It's Always Sunny
Well-known member
סיימתי לקרוא את השרשור שלכם על העונה והיה מאוד כיף, אפילו נשארתי עם טעם של עוד.זכור לי שעונה 4 של הכתר מעולה
סיימתי לקרוא את השרשור שלכם על העונה והיה מאוד כיף, אפילו נשארתי עם טעם של עוד.זכור לי שעונה 4 של הכתר מעולה
סיימתי לקרוא את השרשור שלכם על העונה והיה מאוד כיף, אפילו נשארתי עם טעם של עוד.
את יכולה לשים קישור?
זה נשמע כמו בילוי מגניב שאבא שלך אירגן.חחחח כן
מסתבר שהחבר הכי טוב של אבא שלי הבת שלו גם סוויפטית אז הוא השתמש בזה כתירוץ להזמין אותו עם הבנות לעל האש וה THEME יהיה טיילור. כלומר מבחינתי זה פשוט אומר זה שאני הפעם בוחרת את המוזיקה. אולי גם נעשה צמידים נראה אם היא קוקו כמוני.
אבל כשהוא אומר "טיילור על האש" זה מצחיק אותי כי זה נשמע לי כאילו אנחנו שמים אותה על המנגל![]()
תתפלא, הרבה אנשים מחליטים בשביל הנוחות לראות את האחת בלי השנייה.איך אפשר שלא? העלילות חופפות (לפחות בהתחלה).
תודה.![]()
שרשור דיוני הכתר 👑 עונה 4
החלטתי שהכתר ראויה לשרשור מיוחד עבורה. אני מקווה שנדבר עליה מספיק כדי להצדיק את זה. אבל אם לא, לא נורא. כמובן צריך להקפיד על סימון ספוילר עם מספר הפרק.www.tapuz.co.il
כן הוא חמודזה נשמע כמו בילוי מגניב שאבא שלך אירגן.
זה מזכיר לי שבעונה השלישית של הכתר היה פרק שבו יש פלאשבק לאליזבת' ומרגרט הקטנות ויש לשחקניות עיניים כחולות (לפי דעתי הן גם הופיעו בשתי העונות הראשונות) אבל גם לאוליביה קולמן וגם להלנה בונהם קרטר יש עיניים חומות. והיה מעבר בין השחקנית ילדה של מרגרט לבין הלנה והתמקדו בפנים של שתיהן ההבדל בין הצבעים הצחיק אותיהצצתי בהודעה שלי בדף האחרון שם וראיתי שכתבתי שהעיניים של אליזבת' השנייה היו כחולות, וכך גם קלייר פוי, אבל לאוליביה קולמן יש עיניים חומות והכוונה הייתה שהיא תהיה עם עדשות כחולות אבל זה היה לה קשה.
מה אמור להיות צבע העיניים של הארי בספר?וזה הזכיר לי שלאחרונה באינסטגרם ראיתי איזה סרטון שדיבר על כך שלדניאל רדקליף יש צבע עיניים שונה ממה שמתואר להארי פוטר בספרים. וניסו שהוא יהיה עם עדשות כדי לשנות את הצבע וזה ממש היה לו קשה בעיניים וגרם לו לדמוע אז בסוף ויתרו.
ירוקמה אמור להיות צבע העיניים של הארי בספר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.