Weekend’s Watch לסופש של 05-07/10/2023😄

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחח כן:-D
מסתבר שהחבר הכי טוב של אבא שלי הבת שלו גם סוויפטית אז הוא השתמש בזה כתירוץ להזמין אותו עם הבנות לעל האש וה THEME יהיה טיילור. כלומר מבחינתי זה פשוט אומר זה שאני הפעם בוחרת את המוזיקה. אולי גם נעשה צמידים נראה אם היא קוקו כמוני.
אבל כשהוא אומר "טיילור על האש" זה מצחיק אותי כי זה נשמע לי כאילו אנחנו שמים אותה על המנגל:-D
זה נשמע כמו בילוי מגניב שאבא שלך אירגן.
איך אפשר שלא? העלילות חופפות (לפחות בהתחלה).
תתפלא, הרבה אנשים מחליטים בשביל הנוחות לראות את האחת בלי השנייה.
תודה.

הצצתי בהודעה שלי בדף האחרון שם וראיתי שכתבתי שהעיניים של אליזבת' השנייה היו כחולות, וכך גם קלייר פוי, אבל לאוליביה קולמן יש עיניים חומות והכוונה הייתה שהיא תהיה עם עדשות כחולות אבל זה היה לה קשה.
וזה הזכיר לי שלאחרונה באינסטגרם ראיתי איזה סרטון שדיבר על כך שלדניאל רדקליף יש צבע עיניים שונה ממה שמתואר להארי פוטר בספרים. וניסו שהוא יהיה עם עדשות כדי לשנות את הצבע וזה ממש היה לו קשה בעיניים וגרם לו לדמוע אז בסוף ויתרו.

It's Always Sunny

Well-known member
הצצתי בהודעה שלי בדף האחרון שם וראיתי שכתבתי שהעיניים של אליזבת' השנייה היו כחולות, וכך גם קלייר פוי, אבל לאוליביה קולמן יש עיניים חומות והכוונה הייתה שהיא תהיה עם עדשות כחולות אבל זה היה לה קשה.
זה מזכיר לי שבעונה השלישית של הכתר היה פרק שבו יש פלאשבק לאליזבת' ומרגרט הקטנות ויש לשחקניות עיניים כחולות (לפי דעתי הן גם הופיעו בשתי העונות הראשונות) אבל גם לאוליביה קולמן וגם להלנה בונהם קרטר יש עיניים חומות. והיה מעבר בין השחקנית ילדה של מרגרט לבין הלנה והתמקדו בפנים של שתיהן ההבדל בין הצבעים הצחיק אותי :-D
אבל למדתי להתעלם מזה כי אוליביה קולמן הייתה נפלאה בתפקיד.
לך היה אכפת מהשינוי הזה?

וזה הזכיר לי שלאחרונה באינסטגרם ראיתי איזה סרטון שדיבר על כך שלדניאל רדקליף יש צבע עיניים שונה ממה שמתואר להארי פוטר בספרים. וניסו שהוא יהיה עם עדשות כדי לשנות את הצבע וזה ממש היה לו קשה בעיניים וגרם לו לדמוע אז בסוף ויתרו.
מה אמור להיות צבע העיניים של הארי בספר?

נערך לאחרונה ב:
למעלה