חבל דווקא חמוד.Extraordinary- דיסני+ סדרה חדשה.נראה לי שויתרתי.
הא רואה לונה גם שניר רואה, לא המצאתי סדרה!!כל הפעמים שהתאהבנו- סיימתי. אהבתי.
אה נכון ראיתי שבערוץ הלינארי הגיעו לפרק האחרון אפשר להתחיל לראות.העוקץ: החזרה,
השם העברי כואב לי בעינייםחופים של סודות
איזה ספר?ספר? התחלתי בטיסה אבל קראתי איזה פרק וחצי אז לאדעת אם זה נחשב שהתחלתי מספיק כדי לתת לי מוטיבציה להמשיך חח.
A Marvellous Lightאיזה ספר?
כל הפעמים שהתאהבנו - להמשיך
מחר זה Hinamatsuri שזה חג יפני שנקרא יום הבובה או משהו כזהלמה בובתי?
זהוזהו.
מה לגבי הדיילי שואו עם חסן מינאז' השבוע?שיקגו'ז(מהשבוע ושבוע שעבר), FBI MW, FBI IN, חוק וסדר פשע מאורגן, לוס אנג'לס, מאיירס, קולבר.
זכור לי ששאלתי אותך איפשהו, אבל אני לא זוכר איפה - המשכת את איסט-סייד?גוף שלישי - פרק שלישי (אולי יש גם רביעי, לא זוכרת)
העיקר שהאמנית שלנו עשתה לו ציורA Marvellous Light
הקטע שקניתי אותו די מזמן וכשהתחלתי בטיסה לא היה לי שום זיכרון על מה הוא, וגם עכשיו לא![]()
באפי 1x04
באפי קוטלת הערפדים - פרק 1X04
הכי חשובבאפי - פרקים 3+4
... אני אשתדל שבאפי לפחות, כי FOMO.
"חמוד" זה דיס-המלצה מבחינתי, ולמעשה התגובה החיובית-אבל-לא-מתלהבת שכתבת פה עליה לא מזמן זה כנראה מה שהוריד לי ממנה (בנוסף לזה שאני לא שומעת עליה שום באז). אני לא רוצה משהו חמוד, אני רוצה משהו ממש טוב!חבל דווקא חמוד.
לא יודעת אם השתכנעתי.הא רואה לונה גם שניר רואה, לא המצאתי סדרה!!![]()
מכל מה שאני מכירה לגבי העם היפני, אני לא בטוחה אם רוצה לדעת מה הם עושים בחג הזה.מחר זה Hinamatsuri שזה חג יפני שנקרא יום הבובה או משהו כזה
אה נכון, לא המשכתי, הביקורות הורידו לי.זכור לי ששאלתי אותך איפשהו, אבל אני לא זוכר איפה - המשכת את איסט-סייד?
חחחח כן בגלל זה קניתי אותו (בגלל זה שמעתי על קיומו) (וגם שאלתי אותך לפני כמה זמן אם שמעת עליו כי ראיתי את הציור - בדקתי במה מדובר- נשמע יפה - קניתי)העיקר שהאמנית שלנו עשתה לו ציור
(אני מניח שראית את הציור החדש שלה וכמוני החלטת שאת חייבת את הספר הזה)
טוב מכפת לי הפסד שלך."חמוד" זה דיס-המלצה מבחינתי, ולמעשה התגובה החיובית-אבל-לא-מתלהבת שכתבת פה עליה לא מזמן זה כנראה מה שהוריד לי ממנה (בנוסף לזה שאני לא שומעת עליה שום באז). אני לא רוצה משהו חמוד, אני רוצה משהו ממש טוב!
לא יודעת אם השתכנעתי.
חחחח ממשהשם העברי כואב לי בעיניים[חופים של סודות]
מה הקטע עם יהודה לוי שיש לו 2 סדרות? הוא גם לא שחקן כזה טובזכור לי ששאלתי אותך איפשהו, אבל אני לא זוכר איפה - המשכת את איסט-סייד?
אני הייתי מוותרת על זהInside Man - מיני סדרה בריטית
נמאס לי שזה עדיין ברשימה שלךAbout Time - סרט שרציתי מזמן לראות
חחחחחחחמכל מה שאני מכירה לגבי העם היפני, אני לא בטוחה אם רוצה לדעת מה הם עושים בחג הזה.
כן, שמעתי על זה דברים לא טובים.אני הייתי מוותרת על זה
חחחחחנמאס לי שזה עדיין ברשימה שלך
לך תראה אותו כבר!
זה סרט חמוד וקצר, מוכנה גם לראות אותו ולדון איתך עליו רק שתעיף את זה כבר מהרישמה הארוכה ולא הגיונית שלך
מחר זה Hinamatsuri שזה חג יפני שנקרא יום הבובה או משהו כזה
נשמע דווקא נחמד,מכל מה שאני מכירה לגבי העם היפני, אני לא בטוחה אם רוצה לדעת מה הם עושים בחג הזה.
Hinamatsuri, הידוע גם בשם יום הבובות או יום הבנות, הוא פסטיבל יפני מסורתי הנחגג מדי שנה ב-3 במרץ. זהו יום להתפלל לבריאותן ואושרן של ילדות צעירות במשפחה ולאחל להן עתיד מוצלח ומספק.
במהלך הינמטצורי, משפחות עם בנות מציגות סט של בובות נוי הנקראות בובות הינמטצורי, או בובות הינה, על פלטפורמה מדורגת בשם Hinadan. הבובות מייצגות את הקיסר, הקיסרית, המלווים והמוזיקאים של תקופת הייאן ביפן. הבובות לבושות בתלבושות מסורתיות יפהפיות ולעתים קרובות עוברות מדור לדור.
ההינאדאן מעוטר בדרך כלל בפריחת דובדבן, פריחת אפרסק ופרחי אביב אחרים, כמו גם פריטים יפניים מסורתיים כמו מסכים מתקפלים ופנסים. משפחות מציעות גם אוכל מסורתי וממתקים, כגון סושי צ'יראשי, מרק צדפות, וחינה-אררה (פריכיות אורז מתוקות).
ביום הינמטצורי, משפחות מזמינות בדרך כלל חברים וקרובי משפחה לצפות בתצוגה של הבובות וליהנות מהחגיגות יחד. זה הזמן למשפחות להתכנס ולחגוג את הבנות המיוחדות בחייהן.
לאחר הפסטיבל, חשוב לשים את הבובות בזהירות עד לשנה הבאה, שכן זה נחשב למזל רע להשאיר אותן בתצוגה זמן רב מדי.
האם Wolf Pack השתפרה מאז הפעם האחרונה שדיברנו עליה?ובדודים אני באמת רואה את wolf pack, הרופא הטוב וכמובן באפי.
אבל שאר הדברים חשובים לי שיהיו ברשימה כדי שאם פתאום אני רוצה לראות משהו אחר שאני אדע מה האופציות שאני במיוחד רוצה.
דיברנו על זה בסוף השבוע שעבר לאחר שראיתי את הפרק של שבוע שעבר. ועדיין לא ראיתי את הפרק החדש.האם Wolf Pack השתפרה מאז הפעם האחרונה שדיברנו עליה?
הרעיון הוא שכשאני כותב את רשימת הצפיה שלי לסופש אני כבר יודע על כל הדברים החדשים ואז אם יש משהו חדש שאני רוצה לראות אני מכניס אותו לרשימה.אבל אם נניח יוצא משהו חדש שאתה ממש רוצה לראות וזה לא נמצא ברשימה שלך, זה יקבל עדיפות על פני דברים אחרים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.