Weekend’s Watch לסופש של 04-06/08/2022 💡

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק התכוונת לספר לי שיצא ספר המשך של בויפרינד מטריאל - הסבנד מטריאל השבוע???? או שהייתי צריכה לגלות את זה לבד!
לא דיברנו בעבר על הספר המשך? היה זכור לי שכן.
אני ידעתי על זה ממזמן, אבל בשבועות האחרונים גם ראיתי כל מיני בוקסטגרמים שמדברים על קריאת הספר (הוצאת מוקדמת לכל מיני אנשים)
*והם היו די מאוכזבים - קחי את זה כאזהרה.
ואז לפני יומיים קיבלתי הודעה מאמזון שההזמנה שלי הגיעה, מה שאומר שאני קניתי את הספר כבר בעבר ושכחתי מזה.
רק המחשבה על סימבה אומר "אבא קום" מעלה לי דמעות.
רגע, אבל מופסה מיד קם, לא?
ייתכן שכל השנים האלו ראיתי גרסה מצונזרת?

didalf

Well-known member
לא דיברנו בעבר על הספר המשך? היה זכור לי שכן.
אבל לא אמרת לי שזה יוצא השבוע.
אני ידעתי על זה ממזמן, אבל בשבועות האחרונים גם ראיתי כל מיני בוקסטגרמים שמדברים על קריאת הספר (הוצאת מוקדמת לכל מיני אנשים)
*והם היו די מאוכזבים - קחי את זה כאזהרה.
אוי עכשיו אני חוששת להתחיל. גם ככה תמיד יש לי חששות עם ספרי המשך שמורחים משהו שהיה טוב:-/

רגע, אבל מופסה מיד קם, לא?
ייתכן שכל השנים האלו ראיתי גרסה מצונזרת?
שלא תעיז להתבדח על זה אפילוB-|

טוני החתול

Well-known member
מנהל

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף ביאסת אותי ממש:-( וכבר קניתי.
קראתי משהו די מבאס לפני כמה ימים באינטרנט - שאפשר לבטל קניה של ספר דיגיטלי. כלומר כאילו להחזיר אותו. ומקבלים החזר כספי מלא. אני מניח שיש הגדרת זמן שבו מותר לעשות את זה. אבל יש אנשים שקוראים בקצב מטורף ויכולים לקרוא 500 עמודים בלילה אחד. אז האנשים האלו תמיד יכולים לעשות את זה וככה לא לשלם על ספרים אף פעם (תוך כדי שאני כותב את זה אני מבין שאני מגדיר ספרייה).
אז לפי מה שקראתי הרבה יוצרי טיק טוק שהעמודים שלהם קשורים לקריאה המליצו לאנשים לעשות את זה מתוך מחשבה שככה דופקים את אמזון שהיא באמת חברה נוראית. אבל מסתבר שכשעושים החזרה של ספר דיגיטלי, אז לא רק שהסופר צריך "להחזיר" את הכסף שהוא הרוויח מכירת הספר, אלא גם לשלם סוג של קנס קטן.
ואז מה שקרה בגלל הקמפיין טיק טוק הזה להחיר ספרים דיגיטליים אז היו סופרים שבסוף החודש היו חייבים כסף לאמזון.

כל זה לומר - אולי את עדיין יכולה להחזיר אותו.
*אני יודע שסופרים לא מרוויחים המון, בטח לא מישהו נישתי בבריטניה, אבל אני מניח שהוא יצליח לסגור את החודש כם אם הוא ישלם עליך קנס.

didalf

Well-known member
קראתי משהו די מבאס לפני כמה ימים באינטרנט - שאפשר לבטל קניה של ספר דיגיטלי. כלומר כאילו להחזיר אותו. ומקבלים החזר כספי מלא. אני מניח שיש הגדרת זמן שבו מותר לעשות את זה. אבל יש אנשים שקוראים בקצב מטורף ויכולים לקרוא 500 עמודים בלילה אחד. אז האנשים האלו תמיד יכולים לעשות את זה וככה לא לשלם על ספרים אף פעם (תוך כדי שאני כותב את זה אני מבין שאני מגדיר ספרייה).
אבל לספריה משלמים דמי מנוי לא?
יש גם בקינדל הבנתי איזה מוד של כאילו ספריה שמשלמים סכום כלשהו אולי חודשי ואפשר לקרוא חופשי כמה שרוצים [לספרים שתומכים בזה]

אז לפי מה שקראתי הרבה יוצרי טיק טוק שהעמודים שלהם קשורים לקריאה המליצו לאנשים לעשות את זה מתוך מחשבה שככה דופקים את אמזון שהיא באמת חברה נוראית. אבל מסתבר שכשעושים החזרה של ספר דיגיטלי, אז לא רק שהסופר צריך "להחזיר" את הכסף שהוא הרוויח מכירת הספר, אלא גם לשלם סוג של קנס קטן.
ואז מה שקרה בגלל הקמפיין טיק טוק הזה להחיר ספרים דיגיטליים אז היו סופרים שבסוף החודש היו חייבים כסף לאמזון.
הכל דפוק|חבול|

כל זה לומר - אולי את עדיין יכולה להחזיר אותו.
אבל אני עדיין סקרנית מצד שני:-D
למה היו מאוכזבים?

*אני יודע שסופרים לא מרוויחים המון, בטח לא מישהו נישתי בבריטניה, אבל אני מניח שהוא יצליח לסגור את החודש כם אם הוא ישלם עליך קנס.
לאדעת אם כזה נישתי, ואני בטוחה שהסופר (סופרת?) במצב טוב.
בדיוק היה כתבה בהארץ על התופעה של ספרי רומנטיקה של גייז שזה נהיה להיט בעיקר בקרב נשים סטרייטיות והזכירו מלא ספרים שקראנו וציינו את זה ספציפית שהפך לממש להיט בארץ [כל הכתבה אני כזה "דההההההההה"]. ואז ראיתי גם פרסומות של אפליקציה עברית לספר הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל אני עדיין סקרנית מצד שני:-D
למה היו מאוכזבים?
אה נראה לי ברור למה הספר תהיה אכזבה. שזאת תכלס הסיבה שאת לא אוהבת ספרי המשך - כי ספר רומנטי טוב מסתיים בכך ששני הגיבורים יחד. אז אם עושים לו ספר המשך לא יעשו שהכל טוב בין השניים, אז אנחנו בעיקר צריכים לראות את הזוג האהוב עלינו נפרד. או במקרה היותר טוב, פשוט סובל מספיק כדי שזה יעניין למרות שאין מתח רומנטי.
אבל לספריה משלמים דמי מנוי לא?
לספרייה במושב שלי לא משלמים דמי מנוי לדעתי (אוקי, אז כבר יותר מ20 שנה לא הייתי שם)(אחרי שבתקופת התיכון התנדבתי שם כשנה במסגרת "תרומה קהילתית" או משהו כזה שהיה חובה לעשות בכיתה י')(והפאקינג ספרייה הזאת {שאני מאוד אהבתי} הייתה דווקא פתוחה רק שעה בשבוע, אבל השעה שבה ערוץ 2 המעצבן בחר להקרין את הפרק השבועי של באפי ובכך גרם לי לתח שבועי קבוע שמישהו יעצור לי את הקלטת הפרק בזמן שאני לא בבית {או משהו אחר יקרא} ולא תהיה לי דרך להשלים אותו)
יש גם בקינדל הבנתי איזה מוד של כאילו ספריה שמשלמים סכום כלשהו אולי חודשי ואפשר לקרוא חופשי כמה שרוצים [לספרים שתומכים בזה]
קינדל אנלימיטד או משהו כזה. פעם אחרונה שבדקתי זה לא היה זמין למינויים בארץ. אבל יכול להיות שזה ישתנה.
בכל מקרה בגלל שאני קורא ספרים די לאט זה לא הכי משתלם לי.
וגם לרוב הספרים הממש טובים לא היו זמינים שם חינם.
לאדעת אם כזה נישתי, ואני בטוחה שהסופר (סופרת?) במצב טוב.
בדיוק היה כתבה בהארץ על התופעה של ספרי רומנטיקה של גייז שזה נהיה להיט בעיקר בקרב נשים סטרייטיות והזכירו מלא ספרים שקראנו וציינו את זה ספציפית שהפך לממש להיט בארץ [כל הכתבה אני כזה "דההההההההה"]. ואז ראיתי גם פרסומות של אפליקציה עברית לספר הזה.
גם אני קראתי את הכתבה הזאת לפני יומיים.
עדיין, סופרים שהם מצליחים במידה סבירה לא ממש מתעשרים. ג'יי. קיי. רולינג היא עוף נדיר.
אז לאלכסיס הול יש הצלחה יחסית גדולה עכשיו עם ספר אחד. הוא הוציא הרבה ספרים לפני זה שאף פעם לא שמעתי התלהבות נרחבת עליהם. ועכשיו החדש כנראה לא מתקבל בהתלהבות. אם כי לפחות הוא אולי מפצה על זה בכך שהוא כותב ספרים די מהר (לפי קצב ההוצאות החדשות).
*התייחסתי אליו כזכר כי במקור כשקראתי את הספר הקודם שלו וכששמעתי על הספר BM תמיד חשבתי עליו בתור גבר. רק אחר כך קראתי משהו על כך שזאת אולי אישה. ואני לא זוכר אם זה בגלל שקראתי שלא ידוע אם אלכסיס הול הוא זכר או נקבה, או שאלכסיס הול הוא א-בינארי.
(זה יהיה די מטופש לכתוב "א-בינארית")

didalf

Well-known member
*התייחסתי אליו כזכר כי במקור כשקראתי את הספר הקודם שלו וכששמעתי על הספר BM תמיד חשבתי עליו בתור גבר. רק אחר כך קראתי משהו על כך שזאת אולי אישה. ואני לא זוכר אם זה בגלל שקראתי שלא ידוע אם אלכסיס הול הוא זכר או נקבה, או שאלכסיס הול הוא א-בינארי.
אה אני הנחתי שזאת אישה כי אלקסיס גורם לי לחשוב על אלקסיס משיטס קריק ולכן בראש שלי זה סתם של בת, אבל גוגל אומר שהוא גבר.

אה נראה לי ברור למה הספר תהיה אכזבה. שזאת תכלס הסיבה שאת לא אוהבת ספרי המשך - כי ספר רומנטי טוב מסתיים בכך ששני הגיבורים יחד. אז אם עושים לו ספר המשך לא יעשו שהכל טוב בין השניים, אז אנחנו בעיקר צריכים לראות את הזוג האהוב עלינו נפרד. או במקרה היותר טוב, פשוט סובל מספיק כדי שזה יעניין למרות שאין מתח רומנטי.
אוף עכשיו אני מתלבטת:-(

(והפאקינג ספרייה הזאת {שאני מאוד אהבתי} הייתה דווקא פתוחה רק שעה בשבוע, אבל השעה שבה ערוץ 2 המעצבן בחר להקרין את הפרק השבועי של באפי ובכך גרם לי לתח שבועי קבוע שמישהו יעצור לי את הקלטת הפרק בזמן שאני לא בבית {או משהו אחר יקרא} ולא תהיה לי דרך להשלים אותו)
חוצפה מצידם.

קינדל אנלימיטד או משהו כזה. פעם אחרונה שבדקתי זה לא היה זמין למינויים בארץ. אבל יכול להיות שזה ישתנה.
אני יודעת שאחותי השתמשה בזה כדי לקרוא חלק מהאנימות שלה אז זה זמין בארץ.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה אני הנחתי שזאת אישה כי אלקסיס גורם לי לחשוב על אלקסיס משיטס קריק ולכן בראש שלי זה סתם של בת, אבל גוגל אומר שהוא גבר.
אני מנסה להזכר מאיפה זכור לי גבר שקראו לו אלכסיס.

בכל מקרה, אל תקשיבי לגוגל. הוא נורא מיושן. מבחינתו מי שלובש את המכנסיים במערכת יחסים הוא הגבר (ואם זה נכון במערכת יחסים זה בטח נכון גם מחוץ לאחת)

אוף עכשיו אני מתלבטת:-(
אני מרגיש כאילו התחלת להתלבט לפני איזה חצי שעה, אז זה לא ממש "עכשיו"
אני יודעת שאחותי השתמשה בזה כדי לקרוא חלק מהאנימות שלה אז זה זמין בארץ.
את זמינה בארץ
וגם עדי
ויעל
בקיצור כולנו
חוץ מדילן כנראה

snirf

Active member
מחר בערב להמשיך "התייר"

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הכוכב הבא
|טי-וי|יוסי, המרגל אכול החרטה |המלצה|
|טי-וי|העיר הטובה-
פרק 4
|טי-וי|ממלכת החיות6 - הפרק השבועי
|טי-וי|פאודה4- פרק 3
|נטפליקס|אלבה-סיימתי
|נטפליקס|בובה רוסית2
|טי-וי|התייר

Aranel Nenharma

Well-known member
הלכתי לאיבוד
ניק תעדכן אותי כשתחזור לעצמך
בנתיים לא מנסה בכלל להבין מה קורה פה

מילי08

Well-known member
אצלי המצב הוא ככה:
נראה אני וזוגתי מחר אחר הצהריים את ההתחלה של ההוביט שעלה באמאזון.בצפייה האישית שלי יש כמה אופציות שאני מזגזג ביניהן ולא החלטתי נכון לעכשיו
ההוביט עלה לאמאזון? אחפש גם
בטוח אצפה בהופעות של הנקבות שלי|לב|)
זה אמור להיות my bitches...? כי משום מה ככה קראתי את המשפט :-D

לגבי הדיון על קוקו, אין לי כוח לצטט. ראיתי בקולנוע עם האחיינים לפני כמה שנים. אני מנסה להיזכר אם בכיתי, כי לא נדרש הרבה שאני אבכה בסרט (אני בכיינית אמפטית), אבל נראה לי שבמקום ציבורי וליד האחיינים ניסיתי להחזיק את עצמי. אתמול כמעט התפתיתי לראות את הסרט (בלי קשר לדיון כי לא ראיתי את השרשור) ובסוף ויתרתי. אולי היום באמת.
אבל יש אנשים שקוראים בקצב מטורף ויכולים לקרוא 500 עמודים בלילה אחד
אתה יכול פשוט לכתוב עדי נחש
אוי זה נורא.
עוד סיבה שלא בא לי לתמוך כלכלית באמזון
(והפאקינג ספרייה הזאת {שאני מאוד אהבתי} הייתה דווקא פתוחה רק שעה בשבוע, אבל השעה שבה ערוץ 2 המעצבן בחר להקרין את הפרק השבועי של באפי ובכך גרם לי לתח שבועי קבוע שמישהו יעצור לי את הקלטת הפרק בזמן שאני לא בבית {או משהו אחר יקרא} ולא תהיה לי דרך להשלים אותו)
מה מה מה? ספריה שפתוחה שעה? למה הם צריכים מתנדבים? ולמה דווקא ב 14?

nimrodds2022

Active member
ההוביט עלה לאמאזון? אחפש גם

זה אמור להיות my bitches...? כי משום מה ככה קראתי את המשפט :-D

לגבי הדיון על קוקו, אין לי כוח לצטט. ראיתי בקולנוע עם האחיינים לפני כמה שנים. אני מנסה להיזכר אם בכיתי, כי לא נדרש הרבה שאני אבכה בסרט (אני בכיינית אמפטית), אבל נראה לי שבמקום ציבורי וליד האחיינים ניסיתי להחזיק את עצמי. אתמול כמעט התפתיתי לראות את הסרט (בלי קשר לדיון כי לא ראיתי את השרשור) ובסוף ויתרתי. אולי היום באמת.

אוי זה נורא.
עוד סיבה שלא בא לי לתמוך כלכלית באמזון

בקשר לההוביט , כרגע אין כתוביות בעברית, זה היה בבדיקה בסוף השבוע, אולי זה השתנה כבר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ספרייה קטנה של המושב והיו זקוקים למישהו שיעזור לאישה שניהלה אותה ועבדה שם לבד.
ואני לא אמרתי שהיא הייתה פתוחה ב14
גם עדי|חזיר| קוראת נורא מהר כשהיא קוראת
הלכתי לאיבוד
ניק תעדכן אותי כשתחזור לעצמך
בנתיים לא מנסה בכלל להבין מה קורה פה
אני חזרתי אל עצמי (אתמול עדיין הייתי קצת מטושטש אני חושב)
מה היה לא ברור?

למעלה