתי אותה. אולי אני אנסה באמת
נשמע מעניין. אולי אני אראה כשתגיע לנטפליקס

למעלה