מעניין.ספר: ניסיתי את פרק הניסיון (זה הרבה יותר מפרק, זה כ-10% מהספר בד"כ) של Consider Phlebas, הספר הראשון בסדרת ה-Culture של איאן מ.בנקס והאמת שהוא לא עשה לי הכי חשק לקנות אותו. בעקרון כן יש שם נושא כללי ורקע שמעניין אותי מאוד (כל הציוויליזיה הבין כוכבית/גלקטית שם בין תרבויות של גזעים שונים ואידיאולוגיות ודתות שונות) אבל מרגיש לי שזה מסופר בסגנון של מערבון חלל, שלזה אני פחות מתחברת. כלומר שכל העתיד המרתק הזה הוא בעיקר רקע לדמות של גבר עתידני קשוח שנקלע לכל מיני קרבות חלל או קרבות מסוגים אחרים (וחצי-במזל חצי-בשכל מצליח להחלץ מהם).
אז נראה לי שאני אוותר עליו כרגע, אבל זה לא אומר שאני לא אשמח להמלצות נוספות ממך, ניק, ומאחרים.
הבנתי - תודה, אני באמת אנסה את אחד משלושת אלו שכתבת עכשיו!מעניין.
דבר ראשון אני לא הייתי ממליץ על Consider Phlebas בתור הראשון כי אומנם הוא טכנית הראשון בסדרת הCulture אבל כל הספרים האלו נמצאים פשוט באותו יקום, זה לא שהם ספרי המשך. לדעתי Matter וExcession הם טובים יותר.
אבל מה שגם מוזר זה שעד כמה שזכור לי Consider Phlebas הוא לחלוטין לא מה שאת תיארת...
אוקי אני אדיוט לחלוטין. אני לא קראתי בכלל את Consider Phlebas. השמות המוזרים של הספרים האלו... אני חשבתי על Look to Windward שהוא הספר הראשון שאני קראתי מספרי הCulture. והוא הספר הכי לא הרפתקני שיש. או לפחות פחות מMatter וExcession.
אם כי גם אותם ממש ממש אי אפשר לתאר כפי שאת תיארת.
ובאמת זכור לי שגיס שלי אמר לי שהספר הראשון בסדרה הוא הכי ספר מלחמה מכל הספרים.
בקיצור נראה לי ששווה שתנסי פרק ניסיון של אחד משלושתם.
נראה לי שהייתי הכי ממליץ על Excession בשבילך. אם כי נראה לי שאני אהבתי את Matter יותר.
כל הכבוד. השתמשת בכלים שלמדת בקורס של עדיהצלחתי למצוא את השרשור של עונה 4 של סיפורה של שפחה, אני גאה בעצמיה
זה בקולנוע בארץ?????????????????????????וגם אני הולך לראות את הסרט של ארי ודנטה מגלים את סודות היקום בקולנוע היום
יותר חשוב מה חשבת על עונה 4 של הכתר?סיימתי את עונות 4 של הכתר וסיפורה של שפחה.
הצלחתי למצוא את השרשור של עונה 4 של סיפורה של שפחה, אני גאה בעצמיהולכת עכשיו לקרוא את כל מה שכתבתם שם.
מה זה אומר? עושים על האש עם שירים שלה ברקע?וגם: מה שאבא שלי משומה קורה לו "טיילור על האש".
חחחח כןמה זה אומר? עושים על האש עם שירים שלה ברקע?
כןכל הכבוד. השתמשת בכלים שלמדת בקורס של עדילחיפוש בפורום?
אני אתגעגע לכל השחקנים אבל במיוחד לאוליביה קולמן. העונה הייתה עשויה טוב, כשהתחלתי את הסדרה הייתה לי תהיה אם אצליח להתחבר לשחקנים החדשים והאם הסיבה שאני נהנית מהסדרה זה בגלל האהבה שלי לשחקנים משתי העונות הראשונות. אבל התברר שאני נהנית מהסדרה בלי קשר לשחקנים.יותר חשוב מה חשבת על עונה 4 של הכתר?
מצאתי ואני עומדת לקרוא גם אותו. עד עכשיו הייתי עסוקה בלקרוא את השרשור של סיפורה של שפחה. היה מאוד מעניין.ויש גם שרשור לעונה 4 של הכתר אם תצליחי למצוא.
זכור לי שעונה 4 של הכתר מעולהסיימתי את עונות 4 של הכתר וסיפורה של שפחה.
אוליביה קולמן לחלוטין מלכה. וג'יליאן אנדרסון גם מדהימה בתור ת'אצר.אני אתגעגע לכל השחקנים אבל במיוחד לאוליביה קולמן. העונה הייתה עשויה טוב, כשהתחלתי את הסדרה הייתה לי תהיה אם אצליח להתחבר לשחקנים החדשים והאם הסיבה שאני נהנית מהסדרה זה בגלל האהבה שלי לשחקנים משתי העונות הראשונות. אבל התברר שאני נהנית מהסדרה בלי קשר לשחקנים.
שמעתי שהעונה החמישית קצת פחות טובה, אני מחזיקה אצבעות שאני אהנה ממנה בכל זאת.
וספוילר לעונה 4:
מאוד נהניתי ממערכת היחסים של תאצ'ר והמלכה. היה מאוד נחמד לראות את הקשר של שתיהן במיוחד ששתיהן נשים ובערך באותו גיל.
רק בקולנוע לב וגם שם רק הקרנות בודדות בכל הארץ.זה בקולנוע בארץ?????????????????????????![]()
www.lev.co.il
אויש חבל שלא אמרת אולי אפילו הייתי באה איתך. (את מי באמת אתה גורר לסרטים כאלה?)רק בקולנוע לב וגם שם רק הקרנות בודדות בכל הארץ.
וכנראה זאת של היום הייתה האחרונה כי לפי האתר כרגע אין עוד הקרנות.
אבל אולי זה ישתנה בעתיד, תבדקי מידי פעם כאן:
והיה נהדר (אם כי לא ריגש כמו הספר)ארי ודנטה מגלים את סודות היקום | קולנוע לב | LEV
מבוסס על רומן הנעורים המפורסם, "ארי ודנטה מגלים את סודות היקום" הוא סיפורם של אריסטוטל ודנטה - שני בני נוער שגרים באל פאסו, טקסס. יחד הם יפתחו חברות יוצאת דופן, יגלו את עצמם, ואולי גם את סודות היקום כולו... הפקה של לין מנואל מירנדה ("המילטון", "אנקאנטו"), בהשתתפות אווה לונגוריה ("עקרות בית...www.lev.co.il
באמת חבל שלא חשבתי לומר לך ברגע שראיתי שיש הקרנות.אויש חבל שלא אמרת אולי אפילו הייתי באה איתך. (את מי באמת אתה גורר לסרטים כאלה?)
טוב אני אחכה שיגיע לטלווזיה מתישהו.
אני שמח שאתה רואה באמת במקבילבאפי (4.09 ואילך), אנג׳ל (1.09 ואילך),
איך אפשר שלא? העלילות חופפות (לפחות בהתחלה).אני שמח שאתה רואה באמת במקביל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.