אה. לאן הגעת בצפייה הקודמת?אגב מיקי בזמנו שכחתי לציין שאני עושה צפייה חוזרת כי לא סיימתי לצפות בסדרה ואני רוצה לדעת איך דברים הסתיימו
עד עצם היום הזה ספוילר לעונה 5אה. לאן הגעת בצפייה הקודמת?
לא, הם לא נפרדים מהרגע שהם חוזרים להיות יחד, שזה אני חושבת בסוף עונה 1 כשהכישוף נשבראגב תעשי לי ספוילר על שלגי וצ'ארמינג
הם לא הולכים עכשיו להיפרד כל הזמן נכון ? כי זכרתי שלא אהבתי אותם כי הם היו משעממים אבל עכשיו אני מאוד אוהבת אותם
את מתכוונת לפרק שרואים את הוק לראשונה שהם מתפסים על הדבר הזה? אני זכרתי כי זכרתי שהוא שואל אותה אם היא הייתה מאוהבת בעבר והיא אומרת שלא, ואז יש את הפלשבקים שלה ושל נילדבר נוסף לא זכרתי שהעלילה הראשונה של אמה והוק מתרחשת במקביל לעלילה הראשונה של אמה וניל הייתי בטוחה שהוק מגיע הרבה אחריו
את מתכוונת לפרק שרואים את הוק לראשונה שהם מתפסים על הדבר הזה? אני זכרתי כי זכרתי שהוא שואל אותה אם היא הייתה מאוהבת בעבר והיא אומרת שלא, ואז יש את הפלשבקים שלה ושל ניל
[/SPOILER]
אה. את זה אני לא זוכרת כבר, יכול להיות שזה קורה.אני רק אחדד את השאלה
שהתכוונתי גם אם יהיו עוד קטעים שכל אחד מהם נמצא במקום אחר כמו בתחילת עונה 2
לא יודעת. מניחה שזה נתון לפרשנות. לדעתי היא קצת ניסתה להתכחש לסיפור כי הוא היה ממש כואב, וסביר להניח שהיא לא רצתה לפתוח את זה בפני מישהו זרכן
אגב אני לא הבנתי למה היא אמרה שהיא לא
מגלים את זה בסוף העונהלמה בעצם ניל הלשין עליה?
תודה על התשובות .עכשיו אני עוד יותר צריכה להזדרז עם הצפייהאה. את זה אני לא זוכרת כבר, יכול להיות שזה קורה.
לא יודעת. מניחה שזה נתון לפרשנות. לדעתי היא קצת ניסתה להתכחש לסיפור כי הוא היה ממש כואב, וסביר להניח שהיא לא רצתה לפתוח את זה בפני מישהו זר
מגלים את זה בסוף העונה
באפי קוטלת הערפדים - עונה 2 פרקים 13-14-15 (השרשור קצת מתעכב היום, עמכם הסליחה)
באפי קוטלת הערפדים - פרקים 13, 14 ו15 של עונה 2 (צפייה קבוצתית) (בהנחה שלונה תפתח את השרשור מתישהו)
זה מצחיק שאנחנו כאילו לא יכולים לצפות בלי שלונה אומרת לנורק שתדעו שראיתי כבר את פרק 13 של באפי, אבל אין עדיין שרשור
אני איתך במאבקך הצודק!רק שתדעו שראיתי כבר את פרק 13 של באפי, אבל אין עדיין שרשור
זה כאילו לא הייתה לך ילדותמועדון דיסני של הפורום: רובין הוד (צפיה ראשונה)
אני מחזיק את עצמיספר:
Carry On - אני ב-20%, אבל אל תתלהבו עדיין כי עוד לא החלטתי אם אני אוהבת את זה.
זה טוב?וגם לצפות ב TRUE LIES הסדרה!
בטוח נורא הטריד אותך המחסור בשרשור כי כתבת כל כך הרבה הודעות בשרשור הקודםרק שתדעו שראיתי כבר את פרק 13 של באפי, אבל אין עדיין שרשור
כמובן שזה אסורזה מצחיק שאנחנו כאילו לא יכולים לצפות בלי שלונה אומרת לנו![]()
גם אתה ראית את 13 לפנינו?באפי (2.14 ואילך)
אני אפילו יותר בשוק ממך.ובמוצ״ש שומרי הגלקסיה 3! זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני לא הולך לסרט חדש של מארוול בערב הבכורה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.