Weekend’s Watch לסופש של 02-04/11/2023 ♥️

dilia snake

Well-known member
סיכום חודשי *רמז עדין*

לייט נייט, רופא ללא גבולות.

יוטיוב.

ספר.

LeR@nch

Well-known member
לוקי, הישרדות, המירוץ למיליון, הבנים: דור ה-וי, העלאה, איש משפחה, משפחת סימפסון, ברוכים הבאים לרקסהם.
נתקעתי לגמרי עם באפי ואנג׳ל אז מקווה לצפות באיזה פרק או שניים שלהן.
מתישהו גם חלק 3 של לופן.

דיברגנט חדש

Well-known member
לוקי, הישרדות, המירוץ למיליון, הבנים: דור ה-וי, העלאה, איש משפחה, משפחת סימפסון, ברוכים הבאים לרקסהם.
יש עונה חדשה להישרדות? למירוץ למיליון?
מתישהו גם חלק 3 של לופן.
שנה את העדיפות שלך, לופן סדרה מעולה, החלק השלישי הוא 8 פרקים כאשר בחלקים קודמים, היו 5 פרקים בכל פרק.

נדירליאל

Well-known member
יש עונה חדשה להישרדות? למירוץ למיליון?

שנה את העדיפות שלך, לופן סדרה מעולה, החלק השלישי הוא 8 פרקים כאשר בחלקים קודמים, היו 5 פרקים בכל פרק.
מצטרף להמלצה, לופן היא סדרה מעולה שיכולה ללמד את האמריקוקים איך לעשות טלוויזיה רב מימדית בלי "חתיכים-דוגמנים".

נדירליאל

Well-known member
מתישהו גם חלק 3 של לופן.
לופן חלק 3, אל תתן לתסריטאים ה"ממזרים" לשחק לך במוח. בנג'ג'תי יומיים. עומר סי פשוט לא מהעולם הזה.

dilia snake

Well-known member
כן אני מניח,
כלומר חשבתי לחכות שמישהו באמת יבקש
והאם לעשות רגיל, או משהו שונה
מה אתם חושבים?
אני הייתי עושה כרגיל. אתה יודע, לחזור לשגרה, לעשות משהו שמרגיש נורמלי וקבוע?

אבל אני אבין אם אנשים ירגישו שלא מתאים לעשות משהו אחר במקום.

didalf

Well-known member
כן אני מניח,
מה אתם חושבים?
לא יודעת תהיתי גם. מצד אחד מה שעדי אמרה. מצד שני יש בזה משהו מוזר. אולי בחלק של השאלות המשתנות שאלות תואמות למצב כמו השאלון של לונה מאמצע החודש?

It's Always Sunny

Well-known member

(התחלתי לצפות בדאונטון אז הייתי חייבת :-P:)

כן אני מניח,
מה אתם חושבים?
גם אני התלבטתי אם זה נכון או לא, אני חושבת שאני מסכימה עם עדי|חזיר| לגבי:
אולי בחלק של השאלות המשתנות שאלות תואמות למצב כמו השאלון של לונה מאמצע החודש?

במהלך השבוע צפיתי:
- מד מן 1X03
- שובר שורות 1X03
- האישה הטובה 1X03
- אחוזת דאונטון 1X03
- הומלנד 1X03 (לגבי האחרון הייתה לי התלבטות אם לשתף לגבי הצפייה שלי בסדרה כי לא חשבתי כמה מרגיש כמו המציאות כרגע כשהחלטתי לצפות בה אבל אני רוצה להאמין שאף אחד לא ישפוט אותי בגלל זה)

*כל זה לא ביום אחד, כן? :-D

לגבי הסופ"ש, חברה שוב המליצה לי על עוצר נשימה אז רציתי להקדיש לה את הסופ"ש אבל אחים שלי רוצים שאראה איתם סדרה סינית (לא live action, משהו בסגנון אנימה רק סיני סוג האנימציה נקרא דונגהואה, זה לא אומר לי כלום ממש אבל אני לא רוצה שאחים שלי יבואו אליי בטענות לגבי הבלבול שלי עם אנימה יפנית וציור אנימציה סינית :-D ) שהבטחתי לפני הרבה זמן ולא קיימתי ;-# אז אני מניחה שאין לי יכולת עוד להתחמק מזה ואני צריכה לעשות את זה גם.

נערך לאחרונה ב:

נדירליאל

Well-known member

גם אני התלבטתי אם זה נכון או לא, אני חושבת שאני מסכימה עם עדי|חזיר| לגבי:

במהלך השבוע צפיתי:
- מד מן 1X03
- שובר שורות 1X03
- האישה הטובה 1X03
- אחוזת דאונטון 1X03
- הומלנד 1X03 (לגבי האחרון הייתה לי התלבטות אם לשתף לגבי הצפייה שלי בסדרה כי לא חשבתי כמה מרגיש כמו המציאות כרגע כשהחלטתי לצפות בה אבל אני רוצה להאמין שאף אחד לא ישפוט אותי בגלל זה)

*כל זה לא ביום אחד, כן? :-D

לגבי הסופ"ש, חברה שוב המליצה לי על עוצר נשימה אז רציתי להקדיש לה את הסופ"ש אבל אחים שלי רוצים שאראה איתם סדרה סינית (לא live action, משהו בסגנון אנימה רק סיני סוג האנימציה נקרא דונגהואה, זה לא אומר לי כלום ממש אבל אני לא רוצה שאחים שלי יבואו אליי בטענות לגבי הבלבול שלי עם אנימה יפנית וציור אנימציה סינית :-D ) שהבטחתי לפני הרבה זמן ולא קיימתי ;-# אז אני מניחה שאין לי יכולת עוד להתחמק מזה ואני צריכה לעשות את זה גם.
מזכיר לי, בחיי, הרשימות הללו את שנה א' בחוג לספרות בירושלים, בשלהי שנות ה- 70.
קיבלנו רשימת קריאה ארוכה כגלות, מחולקת לתקופות - החל מההשכלה ומאפו וכלה בספרים שפורסמו שנה לפני הרשימה. היו שם קרוב ל- 400 ספרים. בסוף שנה א' היה מבחן בקיאות על הספרים הללו.
הרשימות שאתן.ם מעלים כאן, נראות כמו רשימות חובה.
את רב הסדרות שמוצגות כאן אני לא מכיר, על חלקן שמעתי ובחרתי לא לצפות בהן.

didalf

Well-known member
במהלך השבוע צפיתי:
- מד מן 1X03
- שובר שורות 1X03
- האישה הטובה 1X03
- אחוזת דאונטון 1X03
אהבתי שהכל אותו מספר
אה ייאי שובר שורות!!
אבל למה לא לא מתמקדת רק בסדרה אחת? זה לא מבלבל אותך ככה?
לא לשפוט חלילה אבל למה שתעשי את זה לעצמך בתקופה כזאת?

It's Always Sunny

Well-known member
אהבתי שהכל אותו מספר
בקרוב זה לא יהיה ככה :-D

לא לשפוט חלילה אבל למה שתעשי את זה לעצמך בתקופה כזאת?
כי רציתי לצפות בסדרה הזו ולא חשבתי בכלל על ה-themes שלה עד שתיארתי אותה בפני אח שלי ופתאום קלטתי וזה לא ממש מפריע לי, אני בעיקר רוצה לראות את קלייר דיינס שהפעם היחידה שראיתי אותה היה בסדרה My So Called Life והיא הייתה שם בת 15.

It's Always Sunny

Well-known member
אה ייאי שובר שורות!!
אבל למה לא לא מתמקדת רק בסדרה אחת? זה לא מבלבל אותך ככה?
האמת שלא, רציתי לעשות ככה כי בקרוב לא יהיה לי זמן לעשות בינג'ים כל היום אבל אני כן רוצה לראות כמה סדרות במקביל, אז החלטתי לראות אם פרק שבועי מתאים לי. זה דבר טוב מבחינת ריסון, ככה אני לא מתפתה לראות עוד פרק.
אם זה לא יתאים בטווח הארוך, אני תמיד יכולה לזנוח את השיטה הזו :-):
(בעיקר אני בהלם מהטלפונים הישנים של שנת 2008 :-D:-D:-D)

Lhuna3

Well-known member

:-D:-D:-D:-D:-D
אין עליה! |כתר||כתר||כתר|

במהלך השבוע צפיתי:
- מד מן 1X03
- שובר שורות 1X03
- האישה הטובה 1X03
- אחוזת דאונטון 1X03
אוי איזה מגניב ההקפדה שלך על הסדר! חחח (אבל ראיתי כבר שכתבת שאת לא הולכת להתמיד בזה)
ואיזה כיף לך, כל כך הרבה סדרות נהדרות! (חוץ ממד מן שאני לא אוהבת :p אבל בסדר)

didalf

Well-known member
כי רציתי לצפות בסדרה הזו ולא חשבתי בכלל על ה-themes שלה עד שתיארתי אותה בפני אח שלי ופתאום קלטתי וזה לא ממש מפריע לי, אני בעיקר רוצה לראות את קלייר דיינס שהפעם היחידה שראיתי אותה היה בסדרה My So Called Life והיא הייתה שם בת 15.
אם זה לא מפריע לך וזורק אותך חזרה למציאות כל הזמן אז תהני.
את ראית אחים לנשק נדמה לי נכון?

האמת שלא, רציתי לעשות ככה כי בקרוב לא יהיה לי זמן לעשות בינג'ים כל היום אבל אני כן רוצה לראות כמה סדרות במקביל, אז החלטתי לראות אם פרק שבועי מתאים לי. זה דבר טוב מבחינת ריסון, ככה אני לא מתפתה לראות עוד פרק.
אם זה לא יתאים בטווח הארוך, אני תמיד יכולה לזנוח את השיטה הזו :-):
אהה יפה. החלטת להתנהג כאילו זה שנות ה2000 והן משודרות בטלוויזיה:-D כל הכבוד, בהצלחה עם זה.
(בעיקר אני בהלם מהטלפונים הישנים של שנת 2008 :-D:-D:-D)
חחחחח כן אה?

It's Always Sunny

Well-known member
אוי איזה מגניב ההקפדה שלך על הסדר! חחח (אבל ראיתי כבר שכתבת שאת לא הולכת להתמיד בזה)
חחחח, זה עושה לי טוב על הלב.
אני מקווה שאני אוכל להתמיד בזה |הלוואי| (אבל לא מבטיחה כלום :-P:)

אם זה לא מפריע לך וזורק אותך חזרה למציאות כל הזמן אז תהני.
את ראית אחים לנשק נדמה לי נכון?
|כן|
כן, ראיתי אחים לנשק ועשיתי את זה בבינג' וזה לא ממש היה כיף, בגלל זה אני רוצה לנסות לצפות בסדרות לאט יותר כדי ליהנות מהן ולא רק לסמן לעצמי וי שצפיתי.
אגב, למה את שואלת לגבי אחים לנשק?

אהה יפה. החלטת להתנהג כאילו זה שנות ה2000 והן משודרות בטלוויזיה:-D כל הכבוד, בהצלחה עם זה.
חחח למה שזה יבלבל אותה, את יודעת שלפני שהמציאו את נטפליקס היינו רואים ככה הכל, נכון?
אתן מדברות כאילו זה היה לפני עידנים :-D

didalf

Well-known member
חחח למה שזה יבלבל אותה, את יודעת שלפני שהמציאו את נטפליקס היינו רואים ככה הכל, נכון?
כן אבל כיום יותר כיף להתמקד בסדרה אחת כל פעם? אלו סדרות רציניות כאלה.

כן, ראיתי אחים לנשק ועשיתי את זה בבינג' וזה לא ממש היה כיף, בגלל זה אני רוצה לנסות לצפות בסדרות לאט יותר כדי ליהנות מהן ולא רק לסמן לעצמי וי שצפיתי.
נראה לי שיש איזה ספקטרום בין בינג' פסיכי לבין צפייה סופר איטית של פרק בשבוע.
איך צפית בסדרה הזאת בבינג' היא כ"כ כבדה:-0 הייתי רואה פרק כל כמה ימים.
אגב, למה את שואלת לגבי אחים לנשק?
כי השחקן הראשי בהומלנד הוא השחקן הראשי שם, הג'ינג'י. וממש שנאתי אותו בהומלנד וחשבתי שאני שונאת את השחקן ואז ממש התאהבתי בו באחים לנשק.
(אל תגידי לי שלא שמת לב כי זה רמות עוורון של לונה. והוא ג'ינג'י!!!!)

אתן מדברות כאילו זה היה לפני עידנים :-D
זה היה:-P:

למעלה