כשאתה רואה סדרות שהן באנגלית אתה רואה עם תרגום בעברית או באנגלית?בחור מס' 8- סדרה פינית
בעבריתכשאתה רואה סדרות שהן באנגלית אתה רואה עם תרגום בעברית או באנגלית?
כשאתה רואה סדרות שהן באנגלית אתה רואה עם תרגום בעברית או באנגלית?
אויבעברית
אהבתי את ההשקעה עם התמונותסדרות:
האחרונים בינינו- פרק השבוע- הספקתי כבר.
צפה בקובץ המצורף 71410
הרופא הטוב- פרק השבוע- הספקתי כבר
צפה בקובץ המצורף 71411
אבירם כץ- פרקי השבוע- הספקתי כבר
צפה בקובץ המצורף 71412
באפי קוטלת הערפדים - פרק 1X01 - בשביל להכין לכם את הפרק ליום א' (כלומר לנסות לסנכרן לכם את הכתוביות בעברית כי כבר בדקתי והן לא). כן אנחנו תיכף מתחילים!! (שוב - אם אתם מעדיפים להתחיל בסופ"ש אז תגידו, לי זה לא משנה).
צפה בקובץ המצורף 71413
איזו קבוצה את אוהדת?סופרבול!!!!![]()
מחרתיים זה יום הממציאים בארה"במה המציאו בתאריך הזה שבגללו הסופ"ש הזה ממציאני?
יאייייייייבאפי קוטלת הערפדים - פרק 1X01 - בשביל להכין לכם את הפרק ליום א' (כלומר לנסות לסנכרן לכם את הכתוביות בעברית כי כבר בדקתי והן לא). כן אנחנו תיכף מתחילים!! (שוב - אם אתם מעדיפים להתחיל בסופ"ש אז תגידו, לי זה לא משנה).
![]()
בסופרבול הזה? אממ האמת שאף אחת מהן. אני אוהדת של הסיהוקס וכשהם לא עברו שלב רציתי שהצ'ארג'רס או הבנגלס יגיעו לסופרבול. אבל גם הם לא הגיעו אז פחות אכפת לי מי ינצח. אני אוהבת שחקנים ספציפיים בשתי הקבוצות אבל לא את הקבוצה בשלמותה. אני מניחה שאם אני חייבת לבחור אז תהיה לי העדפה קלה לקנזס סיטי, אבל אני אצפה בסופרבול עם המשפחה של השותפה שלי וחלק מהם הם אוהדי פילדלפיה אז כדי להראות תמיכה אני מניחה שרק לראשון הקרוב אני פליי איגלס פלייאיזו קבוצה את אוהדת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.