Weekend’s Watch לסופש של 09-11/11/2023

Lhuna3

Well-known member
לוקי פרק 2X06 אחרון לעונה
העידן המוזהב פרק 2X03

ספר: להמשיך הארי פוטר וגביע האש (קריאה שניה)

Reutk

Active member
סיימתי סמוך על סול!! אני עם תחושות מעורבות לגבי הסוף.
התחלתי לצפות בעוצר נשימה בפרק 4.
להמשיך עם הספר sweet sorrow.

נדירליאל

Active member
להמשיך עם הספר sweet sorrow.
לגבי עוצר נשימה - ויתרתי עליו בעונה שנייה. מיציתי-מוצה. קראתי 5 כרכים של הרומן הגראפי, שלחתי לחבר בספרד.
אם כי בטמבלר יש מעריצים שיוצרים בלוגי הערצה, ומעלים תמונות בלי סוף.

It's Always Sunny

Well-known member
גם אני צופה בעוצר נשימה עכשיו, מתכננת להתחיל את עונה 2 מחר |חיבוק|
מה דעתך בינתיים על הסדרה?

ספר: להמשיך הארי פוטר וגביע האש (קריאה שניה)
אם אני זוכרת נכון אמרת לא מזמן שאת בספר השלישי, אז אני מבינה שסיימת את הספר השלישי ואת כרגע ברביעי, מתי התחלת אותו?

didalf

Well-known member

מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האנרכיסטי הזה?

אתה אנרכיסט כי לא שמת אייקון בכותרת?

לא חשבתי שנגיע ליום הזה!!!:-0
מה חשבת?

גם אני צופה בעוצר נשימה עכשיו, מתכננת להתחיל את עונה 2 מחר |חיבוק|
|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תוכניותי:
לוקי סיום עונה
Invincible
להמשיך עם All the light we cannot see
פרק ראשון לעונה של For all mankind
העידן המוזהב
להתחיל השלמה של העונה החדשה של אחד משלושת אלו:
Ghosts
Our flag means death
upload

נדירליאל

Active member
תוכניותי:
לוקי סיום עונה
Invincible
העידן המוזהב
Ghosts
Our flag means death
upload
אנרכיסטי? לפי הרשימה הנהדרת שלך הוא ממוסד לגמרי :) UPLOAD, חזרתי אליה. יש בה משהו שמושך להמשיך לצפות, על-אף הבורגניות הנוראה שלה, ובחירת שחקנים שחורים נאים ויפים במיוחד.

dilia snake

Well-known member
The Buccaneers(ראיתי פרק ראשון ונראה בסדר), רופא ללא גבולות, לייט נייט.

יוטיוב.

וספר(הספרים שקנו לי ליומולדת הגיעו בשלישי וכבר סיימתי אחד מהם!).

It's Always Sunny

Well-known member
נכון :) התחלתי את הרביעי שלשום נדמה לי.
8-* את קוראת מהר :-):
מאיזה ספר הכי נהנית עד עכשיו?

וספר(הספרים שקנו לי ליומולדת הגיעו בשלישי וכבר סיימתי אחד מהם!).
קלירלי דיברתי מהר מדי |מובך|

תוכניותי:
לוקי סיום עונה
Invincible
העידן המוזהב
Ghosts
Our flag means death
upload
אולי פיספסתי את שבוע שעבר אבל נראה קצת בשבילך.

dilia snake

Well-known member
קלירלי דיברתי מהר מדי |מובך|
מה את רוצה? זה ספרים של 300-400 עמודים, אני עושה ספר אחד ביומיים-שלושה.
האמת שהופתעתי לראות סדרה חדשה ברשימה שלך אז חיפשתי על מה זה והתקציר נשמע מעניין :-):
אני מנסה דברים חדשים והייתה עכשיו ביקורת חיובית על זה בהארץ וזה נשמע כמו אסקפיזם נחמד.

Reutk

Active member
אני קצת לא בטוחה מה אני מרגישה לגבי הסוף. הסוף האולטימטיבי מבחינתי היה שקים וג'ימי חיו ביחד באושר ועושר. אז קיבלתי את הדבר הראשון אף אחד מהם לא מת בסיום. כמובן שהדאגה הגדולה יותר הייתה לקים מאחר והיא לא מופיעה בשובר שורות והחשש שהסיבה לכך תהיה שהיא תסיים את חייה במהלך הסדרה. את הדבר השני שהם יישארו ביחד, לא בדיוק קיבלתי, אולי רק טיפה בקטע שג'יימי היה מוכן לוותר על עסקת הטיעון הכי טובה אבר רק כדי להגן על קים |מאוהב|. אבל האמת לא ממש הבנתי איך זה עזר לקים כי אשתו של הווארד עדיין יכולה לקחת אותה לתביעה בבית משפטי אזרחי לא? לא ממש הבנתי איך העדות שלו משנה את זה. ובסוף שקים באה לבקר אותו בכלא והם חולקים סיגריה כמו בפרק הראשון שלהם בסדרה, סצנה מושלמת |לב-ש|. את הדבר האחרון באושר ועושר ממש לא קיבלתי, וזה הדבר שהכי ביאס אותי. שניהם סיימו בלי כלום ועם תחושת אשמה, חרטה, ונקיפות מצפון עצומות. וכן אני יודעת שזה הגיע להם אבל באמת, באמת, שרציתי שהם ימשיכו להם ביחד, לבחור, כמו שקים אמרה, מקרים ראויים לתכנון מעשה מרמה קטנים כאלה. ולא, ממש לא הגיע להווארד מה שהם עשו לו, אבל גם שהייתה להם הזדמנות לא להמשיך, כי ג'יימי גילה שהשופט שבר את היד והתמונות שהם צילמו עם המתחזה שלו לא שוות כלום, עדיין שקים עשתה סיבוב פרסה וחזרה כדי לדאוג לתכנית שלהם נגד הווארד, במקום להמשיך לעבר הזדמנות להשיג את עבודת החלומות שלה, דאגתי בשבילה שההחלטה הזאת תהרוס לה את החיים, מה שבאמת קרה, ולא דאגתי להווארד |מובך| . אני בטיים ג'יימי קים אול דיי ווי, הרגעים שלהם ביחד היו הרגעים שהכי אהבתי בסדרה. העלילה עם מייק שבהרבה מקרים הרגישה כמעט כמו סדרה אחרת לחלוטין, עניינה אותי הרבה פחות, וזה מוזר כי זאת העלילה שבעצם הייתה הכי קרובה לשובר שורות. באופן אבסורדי, מרגע שקים וג'יימי והקשר שלהם הפכו להיות הסיבה עיקרית לאהבה שלי לסדרה, קיוויתי שבשלב מסוים קים תעזוב, כי זה היה יכול להיות ההסבר היחיד, מלבד מוות, לעובדה שהיא לא מופיעה בשובר שורות. קיוויתי שהיא תעזוב כדי שהיא תתאחד עם ג'נין שוב בעתיד. ובסוף היא באמת עזבה והיא באמת חזרה בתקופה שאחרי שובר שורות אבל לא כמו שקיוויתי. אבל אני כן מבינה למה הסדרה הסתיימה באופן הזה, זה באמת לא היה יכול להסתיים אחרת.

נדירליאל

Active member
תוכניותי:
לוקי סיום עונה
Invincible
העידן המוזהב
Ghosts
Our flag means death
upload
אנרכיסטי? לפי הרשימה הנהדרת שלך הוא ממוסד לגמרי :) UPLOAD, חזרתי אליה. יש בה משהו שמושך להמשיך לצפות, על-אף הבורגניות הנוראה שלה, ובחירת שחקנים שחורים נאים ויפים במיוחד.
אני קצת לא בטוחה מה אני מרגישה לגבי הסוף. הסוף האולטימטיבי מבחינתי היה שקים וג'ימי חיו ביחד באושר ועושר. אז קיבלתי את הדבר הראשון אף אחד מהם לא מת בסיום. כמובן שהדאגה הגדולה יותר הייתה לקים מאחר והיא לא מופיעה בשובר שורות והחשש שהסיבה לכך תהיה שהיא תסיים את חייה במהלך הסדרה. את הדבר השני שהם יישארו ביחד, לא בדיוק קיבלתי, אולי רק טיפה בקטע שג'יימי היה מוכן לוותר על עסקת הטיעון הכי טובה אבר רק כדי להגן על קים |מאוהב|. אבל האמת לא ממש הבנתי איך זה עזר לקים כי אשתו של הווארד עדיין יכולה לקחת אותה לתביעה בבית משפטי אזרחי לא? לא ממש הבנתי איך העדות שלו משנה את זה. ובסוף שקים באה לבקר אותו בכלא והם חולקים סיגריה כמו בפרק הראשון שלהם בסדרה, סצנה מושלמת |לב-ש|. את הדבר האחרון באושר ועושר ממש לא קיבלתי, וזה הדבר שהכי ביאס אותי. שניהם סיימו בלי כלום ועם תחושת אשמה, חרטה, ונקיפות מצפון עצומות. וכן אני יודעת שזה הגיע להם אבל באמת, באמת, שרציתי שהם ימשיכו להם ביחד, לבחור, כמו שקים אמרה, מקרים ראויים לתכנון מעשה מרמה קטנים כאלה. ולא, ממש לא הגיע להווארד מה שהם עשו לו, אבל גם שהייתה להם הזדמנות לא להמשיך, כי ג'יימי גילה שהשופט שבר את היד והתמונות שהם צילמו עם המתחזה שלו לא שוות כלום, עדיין שקים עשתה סיבוב פרסה וחזרה כדי לדאוג לתכנית שלהם נגד הווארד, במקום להמשיך לעבר הזדמנות להשיג את עבודת החלומות שלה, דאגתי בשבילה שההחלטה הזאת תהרוס לה את החיים, מה שבאמת קרה, ולא דאגתי להווארד |מובך| . אני בטיים ג'יימי קים אול דיי ווי, הרגעים שלהם ביחד היו הרגעים שהכי אהבתי בסדרה. העלילה עם מייק שבהרבה מקרים הרגישה כמעט כמו סדרה אחרת לחלוטין, עניינה אותי הרבה פחות, וזה מוזר כי זאת העלילה שבעצם הייתה הכי קרובה לשובר שורות. באופן אבסורדי, מרגע שקים וג'יימי והקשר שלהם הפכו להיות הסיבה עיקרית לאהבה שלי לסדרה, קיוויתי שבשלב מסוים קים תעזוב, כי זה היה יכול להיות ההסבר היחיד, מלבד מוות, לעובדה שהיא לא מופיעה בשובר שורות. קיוויתי שהיא תעזוב כדי שהיא תתאחד עם ג'נין שוב בעתיד. ובסוף היא באמת עזבה והיא באמת חזרה בתקופה שאחרי שובר שורות אבל לא כמו שקיוויתי. אבל אני כן מבינה למה הסדרה הסתיימה באופן הזה, זה באמת לא היה יכול להסתיים אחרת.
וידוי - צפיתי רק בחצי פרק. לא הצלחתי להתחבר ל- BUZZ ןגם לא הרגשתי איזה עומק ייחודי. מאידך את "שיט'ס קריק" אהבתי. לאחרונה גם גיליתי שהאב והבן הם אב ובן גם מחוץ לסדרה, מה שמסביר שהדמיון ביניהם אינו תוצאת ליהוק מוצלחת.

didalf

Well-known member
הסוף האולטימטיבי מבחינתי היה שקים וג'ימי חיו ביחד באושר ועושר.
גם אני קצת רציתי, אני לא חושבת שזה אפשרי בסדרה כזאת.

ובסוף שקים באה לבקר אותו בכלא והם חולקים סיגריה כמו בפרק הראשון שלהם בסדרה, סצנה מושלמת |לב-ש|.
ממש|מאוהב|
וכן אני יודעת שזה הגיע להם אבל באמת, באמת, שרציתי שהם ימשיכו להם ביחד, לבחור, כמו שקים אמרה, מקרים ראויים לתכנון מעשה מרמה קטנים כאלה
כן אני מבינה אני גם יודעת בראש שהם היו רעים ומגיע להם ורציתי לראות אותם מתחמנים ביחד לנצח. אבל למרות הכל אני חושבת שזה היה סוף מושלם לסדרה הזאת. אחרי הכל זאת לא פנטזיה רומנטית.

אני בטיים ג'יימי קים אול דיי ווי, הרגעים שלהם ביחד היו הרגעים שהכי אהבתי בסדרה.
כנל!!

אבל אני כן מבינה למה הסדרה הסתיימה באופן הזה, זה באמת לא היה יכול להסתיים אחרת.
|כן|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העידן המוזהב פרק 2X03
הפרק השלישי לא יוצא רק ביום שני?
אתה אנרכיסט כי לא שמת אייקון בכותרת?
זאת באמת הסיבה שלא שמתי אייקון
(זה תירוץ טוב לכך שפשוט שכחתי)
The Buccaneers(ראיתי פרק ראשון ונראה בסדר)
מהטריילר זה נראה לי כמו ניסיון לבריג'רטון חדש. ולאור זה שלא אהבתי את המקורי...
אולי פיספסתי את שבוע שעבר אבל נראה קצת בשבילך.
כנראה פיספסת כבר כמה שבועות. זנחתי את הרשימה המרהיבה שלי אחרי תחילת המלחמה. והיא דווקא גדלה מאז כל שבוע.

את הדבר השני שהם יישארו ביחד, לא בדיוק קיבלתי, אולי רק טיפה בקטע שג'יימי היה מוכן לוותר על עסקת הטיעון הכי טובה אבר רק כדי להגן על קים |מאוהב|. אבל האמת לא ממש הבנתי איך זה עזר לקים כי אשתו של הווארד עדיין יכולה לקחת אותה לתביעה בבית משפטי אזרחי לא? לא ממש הבנתי איך העדות שלו משנה את זה.
איך שאני הבנתי, או איך שזה זכור לי, העניין הוא לא שג'ימי עשה מה שעשה בסוף במשפט כדי להגן על קים, אלא כדי להראות לה שהוא מוכן לקחת אחריות על כל הדברים הרעים שהוא עשה.
הוא גרם לה לחשוב שהוא הולך לקחת עסקת טיעון שהיא תיפול בה או משהו כזה רק כדי שהיא תבוא לאולם.
אבל באמת שככל שאני חושב על זה יותר אני די בטוח שאני בקושי זוכר מה בעצם היה שם.
כי ג'יימי גילה שהשופט שבר את היד והתמונות שהם צילמו עם המתחזה שלו לא שוות כלום, עדיין שקים עשתה סיבוב פרסה וחזרה כדי לדאוג לתכנית שלהם נגד הווארד, במקום להמשיך לעבר הזדמנות להשיג את עבודת החלומות שלה,
הנה למשל זה. יש לי קמצוץ של זיכרון לגבי עניין כזה. אבל רק קמצוץ.

מתישהו אני אצטרך לראות את הסדרה שוב.

keren or5

Well-known member
איך שאני הבנתי, או איך שזה זכור לי, העניין הוא לא שג'ימי עשה מה שעשה בסוף במשפט כדי להגן על קים, אלא כדי להראות לה שהוא מוכן לקחת אחריות על כל הדברים הרעים שהוא עשה.
הוא גרם לה לחשוב שהוא הולך לקחת עסקת טיעון שהיא תיפול בה או משהו כזה רק כדי שהיא תבוא לאולם.
אבל באמת שככל שאני חושב על זה יותר אני די בטוח שאני בקושי זוכר מה בעצם היה שם.
זכרת נכון. לקים לא יצא שום דבר "משפטית" מזה שהוא עשה את זה.

למעלה