סיימתי כבר את הדיונוןמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הדיונוני הזה?
איזה קטע, בדיוק היום שקלתי אולי להתחיל מתישהו האמריקאים.נראה לי אצפה בהפרת אמונים, סדרת ריגול בת 5 פרקים, נראית לי בסגנון של האמריקנים ובכלל התאהבתי בסדרות קצרות![]()
וואו, אז את קרובה לסיום הסדרה. מה תעשי אחרי זה?לסיים את הארי פוטר ומסדר הפיניקס - אני ב-92%, ולהתחיל את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (קריאה שניה).
לא יודעת אם זה היה כאן בשבוע שעבר, זה היה?אחוזת דאונטון
לא, התחלתי לראות, זאת אותה שחקנית של האמריקאים, עצרתי לאחר חצי פרק.איזה קטע, בדיוק היום שקלתי אולי להתחיל מתישהו האמריקאים.
ובלי קשר, ראית את הדיפלומטית?
אחרי הקריאה הראשונה הייתה לי כוונה לנסות אותם, אבל די מהר אחרי שהתחלתי את הסרט הראשון, הבנתי שזה ממש גרוע בעיני ורק יהרוס לי את האהבה לספרים ופרשתי.וואו, אז את קרובה לסיום הסדרה. מה תעשי אחרי זה?
ראית את הסרטים של הארי פוטר?
היה!לא יודעת אם זה היה כאן בשבוע שעבר, זה היה?
זה עם הבעל(צ'ארלי קוקס) בתפקיד ראשי, לא שרדתי מעבר לפרק ראשוןנראה לי אצפה בהפרת אמונים, סדרת ריגול בת 5 פרקים, נראית לי בסגנון של האמריקנים ובכלל התאהבתי בסדרות קצרות![]()
זאת כזאת חוצפה מצידם כשהם משתתפים בדברים לא לטעמנו!זה עם הבעל(צ'ארלי קוקס) בתפקיד ראשי, לא שרדתי מעבר לפרק ראשון![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
ממש! חוצפן! עד שהוא סוף סוף משחק עם מבטא בריטי אי אפשר להנות מזה!זאת כזאת חוצפה מצידם כשהם משתתפים בדברים לא לטעמנו!
זה טוב?the buccaneers
זה משהו שיכול להיות כיף לעשות צפייה משותפת לו.אחוזת דאונטון
אני שמחה שסופסוף אתה מכיר בחוכמתי.**עשיתי מעשה חוכמה של לונה והזמנתי רק דוגמית של הספר השני אחרת כנראה הייתי מוותר עליו.
אני בעניין.זה משהו שיכול להיות כיף לעשות צפייה משותפת לו.
כנראה שרק האישה הטובה וקטעים נבחרים של תוכנית הבוקר.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הדיונוני הזה?
דיי, בהתחלה זה מצא חן בעיני יותר עכשיו פחות יש לי מוטיבציה.זה טוב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.