יאא החתימה שלךזכרת נכון. לקים לא יצא שום דבר "משפטית" מזה שהוא עשה את זה.
כןהפרק השלישי לא יוצא רק ביום שני?
המדריך האסטרולוגי - נשמע לי מעניין. אציץ בה. תודהאתמול בערב - התחלתי עונה 2 של "המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים", סדרה איטלקית ממש חמודה על אסטרולוגיה בנטפליקס![]()
מעבר לכך, במהלך השבוע צפיתי ב-
המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים- סדרה איטלקית
מבוסס על ערימת שקרים- מיני סדרה בריטית, מתחילה מוזר אבל שווה צפייה, עם סוף גאוני!
ברית של שתיקה -סיימתי
אור קטן-סיימתי, סדרה על תקופת השואה בדיסני שהיו לי ציפיות ממנה...הייתה חביבה בסה"כ, צפיתי שתהיה יותר מרגשת ומזעזעת.
משמר הגבול- הפרק השבועי. מצויינת! ממש שמח שהיא תעלה בהמשך גם בנטפליקס, מגיעה לה חשיפה רחבה יותר מהוט.
האוהבים-סיימתי, מיני סדרה בריטית חמודה
המדריך האסטרולוגי - נשמע לי מעניין. אציץ בה. תודה
המדריך האסטרולוגי - נשמע לי מעניין. אציץ בה. תודהאתמול בערב - התחלתי עונה 2 של "המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים", סדרה איטלקית ממש חמודה על אסטרולוגיה בנטפליקס![]()
מעבר לכך, במהלך השבוע צפיתי ב-
המדריך האסטרולוגי ללבבות שבורים- סדרה איטלקית
מבוסס על ערימת שקרים- מיני סדרה בריטית, מתחילה מוזר אבל שווה צפייה, עם סוף גאוני!
ברית של שתיקה -סיימתי
אור קטן-סיימתי, סדרה על תקופת השואה בדיסני שהיו לי ציפיות ממנה...הייתה חביבה בסה"כ, צפיתי שתהיה יותר מרגשת ומזעזעת.
משמר הגבול- הפרק השבועי. מצויינת! ממש שמח שהיא תעלה בהמשך גם בנטפליקס, מגיעה לה חשיפה רחבה יותר מהוט.
האוהבים-סיימתי, מיני סדרה בריטית חמודה
אכןגילטי פלז'ר קלילה ונחמדה
ממליץ?ברית של שתיקה -סיימתי
ממליץ?
הסדרה כל הזמן קופצת לי והפרומו שלה לא דיבר אליי.
שמעתי עליה ושקלתי אותה. אולי אני אנסה באמתמבוסס על ערימת שקרים- מיני סדרה בריטית, מתחילה מוזר אבל שווה צפייה, עם סוף גאוני!
נשמע מעניין. אולי אני אראה כשתגיע לנטפליקסמשמר הגבול- הפרק השבועי. מצויינת! ממש שמח שהיא תעלה בהמשך גם בנטפליקס, מגיעה לה חשיפה רחבה יותר מהוט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.