ווילו, חמוד לאללה, Bad Batch ללא דיבובמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המתובל הזה?
מה זה? (ואיפה את צופה בזה, או שדרך הדודים?)סדרה-מתלבטת עדייןכנראה שוונדרפולז
חח לא הכרתי את זה אז בדקתי עכשיו את הראשון שמצאתי של Blind Wave (לטריילר של הסרט של ברבי) וזה נחמד כזה!מוזיקה
קריאה אינטרנטית
יוטיוב- היה לי פעם הרגל של לעקוב אחרי ערוצי reaction (Blind Wave ו-The Normies), הפסקתי מאז אבל החלטתי עכשיו שמתחשק לי שוב. אני לא צופה ברוב התכנים שלהם אבל אני מושקעת רגשית בערוצים האלה.
אוי כן, להביא את עצמך לקרוא זה לפעמים מרגיש "מעייף", גם לי. (וחבל כי כשאוהבת ספר זה כל כך כיף לקרוא אותו).לא קשור ממש, הייתי השבוע בספרייה והתלהבתי מלראות את כל הספרים, רק מה, זה הזכיר לי שיש הרבה ספרים בבית ואין לי כוח לשבת ולעשות את הפעולה הזו של קריאה, אז בינתיים אסתפק בלהסתכל על הספרים בספרייה ולהרגיש געגוע קל.
זוכרת שדיברתי הרבה על הסדרה Dead Like Me? אז Wonderfalls היא סדרה של אותו יוצר, בריאן פולר. אני לא בטוחה מה הפרמיס שלה ממש אלא רק שהיא בוטלה אחרי 13 פרקים ואהבתי מאוד את שתי הסדרות האחרות שלו שזה די מתבקש לצפות בזו עכשיו.מה זה? (ואיפה את צופה בזה, או שדרך הדודים?)
הם חמודים מאוד לדעתיחח לא הכרתי את זה אז בדקתי עכשיו את הראשון שמצאתי של Blind Wave (לטריילר של הסרט של ברבי) וזה נחמד כזה!
ברגע שאת מתגברת על המחסום של ההתחלה, את נשאבת לקריאה?אוי כן, להביא את עצמך לקרוא זה לפעמים מרגיש "מעייף", גם לי. (וחבל כי כשאוהבת ספר זה כל כך כיף לקרוא אותו).
אבל איך את יודעת אם יהיה משהו מעניין ?ואם משהו היה מעניין, הייתי מקשיבה להם, אז נראה אם עלה משהו מעניין.
לא לצחוק עליילא קשור ממש, הייתי השבוע בספרייה והתלהבתי מלראות את כל הספרים
אם זה פרק שאני אוהבת או שיש בו טוויסט מעניין, אני מיד ארצה לראות אותו.אבל איך את יודעת אם יהיה משהו מעניין ?
למה לצחוק? הגיוני (אפילו מאוד) לדעתי. אם כבר, זה משהו שיש מצב שגם אני הייתי עושה אם הייתי קוראת קצת יותרלא לצחוק עליי
אבל תמיד בסדרות שאני רואה סצנות שמתרחשות בספרייה זה מלהיב אותי וגם מסקרן אותי איזה ספרים יש שם
כן, כשקראתי זה היה בעיקר של באפי אבל לא רק, כמעט כל סדרה שגיליתי בה עניין, רצתי מיד לאינטרנט כדי לבדוק אילו פאניפיקים כתבו עליה. יש לציין שלא הייתי קוראת פאנפיקים מההתחלה עד הסוף, בעיקר קראתי את מה שהייתי צריכה באותו רגע. אם סדרה לא סיפקה לי משהו, ניסיתי לחפש את זה בפאנפיקים.בזמנו ששאלת אותי אם אני קוראת פאנפיקים אני ממש הייתי בטוחה שאת קוראת כאלה של ספרים
אז מעניין אותי של איזה סדרות את קוראת ? אני מניחה של באפי ושל דוקטור הו ?
אוקי הבנתיאם זה פרק שאני אוהבת או שיש בו טוויסט מעניין, אני מיד ארצה לראות אותו.
יאי מגניבלא יודעת אם את מכירה את בנות גילמור, אבל יש אתגר קריאה של כל ספר שהופיע שם על המסך.
אבל איך ידעת שזה יהיה שם ?כן, כשקראתי זה היה בעיקר של באפי אבל לא רק, כמעט כל סדרה שגיליתי בה עניין, רצתי מיד לאינטרנט כדי לבדוק אילו פאניפיקים כתבו עליה. יש לציין שלא הייתי קוראת פאנפיקים מההתחלה עד הסוף, בעיקר קראתי את מה שהייתי צריכה באותו רגע. אם סדרה לא סיפקה לי משהו, ניסיתי לחפש את זה בפאנפיקים.
באמת נשמע מעניין .חוץ מזה שזה על חברים שזה לא מעניין אותימזכיר לי שהיו מספר פאנפיקים של אותה כתבת שתיארה את החיים של הדמויות מהסדרה חברים מלפני שהסדרה התחילה עד לסופה. היא עשתה מעט שיכתובים אבל כתבה באופן מעניין. מה שמרשים אותי בעיקר זה שהיא כתבה על כל דמות וסיימה (!) את כל הסיפורים שלה, זאת אומרת, לא נטשה באמצע והיא כתבה משהו כמו 30 פרקים (פלוס מינוס) לכל דמות. ניסיתי להתחייב לפאנפיקים האלה אבל תמיד נתקעתי באמצע הדרך.
מה זאת אומרת קטעים שאהבת? פרקים או קטעים מסויימים מפרקים?אוקי הבנתי
כי פשוט שאני הייתי מאזינה לאלו של הבית הלבן ושולחן לחמישה אז תמיד הייתי מחכה לקטעים שאהבתי אז בחלק מהמקרים לא היו מזכירים אותם בכלל או שמזכירים בקטנה
בגלל זה אני מראש לא מאזינה לכאלה של אבודים למרות שאני בטח כן מפסידה דברים שווים
בכל אופן כנראה בסדרות שלך זה שונה
הייתי מגגלת את מה שאני רוצה, קוראת קצת ממה שמוצג בגוגל ומחליטה אם זה מתאים ליאבל איך ידעת שזה יהיה שם ?
כשראיתי את כמות הפרקים.באמת נשמע מעניין .חוץ מזה שזה על חברים שזה לא מעניין אותי
מה גורם לך להתקע ?
תודה. ובדקתי עכשיו קצת על מה זה דד לייק מי - יש מצב שאנסה אותה! (למרות שדווקא לפושינג דייזיז לא התחברתי)זוכרת שדיברתי הרבה על הסדרה Dead Like Me? אז Wonderfalls היא סדרה של אותו יוצר, בריאן פולר. אני לא בטוחה מה הפרמיס שלה ממש אלא רק שהיא בוטלה אחרי 13 פרקים ואהבתי מאוד את שתי הסדרות האחרות שלו שזה די מתבקש לצפות בזו עכשיו.
אני רואה דרך הדודים, ואין תרגום בכללאבל אני מניחה שאסתדר, פשוט יותר נוח לי מתורגם.
אגב, אני צופה בכל התכנים שלי דרך הדודים כי התרגלתי לדרך הזו, אני לא יכולה לדמיין את עצמי יושבת מול הטלוויזיה אחרי שהתרגלתי למשהו מסויים.
יש לך איפה לצפות בדד לייק מי?תודה. ובדקתי עכשיו קצת על מה זה דד לייק מי - יש מצב שאנסה אותה! (למרות שדווקא לפושינג דייזיז לא התחברתי)
אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת.לא קשור ממש, הייתי השבוע בספרייה והתלהבתי מלראות את כל הספרים, רק מה, זה הזכיר לי שיש הרבה ספרים בבית ואין לי כוח לשבת ולעשות את הפעולה הזו של קריאה, אז בינתיים אסתפק בלהסתכל על הספרים בספרייה ולהרגיש געגוע קל.
תיהני!מה שמזכיר לי שאני באמת צריכה ללכת כבר לספרייה שוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.