בסבירות גבוהה:
החיים עצמם - עונה אחרונה - הפרק השבועי (והאחרון?)
תביישי לך, יש לך מוניטין לקיים!!!וספר(אני עם אותו ספר מיום ראשון, לא חושבת שאסיים אותו במהלך הסופ"ש).
מה למה? זאת סדרה נורא חמודה. לא אהבת את העונה הראשונה?UPLOADעונה 2 להמשיך- ויתרתי.
ילדה טובה!אנקנטו- צפיתי!![]()
![]()
![]()
![]()
סרט דיסני חמוד מאוד.
דודים:
The Thing About Pam - סדרה חדשה, אולי שווה
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרתלפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
Abbott Elementary - קומדיה שהתחילה בשנה האחרונה ואני משלים את פרקי העונה הראשונה
משפחת קונור - פרק שבועי
The Long Call - סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני)
Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; Single Drunk Female - סדרה חדשה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן; Somebody Somewhere - פרק שבועי; andscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; Station Eleven - אולי להתחיל (אולי זה יתאים לצפיה פורומית משותפת); 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה;
אה אוקיי, לא זכרתי כמה פרקים יש בעונה.למה אחרון? אין לה 16 כמו כל עונה?
זה לא מרגיש שאנחנו לפני פרק אחרון...
אהבתי, אבל לא יודעת, ראיתי 4 פרקים מעונה 2 ואז עברתי לדברים אחרים ואין לי כזה חשק להמשיך.מה למה? זאת סדרה נורא חמודה. לא אהבת את העונה הראשונה?
אה אוקיי, לא זכרתי כמה פרקים יש בעונה.
זו לא אני, זה הספר!תביישי לך, יש לך מוניטין לקיים!!!![]()
זו לא אני, זה הספר!
(ברצינות, הוא מייגע. ואני עוצרת לחשוב כול כמה זמן מה האנושות עשתה לסופרת או אם היא הומופובית או שונאת גברים או שכול התשובות נכונות).
כי קניתי, ולרגעים הוא נהיה מעניין ואז הופך להיות מייגע(ברמה הזויה, כאילו לסופרת יש פיצול אישיות או מאניה-דפרסיה) אז אני גוררת בינתיים, ואני רוצה לדעת אם יש פואנטה ואולי אני מפספסת משהו.
אז למה את ממשיכה איתו?
לאדעת אם כל הכבוד לך על ההתמדה או חבל על הסבלכי קניתי, ולרגעים הוא נהיה מעניין ואז הופך להיות מייגע(ברמה הזויה, כאילו לסופרת יש פיצול אישיות או מאניה-דפרסיה) אז אני גוררת בינתיים, ואני רוצה לדעת אם יש פואנטה ואולי אני מפספסת משהו.
אל גן העדן(מהסופרת של חיים קטנים, אם מישהו כאן ניסה זו אחת הסיבות שאני חושבת שהסופרת שונאת גברים והומופובית).מה שם הספר ?
סיקרנת אותי ובדקתי מה זה. וגם מה זה "חיים קטנים"אל גן העדן(מהסופרת של חיים קטנים, אם מישהו כאן ניסה זו אחת הסיבות שאני חושבת שהסופרת שונאת גברים והומופובית).
איזה כיף לשמוע. אני באמת חושבת שזאת סדרה נפלאה ומהנה מאודהארי פוטר יותר מושך אותי כרגע.
תביישי לך, יש לך מוניטין לקיים!!!![]()
אוי, מבאס כשיש ספרים כאלה.זו לא אני, זה הספר!
(ברצינות, הוא מייגע. ואני עוצרת לחשוב כול כמה זמן מה האנושות עשתה לסופרת או אם היא הומופובית או שונאת גברים או שכול התשובות נכונות).
מוכר לי מאוד. גם מעולם הספרים וגם מעולם הטלוויזיהכי קניתי, ולרגעים הוא נהיה מעניין ואז הופך להיות מייגע(ברמה הזויה, כאילו לסופרת יש פיצול אישיות או מאניה-דפרסיה) אז אני גוררת בינתיים, ואני רוצה לדעת אם יש פואנטה ואולי אני מפספסת משהו.
זה זה עם הבחורה שבעלה השתיל לה שבב אהבה? בתוכנית שלי להתחיל מתישהולהמשיך עם Made For Love
להמשיך עם Upload
להמשיך עם פארקס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.