dilia snake
Well-known member
בקשר להומופוביה, זה פשוט וויב שאני מקבלת מהסופרת שאני שמה את שני הספרים יחד.סיקרנת אותי ובדקתי מה זה. וגם מה זה "חיים קטנים"
אז נזכרתי שבאמת קראתי פעם על הספר A little life ושקלתי לקנות אותו.
הוא שווה קריאה לדעתך? (כי מצד אחד את מדברת על הומופוביה, מצד שני קראת עוד ספר של הסופרת)
לספר To Paradise יש ציון נמוך יותר בGoodreads, אבל העלילה שלו דווקא נשמעת מאוד מעניינת. אבל אם לך קשה לעבור אותו אז אני חושב שזה גדול עלי.
*מוזר שכתוב על שניהם שיש להם 720 עמודים. זה צירוף מקרים מוזר מידי אז אני מניח שטעו באחד מהם.
אני אף פעם לא ממליצה או לא ממליצה על חיים קטנים. רק מזהירה שהוא טריגרי בטירוף(פדופיליה, התעללות מינית בילד ע"י גבר, אלימות והתעללות מינית ואונס בין גברים, פגיעה עצמית והתאבדות ואולי היה משהו שפספסתי.) אז אם אתה מסוגל לקרוא עמודים שלמים של זה, בבקשה. רק קח בחשבון שהסוף של הספר לא שווה את כול ההתעללות הנפשית שהסופרת תעביר אותך ואין שום קתרזיס בסוף.
הלכתי לקרוא את אל גן העדן כדי לתת צ'אנס נוסף לסופרת, לא שאני חושבת שמגיע לה בשלב הזה. אבל יש לי עוד 250 עמודים והרבה יכול להשתנות.
אל גן העדן הוא 500 ומשהו עמודים, אבל הדפים גדולים יותר. ואני חושבת שגם חיים קטנים היה 600-500 , הוא קבור באיזו ערימה ואין לי כוח לחפש וגם לו היו דפים גדולים.