מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפוסט-פורימי הזה?
נערך לאחרונה ב:
התכוונת פוסט-פורימי?מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפוסט-פורימי הזה?
יש לך ספר ספציפי כרגע להתחיל/להמשיך? אם כן אז איזה? (איזה ז'אנרים בכללי את אוהבת לקרוא?)ומתלבטת אם בא לי לקרוא, אתמול היה לי ממש חשק.
קודם כל בשבת חוגגים לי יום הולדת 31 וחמישה חודשים.
לא, אני לא קוראת באופן קבוע כבר הרבה שנים. הכמיהה באה מהעובדה שיש לנו ארונית מלאה בספרים ובילדות שלי ממש אהבתי לקרוא ולכתוב (רציתי להיות סופרת לפני הרבה זמןיש לך ספר ספציפי כרגע להתחיל/להמשיך? אם כן אז איזה? (איזה ז'אנרים בכללי את אוהבת לקרוא?)
Children of Ruin - ספר ההמשך של Children of Time, עדיין ממשיכה, טרילוגיה מרתקת!!
לא נהנית מהסדרה?גוף שלישי- פרשתי.
התחלת את עונה 2? את נהנית ממנה גם כשאת יודעת מה הולך לקרות?יורשים - עונה 2. צפיה חוזרת שלי לקראת עליית עונה 4.
ניסיתי פעם לכתוב משהו בעצמך?לא, אני לא קוראת באופן קבוע כבר הרבה שנים. הכמיהה באה מהעובדה שיש לנו ארונית מלאה בספרים ובילדות שלי ממש אהבתי לקרוא ולכתוב (רציתי להיות סופרת לפני הרבה זמן)
לא בטוחה גם, אבל נשמע לי נכון.אני לא יודעת אם בכלל יש לי כוח לצפות במשהו בסופ"ש אז לא נראה לי שזה יהיה יקרה.
הז'אנרים האהובים עליי הם ספרים בסנגון ג'יין אייר, נשים קטנות וכו', נדמה לי שאלה רומנים מהמאה ה-19? אני לא סגורה על זה. תקני אותי בבקשה אם אני טועה![]()
כן, זה בעיקר. גם קצת פנטזיה, ופה ושם ספרים אחרים (שאני לא יודעת לשייך לז'אנר ספציפי, אבל נגיד פחות בקטע של ספרי מתח).מה הז'אנרים האהובים עלייך בספרות? אני רואה שאת אוהבת מד"ב:
[גוף שלישי] ההתחלה היתה די מעניינת לי, אבל זה נראה לי ממשיך בכיוון שפחות בא לי.לא נהנית מהסדרה?
עוד לא התחלתי את 2.התחלת את עונה 2? את נהנית ממנה גם כשאת יודעת מה הולך לקרות?
אם אפשר לשאול, אתה לא תהיה זמין בשבוע הבא? זה משהו חיובי?כל מה שאספיק לפני שאני מתעופף ביום ראשון:
מה דעתך על העונה הנוכחית של הפלאש?הפלאש
כן אבל רק לעצמי. אלה היו דברים שהלכו לפח וכנראה היו מאוד קרינג'יים אבל זה היה בגילאי 9-11 אז אני לא לוקחת את זה קשה.ניסיתי פעם לכתוב משהו בעצמך?
אז נניח דברים כמו הארי פוטר וכו'?כן, זה בעיקר. גם קצת פנטזיה, ופה ושם ספרים אחרים (שאני לא יודעת לשייך לז'אנר ספציפי, אבל נגיד פחות בקטע של ספרי מתח).
אני נוסע להשתלמות מהעבודה באמירויות ממחר עד חמישיאם אפשר לשאול, אתה לא תהיה זמין בשבוע הבא? זה משהו חיובי?
זה חמודכן אבל רק לעצמי. אלה היו דברים שהלכו לפח וכנראה היו מאוד קרינג'יים אבל זה היה בגילאי 9-11 אז אני לא לוקחת את זה קשה.
אני זוכרת שבגיל 7 רציתי לכתוב ספר והחלטתי שכל עמוד יהיה פרק אחד ומיספרתי אותם באותיות במקום במספרים![]()
אז לגבי כתיבה עניתי למעלה. ולצייר כן, גם אהבתי פעם. אבל כבר מזמן מזמן לא.אחותי קיבלה ספר בשם נעלי בלט; והיה שלב שהייתי אובססיבית לספר הזה, בעקבות הספר הזה קנינו את הספרים האחרים של הסופרת (לא ספרי המשך אבל ספרים באותה סדרה), ניסיתי לחפש את הספרים שלא תורגמו לעברית (בת 11 בזמנו) כי רציתי לשכנע את אימא שלי לקנות אותם, הייתי מוכנה לקרוא אותם באנגלית
עוד זיכרון מצחיק לגבי ספרים הוא שבגיל 10 קראתי את כל הארי פוטר, באחד מימי שישי החלטתי לקחת את הספר החמישי לבית הספר, לא היה לי כלום בתיק אבל הספר (שהיה עבה מאוד אם את זוכרת) גרם לתיק להיות כבד
כל זה נגמר כשעליתי לחטיבת הביניים, לאט לאט הפסקתי לקרוא ובמקביל גיליתי את המוזיקה (והאוזניות)
מה איתך? את אוהבת לכתוב? או לעשות דברים אחרים? (כמו נניח לצייר)
כן, את הארי פוטר אגב השלמתי רק בשנה האחרונה!אז נניח דברים כמו הארי פוטר וכו'?
גם לא איןאז לגבי כתיבה עניתי למעלה. ולצייר כן, גם אהבתי פעם. אבל כבר מזמן מזמן לא.
בגדול אין לי ממש שום כשרון אומנותי/יצירתי.
איזה כיף לשמוע!כן, את הארי פוטר אגב השלמתי רק בשנה האחרונה!
הלוואי שיכולתי למחוק לי אותו מהזכרון ולקרוא מהתחלה, כי נורא נהנייתי מזה.
ספרים מתורגמים?בבי"ס גם קראתי המון ספרי נוער כאלו של הוצאת "מרגנית" בעיקר, אני חושבת. קצת בא לי פתאום לנסות שוב משהו מהם, לראות אם הקסם שלהם עדיין יקסים אותי. (אבל מפחיד אותי לגלות שלא).
הז'אנרים האהובים עליי הם ספרים בסנגון ג'יין אייר, נשים קטנות וכו', נדמה לי שאלה רומנים מהמאה ה-19? אני לא סגורה על זה. תקני אותי בבקשה אם אני טועה![]()
מאד אהבתי את הסרטיםגם אני מאוד מאוד אהבתי את ג'יין אייר (את נשים קטנות יש מצב שקראתי פעם, אבל אני לא זוכרת).
לאן?כל מה שאספיק לפני שאני מתעופף ביום ראשון:
אני יודעת שלנשים קטנות יצא סרט ב-2019, מה הסרט הנוסף שאת מדברת עליו?מאד אהבתי את הסרטים![]()
לצערי הרב לא יצא לי לקרוא גאווה ודעה קדומהאבל אם זה הסגנון אור אני מניחה שספרים של ג'יין אוסטין? גאווה ודעה קדומה? אמה? (גם לא קראתי, אהבתי את הספרים)
למרות שבעצם בטח קראת אותם אם אלו הספרים האהובים עלייך, זה ה-קלאסיקות של הז'אנר.
יש גם סרט של ג'יין אייר עם מייקל פסבנדר.אני יודעת שלנשים קטנות יצא סרט ב-2019, מה הסרט הנוסף שאת מדברת עליו?
נכון. כתבתי פה לא מזמן כשראיתי את אמה אז אח"כ הלכתי לראות קלולס שוב וגיליתי את כל הרפרנסים למקור.ותכלס גם קלולס נחשב כי הוא מבוסס על אמה של ג'יין אוסטן.
ואת הסרט/סדרה ראית?לצערי הרב לא יצא לי לקרוא גאווה ודעה קדומהאין לנו בבית אבל קראתי את אמה וחשבתי שהוא מאוד חמוד.
לא קראתי לא צפיתי ואין לי כוונה.אני לא זוכרת אם אמרת פעם שקראת את הארי פוטר, תוכלי בבקשה להזכיר לי?
לא יצא לי לראות עיבודים לספרים כי קשה לי לשבת ולראות סרט, שזה מצחיק כי אני רואה סדרות שלחלק מהם יש פרקים של שעה שזה חצי סרט בערך.יש גם סרט של ג'יין אייר עם מייקל פסבנדר.
ראית את העיבודים של נשים קטנות?
ואת הסרט/סדרה ראית?
את אוהבת בכלל לראות עיבודים לספרים שאהבת?
איך היה לראות את קלולס אחרי שגילית את הרפרנסים לאמה?נכון. כתבתי פה לא מזמן כשראיתי את אמה אז אח"כ הלכתי לראות קלולס שוב וגיליתי את כל הרפרנסים למקור.
לא קראתי לא צפיתי ואין לי כוונה.
כשהייתי בת 10 בערך חברה גררה אותי לסרט הראשון וסבלתי מכל רגע ושם זה נגמר.
כן אני יותר ריאלית, מתמטיקה תמיד היתה התחום החזק שלי. (למרות שבבית ספר הייתי טובה גם בספרות). אבל תמיד גם רציתי איזה כשרון יצירתי יותר.גם לא איןאבל בכל זאת הלכתי לחוג ציור ונהניתי.
הנטייה שלך היא לכיוון הטכני? (מחשבים) או שמדובר במשהו אחר בכלל ואני מבלבלת בין שני דברים שונים?
ניסיתי, אבל רק התחלתי את הסרט הראשון והבנתי שהסרטים גרועים (לטעמי) ורק יהרסו לי את הזכרון הטוב מהספרים, אז הפסקתי.איזה כיף לשמוע!
ראית את הסרטים?
קשה להשוות באמת כי קראתי אותם רק כמבוגרת, אז מעבר לזה שמאוד אהבתי ונהנייתי, קשה לי לדעת אם כילדה הייתי חווה אותם אחרת באופן כלשהו.יש לי שאלה קצת טריקית כי לא יצא לך לקרוא את הספרים בגיל ילדות/נעורים אבל איך חווית הקריאה של הספרים מעיניים של בן אדם מבוגר ולא ילד? (כמוני למשל, שהייתי בת 10 כשקראתי את הספרים)
כן.ספרים מתורגמים?
הספר שהכי זכור לי נקרא "ידידתי פליקה", קראתי אותו הרבה, זה על ילד/נער בחווה שצריך לאלף סוסה ומאוד נקשר אליה.אין לי מושג על אילו ספרים את מדברת האמת![]()
זה באמת מוזר. ואת גם דופקת בינג'ים רציניים. למה בעצם?לא יצא לי לראות עיבודים לספרים כי קשה לי לשבת ולראות סרט, שזה מצחיק כי אני רואה סדרות שלחלק מהם יש פרקים של שעה שזה חצי סרט בערך.
כן הסדרה מ1995. והסרט ממש יפה תראי!את הסרט של גאווה ודעה קדומה כמעט ראיתי, המשפחה שלי ראתה אותו בנטפליקס אבל אני העדפתי לשבת עם המחשבהתחלתי לראות את הסדרה (אנחנו מדברות על הסדרה מ-1995, נכון?) אבל עצרתי בפרק השני ולמרות שרציתי לחזור אליה זה לא קרה.
גאווה ודעה קדומה - לא ראיתי את הסדרה, מאוהבת בסרט עם קירה נייטלי מ2005את ראית את הסדרה של גאווה ודעה קדומה? ואת הסרטים של נשים קטנות/ג'יין אייר/גאווה ודעה קדומה? אם כן, נהנית מהם?
חחח זה היה ממש כיף. עולם חדש נגלה בפני בסרט שראיתי מלא פעמים.איך היה לראות את קלולס אחרי שגילית את הרפרנסים לאמה?
אני אפילו לא זוכרת מתי זה היה. לא הזיז לי. לא הכרתי גם אנשים שהיו בעניין.איך הרגשתי כשהספר האחרון יצא והייתה היסטריה לגביו? מוזר? מתסכל? או שזה בכלל לא עניין אותך?
כן כשהייתי ילדה הייתי קוראת מלא. אחכ מתישהו נהייתי עצלנית ובשנים האחרונות חזרתי לקרוא הודות לניק והספרים המאד ספציפים שהוא מביא לייש לך ספרים שכן נהנית לקרוא?
לא. בפעמים המעטות שניסיתי התאכזבתי. אבל כנראה שאני לא יודעת למצוא את הטובים. גם אין לי סבלנות לארוכים. נראה לי שעדיף לי אבל לא להכנס לזה.שאלה נוספת; את קוראת פאנפיקים?
אני גםאבל תמיד גם רציתי איזה כשרון יצירתי יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.